Widgets Magazine

Ο Αύγουστος οδεύει προς το τέλος του και λίγο πριν το καλοκαιράκι ρίξει την αυλαία του, έρχεται η αισθαντική, ρομαντική, τρυφερή αλλά και μεγαλύτερη Πανσέληνος της χρονιάς, να γεμίσει την ψυχή μας με όνειρα και σχέδια, μοναδικές εμπνεύσεις, ρομαντική διάθεση, ιδεαλισμό αλλά και αρκετή δύναμη για να μπορέσουμε να θέσουμε στόχους για το προσεχές φθινόπωρο που ξεκινά.  Διανύουμε μία εξαίρετη περίοδο για να αφουγκραστούμε τα ζητούμενα της ψυχής μας, να απεγκλωβιστούμε από κάθε δυσλειτουργική και επώδυνη κατάσταση και να θέσουμε στόχους, ακολουθώντας υπεύθυνα, προγραμματισμένα και λογικά τα βήματα για την υλοποίησή τους.

 

Τα Oroskopos  Astro Coins σου προσφέρουν χρόνο ομιλίας χωρίς χρέωση κινητού ή σταθερού τηλεφώνου,  με extra προσφορές, εκπτώσεις και δώρα! Δες εδώ 

Μερικά χρήσιμα στοιχεία για την Πανσέληνο

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 26 Αυγούστου στην 3η μοίρα του Ιχθύ. Ο “τυχερός” σχηματισμός του χαρταετού αποτελεί ένα “προμήνυμα” ότι την περίοδο αυτή θα δοθούν σημαντικές ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να ρίξουμε την αυλαία του φετινού φλογερού και επώδυνου καλοκαιριού με τον καλύτερο τρόπο! Επηρεάζονται άμεσα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, ωστόσο όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα απολαύσουν το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι κάνοντας νέα όνειρα και βλέποντας κάποιες προσδοκίες να ικανοποιούνται!

 

Ας δούμε πιο αναλυτικά …

Ο Ήλιος έχει περάσει στο ζώδιο της “Υπηρεσίας” την Παρθένο, σχηματίζοντας στις 26 Αυγούστου  την όψη αντίθεσης με την Σελήνη από το ζώδιο της “Θυσίας” τους Ιχθύς. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στα ζώδια της Γης  – Ήλιος στην Παρθένο, Κρόνος στον Αιγόκερω και Ουρανός στον Ταύρο- μας βοηθά σε αυτό το χρονικό διάστημα να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες του χτες, κάνοντας στη ζωή μας τις δομικές αλλαγές εκείνες, που θα μας προσφέρουν πιο σταθερές βάσεις για την πορεία μας.  Με ποιο τρόπο όμως θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτές τις δομικές αλλαγές που σας περιγράφω; Συνδυάζοντας την λογική με το συναίσθημα, ακολουθώντας πρακτικά τα βήματα εκείνα που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα και στα ιδανικά μας, δουλεύοντας σκληρά και κάνοντας τις θυσίες εκείνες που θα μας ανταμοίψουν σε βάθος χρόνου. Οι μέρες που ακολουθούν, θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε ότι δεν πάει χαμένος ο κόπος και η προσπάθεια, ενώ  εργαζόμενοι με σχέδιο και με όραμα μπορούμε πραγματικά να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο.

Ο Ποσειδώνας που είναι ο πλανήτης κυβερνήτης του Ιχθύ, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία και όπως ήδη έχουμε αναφέρει, η όψη αυτή τονίζει τον ιδεαλισμό, τον οραματισμό, φέρνει σημαντικές ευκαιρίες εκπλήρωσης και κατάκτησης που συμβάλλουν στην ψυχική και συναισθηματική μας ανάταση. Έτσι λοιπόν οι μέρες κοντά στην Πανσέληνο, τα αδύνατα γίνονται δυνατά και τα όνειρα φτάνουν στο στάδιο της υλοποίησης τους.

Όσο για το τετράγωνο που σχηματίζει η “δυνατή” Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την ίδια ημέρα, ανάβει την φλόγα του πάθους, του ερωτισμού και μας παρασύρει να διεκδικήσουμε με περισσότερη επιμονή τα βαθύτερα “θέλω” μας, γεγονός που σε αυτή την χρονική περίοδο, θα λειτουργήσει άκρως απελευθερωτικά και λυτρωτικά.

