Widgets Magazine

Ξεκινά ένα δυναμικό, μαχητικό διάστημα όπου κινητοποιούμαστε ενεργά σε υποθέσεις που αφορούν στόχους, φιλοδοξίες, σχέδια, κοινωνική καταξίωση. Η  κατακτητική μας διάθεση να είναι αρκετά πιο τονισμένη, αλλά και τα επίπεδα αντοχών και επιμονής θα είναι αρκετά υψηλά.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον τρόπο που αντιδρά ενστικτωδώς κάθε άνθρωπος,  την δράση του, την ενέργειά του, την σεξουαλικότητά του, τα επίπεδα αντοχής και δυναμισμού. Η πορεία του Άρη στο ζωδιακό κύκλο δίνει την ώθηση για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην καθημερινότητά μας, εκφράζει τον τρόπο που θα διοχετεύσουμε την ενέργεια μας προκειμένου να προχωρήσουμε τις προσωπικές μας υποθέσεις.

Ώρα για δράση και κατάκτηση φιλοδοξιών

Ο Άρης από τον Αιγόκερω, είναι σε θέση έξαρσης, δίνοντας μας όλον τον απαραίτητο δυναμισμό και την αντοχή να μπορέσουμε να κινηθούμε αποτελεσματικά, προκειμένου να κατακτήσουμε τα φιλόδοξα, μεγαλόπνοα σχέδιά μας.

Θέτοντας Στόχους

Σε αυτό το χρονικό διάστημα του έτους, η ενέργειά μας στρέφεται εξολοκλήρου στους στόχους μας,  σε όλα αυτά που θέλουμε να πετύχουμε, σε υποθέσεις  που αφορούν την καριέρα, την καταξίωση, τα μελλοντικά σχέδια. Η δράση μας γίνεται πιο δομημένη, με περισσότερη οργάνωση και μέθοδο. Τα επίπεδα αντοχής τόσο ψυχικής και πνευματικής όσο και σωματικής θα είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα.  Δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποιες τάσεις κυριαρχικότητας, επιβολής, ελέγχου ή και αυταρχικότητας που θα αποτελέσουν πρόκληση, ενώ θα οδηγήσουν στην κορύφωση των απόλυτων και κυριαρχικών εκκαθαρίσεων / λήξεων.

Η κατάκτηση της επιτυχίας γίνεται μονόδρομος

Με τον Άρη στον Αιγόκερω η επιτυχία και η υπερνίκηση των εμποδίων γίνεται μονόδρομος και τονώνεται πολύ το αίσθημα της ευθύνης, της υποχρέωσης και του καθήκοντος.  Ωστόσο το διάστημα του Μαρτίου, παρατηρούμε και την κορύφωση της Πολυαστρίας στον Αιγόκερω (Άρης – Δίας – Κρόνος – Πλούτωνας), χαρακτηριστικά θα είναι τα σκληρά γεγονότα σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο ανά τον κόσμο , τα οποία στην ουσία θα προκαλέσουν επίπονη  δοκιμασία αλλά και  αφύπνιση/ συνειδητοποίηση μίας σκληρής  πραγματικότητας. Το μήνυμα της περιόδου;  Για να μπορέσεις να χτίσεις,  πρέπει πρώτα να γκρεμίσεις και να καθαρίσεις το χώρο από τα αποκαΐδια. Μόνο τότε θα μπορέσεις να βάλεις ισχυρές και ακλόνητες βάσεις.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Στις 21 Φεβρουαρίου ο Άρης από τον Αιγόκερω σχηματίζει την όψη τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (03°), προσφέροντας την ευκαιρία για μία νέα προοπτική, μία νέα ώθηση, μία νέα αλλαγή που θα προσφέρει σημαντική ανανέωση στους άμεσα επηρεαζόμενους. Είναι μία καλή ημέρα για να πάρουμε τα ρίσκα μας κα να τολμήσουμε κάτι ασυνήθιστο, διαφορετικό ή και πρωτοποριακό. Επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 3η μοίρα τω παραπάνω ζωδίων. Τις  ημέρες κοντά στην κορύφωση του τριγώνου Άρη – Ουρανού, δίνεται μία θετική ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα, μία ευχάριστη αλλαγή ή μία εξέλιξη που θα προσφέρει την δραπέτευση από την ρουτίνα.

Στις 25 Φεβρουαρίου, το εξάγωνο Ήλιου – Άρη (05°), προφέρει ενέργεια, ζωτικότητα, εγρήγορση και ενθουσιασμό, στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Οι παραπάνω εκπρόσωποι του ζωδιακού διαθέτετε αυτή την ημέρα θετική ενέργεια, ενώ συνδυάζοντας το συναίσθημα με την λογική μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή με επιτυχία τα προσωπικά σας σχέδια.

