Widgets Magazine

Μία εξαιρετική Πανσέληνος σχηματίζεται σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:53 στο πρακτικό και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου, συγκεκριμένα στην μηδενική του μοίρα. Το φεγγάρι αυτό έρχεται για να κορυφώσει τα γεγονότα των οποίων η έναρξη έγινε στις 4 Φεβρουαρίου 2019 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η κορύφωση αυτή όμως έρχεται με χαρακτήρα απελευθερωτικό, λυτρωτικό, προσφέροντας την διέξοδο για να μπορέσουμε να κάνουμε σημαντικά βήματα αλλαγών που θα μας βοηθήσουν να βάλουμε και την ζωή μας σε μία σειρά.

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ιχθύ βρίσκεται σε αντίθεση με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, έτσι λοιπόν το συναίσθημα βρίσκεται σε μία αναμέτρηση με την λογική, όμως αυτή τη φορά μπορούν με άνεση να συνεργαστούν αφού παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Άρη με τον Ουρανό – όπου πριν λίγες μέρες σχημάτισαν την εκρηκτική τους σύνοδο-. Είναι η στιγμή λοιπόν που παρατηρούμε τον κατευνασμό όλης αυτής της έντασης που κυριαρχούσε τις περασμένες μέρες και οι εξελίξεις γύρω μας , μας βοηθούν με τρόπο πρακτικό να αναλάβουμε δράση, να κάνουμε αλλαγές και να ακολουθήσουμε την ροή των γεγονότων προκειμένου να απελευθερωθούμε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε το περασμένο διάστημα. Ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιο που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, δηλαδή την Παρθένο, είναι ο Ερμής, ο οποίος την ημέρα της Πανσελήνου σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα αλλά και εξάγωνο με τον Κρόνο. Από αυτό το φεγγάρι λοιπόν δεν λείπει το όραμα, η ιδέα, η έμπνευση, η φαντασία τα παραπάνω στοιχεία ωστόσο μπορούν να λειτουργήσουν εποικοδομητικά αρκεί να τα αξιοποιήσουμε με ρεαλισμό και πρακτικότητα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Κρόνου – Πλούτωνα, δεν λείπουν λοιπόν τα συναισθήματα αποξένωσης και μοναχικότητας, ενώ χαρακτηριστικά είναι και τα καταλυτικά ξεκαθαρίσματα που προκαλούν απογοήτευση στις ανθρώπινες σχέσεις. Ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά δοκιμάζονται, όμως και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει διέξοδος και ευκαιρία… Ποια είναι αυτή; Αφενός η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, αφετέρου βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Άρη. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Φυσικά και μπορούμε να ξεφύγουμε από το βάρος των αρνητικών συναισθημάτων που προκαλούνται για υποθέσεις ερωτικές, οικονομικές ή γενικότερα για ζητήματα των σχέσεών μας, αρκεί να επικεντρώσουμε την ενέργεια και την δράση μας σε δημιουργικές δραστηριότητες, να ακολουθήσουμε το μεράκι μας, τις εμπνεύσεις μας, να ξεφύγουμε από την αδιαλλαξία και να μοιραστούμε τις σκέψεις, τις ιδέες μας. Επιλέγοντας αυτές τις μέρες να ακολουθήσουμε αυτό ακριβώς που απολαμβάνουμε, αγαπάμε, μας γεμίζει, μας ενεργοποιεί, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να δομήσουμε την καθημερινότητά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο με αυτή την Πανσέληνο, είναι η συμμετοχή του Βασιλικού Αστέρα Regulus με το Φεγγάρι (σχηματίζει σύνοδο), προσφέροντας το κουράγιο, την δύναμη, την φιλοδοξία που θα μας στηρίξουν για την επίτευξη μεγάλων στόχων και προσδοκιών που θα προσφέρουν τιμή και δόξα.

 

Ποιοι επηρεάζονται από την Πανσέληνο στην Παρθένο

Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του α΄δεκαημέρου (συγκεκριμένα όσοι γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες του ζωδίου τους), αλλά και όσοι γεννήθηκαν στο τρίτο δεκάημερο (στις τελευταίες ημέρες) του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου. Επιρροή όμως δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες  κοντά στην 0-2 μοίρα των μεταβλητών (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) και 27-29 μοίρα των σταθερών (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων).

 

Τάσεις για κάθε ζώδιο

Κριός: Είναι μία καλή στιγμή για να μπορέσεις να δημιουργήσεις πιο σταθερές δομές σε θέματα που αφορούν την εργασία, την υγεία, την διατροφή, την καθημερινότητά σου! Με έξυπνες αλλαγές, θα μπορέσεις να βρεις την ισορροπία σε αυτούς τους τομείς.

 

Ταύρος: Αρκετά ερωτικό είναι το συγκεκριμένο φεγγάρι για το ζώδιο σου, όπου πραγματικά μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές που σου είχαν λείψει. Ο έρωτας, η δημιουργικότητα και οι κατακτήσεις, σου χαρίζουν πληρότητα και κάνουν τις  ημέρες σου πιο όμορφες!

