Μία μοναδική υπερπανσέληνος έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου 2020, 09:30 (με συντεταγμένες Ελλάδας) για να διεγείρει το πάθος, τον πόθο, τον ερωτισμό αλλά και την ανάγκη μας για διεκδίκηση, κατάκτηση, διάκριση, προβολή, αλλά και … απόλαυση. Όλες αυτές οι τάσεις είναι βέβαιο ότι χρωματίζονται αυτό το διάστημα με υπερβολή, προσφέροντας μοναδικές στιγμές!

Το ολόγιομο φεγγάρι του Φεβρουαρίου θα είναι ορατά πιο μεγάλο και φωτεινό αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στην πιο κοντινή απόσταση από την Γη. Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στην 20η μοίρα του Λέοντα, κορυφώνοντας τώρα τα γεγονότα που εκδηλώθηκαν με τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου στις 24 Ιανουαρίου 2020. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σχηματίζει την αντίθεσή του με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, έτσι παρατηρούμε την “μάχη” ανάμεσα σε δύο αντίθετες ενέργειες, τα προσωπικά “θέλω” έρχονται σε αναμέτρηση με τα συλλογικά “θέλω”, η προσωπική δράση συγκρούεται με την συλλογική δράση, ενώ η ανάγκη για ικανοποίηση προσωπικών επιθυμιών , προσωπικής προβολής αλλά και αυτοέκφρασης είναι αντιμέτωπη με την ομαδικότητα.

Στην Πανσέληνο του μήνα, παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη που σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη από το Λέοντα και εξάγωνο με τον Ήλιο από το ζώδιο του Υδροχόου. Με αυτή λοιπόν την Πανσέληνο έχουμε το πάθος, τον δυναμισμό, το κουράγιο αλλά και την ανθεκτικότητα για να κάνουμε σημαντικά βήματα για την εκπλήρωση των προσδοκιών μας. Ο ερωτισμός θα είναι διάχυτος, οι νέες ερωτικές ιστορίες θα διεγείρουν τον πόθο αλλά και τον ενθουσιασμό (ας μην ξεχνάμε ότι και η Αφροδίτη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Κριού ενισχύοντας τις παραπάνω τάσεις και κάπως παρορμητικά). Ακατανίκητη όμως θα είναι η επιθυμία για δημιουργικότητα, η οποία θα μας ωθήσει να τολμήσουμε, να διεκδικήσουμε αψηφώντας αναστολές, φόβους ή και ανασφάλειες. Η δύναμη της θέλησης γίνεται η κινητήριος δύναμη αυτές τις μέρες για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να κατακτήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε πολύ. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε με αυτό το Φεγγάρι; Τις εγωκεντρικές συμπεριφορές αλλά και την παρορμητικότητα που μπορεί να μας οδηγήσει σε κάθε είδους υπερβολές.

Ποιοι επηρεάζονται με την Πανσέληνο στο Λέοντα;

Πιο έντονη επιρροή δέχονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Αρκετά θετικές θα είναι οι εξελίξεις αυτού του φεγγαριού για Κριούς και Τοξότες που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου, ενώ δευτερευόντως θετική επιρροή δέχονται και οι Δίδυμοι – Ζυγοί από τα ίδια δεκαήμερα.

1Κριός

Αρκετά ερωτικό είναι το κλίμα που διαμορφώνεται με αυτή την Πανσέληνο για εσάς τους Κριούς. Σας δίνεται η δυνατότητα να κατακτήσετε τον ερωτικό σας πόθο, να απολαύσετε δυνατές στιγμές, να νιώσετε ενθουσιασμένοια από τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω σας. Εκτός από τον ερωτικό τομέα, τώρα μπορούν να πάρουν μία πολύ θετική τροπή και δημιουργικά σχέδια τα οποία και θα σας δώσουν ικανοποίηση. Ένα ταξίδι, μία γνωριμία ή μία πρόταση σας προσφέρει χαμόγελα.

