Widgets Magazine

Άρης, ο «κόκκινος» πλανήτης της ενέργειας, της δράσης,  της εξέλιξης, αλλά και της σεξουαλικότητας εισήλθε στις 14 Φεβρουαρίου  στον γήινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού τον Ταύρο όπου και θα παραμείνει ως  και τις 30 Μαρτίου 2019! Σε αυτή τη θέση ήταν ξανά 10 Μαρτίου με 21 Απριλίου 2017.

Με ποιο τρόπο μας επηρεάζει ο Άρης

Η πορεία του Άρη στο ζωδιακό κύκλο εκφράζει την ροή της δύναμης και της ενέργειας και πάντα σκιαγραφεί τα γεγονότα που επρόκειτο να έρθουν στην πορεία μας, αφού η συμμετοχή του στις  πλανητικές όψεις του ωροσκοπίου μας, παίζουν σπουδαίο ρόλο στην μορφή έκφρασης της ενέργειας μας. Ο Άρης με λίγα λόγια εκφράζει τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης αντίδρασης και αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την δράση, την επιθυμία, το ένστικτο επιβίωσης, την δραστηριότητα, τις αντιδράσεις, αλλά και το σεξ.

Τι σημαίνει ο Άρης στον Ταύρο

Παραδοσιακά ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου βρίσκεται σε θέση αδυναμίας γεγονός που εκφράζει ότι η ροή της ενέργειας είναι χαμηλή και οι ρυθμοί ιδιαίτερα χαλαροί ή αλλιώς νωχελικοί.

 

Με τον Άρη από τον Ταύρο η ενέργειά μας επικεντρώνεται περισσότερο στην ύλη, αλλά και στην απόλαυση. Βασικό ζητούμενο της δραστηριοποίησής μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των βασικών αναγκών μας και η επίτευξη της σταθερότητας, της ασφάλειας. Η καθημερινότητα εξελίσσεται σε πιο αργούς ρυθμούς, γιατί ο Άρης από αυτή την θέση για να κινηθεί επιζητά σιγουριά, σχέδιο, οργάνωση αλλά και λίγο παραπάνω …. σπρώξιμο για να επιδιώξει να κινητοποιηθεί σε οτιδήποτε καινούργιο ή μη γνώριμο!

 

Η υπομονή θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό σε κάθε κίνηση και πράξη μας, επειδή όμως και η υπομονή κάποιες στιγμές εξαντλείται, τότε υπάρχουν ξεσπάσματα που θυμίζουν κάτι από «Ταύρο σε Γυαλοπωλείο»

 

Δεδομένου ότι ο Άρης αντιπροσωπεύει και την σεξουαλικότητα, αυτό το διάστημα θα χαρακτηρίζεται από έντονο αισθησιασμό.  Οι ερωτικές σχέσεις δεν θα στηρίζονται στις γρήγορες, επιπόλαιες δράσεις, αλλά θα έχουν πολύ έντονο το παιχνίδι της ερωτικής σαγήνης.

 

Αποφασίζω και Διατάζω ακριβώς αυτό είναι που θα συμβαίνει αρκετές στιγμές γύρω μας αφού ο Άρης στον Ταύρο ενισχύει την αδιαλλαξία, το πείσμα, την επιμονή, ενώ γίνεται και ιδιαίτερα εξουσιαστικός και κυριαρχικός, προκειμένου να υπερασπιστεί κάτι που θεωρεί ότι είναι μοναδικό του δικαίωμα.

Ποιοι θα βιώσουν πιο έντονα το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι,Λέοντες,Σκορπιοί,Υδροχόοι)

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο θα παρατηρήσουμε ως το τέλος του Φεβρουαρίου

Ωστόσο σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι μέρες μας  μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου παρατηρούμε τον Άρη και την Αφροδίτη να βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη και αντίστοιχα η Αφροδίτη σε ζώδιο  που κυβερνήτης είναι ο Άρης. Το γεγονός αυτό ενδυναμώνει την δράση τους, αυτό σημαίνει ότι θα δούμε πιο γρήγορα να εξελίσσονται κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται κυρίως με τον έρωτα.

