Widgets Magazine

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του από 27 Αυγούστου; Εγώ σίγουρα από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα βρίσκομαι και πάλι πίσω στον δικό μου, φροντίζοντας για την καθημερινή αλλά έγκυρη αστρολογική ενημέρωση και επαφή μας…. Σταδιακά θα επανέλθουν όλες μας οι διαδικτυακές τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ η ροή των άρθρων μας θα είναι στους γνωστούς και καθιερωμένους ρυθμούς….  Ας δούμε όμως πώς θα εξελιχθεί αστρολογικά η μεταβατική εβδομάδα 27 Αυγούστου ως και 2 Σεπτεμβρίου …

Η νέα μας εβδομάδα ξεκινά μία ημέρα μετά την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στον άξονα Ιχθύ – Παρθένου.   Οι μέρες που ακολουθούν, προσφέρουν αισιοδοξία, ζωτικότητα και ενέργεια στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύ) του 1ου δεκαημέρου. Εσείς είστε και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε την αυτοπεποίθηση, την διάθεση, αλλά και τις προοπτικές για να ισχυροποιήσετε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο. Πολλοί από εσάς θα κάνετε νέα ξεκινήματα που θα στηριχτούν τώρα πάνω σε γερές βάσεις,  αρκετοί θα ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που στεκόντουσαν εμπόδιο στην πορεία και την εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων, σίγουρα όμως όλοι εσείς που αναφέρω παραπάνω, μπορείτε να βάλετε την ζωή σας σε μία πορεία που θα σας ικανοποιεί.

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Λέοντα μεταξύ 2ου και 3ου δεκαημέρου, χαρίζοντας την επικοινωνιακή εύνοια και τον “αέρα” εκφραστικότητας στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί σε αυτά τα δεκαήμερα.  Οι προτάσεις, οι προσκλήσεις, τα φλερτ και οι επιλογές διασκέδασης δεν θα λείπουν στα παραπάνω ζώδια, ενώ οι νέες δημιουργικές ιδέες μπορούν πραγματικά να φέρουν αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά, οι επικοινωνίες δεν παύει να έχουν τονισμένο το στοιχείο της υπερβολής αλλά και του εγωκεντρισμού, ιδιαίτερα την Δευτέρα στις 28 Αυγούστου που κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή – Δία (στην 16η μοίρα). Ας χαλιναγωγήσουμε αυτή την ημέρα τον τρόπο έκφρασης και σκέψης μας, συγκρατώντας τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, την έπαρση, αλλά και την τάση να μεγαλοποιούμε γεγονότα και καταστάσεις.

Η Αφροδίτη από τον συντροφικό Ζυγό, κινείται στο 3ο δεκαήμερο προσφέροντας εύνοια, χαρά, έρωτα και ευκαιρίες διασκέδασης και δημιουργικής έκφρασης στους Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους και στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.  Στα οικονομικά τους είναι πιο κερδισμένοι αυτή την περίοδο οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Ο Άρης, επιστρέφει σε ορθή φορά στις 27 Αυγούστου στο ζώδιο του Αιγόκερω και πλέον από αυτή την δυνατή θέση θα μπορέσουμε να δομήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στόχους, σχέδια, αναλαμβάνοντας δράση και πρωτοβουλία προκειμένου να δούμε ουσιαστική πρόοδο και εξέλιξη στα προσωπικά μας σχέδια. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα, βρίσκονται στο μεταίχμιο σημαντικών εξελίξεων και μπορούν αυτή την εβδομάδα να ξεμπλοκάρουν τις καταστάσεις γύρω τους.

Τέλος , οι τυχεροί της εποχής όπου μπορούν να κάνουν όνειρα, σχέδια και στόχους πραγματικότητα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου όπου οι μέρες τους συνεχίζονται να είναι αποδοτικές, όμορφες, δίνοντας ευκαιρίες επέκτασης, προόδου αλλά και εκπλήρωσης επιθυμιών.

