Widgets Magazine

Τα φώτα σβήνουν και τώρα είναι η στιγμή του συναισθηματικού απολογισμού, της αναμέτρησης με το παρελθόν, της επαναξιολόγησης καταστάσεων που άγγιξαν μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής μας…  Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα αλλά και απωθημένα που ήταν καλά κρυμμένα προκειμένου να έρθει η πλήρης κάθαρση.

 

Δες το βίντεο προβλέψεων για την Ηλιακή Έκλειψη αλλά διάβασε & τις προβλέψεις σου

Στις 2 Ιουλίου 2019 και ώρα Ελλάδας 21:16, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη Ιουλίου, η οποία και συνοδεύεται από το φαινόμενο της Ολικής Έκλειψης Ηλίου, όπου κορυφώνεται στην 10ο37’ του Καρκίνου.  Τα ζητήματα που τώρα έρχονται στο επίκεντρο των εξελίξεων αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις αξίες, τις παραδόσεις, τις μνήμες, τον ψυχισμό αλλά και την πατρίδα. Οι παραπάνω τομείς αυτό το διάστημα δοκιμάζονται και βρίσκονται σε κρίση, δηλαδή διανύουμε ένα σημείο καμπής που ανατρέπονται και διαταράσσονται οι σταθερές συνήθειες. Τώρα καλούμαστε να κλείσουμε οριστικά έναν κύκλο που αποτέλεσε ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στο παρελθόν, προκειμένου στη συνέχεια να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Δεν παύει ωστόσο το διάστημα που διανύουμε να παρατηρούνται ισχυρές συναισθηματικές και ψυχολογικές κρίσεις, οι οποίες δοκιμάζουν έντονα τον ανθρώπινο ψυχισμό. 

Η θετική συμμετοχή του Ουρανού στο φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης προσφέρει την διέξοδο η οποία θα προέλθει μέσω της αλλαγής.  Δεν λείπουν αυτό το διάστημα λοιπόν, οι ξαφνικές ευκαιρίες ανανέωσης, γνωριμιών, κοινωνικοποίησης ενώ μας δίνεται η ώθηση να ξεφύγουμε για τα καλά από την βαλτωμένη ρουτίνα και να ακολουθήσουμε το ρεύμα αλλαγών που ανοίγεται μπροστά μας. Σημαντικό ωστόσο είναι να αποφύγουμε να παραμείνουμε επικεντρωμένοι και δέσμιοι στο επώδυνο παρελθόν, αφήνοντας χώρο για μία νέα πορεία! 

Σημαντικό σημείο που δεν πρέπει να παραβλέψουμε με την Ολική Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι  το τετράγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής από το Λέοντα και ο Ουρανός από τον Ταύρο. Η οξυθυμία, η επαναστατικότητα, η ένταση, η αντιδραστικότητα και οι αμετακίνητες απόψεις μπορούν να γίνουν τώρα η αιτία ισχυρών συγκρούσεων, αλλά και ξαφνικών απότομων ρήξεων. Σημαντικό είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι στις καταστάσεις που εξελίσσονται τώρα, να διατηρήσουμε ανοιχτό το μυαλό μας σε νέα ερεθίσματα αλλά και να αποφύγουμε την έκθεσή μας σε κινδύνους. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι; Η εκρηκτικότητα, τα ατυχήματα, οι βλάβες, τα προβλήματα σε μεταφορικό μέσο ή σε μετακινήσεις.  Πιο εκτεθειμένοι από το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού βρίσκονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Μεγαλύτερη επιρροή από την Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο δέχονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8-12 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Κριός