Στις 26 Φεβρουαρίου, ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζει την όψη εξαγώνου με τον Άρη από τον Αιγόκερω (06°). Αυτή την ημέρα θα δούμε να εφαρμόζονται αποφάσεις που είχαν τεθεί ή συζητηθεί σε παρελθόντα χρόνο. Δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για επικοινωνίες / συζητήσεις / ειδήσεις / επαφές με άτομα του παρελθόντος. Επηρεάζονται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα τω παραπάνω ζωδίων.

Στις 14 Μαρτίου  το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα στην 18ο μοίρα, θα δώσει μία σημαντική ώθηση στην εξέλιξη σχεδίων ή ακόμα και προσωπικών προσδοκιών. Είναι μία μέρα οραματισμού, καλλιτεχνικής δράσης και έκφρασης, αλλά και εσωτερικής ψυχικής δύναμης. Πράξεις αγάπης ή ακόμα και φιλανθρωπικές δράσεις θα προσφέρουν το αίσθημα της ψυχικής ανάτασης. Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18ο μοίρα.

Το διάστημα από τις 20 έως το τέλος Μαρτίου κρίνεται αρκετά έκρυθμο, επίπονο, σκληρό, αλλά και καταλυτικό για τις εξελίξεις που τώρα κορυφώνονται και έχουν δείξει ήδη τα σημάδια τους από τις αρχές του έτους. Ο Άρης συναντά τον Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στην 22ο μοίρα ενώ λίγες μέρες αργότερα στις 23 Μαρτίου σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα, ο Κρόνος πορεύεται και αυτός στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, να αναμένουμε δυναμικά γεγονότα γύρω μας, σημαντικό είναι να προστατευτούμε από κινδύνους αλλά και να κατευνάσουμε τα αρνητικά ένστικτα τα οποία θα μας οδηγήσουν σε υπερβολές. Διογκώνονται φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας, επιθετικότητας, το παρασκήνιο, η βία, τα ξαφνικά ξεσπάσματα αλλά και οι οριστικές και επίπονες ρήξεις σχέσεων και συνεργασιών. Για μία ακόμα φορά επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22 μοίρα.

Πώς θα επηρεάσει οι Άρης από τον Αιγόκερω τα 12 Ζώδια

Κριός

Με τον Άρη από τον Αιγόκερω  δραστηριοποιείστε στον τομέα της καριέρας σας, οι φιλοδοξίες σας είναι τονισμένες και είστε σε εγρήγορση για να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.  Δείξτε προσοχή ωστόσο στις αντιδράσεις που θα έχετε με προϊσταμένους και πρόσωπα εξουσίας και  αποφύγετε τις επιβλητικές τάσεις που θα προκαλέσουν τριγμούς με συνεργάτες. Να αναμένετε σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές στον επαγγελματικό σας κλάδο. Ζητήματα που αφορούν το γάμο, τον σύζυγο ή τον πατέρα θα φέρουν τους προβληματισμούς τους αυτό το μήνα, οι εξελίξεις θα είναι πιο πιεστικές για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκάημερο.

Ταύρος

Ο Άρης από τον Αιγόκερω σας δίνει την ώθηση που σας είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε περισσότερο τα προσωπικά σας σχέδια, να ταξιδέψετε, να αποκτήσετε περισσότερες εμπειρίες, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Θα σας απασχολήσουν υποθέσεις που σχετίζονται με το Νόμο,  θα μπορέσετε όμως να τις διεκπεραιώσετε παρόλη τη νευρικότητα που θα σας προκαλέσουν. Η περίοδος είναι ιδανική για νέες δραστηριότητες, επιμόρφωση, εκπαίδευση, νέα σχέδια ενώ τα επίπεδα της αισιοδοξίας σας αρχίζουν να ανεβαίνουν.

Δίδυμος

Μπαίνετε σε μία απαιτητική περίοδο για τα οικονομικά σας όπου κάποιες στιγμές οι υποχρεώσεις που αφορούν τράπεζες, δάνεια, εισοδήματα συντρόφου θα σας προκαλούν σύγχυση, αναστάτωση και άγχος.  Η εποχή σας παρακινεί να κινητοποιηθείτε για να βάλετε σε μία σειρά τέτοιου είδους υποθέσεις. Πιο απαιτητικές και προκλητικές θα είναι οι συνθήκες των οικονομικών σας για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.  Από την άλλη πλευρά η ψυχολογική σας διάθεση αρκετές στιγμές θα χαρακτηρίζεται από ένταση, τα πάθη σας θα είναι τονισμένα, ενώ η σεξουαλική σας ζωή μπορεί πραγματικά να αποτελέσει το αντίδοτο για να απορροφήσετε όλη αυτή την ενέργεια που είναι συσσωρευμένη μέσα σας.