 

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Βρίσκεσαι σε μία περίοδο που μπορείς να βάλεις σε τάξη και σειρά την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, την διατροφή σου! Η έναρξη της νέας σεζόν αλλά και του σεπτεμβρίου σε βρίσκει αρκετά συγκροτημένο και έτοιμο να βρεις λύσεις και ευκαιρίες σε πρακτικά ζητήματα.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα φέρνει ευχάριστες επικοινωνίες, φλερτ, ερωτικές συναντήσεις, ενώ δεν λείπουν και κάποιες σπατάλες από την πλευρά σου που αφορούν την διασκέδασή σου. Δεν παύουν όμως να υπάρχουν και οι ευκαιρίες για να απαλύνεις την καρδιά σου από ψυχολογικά μπλοκαρίσματα του χτες, ενώ σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα επαγγελματικά βήματα που θα σε βοηθήσουν στην διευθέτηση των οικονομικών.

3ο Δεκαήμερο: Σε πρώτο πλάνο έρχονται αυτή την εβδομάδα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Αυτή την εβδομάδα δέχεσαι εύνοια στα αισθηματικά σου και μπορείς να ενισχύσεις την συντροφικότητα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, ή αν είσαι χωρίς σύντροφο μπορείς να κάνεις μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Νέοι στόχοι στον τομέα της καριέρας σε θέτουν σε εγρήγορση.

 

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο: Έζησες ένα καλοκαίρι γεμάτο ταραχές και εντάσεις, όμως οι μέρες αυτής της εβδομάδας αποτελούν μία διέξοδο στα προβλήματα και στις εντάσεις που έζησες. Διασκεδάζεις περισσότερο, κάνεις όμορφες αλλαγές που σε ανανεώνουν, κατακτάς ένα προσωπικό σχέδιο αλλά και παίρνεις αποφάσεις που σε βοηθούν να σταθεροποιήσεις την μετέπειτα πορεία σου.

2ο Δεκαήμερο: Διανύεις ένα θετικό, τυχερό και εποικοδομητικό στάδιο όπου σχέδια, επιθυμίες και προσδοκίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Στο πλευρό σου έχεις τους συμμάχους εκείνους που μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν σε κάθε σου βήματα.  Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να μπει σε μία καλή πορεία. Λίγο προσοχή στην επιμονή των σκέψεων που θα φέρουν ως αποτέλεσμα την επιβλητικότητά σου απέναντι στην οικογένεια ή τον σύντροφο.

3ο Δεκαήμερο: Βάζεις μπροστά νέα σχέδια και έχεις την δύναμη αλλά και την θέληση να τα κατακτήσεις. Ξεμπλοκάρουν κάποιες υποθέσεις που αφορούν συμφωνίες, επαφές, εκπαίδευση, νομικά ζητήματα και κινητοποιείσαι σε αυτούς τους τομείς με τρόπο θετικό.  Συνάμα, βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία σου, ενώ φαίνεται ότι ασχολείσαι πολύ περισσότερο τις ημέρες αυτές με το σώμα σου, την διατροφή σου και την ευεξία σου!

 

Δίδυμος

1ο Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι στις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις (σπίτι, οικογένεια, εργασία) και καταφέρνεις να βάλεις σε μία σειρά τους παραπάνω τομείς! Δεν θα λείψουν και οι αποφάσεις, ή ακόμα και οι διευθετήσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία σημαντική ανάσα, επιλύοντας τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό.

2ο Δεκαήμερο: Η εβδομάδα κρίνεται άκρως θετική για την πρόοδο των επαγγελματικών σου,  όπου μπορείς να δεις σχέδια και επιθυμίες που αφορούν το συγκεκριμένο τομέα, να μπαίνουν στο στάδιο της υλοποίησης. Δεν σου λείπει το κέφι, το μεράκι, η έμπνευση και η δημιουργικότητα σε αυτούς τους τομείς.  Δεν λείπουν οι επικοινωνίες, οι προσκλήσεις, οι επαφές αλλά και οι μετακινήσεις που θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στον τρόπο σκέψης σου. Αυτή την εβδομάδα βέβαια, ίσως το παρακάνεις με πολλές δραστηριότητες με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τα προλάβεις όλα.