Με την ολική Έκλειψη Ηλίου από το ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζεστε πιο έντονα  όσοι έχετε γεννηθεί 29 Μαρτίου έως 3 Απριλίου. Δεν παύει ωστόσο το διάστημα αυτό, όλοι οι Κριοί να βρίσκεστε σε μία περίοδο συναισθηματικής κρίσης ή και προβληματισμού για πολύ προσωπικές σας υποθέσεις. Η ψυχολογία σας είναι πεσμένη, κάνετε τον συναισθηματικό σας απολογισμό, νοσταλγείτε στιγμές όμως αντιλαμβάνεστε ότι τώρα έχει έρθει η εποχή να κλείσετε οριστικά κεφάλαια προκειμένου να κάνετε μία νέα αρχή. Υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το ακίνητο τις σταθερές συνήθειες, τον ψυχισμό σας, είναι φανερό ότι με αυτό το φεγγάρι σας προβληματίζουν. Εσείς καλείστε τώρα να βρείτε τα ψυχικά κουράγια και να επαναξιολογήσετε καταστάσεις. Αρκετοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε αυτό το διάστημα τις βαθύτερες συναισθηματικές σας ανάγκες και ίσως αναγνωρίσετε ότι αυτό που στο παρελθόν σας κάλυπτε και σας ολοκλήρωνε τώρα πλέον δεν είναι για εσάς και τόσο σημαντικό.

 

Ταύρος

Το μυαλό σας είναι αρκετά μπερδεμένο, συγχυσμένο ενώ οι σκέψεις σας είναι κάπως αρνητικές, η βασική επιθυμία σας όμως με την Ολική Έκλειψη Ηλίου είναι να πείτε λόγια που πιθανότατα είχατε αφήσει στην μέση, να πάρετε αποφάσεις που παλιότερα τρενάρατε αλλά και να κλείσετε υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Ζητήματα που αφορούν έγγραφα, συμφωνίες, επαφές, σχέση με αδέρφια, μεταφορικό μέσο, μετακινήσεις και ταξίδια, βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, σας προκαλούν ένταση και καλείστε να κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις.  Θα χρειαστεί ωστόσο να δείξετε μεγάλη προσοχή στον επικοινωνιακό σας τομέα αποφεύγοντας τους καβγάδες , αλλά και στις μετακινήσεις σας για την αποφυγή ατυχημάτων, πολύ περισσότερο αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.  

 

Δίδυμος

Η Ολική Έκλειψη Ηλίου επηρεάζει άμεσα τον τομέα των οικονομικών σας όπου φαίνεται ότι είναι το δικό σας ευάλωτο σημείο ετούτη την εποχή.  Υποθέσεις που αφορούν το ακίνητο, την κοινή οικογενειακή περιουσία, ή ακόμα και τις πρακτικές ανάγκες του σπιτιού, σας προκαλούν ένταση σε αυτή την περίοδο του έτους.  Η ανασφάλεια ωστόσο που αισθάνεστε τώρα, δεν επικεντρώνετε μόνο στον οικονομικό τομέα, αλλά αρκετοί νιώθετε ανεπαρκείς χάνοντας για λίγο την πίστη στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας. Εσείς τώρα καλείστε να αναγνωρίσετε την αξία σας και να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σας ωθήσουν σε αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες για την διεκπεραίωση των οικονομικών αλλά συναισθηματικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στην ζωή σας. 

 

Καρκίνος

Η Ολική Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει πιο άμεσα όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 29 Ιουνίου με 4 Ιουλίου. Εσείς διανύετε μία περίοδο κρίσης, κατά την οποία καλείστε να βρεθείτε αντιμέτωποι με καταστάσεις του παρελθόντος που ασκούν ακόμα επιρροή στο παρόν σας, να κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας ώστε στην συνέχεια να ακολουθήσετε μία νέα πορεία.  Το διάστημα αυτό αισθάνεστε πιεσμένοι ή και περιορισμένοι, βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα που είχατε καλά θαμμένα μέσα σας εδώ και καιρό, βρίσκεστε σε αναμέτρηση με τους φόβους, τις ανασφάλειες σας όμως συνειδητοποιείτε και ποιο είναι το σημείο που θέλετε να ακολουθήσετε και πού ακριβώς επιθυμείτε να οδηγηθείτε. Κρίσεις ταυτότητας και σχέσεων είναι το βασικό χαρακτηριστικό της περιόδου για εσάς, όμως οι νέες γνωριμίες, οι φίλοι και η δικτύωση αποτελούν αυτό το διάστημα την διέξοδο για να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας , κάνοντας στη ζωή σας τις απαραίτητες αλλαγές.