2Ταύρος

Βιώνετε την Πανσέληνο του μήνα με συναισθηματική ένταση, όμως δεν παύει αυτό το διάστημα να γεννιούνται μέσα σας και νέες επιθυμίες αλλά και νέα συναισθήματα. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το ακίνητο, τον εργασιακο χώρο, αλλά και την προσωπική ζώη, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και είναι και οι τομείς για τους οποιούς αισθάνεστε ανησυχία αλλά και πολλές φορές ανυπομονησία για τις εξελίξεις που διαμορφώνονται τώρα. Το πάθος σας κατακλύζει στα ερωτικά σας, ενώ στα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανό να χάσετε το μέτρο.

3Δίδυμοι

Αρκετά επικοινωνιακοί είστε με αυτή την Πανσέληνο και έρχεστε σε επαφή με άτομα που συνδέεστε στενά και περνάτε μαζί τους όμορφες στιγμές. Μηνύματα, συναντήσεις και γνωριμίες σας γεμίζουν αυτό το διάστημα με ενθουσιασμό και σας θέτουν σε εγρήγορση. Οι ιδέες σας, μπορούν να χαρακτηριστούν πρωτοπόρες και μαζί με την συντροφιά ανθρώπων που σας πλαισιώνουν θα μπορέσετε να τις κάνετε πράξη.

4Καρκίνος

Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Λέοντα, εντείνει προσωρινά το αίσθημα της ανασφάλειας, κυρίως για θέλματα που συνδέονται με τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι πεσμένη, γιατί άλλα μπορεί να επιθυμούσατε και εντέλει άλλα να εξελίσσονται. Ωστόσο το διάστημα αυτό κρίνεται θετικό για να προβείτε σε ανακατατάξεις στο πρόγραμμά σας, στην καθημερινότητά σας, στην εργασία σας ή και στην διατροφή σας, γεγονός που θα σας ανακουφίσει σταδιακά από τις έννοιες που αντιμετωπίζεται.

5Λέων

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει να βρίσκεστε τώρα στο επίκεντρο της προσοχής αλλά και του ενδιαφέροντος. Ζητήματα που αφορούν εσάς, την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας, αποτελούν τώρα την πηγή των εξελίξεων. Έχετε ωστόσο την δυνατότητα αυτές τις μέρες να προβάλεται τον εαυτό σας, την εικόνα σας, να προωθήσετε το προφίλ σας, να προχωρήσετε σε δημιουργικά σχέδια, ενώ δεν θα λείψουν και τα φλερτ αλλά και οι ερωτικές εξελίξεις που θα σας δώσουν δύναμη και ενέργεια.

6Παρθένος

Χαρακτηριστικό με αυτό το φεγγάρι θα είναι το παρασκήνιο αλλά και το δικό σας εσωτερικό κλείσιμο που οφείλεται στην κούραση που αισθάνεστε από ζητήματα επαγγελματικά αλλά και σε έννοιες που έχετε για την προσωπική σας ζωή. Νιώθετε εξαντλημένοι από τις εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος και έχετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε, να μην ανακοινώσετε τα επόμενα σχέδια σας και να πάρετε χρόνο για τον εαυτό σας. Οι εξελίξεις γύρω σας δεν είναι αρνητικές, αλλά θα βιώσετε αυτό το φεγγάρι με συναισθηματική υπερβολή, γεγονός που θα σας ωθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην πορεία σας.

7Ζυγός

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς, όπου σας παροτρύνει να κυνηγήσετε αποφασιστικά τα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Είναι ένα διάστημα που θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν την ώθηση να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ. Οι μέρες είναι γεμάτες από κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες ανταποκρίνεστε με χαρά και ενθουσιασμό. Οι προσκλήσεις και οι προτάσεις από το φιλικό περιβάλλον δεν λείπουν ενώ και οι νέες γνωριμίες είναι μέσα στο προσκήνιο των ημερών. Η αισθηματική σας ζωή έχει αρκετό ενδιαφέρον και είναι φανερό ότι υπάρχει δράση και σε αυτό τον τομέα της ζωής σας.