3ο Δεκαήμερο: Ερωτική ανανέωση φέρνει μαζί της η νέα εβδομάδα, όπου με την Αφροδίτη από το Ζυγό να επηρεάζει θετικά το δικό σου δεκαήμερο μπορείς να αναμένεις χαρούμενα γεγονότα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, τα δημιουργικά σου σχέδια. Η σεξουαλική σου λίμπιντο θα είναι αρκετά τονισμένη.  Στον οικονομικό τομέα, η περίοδος κρίνεται ιδανική για να κάνεις μία διευθέτηση χρεών, σημαντικό όμως είναι να τιθασσεύσεις τα πάθη σου για να μην παρασύρεσαι σε άσκοπες σπατάλες.

 

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο: Κατασταλλάζεις σε ώριμες αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και παίρνεις μία σημαντική ανάσα. Υπάρχουν ειδήσεις, επαφές, συναντήσεις και επικοινωνίες που σου προσφέρουν χαρά.  Πλέον γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά ποιο θέλεις να είναι το μέλλον σχέσεων / συνεργασιών σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και μία ευχάριστη επαφή ή γνωριμία.

2ο Δεκαήμερο: Προσωπικά σχέδια μπαίνουν στο στάδιο της υλοποίησης τους και το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι δημιουργικά, χαρούμενα, κάνοντας νέα σχέδια για την πορεία σου.  Ο έρωτας , το παιδί, η τέχνη, τα επιχειρηματικά σχέδια, αποτελούν αυτό τον καιρό για σένα πηγή έμπνευσης, ικανοποίησης και χαράς. Λίγο προσοχή στα οικονομικά γιατί οι μέρες αυτές θα φέρουν έξοδα.

3ο Δεκαήμερο: Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να ισορροπήσεις συναισθηματικά, να έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια, να κάνεις όμορφες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο και να κατασταλάξεις! Από την άλλη πλευρά οι συνεργασίες ή και η συντροφική σου σχέση, είναι οι τομείς που πρέπει να προσέξεις πολύ παραπάνω τους χειρισμούς σου. Θυμήσου ότι οι άνθρωποι που σε συντροφεύουν μπορεί αυτό το διάστημα να έχουν τονισμένες απαιτήσεις από εσένα και το γεγονός αυτό να σου προκαλεί εκνευρισμό.

 

Λέων

1ο Δεκαήμερο: Οι  μέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για να συγκροτήσεις την εργασία σου, τα οικονομικά σου και όλα τα σχέδια που θέλεις να κάνεις αυτό το φθινόπωρο πραγματικότητα.  Επικεντρώνεσαι περισσότερο στους στόχους σου όπου βλέπεις πως πολλοί από αυτούς μπαίνουν στο στάδιο της υλοποίησης.

2ο Δεκαήμερο: Αρκετά επικοινωνιακή και εκφραστική η νέα εβδομάδα με πολλά νέα σχέδια, ιδέες, προτάσεις , γνωριμίες και πολλές επαφές. Σημαντικό είναι ωστόσο να συγκρατήσεις λίγο τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου αλλά και τις εγωιστικές τάσεις που σε παρασύρουν σε λάθη.

3ο Δεκαήμερο: Από αυτή την εβδομάδα πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, με πρόγραμμα αρκετά φορτωμένο και με υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν γεγονός που σε γεμίζει με στρες.  Οι ιδέες σου, οι συζητήσεις, οι επικοινωνίες και οι επαφές αλλά και η εκφραστικότητα που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν ωστόσο σε κάθε σου βήμα. Το φλερτ και οι στιγμές διασκέδασης δεν θα λείψουν.

 

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο: Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και οι μέρες αυτές σε βρίσκουν σε ετοιμότητα για την πραγματοποίηση αλλαγών αλλά και για την εκπλήρωση προσωπικών σχεδίων. Η εύνοιά σου αφορά τον έρωτα, τα ταξίδια, τις συμφωνίες ή κάθε προσωπικό σχέδιο που μπορεί ως τώρα να ήτανσε αναμονή.

2ο Δεκαήμερο: Το κλίμα ρομαντισμού δεν λείπει, ενώ οι ιδέες, οι προτάσεις, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες αυτής της περιόδου θα σε φέρουν στο πλευρό μίας νέας σχέσης ή μίας συνεργασίας. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και σε αυτό συμβάλλει σίγουρα τόσο η θετική σου διάθεση όσο και η τύχη που είναι με το πλευρό σου!

