Widgets Magazine

Δεύτερες Σκέψεις και … Δεύτερες Ευκαιρίες θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το διάστημα από τις 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2022, όπου ο Ερμής ο πλανήτης του νου και της επικοινωνίας, θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος. 

Τα “τερτίπια” της ανάδρομης πορείας του Ερμή, τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε 3-4 φορές τον χρόνο, όπου τότε παρατηρούμε μεγαλύτερη δυσκολία στην έκβαση των επικοινωνιών μας, καθυστερήσεις και αναποδιές στην καθημερινότητά μας, βλάβες ηλεκτρολογικές / τεχνολογικές, ασυνεννοησία, μπερδέματα και παρεξηγήσεις … Είναι οι στιγμές που χρειάζεται να δείχνουμε περισσότερη προσοχή στο τι λέμε, τι κατανοούμε, τι υπογράφουμε, τι δεσμεύσεις αναλαμβάνουμε, τι αποφάσεις παίρνουμε , αλλά να είμαστε και πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας , στο όχημά μας και στην οδήγησή μας….  Διατηρούμε κατά νού ότι πολλά από όσα συμφωνούμε ή ξεκινάμε με ανάδρομο Ερμή είναι πολύ πιθανό να αναθεωρηθούν λίγο αργότερα (εκτός και αν έχουμε ανάδρομο Ερμή στον αστρολογικό μας χάρτη)

Όλα τα παραπάνω μπορεί να μας κάνουν να σκεφτόμαστε “πάλι μπελάδες θα έχουμε” δεν παύει όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή να προσφέρει πάντα και μία θετική προοπτική, τη οποία δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ….  Ποια μπορεί να είναι αυτή;;;

Είναι μία καλή ευκαιρία να αναλογιστούμε και να αναθεωρήσουμε για καταστάσεις του παρελθόντος, να κλείσουμε κεφάλαια του χτες, να αλλάξουμε φιλοσοφία και στάση απέναντι σε καταστάσεις που παρελθοντικά τις βλέπαμε με άλλο μάτι … Μας δίνεται όμως και η ευκαιρία να έρθουμε σε πιο ουσιαστική επαφή  με το παρελθόν μας, είτε αυτό είναι άνθρωποι, είτε καταστάσεις, είτε συναισθήματα, να κλείσουμε κύκλους προκειμένου να ανοίξουμε καινούργιους! 

 

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή αυτή την φορά ξεκινά από το ζώδιο του Ζυγού και πιο συγκεκριμένα από την 04ο  του ζωδίου. Στις 23/9 θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου όπου και θα φτάσει ως την 24ο του ζωδίου και στην συνέχεια θα επιστρέψει και πάλι σε ορθή φορά.

 

Την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Ζυγό, δηλαδή το διάστημα 10/9-2/10 θα βρίσκεται σε “στενό φλερτ” με τον Δία, όπου κινείται και αυτός ανάδρομος στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο, τον Κριό. Το διάστημα αυτό λοιπόν, ενώ μπορεί να προκαλέσει την υπερβολή, την αυθάδεια, και την ασυνενοησία στις επαφές μας, δεν παύει να χαρακτηρίζεται και ευεργετικό για να αξιοποιηθούν ευκαιρίες που είχαν συζητηθεί το περασμένο διάστημα. Λαμβάνουμε νέα από ανθρώπους του παρελθόντος, ή για καταστάσεις που περιμέναμε, αξιοποιούμε γνωριμίες του χτες, μας δίνεται το μήνυμα που μας βοηθά να προχωρήσουμε μπροστά λύνοντας εκκρεμότητες του παρελθόντος. Σε αυτή την περίοδο ωστόσο θα δούμε και αρκετά “ανταμώματα” με σχέσεις του παρελθόντος και οι επανασυνδέσεις θα έχουν την τιμητική τους.  Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου βιώνετε πιο έντονα αυτή την ανάδρομη πορεία του Ερμή, αξιοποιώντας ευκαιρίες με άρωμα παρελθόντος.  Ωστόσο οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι καθώς και οι Τοξότες, οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου, θα έχετε και εσείς με την σειρά σας μία δεύτερη ευκαιρία για να αναπληρώσετε καταστάσεις του παρελθόντος.  Μεγαλύτερη προσοχή στην οικονομική διαχείριση θα χρειαστεί να δείξετε οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! Τι πρέπει όμως να προσέξουμε σε αυτή την περίοδο; Την τάση να θεωρούμε κάποιες καταστάσεις δεδομένες και να αμελούμε, την υπερβολή, την επιπολαιότητα και τα μεγάλα λόγια! 

 

Το διάστημα από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης,  στην Παρθένο. Ο ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ, εντείνει σίγουρα την θολούρα, το μπέρδεμα, την σύγχυση, το δίλημμα σε κάθε μορφή σκέψης και ανθρώπινης έκφρασης. Δεν παύει όμως και ο Ερμής κατά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο να συναντά την Αφροδίτη στις 26/9 ενώ μία ημέρα μετά ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζουν θετική γωνία με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.  Και σε αυτό το διάστημα λοιπόν μπορούμε να προσμένουμε τόσο την αναγέννηση σχέσεων του παρελθόντος, την εκπλήρωση σχεδίων του χτες αλλά και την θετική αποκατάσταση/έκβαση  καταστάσεων των οποίων η έναρξη είχε γίνει σε παρελθόντα χρόνο!  Τις επικοινωνιακές συγχύσεις θα τις έχουν πιο έντονα αυτή την περίοδο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, εσείς θα χρειαστεί να είστε και πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα λάβετε, γιατί λάθη που θα γίνουν τώρα, μπορούν εύκολα να σας φέρουν αποδιοργάνωση και στασιμότητα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου!  Οι Ταύροι , Αιγόκεροι αλλά και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για αναθεώρηση και αποκατάσταση ζητημάτων του παρελθόντος. Στα οικονομικά πιο προσεκτικοί θα χρειαστεί να σταθείτε οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, εσείς θα βιώσετε και τις περισσότερες καθυστερήσεις ή μεγαλύτερη στασιμότητα. 

 

Ας αξιοποιήσουμε αυτή την περίοδο φίλοι μου λοιπόν προνοητικά, διατηρώντας την υπομονή μας, αναλογιζόμενοι τι θέλουμε να κρατήσουμε κοντά μας από το χτες και τί θέλουμε να διώξουμε μακριά … Οι ευκαιρίες για να το πετύχουμε αυτό είναι πολλές, αξιοποιήστε τες προς όφελός σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Σεπτεμβρίου 2022: Με οδηγό το Ένστικτό σου
Επόμενο άρθροΤα ζώδια της εβδομάδας 19-25 Σεπτεμβρίου 2022 με Νέα Σελήνη
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