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα 12 Ζώδια;

Για καθημερινή άστρο – ενημέρωση κάνε like στο astro Κους Κους Blog στο Facebook 

Κριός: Διανύετε μία περίοδο που μπορείτε να απελευθερωθείτε ψυχολογικά από καταστάσεις που σας έχουν επιβαρύνει και να νιώσετε και πάλι δυνατοί, γεμάτη ελπίδα για νέα ξεκινήματα. Κατανοείτε περισσότερο ποιοι είναι οι άνθρωποι που σας συνδέει αμοιβαία και ανιδιοτελή αγάπη και αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους κρατάτε κοντά σας. Η περίοδος όμως κρίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκή και για τις πρακτικές σας υποθέσεις, αφού τώρα μπορείτε να κάνετε στην εργασία σας τα βήματα εκείνα που θα σας αποφέρουν εντέλει καρπούς. Αξιοποιώντας αυτό το διάστημα κατάλληλα τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και τις συνεργασίες σας, μπορείτε να κάνετε τα προοδευτικά βήματα που θα σας βοηθήσουν σε μία καλύτερη επαγγελματική και οικονομική πορεία.

Ταύρος: Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος έρχεται για να φουντώσει για τα καλά τις επιθυμίες σας, αλλά και την λαχτάρα σας να εκπληρώσετε όνειρα και σχέδια τα οποία και σας γεμίζουν με συναίσθημα, έμπνευση, ρομαντισμό και εσωτερική ομορφιά.  Το διάστημα αυτό έχετε την ευκαιρία να κατακτήσετε μία βαθύτερη προσδοκία σας , πολλοί από εσάς θα νιώσετε όμορφα από την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας, άλλοι θα έχετε μία νέα γνωριμία που θα σας αλλάξει ευχάριστα πολλές από τις σκέψεις και τα πιστεύω σας. Συνάμα, οι φιλίες σας τονώνονται και τα συναισθήματα με τους ανθρώπους που συνδέεστε εμβαθύνονται.  Αν είναι κάτι αυτό που θέλω να προτρέψω εσάς τους Ταύρους αυτή την εποχή είναι τολμήσετε σε αλλαγές, σε νεωτεριστικές αποφάσεις και σε νέα ξεκινήματα, σε νέες σχέσεις, εμπιστευόμενοι τις γνώσεις και την εμπειρία που ήδη διαθέτετε.

Δίδυμοι:  Το καλοκαιράκι οδεύει προς το τέλος του με μία μαγευτική Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ που σας δίνει το όραμα, την ελπίδα και το σχέδιο να θέσετε στόχους για το μέλλον σας, ιδιαίτερα για τον τομέα της καριέρας σας.  Τις ημέρες που ακολουθούν θα έχετε την έμπνευση, το κίνητρο αλλά και τους συμμάχους εκείνους που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε προοδευτικά βήματα που θα σας απελευθερώσουν από τα εμπόδια, τις προκλήσεις και τα βαρίδια του παρελθόντος. Αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε με κέφι και μεράκι μία νέα δουλειά,  άλλοι θα απελευθερωθείτε από τους “βραχνάδες” που δεν σας επέτρεπαν μέχρι τώρα να ηρεμήσετε ψυχολογικά και συναισθηματικά , πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη και πρόγραμμα πρακτικές και οικονομικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Το σύνθημα λοιπόν για εσάς αυτή την περίοδο είναι: Ανασύνταξη Εδώ και Τώρα και ΝΑΙ αυτό το σύνθημα το ακολουθείτε και το πετυχαίνετε.

Καρκίνος: Είστε από τους πιο ευνοημένους αυτής της περιόδου, ιδιαίτερα αυτού του Φεγγαριού που έρχεται για να προσφέρει έναν αέρα ανανέωσης, ελπίδας και αισιοδοξίας στη ζωή σας.  Την περίοδο αυτή καταλήγετε σε αποφάσεις που σας απελευθερώνουν ψυχολογικά και συναισθηματικά, έχετε μία νέα ιδέα, μία νέα έμπνευση ή πρόταση που πραγματικά αποτελεί για εσάς την ευκαιρία αυτής της εποχής. Ξεμπλοκάρετε από τις πιέσεις που δεχθήκατε σε σχέσεις και συνεργασίες σας, ενώ έχετε και την ευχάριστη έκπληξη να υποδεχθείτε νέους ανθρώπους στη ζωή σας! Νέες συμφωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια και επαφές, φαίνεται ότι αυτό το διάστημα σας χαροποιούν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ δεν λείπουν και οι ευχάριστες συγκυρίες για θέματα νομικά και εκπαιδευτικά.