3ο Δεκαήμερο: Το χαρούμενο νέο της εβδομάδας είναι ότι σταδιακά ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου ενώ βλέπεις και το πορτοφόλι σου να αρχίζει να γεμίζει γεγονός που σου προσφέρει σιγουριά. Από την άλλη πλευρά η εβδομάδα σε ωθεί σε πρωτοβουλίες που αφορούν τον έρωτα, το παιδί ή ένα δημιουργικό σχέδιο. Σε αυτούς τους τομείς φαίνεται ότι θα κινητοποιηθείς ενεργά αυτό το διάστημα προκειμένου να κάνεις νέα ξεκινήματα.

 

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο:  Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου αλλάζουν και γίνονται πιο πιεστικοί, δεν λείπει όμως ο καλός προγραμματισμός από την πλευρά σου, αλλά και η δυνατότητα να μπορείς να διεκπαιρεώσεις με υπευθυνότητα πρακτικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.

2ο Δεκαήμερο: Διανύεις μία περίοδο που μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα που έχεις για τον ίδιο σου τον εαυτό, να δεις τα οικονομικά σου να αυξάνονται και την εργασία σου να κινείται σε καλύτερα επίπεδα. Από την άλλη πλευρά δεν λείπουν και οι ευκαιρίες δικτύωσης και φιλικών επαφών που σε γεμίζουν με χαρά!

3ο Δεκάημερο: Το ατού αυτής της περιόδου είναι τα αισθηματικά που μπορούν πραγματικά να βελτιωθούν, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι σε φάση αναζήτησης. Το δύσκολο σημείο των ημερών που ακολουθούν είναι οι ανακατατάξεις, οι αλλαγές και οι εξελίξεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ο τομέας αυτός φαίνεται ότι σου προκαλεί κάποια συναισθηματική αναταραχή ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 -22 Οκτωβρίου.

 

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο: Νέα σχέδια, φιλίες, συμμαχίες και επιθυμίες φαίνεται τώρα ότι σου προσφέρουν έναν αέρα αλλαγής και την προοπτική για την δημιουργία πιο σταθερών βάσεων στη ζωή σου! Η εβδομάδα κρίνεται ευνοϊκή αρκεί εσύ να αφήσεις νέους ανθρώπους να  μπουν στη ζωή σου!

2ο Δεκαήμερο: Συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μία θετική περίοδο,  με το πλανητικό σκηνικό να δίνει το μήνυμα πως αυτό που θέλεις πραγματικά πάρα πολύ,μπορείς να το δεις να πραγματοποιείται, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να βάλεις λίγο το χεράκι σου! Στα επαγγελματικά υπάρχουν νέα σχέδια, λίγο προσοχή στον τρόπο διαχείρισης επικοινωνιών με άτομα του εργασιακού σου χώρου. Είναι πολύ πιθανό ο τρόπος έκφράσης σου να χαρακτηριστεί απόλυτος ή και εγωκεντρικός.

3ο Δεκαήμερο: Στηρίζεις με κάθε τρόπο τους δικούς σου ανθρώπους και εκφράζεις την αγάπη σου άνευ όρων. Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, δεν λείπει και η  προσωρινή σου ανάγκη για εσωστρέφεια. Προχωρούν κάποιες σκέψεις, ιδέες σου που αφορούν κατά κύριο λόγο τα επαγγελματικά σου. Προσοχή σε καβγαδάκια, ζημιές παρορμητικότητας ή και σε κόντρες με αδέρφια.

 

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο: Μπαίνουν στα σκαριά κάποια επαγγελματικά σου σχέδια και η εβδομάδα σε βοηθά να βάλεις σε σειρά όλα όσα θέλεις να κάνεις στην εργασία αλλά και στα οικονομικά σου. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου αλλάζουν και έστω αν αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε βγάζει από την βολή σου, είναι φανερό ότι θα σου φέρει θετικά αποτελέσματα.

2ο Δεκαήμερο: Ξεπερνάς ψυχολογικά και συναισθηματικά αδιέξοδα, νιώθεις πιο δυνατός ή ακόμα και πιο τυχερός ενώ αντιλαμβάνεσαι με ποιους ανθρώπους σε συνδέει αμοιβαία αγάπη. Οι μετακινήσεις, οι επαφές, οι ιδέες αλλά και η αισιόδοξη στάση ζωής, είναι μέσα στο πρόγραμμα ημερών.