8Σκορπιός

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας είναι η καριέρα, η κοινωνική προβολή, η καταξίωση και οι προοπτικές που έχετε για την πορεία και την εξέλιξη σας. Με αυτό το Φεγγάρι είστε αν και μπορεί να νιώθετε ένταση, θα καταφέρετε εντέλει να προχωρήσετε επιτυχώς επαγγελματικά σχέδια και να βρεθείτε κερδισμένοι και επαγγελματικά. Η κατάκτηση ενός στόχου, σας προσφέρει ανταμοιβή. Αρκετοί από εσάς θα επενδύσετε σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο.

9Τοξότης

Γεμάτοι από ενθουσιασμό είστε με αυτή την Πανσέληνο αγαπητοί μου Τοξότες, ενώ έκδηλη θα είναι η ανάγκη σας να κάνετε το μεγάλο βήμα και να αλλάξετε τη ζωή σας, να προχωρήσετε μπροστά σε νέα σχέδια, να κατακτήσετε όλα αυτά που πραγματικά επιζητάτε εδώ και καιρό. Δυναμικοί και έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να εφαρμόσετε νέες τακτικές στη ζωή σας. Ζητήματα που αφορούν ταξίδια, γνωριμίες, συμφωνίες, επαφές, εκπαιδευτικά προγράμματα, εντείνουν τώρα τον ενθουσιασμό και την δημιουργικότητά σας.

10Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο στο Λέοντα διεγείρεται το πάθος, η ένταση και η ζήλεια στην ερωτική σας ζωή. Είστε ασυγκράτητοι στα συναισθήματά σας και στην εκδήλωσή τους και κατακτητικοί στην ικανοποίηση του πόθου σας. Η ερωτική σας ζωή πυρπολείτε αυτό το διάστημα από έντονο πάθος. Στα οικονομικά σας νιώθετε να σας πιέζουν ψυχολογικά οι υποχρεώσεις που έχετε, δεν παύει όμως να συνειδητοποιείται ότι η πίεση που αισθάνεστε είναι αποτέλεσμα και δικών σας λανθασμένων χειρισμών.

11Υδροχόος

Η Πανσέλήνος του μήνα πραγματοποίεται στον δικό σας άξονα, δίνοντας έμφαση σε θέματα που συνδέονται με τις σταθερές σας σχέσεις και τις συνεργασίες. Σε αυτούς τους τομείς βιώνετε την κορύφωση εξελίξεων που σας γεμίζουν με πάθος, ενθουσιασμό αλλά και σας ενεργοποιούν να λειτουργήσετε δυναμικά και κατακτητικά προκειμένου να κατακτήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά δραστήρια,κ οι νέες γνωριμίες σας κινητοποιούν θετικά.

12Ιχθύες

Η επιρροή που δέχεστε από την Πανσέληνο στο Λέοντα, αφορά κυρίως τον τομέα της εργασίας σας, όπου εκεί θα δείτε και τις πιοι σημαντικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες. Βιώνετε ανακατατάξεις που σας ενεργοποιούν να προχωρήσετε μπροστά σε νέα σχέδια, νέα πλάνα, νέους στόχους. Λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος και ο Ερμής στο ζώδιο σας είναι η ιδανική περίοδος να προχωρήσετε μπροστά σε νέα επαγγελματικά σχέδια που θα εντείνουν την δημιουργικότητά σας. Προσοχή αυτές τις μέρες στις υπερβολές τόσο με την διατροφή σας, όσο και στις δραστηριότητές σας. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας.

Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στον Κριό ως 5/3: Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΆρης στον Αιγόκερω ως 30 Μαρτίου 2020: Προβλέψεις Ζωδίων
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here