Καρκίνος

Μπαίνετε σε  μία περίοδο αντιδράσεων, ανακατατάξεων και εξελίξεων στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων και συνεργασιών. Δείξτε υπομονή την προκλητική στάση που θα εκδηλώσουν οι άνθρωποι που έχετε μαζί τους μία σταθερή σχέση. Κόντρες και καβγαδάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα , καθώς και οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας θα είναι πιο γρήγορες! Να αναμένετε ξεκαθαρίσματα, ρήξεις ή και λήξεις σε προβληματικές σχέσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας (ιδιαίτερα από τις 20 Μαρτίου και έπειτα).  Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου από την άλλη πλευρά, μπορείτε ιδιαίτερα ως το τέλος Φεβρουαρίου να δείτε σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σας που θα φέρουν ανανέωση, ενώ η συνάντησή σας με νέους ανθρώπους κρίνεται ευνοϊκή. Οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου στις πρώτες 15 μέρες του Μάρτη, βρίσκεστε σε μία φάση εγρήγορσης και εξελίξεων για τις σχέσεις σας, δεν παύει όμως να κινητοποιείστε δημιουργικά, κατανοώντας ότι κάποια από τα σχέδιά σας γίνονται τώρα πράξη.

Λέων

Με τον Άρη από τον Αιγόκερω μέχρι και τα τέλη του Μάρτη, η καθημερινότητά σας θυμίζει έναν αγώνα στίβου, όπου είναι αναγκαίο να αποδείξετε τις ικανότητές σας, να μην χάσετε τους ρυθμούς σας, αλλά και να είστε σε ετοιμότητα να ανταπεξέλθετε με συνέπεια σε όλες τις υποχρεώσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Το πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά φορτωμένο, ενώ δεν θα λήψει  και η ανάληψη ευθυνών που δεν είναι δικές σας, αλλά καλείστε εσείς τώρα να διεκπεραιώσετε. Η τάση αυτή θα κυριαρχεί πολύ έντονα στην εργασία σας και το άγχος σας θα είναι τονισμένο.  Δραστηριότητες που αφορούν την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης ευνοούνται αρκεί να φροντίσετε και εσείς από την πλευρά σας να μην καταπονείται τον οργανισμό σας!

Παρθένος

Μπαίνετε σε μία πολύ ερωτική αλλά και δημιουργική περίοδο που η ενέργειά σας όλη στρέφετε στην εφαρμογή σχεδίων που  θα χαρίσουν στη ζωή σας περισσότερη χαρά και διασκέδαση. Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα προβληματιστείτε ή και θα κοντραριστείτε με τα παιδιά σας (αν είστε γονείς), ή θα νιώσετε ότι είστε ακάλυπτοι ερωτικά, με αποτέλεσμα να πρέπει να πρέπει να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις. Ερωτικές εξελίξεις σας θέτουν άμεσα σε εγρήγορση, πολλοί αναγεννιέστε μέσα από την εξέλιξη ενός ερωτικού πάθους που φουντώνει (ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου), νέες ερωτικές γνωριμίες σε ταξίδια / σεμινάρια ή με άτομα με διαφορά ηλικίας εξάπτουν τον ερωτισμό σας (για το 1ο δεκαήμερο), ενώ μπαίνουν σε εφαρμογή σχέδια που σας ικανοποιούν και ρομαντζάρετε οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου.

Ζυγός

Με τον Άρη από τον Αιγόκερω διανύετε ένα διάστημα έντασης, αντιδράσεων αλλά και εξελίξεων που θα προκαλέσουν την σχετική νευρικότητα στο σπίτι και στην οικογένεια.  Πολλοί από εσάς παίρνετε την απόφαση να κάνετε ανακατατάξεις στο χώρο σας ή και να αλλάξετε σπίτι. Δεν λείπει και η μερίδα των Ζυγών που καλείστε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που προκύπτει με κάποιον γονέα σας ή οι πιέσεις που δέχεστε από τις οικογενειακές ευθύνες σας πιέζουν και στερούν το αίσθημα της ελευθερίας (ιδιαίτερα αν είστε Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου).  Μεριμνήσετε για ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο σπίτι και διατηρήστε την ψυχραιμία σας όταν είναι αναπόφευκτες διαφωνίες με τα άτομα που συμβιώνεται.