3ο Δεκαήμερο: Η κοινωνική σου ζωή είναι πιο ενεργή αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να σε ιντριγκάρει ένας έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Λίγο προσοχή στα έξοδα και στην διαχείριση των οικονομικών σου!

 

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο: Σταθεροποιείσαι σε σχέδια, συμφωνίες, επαφές και γνωριμίες που μπορούν να έχουν  μία σταθερή μορφή. Το γεγονός αυτό σου προσφέρει ικανοποίηση και χαρά. Ο έρωτας είναι με το πλευρό σου και γνωρίζεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά τι θέλεις , αλλά και τι αξίζεις.

2ο Δεκαήμερο: Ο προβληματισμός υπάρχει για τον τομέα των οικονομικών σου και ίσως αυτό το διάστημα διακρίνεις ότι θέλεις πολύ περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις. Δεν παύουν όμως να υπάρχουν και οι ευκαιρίες δικτύωσης, επαφών, γνωριμιών, που σε ικανοποιούν στον υπέρτατο βαθμό.

3ο Δεκαήμερο: Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου (και στο δεκάημερό σου) και είναι η ώρα να κινηθείς μεθοδικά προπάντων όμως δυναμικά για να προχωρήσεις σχέδια που είχαν μείνει στη μέση. Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να κινούνται πιο ενεργά αλλά και δημιουργικά. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι μία εστία προβληματισμού, σου δίνονται όμως οι ευκαιρίες συζητήσεων και διευθετήσεων.

 

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο: Μία ανάσα ανακούφισης έρχεται στα οικονομικά και το γεγονός αυτό σε βοηθά να καταπολεμήσεις τα εμπόδια των τελευταίων μηνών. Νιώθεις πιο όμορφα μέσα σου και αφήνεις πίσω σου παρελθοντικές ιστορίες που σε πίκραναν.

2ο Δεκαήμερο: Το ατού σου αυτή την περίοδο είναι η εύνοια που δέχεσαι στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα σε βοηθήσουν να έχεις την πρόοδο και την ανάπτυξη που επιθυμείς. Ευκαιρίες συζητήσεων, επαφών με σχέσεις και συνεργασίες, ευνοούνται.

3ο Δεκαήμερο: Μία ερωτική γνωριμία σε ταξίδι ή με άτομο που είναι μακριά, το γνώρισες από το διαδίκτυο ή σας χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά, είναι μέσα στα πλάνα αυτής της εβδομάδας. Δεν σου λείπει η διάθεση για ανεμελιά αλλά ούτε και οι ευκαιρίες επαφών και μετακινήσεων με άτομα που είναι σταθερά στη ζωή σου! Στα επαγγελματικά σου είσαι σε μία περίοδο έντασης, κούρασης που πρέπει να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες.

Ιχθύς

1ο Δεκαήμερο:  Ανανέωση σε σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες και σταθεροποίηση αυτών  είναι τα θετικά νέα της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο! Δεν λείπουν τα ευχάριστα μηνύματα, οι προτάσεις, αλλά και οι γνωριμίες που σε αιφνιδιάζουν με όμορφο τρόπο! Οι σχέσεις σου αναζωπυρώνονται!

2ο Δεκαήμερο: Τα σχέδιά σου γίνονται πραγματικότητα και η πίστη, η ελπίδα και τα όνειρα που είχες μέχρι τώρα, φαίνεται ότι σε γεμίζουν με τα πιο όμορφα συναισθήματα. Η εβδομάδα κρίνεται άκρως θετική για κάθε τι που θα βάλεις στο μυαλό σου!

3ο Δεκαήμερο: Εύνοια στα οικονομικά σου φέρνει μαζί της η νέα εβδομάδα όπου μπορείς να βρεθείς κερδισμένος μέσα από κάποιο δώρο, bonus ή μία τυχερή εξέλιξη που θα σε ευνοήσει. Στα αισθηματικά σου γεμίζεις από πάθος και λειτουργείς πιο τολμηρά προκειμένου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου! Αποφάσεις που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, την φυσική κατάσταση, ευνοούνται ως το τέλος της εβδομάδας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here