 

Δίδυμος: Σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις τις συγχύσεις και τις αστάθειες για τα επαγγελματικά και να καταφέρεις να βρεις και πάλι τις συναισθηματικές σου ισορροπίες. Αλλαγές που αφορούν το σπίτι (το χώρο σου γενικότερα) και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην οικογένεια βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου.

 

Καρκίνος: Με την Πανσέληνο στην Παρθένο, εμπιστέψου τις ιδέες, τις προτάσεις, τις συζητήσεις και τις επικοινωνίες που θα έχεις, που  μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν ως διέξοδο και λύση σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αξιοποιώντας την εκφραστικότητά  σου αλλά και τα επικοινωνιακά καλέσματα αυτής της περιόδου, θα νιώσεις πραγματικά καλά.

 

Λέων: Η Πανσέληνο του μήνα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα πρακτικά, οικονομικά και η ανάγκη σου είναι να δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές πλαίσιο στη ζωή σου! Οι επαγγελματικές εξελίξεις σου προσφέρουν κύρος και δύναμη.

 

Παρθένος: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου , το στυλ σου, την σκέψη σου, τον ίδιο σου τον εαυτό. Όμως η στιγμή κρίνεται θετική και για πιο σημαντικές αλλαγές, που αφορούν την εξέλιξη μίας νέας συμφωνίας, ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Σημαντικό όμως, να μπορέσεις ρεαλιστικά να διαχειριστείς σχέσεις, συνεργασίες.

 

Ζυγός: Δεν αντιλέγω ότι με αυτό το Φεγγάρι αναβλύζουν συναισθήματα μοναχικότητας ή υπάρχει και η ανάγκη ενός εσωτερικού απολογισμού. Ωστόσο, τις ημέρες αυτές, σε βοηθούν για την εσωτερική σου αφύπνιση αλλά και για την αναγνώριση της αλήθειας. Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να έχουν μία καλή εξέλιξη αρκεί, να κλείσεις  κάποιους κύκλους του παρελθόντος.

 

Σκορπιός: Κοινωνικό είναι αυτό το φεγγάρι για το δικό σου ζώδιο, προσφέροντας την ευκαιρία να βρεθείς κοντά σε νέους ανθρώπους , να κάνεις νέες φιλίες, να ξεκινήσεις νέες δημιουργικές δραστηριότητες.  Οι ευκαιρίες που σου δίνονται τώρα, προσφέρουν ανανέωση στον τομέα των σχέσεών σου σε βοηθούν όμως να κάνεις και σημαντικά βήματα για την εκπλήρωση προσδοκιών.  Σημαντικές θα είναι οι επαγγελματικές κατακτήσεις για εσένα που έχεις γεννηθεί 20-22/11

 

Τοξότης: Το ενδιαφέρον είναι επικεντρωμένο στην καριέρα και στις προοπτικές της και ναι μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα ή και μεταρρυθμίσεις που θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου! Διαχειρίσου με μαεστρία στις συναισθηματικές διακυμάνσεις – δηλαδή την κυκλοθυμία- και θυμήσου ότι η πρακτικότητα και η οργάνωση είναι τα στοιχεία εκείνα που μπορούν αυτό τον καιρό να εξυπηρετήσουν και να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σου!

 

Αιγόκερως: Ανανέωση προσφέρει η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, το οποίο δίνει λύσεις, ευκαιρίες και νέα σχέδια τα οποία θα θα σε θέσουν άμεσα σε εγρήγορση. Οι προβληματισμοί και οι πιέσεις δεν λείπουν, όμως θα καταφέρεις εντέλει να φιλοσοφήσεις διαφορετικά τις καταστάσεις γύρω σου, ενώ θα υπάρξει και η δυνατότητα επαφών, συμφωνιών, επικοινωνιών που θα αποτελέσουν την διέξοδο στα δύσκολα.

 

Υδροχόος: Ζητήματα οικονομικά και υποχρεώσεις προς τρίτους είναι φανερό ότι σου προκαλούν ανησυχία σε αυτό το χρονικό διάστημα, όμως σου δίνεται και η δυνατότητα να τα ρυθμίσεις και να τα βάλεις σε μία τάξη, γεγονός που θα σου προσφέρει ανακούφιση.  Μία σημαντική κατάκτηση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 17-19/2.

 

Ιχθύς : Μία όμορφη Πανσέληνος για το δικό σου ζώδιο πραγματοποιείται αυτή την Τρίτη στις 19/2. Επηρεάζει θετικά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου και σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Μία νέα σχέση, μία όμορφη γνωριμία, μία ρομαντική εξέλιξη, ή ακόμα και θετική εξέλιξη μίας συνεργασίας είναι οι δικές σου θετικές επιρροές με αυτό το φεγγάρι. Επιπλέον αξιοποίησε τις ιδέες, τις εμπνεύσεις και την πλούσια φαντασία σου… αρκεί να μπορείς τα παραπάνω στοιχεία να τα συνδυάσεις πρακτικά και οργανωτικά.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here