Λέων: Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος διεγείρει τον συναισθηματικό σας κόσμο και σας ωθεί αυτή την περίοδο να ανασυγκροτηθείτε ψυχολογικά και να απεμπλακείτε από τα βαρίδια, τους φόβους, τις ανασφάλειες, τα απωθημένα και τα πάθη του παρελθόντος. Με αυτό το φεγγάρι καλείστε να πιστέψετε και πάλι πολύ περισσότερο στον ίδιο σας τον εαυτό και στις δυνάμεις σας, κάτι το οποίο είναι φανερό ότι θα το πραγματοποιήσετε με απόλυτη επιτυχία.  Σε μία τάξη και σειρά θα καταφέρετε αυτό το διάστημα να βάλετε και τον οικονομικό σας τομέα, ενώ πολλοί από εσάς θα βρεθείτε κερδισμένοι μέσα από την διεκπεραίωση οικονομικών σχεδίων. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αναλαμβάνετε νέες ευθύνες και καθήκοντα στα επαγγελματικά σας, που θα συμβάλλουν περισσότερο στην προσωπική σας πρόοδο και ανάπτυξη.

Παρθένος: Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι έρχεται για να τονώσει για εσάς το αίσθημα της συντροφικότητας! Αφήνεστε περισσότερο στα όνειρα, στις ελπίδες, στο συναίσθημά σας και ανοίγετε την αγκαλιά σας στους ανθρώπους που σας συντροφεύουν, με τους οποίους μπορείτε αυτό το διάστημα να είστε σαν γροθιά ενωμένοι,  βλέποντας σχέδια και επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα. Ικανοποιούνται προσωπικές σας προσδοκίες, δέχεστε ευχάριστες προτάσεις, ισχυροποιούνται σχέσεις σας , ενώ κάποιοι από εσάς θα κάνετε και μία νέα ρομαντική γνωριμία. Οι μέρες που ακολουθούν σας κάνουν να νιώσετε και να πιστέψετε με όλη την ψυχή σας ότι η ισχύς βρίσκεται στην ένωση και η ένωσή σας με τους ανθρώπους που υπάρχουν αυτό το διάστημα στο πλευρό σας είναι βαθιά, ισχυρή και ουσιαστική!

Ζυγός: Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος σας βρίσκει με διάθεση ανασυγκρότησης και επανένταξης στην καθημερινότητά σας.  Πολλοί από εσάς επιστρέφετε αρκετά δημιουργικοί στην εργασία σας, αρκετοί από εσάς κάνετε αναπροσαρμογές στο πρόγραμμά σας, στο σπίτι σας, στις συνήθειές σας, αλλάζοντας με κάποιο τρόπο την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Είναι βέβαιο ότι για εσάς τους Ζυγούς που έχετε ταλαιπωρηθεί  από τα βάρη, τις ευθύνες αλλά και τα προβλήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις, η Πανσέληνος αυτή έρχεται για να σας δώσει το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα για αλλαγή στις συνήθειες που διατηρούσατε μέχρι σήμερα. Η αλλαγή αυτή αποτελεί και την “λύση” για να μπορέσετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω.

Σκορπιός: Μία ερωτική και αρκετά δημιουργική Πανσέληνος έρχεται για να τονώσει το αίσθημα της απόλαυσης, της χαράς και της εκπλήρωσης για εσάς τους Σκορπιούς. Το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου σας γεμίζει με όνειρα, σχέδια, επιθυμίες, ιδέες, εμπνεύσεις που είναι φανερό ότι μπαίνουν αυτή την εποχή στο στάδιο της υλοποίησης. Πολλοί από εσάς ερωτεύεστε, άλλοι κάνετε νέες σπουδαίες γνωριμίες που σας βοηθούν να προχωρήσετε παρακάτω τα προσωπικά σας σχέδια,  αρκετοί από εσάς συνειδητοποιείτε ότι οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα στη ζωή σας, σας βοηθούν να σταθεροποιήσετε περισσότερο στόχους και σχέδια. Το διάστημα αυτό κατασταλλάζετε περισσότερο σε αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ και καταφέρνετε να το φέρετε στην αγκαλιά σας. Η πανσέληνος από το ζώδιο του Ιχθύ, σας χαρίζει όμως και το αίσθημα της ικανοποίησης και της εκπλήρωσης για θέματα που αφορούν το παιδί ή ένα δημιουργικό επιχειρηματικό σχέδιο!