Σκορπιός

Επιβλητικοί στο λόγο, αλλά και έτοιμοι να δώσετε την δική σας μάχη προκειμένου να περάσετε τις δικές σας ιδέες, να βάλετε στα σκαριά σχέδια και αποφάσεις… Έτσι ακριβώς θα είστε εσείς οι Σκορπιοί με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου ως τα τέλη Μαρτίου. Θα βρίσκεστε σε συνεχή πνευματική εγρήγορση, αρκετές στιγμές όμως θα γίνεστε αρκετά εξουσιαστικοί αλλά και επιβλητικοί στον τρόπο έκφρασής σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τριβές στις επικοινωνίες σας. Μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση σας με τα αδέρφια γιατί το διάστημα αυτό οι σχέσεις σας μπορεί να είναι αρκετά πιο τεταμένες, καθώς και στην οδήγηση ή στις μετακινήσεις σας.

Τοξότης

Ο Άρης αποχωρεί από το δικό σας ζώδιο όπου πραγματικά το τελευταίο δίμηνο σας ταλαιπώρησε και σας κούρασε από τις συνεχής εντάσεις. Η είσοδός του στο ζώδιο του Αιγόκερω σας κινητοποιεί να δραστηριοποιηθείτε σε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σας και τις πηγές των εσόδων σας. Είναι η εποχή που παίρνετε πρωτοβουλίες και γίνεστε αρκετά πιο ενεργητικοί για να μπορέσετε να δείτε περισσότερα χρήματα στα χέρια σας. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερες πιέσεις που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση αποφεύγοντας τις παρορμητικές αντιδράσεις. Είναι βέβαιο ότι η εποχή αυτή, κρίνεται απαιτητική στα έξοδα, προξενώντας συχνά ανησυχία για την ροή των οικονομικών.   Σε συναισθηματικό πλαίσιο, εκφράζεται αυτό το διάστημα κάποιες ανασφάλειες και υπάρχουν κάποιες διακυμάνσεις που δεν σας επιτρέπουν να νιώθετε την σιγουριά που θα επιθυμούσατε.

Αιγόκερως

Ο Άρης περνά στο ζώδιό σας και το διάστημα ως τα τέλη του Μαρτίου  αναμένεται να είναι δυναμικό,  έντονο, δραστήριο, με αρκετή κινητικότητα και με εσάς να είστε αρκετά σθεναροί για να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση. Η ενεργητικότητα που θα σας διακρίνει αλλά και η συνεχής ενασχόληση σας με αρκετές δραστηριότητες θα είναι η αιτία που πολλές φορές θα εξαντλήστε και πολλές φορές θα εκδηλώνετε μεγάλη νευρικότητα το περιβάλλον σας.  Συγκρατηθείτε όταν η συμπεριφορά σας θα γίνετε αρκετά απόλυτη, επιτακτική και απότομη και θυμηθείτε ότι δεν έχετε πάντα δίκιο σε όλα. Οι ρήξεις με το περιβάλλον σας είναι αναμενόμενες ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, όπου οδηγείστε σε επίπονες εκκαθαρίσεις και γεγονότα που σας δοκιμάζουν.

Υδροχόος

Ο Άρης από τον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, εντείνει αυτό το διάστημα την νευρικότητα σας, ενώ πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώθετε ψυχικά αλλά και σωματικά εξαντλημένοι. Υπάρχουν αρκετές ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος που σας καταπιέζουν, σας δημιουργούν εσωτερική υπερένταση η οποία και εκδηλώνεται αυτή την χρονική περίοδο και βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανησυχίες σας ή και για πολλούς από εσάς οι φόβοι σας.  Σε κάθε περίπτωση ωστόσο η περίοδος αυτή θα μπορούσε να σας κινητοποιήσει να ασχοληθείτε πιο εποικοδομητικά με εσάς τους ίδιους και με τις εσωτερικές σας ανάγκες, τα αποτελέσματα αυτών των δράσεων θα φανούν αργότερα.  Δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα πρέπει να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες και να υποστηρίξετε τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας. Στα επαγγελματικά επικρατεί μία νευρικότητα, ενώ η δράση σας σε αυτό το διάστημα θα είναι λίγο πιο παρασκηνιακή, κρυφή ή και μυστική.

Ιχθύς

Μπαίνετε σε ένα χρονικό διάστημα που η κοινωνική σας ζωή αποκτά δράση και ενδιαφέρον!  Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας, ενώ γίνονται ξεκαθαρίσματα και στις ήδη υπάρχουσες φιλίες σας όπου δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα αντιδράσετε ή και θα εκνευρίζεστε από την στάση και την συμπεριφορά κάποιων φίλων. Δεν θα λείψουν και οι τυχερές στιγμές που θα σας ενεργοποιήσουν για να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε τις προσδοκίες σας. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορείτε να δείτε όχι μόνο τον κοινωνικό σας κύκλο να διευρύνετε αλλά και πολλές από τις προσωπικές σας επιθυμίες να μπαίνουν στο στάδιο της υλοποίησης.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Φεβρουαρίου 2020
Επόμενο άρθροΟι Αστρολογικές Τάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2020
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here