Τάσεις Ζωδίων

Κριός: Ο Άρης αποχώρησε από το ζώδιο σας και μετά από την τεταμένη και νευρική έναρξη της χρονιάς, τώρα είναι η στιγμή δική σας για να μπορέσετε να κινητοποιηθείτε για να σταθεροποιήσετε τα ξεκινήματα που είχατε κάνει την τελευταία περίοδο. Η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σας κρίνεται απαιτητική για τα οικονομικά σας, οι ανάγκες σας αυξάνονται το ίδιο και οι υποχρεώσεις σας. Τα έξοδά σας αυξάνονται δεν θα λείψουν όμως και οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα συμβάλουν στην μετέπειτα αύξηση πηγών εσόδων.

 

Ταύρος: Μπαίνετε σε μία μαχητική, δυναμική αλλά κουραστική περίοδο ! Η πορεία του Άρη από το ζώδιο σας, σας διαταράσει για λίγο τους ρυθμούς, σας προκαλεί ένταση, νευρικότητα, ενώ γίνονται τώρα και σημαντικές ενάρξεις που κάνουν την περίοδο αυτή να χαρακτηρίζεται έντονη και γεμάτη γεγονότα. Η περίοδος αυτή σας ωθεί άμεσα για δράση, καλό είναι λοιπόν να ιεραρχήσετε τις κινήσεις που έχετε να κάνετε και να μην αντιστέκεστε σε αυτό που σας καλεί να κάνετε η εποχή αυτή!  Αποφύγετε τη νευρικότητα και την οξυθυμία που μπορούν να γίνουν οι αιτίες να δημιουργούνται παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας.

 

Δίδυμος: Η νέα θέση του Άρη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εξαντλητική τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά! Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα καλείστε να κλείσετε εκκρεμότητες, έρχεστε πολλές φορές αντιμέτωποι με το παρελθόν, ενώ χαρακτηριστικός θα είναι και ο ψυχολογικός αναβρασμός και η ένταση που θα σας διακατέχει. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σας. Αρκετοί από εσάς θα κινηθείτε αυτή την περίοδο πιο κρυφά, μυστικά ή και παρασκηνιακά – ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την εργασία σας  – βάζοντας στα σκαριά σχέδια που θα τα ξεκινήσετε επίσημα λίγο αργότερα.

 

Καρκίνος: Η νέα θέση του Άρη κρίνεται ως θετική για το δικό σας ζώδιο εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο που χαρακτηριστική θα είναι η κοινωνική σας δραστηριοποίηση. Βγαίνετε από το καβούκι σας, έρχεστε σε επαφή με κόσμο, γνωρίζετε νέους ανθρώπους, κάνετε ξεκαθαρίσματα σε ήδη υπάρχουσες φιλίες σας αλλά και ξεκινάτε νέες συλλογικές δραστηριότητες. Αυτή την περίοδο όμως παίρνετε και σημαντικές πρωτοβουλίες και κάνετε τα βήματα εκείνα για να εκπληρώσετε κάποιες προσδοκίες σας.

 

Λέων: Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου η δράση σας επικεντρώνεται στον τομέα της καριέρας σας, όμως το διάστημα αυτό χαρακτηρίζεται απαιτητικο, έντονο αλλά και νευρικό για υποθέσεις που αφορούν τόσο τα επαγγελματικά όσο και τους στόχους που έχετε θέσει για το μέλλον σας. Υποχωρήστε στις εντάσεις που θα προκύπτουν στην εργασία σας, δείξτε υπομονή στις απαιτήσεις του προϊσταμένου – που συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό –  και θυμηθείτε ότι η περίοδος αυτή σας καλεί να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σας πρόοδο.

 

Παρθένος: Ο Άρης απο το ζώδιο του Ταύρου, σας καλεί μέσα στο επόμενο διάστημα να κινητοποιηθείτε ενεργά για να βάλετε μπροστά νέα σχέδια που έχετε για την ζωή σας, για το μέλλον σας. Δραστηριοποιείστε σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την διεύρυνση των γνώσεών σας, αρκετοί από εσάς κάνετε μία σημαντική μετακίνηση / ταξίδι, ενώ και οι  νέες γνωριμίες που εξελίσσονται τώρα φέρνουν έναν αέρα αλλαγής στη ζωή σας. Προχωρούν μπροστά ζητήματα συμφωνιών, επαφών, νομικών υποθέσεων. Η ανάγκη σας για απόδραση, ανανέωση και για επέκταση θα σας ωθήσει να γίνεται λίγο πιο τολμηροί!