Τοξότης: Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος διεγείρει τον συναισθηματικό σας κόσμο και βγάζει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες,για αρκετούς από εσάς όμως και τις ανασφάλειές σας, γεγονός όμως που εντέλει σας βοηθά να λύσετε τις υποθέσεις που ως τώρα σας προβλημάτισαν.  Με αυτό το φεγγάρι, έρχεστε περισσότερο κοντά στην οικογένεια, κάνετε ευχάριστες αλλαγές στο σπιτικό σας, πολλοί από εσάς ανανεώνετε το χώρο σας ή και αλλάζετε σπίτι , συνήθειες, ή και γειτονιά. Στον επαγγελματικό τομέα αυτή την περίοδο έχετε τις εμπνεύσεις και κάνετε τις αλλαγές εκείνες που θα σας βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείτε τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά.

Αιγόκερως: Μία ταξιδιάρικη πανσέληνος από το ζώδιο του Ιχθύ έρχεται για να φρεσκάρει τον τρόπο σκέψης σας, να σας φέρει πιο κοντά σε ενδιαφέροντες ανθρώπους, να σας ωθήσει σε νέα σχέδια ή και σε αποφάσεις, αλλά και για να σας προσφέρει το αίσθημα της ανταμοιβής και της δικαίωσης, για την προσπάθεια που έχετε κάνει ως σήμερα. Υλοποιείται ένα προσωπικό σας σχέδιο, δέχεστε εύνοια για μία νέα συμφωνία  ή ακόμα και για μία νέα “συμμαχία” επαγγελματική. Η κοινωνική και η αισθηματική σας ζώη είναι αρκετά πιο δραστήρια και “ζωντανή” ενώ καταφέρνετε αυτό το διάστημα να συνδυάσετε κατάλληλα την λογική με το συναίσθημα προκειμένου να ακολουθήσετε μία πορεία που θα σας ικανοποιήσει στον υπέρτατο βαθμό!

Υδροχόος: Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, σας δίνει το μήνυμα ότι για να μπορέσετε να κερδίσετε και να κάνετε δικό σας αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ, απαραίτητο είναι να κάνετε τις ανάλογες θυσίες και να αφήσετε πίσω σας το θλιβερό παρελθόν, κάνοντας στη ζωή σας τις αναπροσαρμογές εκείνες που σταδιακά θα σας προσφέρουν περισσότερη αυτοδυναμία. Αυτό ακριβώς θα κάνετε φίλοι μου Υδροχόοι αυτή την περίοδο. Το διάστημα αυτό συνειδητοποιείται ότι έχει έρθει η στιγμή να αυτονομηθείτε και να νιώσετε πιο αυτεξούσιοι, ενισχύοντας πραγματικά την αυτοπεποίθησή σας. Οι ευκαιρίες για την εύρυθμη πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σας δεν θα λείψουν, όπου με την σωστή διαχείριση θα μπορέσετε να δείτε και τα ιδανικά αποτελέσματα.

Ιχθύς: Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος πραγματοποιείται αυτή τη φορά στο δικό σας ζώδιο και σας γεμίζει με συναισθηματισμό, ρομαντισμό, νέα όνειρα και νέες προσδοκίες.  Οι σχέσεις σας, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο και οι περισσότεροι από εσάς καταφέρνετε να τις ενισχύσετε, να τις τονώσετε και να πάρετε ουσιαστική ικανοποίηση μέσα από την ένωσή σας με τους ανθρώπους. Δεν λείπουν όμως και οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί, οι προτάσεις, οι προσκλήσεις και οι εκπλήξεις από άτομα που έρχεστε σε επαφή ! Ακολουθήστε άφοβα μία νέα γνωριμία, ή ένα νέο σημαντικό σχέδιο,  αφήστε την φαντασία, αλλά και την διαίσθησή σας ελεύθερη και απολαύστε τις πιο όμορφες στιγμές του φετινού καλοκαιριού που σε λίγο μας εγκαταλείπει.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here