 

Ζυγός: Απαιτητικό κρίνετε το επόμενο διάστημα για υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σας. Όσο καλό προϋπολογισμό και να κάνετε, όλο και κάποιος “φουσκωμένος” λογαριασμός θα σας αποδιοργανώσει, ενώ αρκετοί από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο παρελθοντικό οικονομικό χρέος το οποίο τώρα θα κληθείτε να διεκπαιρεώσετε. Οι μέρες που ακολουθούν σας κάνουν να βρίσκεστε και σε ψυχολογική υπερένταση και ίσως οι αντιδράσεις σας να γίνονται αρκετά πιο απόλυτες, κυριαρχικές ή και διεκδικητικές εξαιτίας φόβων και ανασφαλειών του παρελθόντος. Η σεξουαλική σας ζωή είναι δραστήρια και η λίμπιντο ανεβασμένη!

 

Σκορπιός: Διανύετε μία μαχητική περίοδο αντιδράσεων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, προκαλεί εντάσεις και καβγαδάκια με τους ανθρώπους που συνδέεστε στενά, ενώ οι εξελίξεις που αφορούν τους παραπάνω τομείς συχνά γίνονται η αιτία να θυμώνετε, να πεισμώνετε.  Να αναμένετε ότι η συμπεριφορά των ατόμων που σχετίζεστε συχνά θα γίνετε προκλητική αυτή την περίοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήξεις και αντιθέσεις.

 

Τοξότης: Το πρόγραμμα της καθημερινότητας και της εργασίας σας θα είναι αρκετά τεταμένο αλλά και φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, γεγονός που θα σας προκαλεί υπερένταση αλλά και κούραση. Δείξτε παραπάνω προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης, προστατέψτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από ιώσεις της εποχής. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση, ξεκούραση και επιμεληθείτε θέματα διατροφής.  Η υπομονή θα αποδειχθεί αρετή ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σας τα οποία είναι γεγονός ότι θα σας φορτίσουν με αρκετό στρες.

 

Αιγόκερως: Μπαίνετε σε μία περίοδο ερωτικής δράσης, αφού ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σας κινητοποιεί να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ. Υπάρχουν λοιπόν θετικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή  και όχι μόνο , δραστηριοποιείστε περισσότερο δημιουργικά, διασκεδάζετε περισσότερο, απολαμβάνετε στιγμές ή και ασχολείστε περισσότερο με την τέχνη ή με δημιουργικές / επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οι γονείς αναμένετε να έχετε κάποιες εντάσεις και καβγαδάκια με τα παιδιά σας.

 

Υδροχόος: Διανύετε περίοδο συναισθηματικής έντασης και φόρτισης κυρίως για υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή και την οικογένεια. Πολλοί από εσάς καλείστε τώρα να κάνετε χωροταξικές αλλαγές (πχ μία μετακόμιση) και η διαδικασία αυτή σας φαίνεται κουραστική και εξαντλητική. Δείξτε προσοχή όμως και στους καβγάδες και στις αντιθέσεις που θα προκληθούν τώρα με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μικρές αναποδιές στο σπίτι (πχ να χαλάσει μία συσκευή ή να προκύψει μία ηλεκτρολογική βλάβη) γίνεται εστία έντασης.

 

Ιχθύς: Με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου οι μέρες σας είναι δραστήριες επικοινωνιακά, όμως και εσείς από την πλευρά σας είστε έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες αλλά και να εκφραστείτε πιο δυναμικά στο περιβάλλον σας. Η περίοδος αυτή φέρνει την εξέλιξη σε σε συμφωνίες, επαφές, γνωριμίες ενώ οι μετακινήσεις σας θα  είναι πιο συχνές. Αρκετές στιγμές θα γίνεστε πιο εύθικτοι στις συζητήσεις που θα κάνετε, αντιδραστικοί στον τρόπο έκφρασής σας και οι λογομαχίες θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών που ακολουθούν. Δείξτε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σας, αλλά και στη σχέση με αδέρφια ή και γείτονες που είναι πιθανό να προκληθούν εντάσεις αυτή την περίοδο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΆρης σε σύνοδο με Ουρανό 13/2: Προβλέψεις ζωδίων
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Φεβρουαρίου 2019
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here