 

Λέων

Οι Ηλιακές Εκλείψεις ασκούν πάντα έντονη επιρροή στους Λέοντες , αφού κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ήλιος και αποτελούν σημείο αναφοράς σπουδαίων εξελίξεων στη ζωή σας (θετικών ή και αρνητικών).  Η συγκεκριμένη Ηλιακή Έκλειψη, σας ωθεί σε κλείσιμο κύκλων, προκειμένου να ακολουθήσετε μία νέα πορεία. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι και τόσο εύκολη, αφού αυτή την περίοδο είναι φανερό ότι βγαίνουν στην επιφάνεια ασυνείδητη φόβοι, υπάρχουν έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις, ενώ κουβαλάτε και ένα ισχυρό φορτίο ευθυνών και υποχρεώσεων που δοκιμάζουν τα όρια αντοχής σας. Το έντονο παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας, τα μυστικά, τα ψέματα και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν αυτή την περίοδο, επιβαρύνουν σημαντικά την ψυχολογία σας αλλά σας ωθούν να δείτε αντιμέτωποι τους φόβους σας και να κάνετε στη ζωή σας τις απαιτούμενες αλλαγές. Δείξτε παραπάνω προσοχή στις επικοινωνιακές σας δραστηριότητες και στις μετακινήσεις σας.

 

Παρθένος

Η ολική Έκλειψη Ηλίου κρίνεται θετική για το δικό σας ζώδιο, έστω και αν κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου δοκιμαστούν οι φιλικές σας σχέσεις, ή ακόμα και κάποιες προσδοκίες σας. Αλλάζουν οι επιθυμίες και τα θέλω σας, κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις κοινωνικές σας επαφές, έρχεστε σε επαφή με νέους ανθρώπους, γεννιούνται τώρα νέες προσδοκίες για το μέλλον σας. Κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και δημιουργούνται τώρα νέες προοπτικές μπροστά σας, διευρύνονται οι ορίζοντές σας και αποκτάτε μία νέα θεώρηση των καταστάσεων.

 

Ζυγός

Με την Ολική Έκλειψη Ηλίου από το ζώδιο του Καρκίνου, ζείτε τώρα δοκιμασίες που αφορούν την καριέρα, το γάμο, τον πατέρα, τους στόχους, τις προοπτικές αλλά και την κοινωνική σας εικόνα. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 30 Σεπτεμβρίου με 6 Οκτωβρίου επηρεάζεστε πολύ περισσότερο από το φαινόμενο και βιώνετε τώρα ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι διαταράσσονται οι ισορροπίες σας και οι σταθερές σας.  Παρόλο που διανύετε μία προβληματική περίοδο για τα επαγγελματικά σας , σας δίνεται και η ευκαιρία να προβείτε σε οικονομικές διευθετήσεις που θα σταθούν ωφέλιμες για την πορεία σας. 

 

Σκορπιός

Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου σας κάνει προσωρινά να αισθάνεστε απαισιόδοξα, φιλοσοφώντας και κρίνοντας κάποιες καταστάσεις ότι είναι μάταιες, γεγονός που σας ρίχνει ιδιαίτερα ψυχολογικά. Υποθέσεις που αφορούν νομικά έγγραφα, εκπαίδευση, μακρινά ταξίδια θα πρέπει να τα μεριμνήσετε με μεγάλη προσοχή.  Η ανάγκη σας αυτό τον καιρό θα είναι να δραπετεύσετε κάπου μακριά και γυρίσετε μία νέα σελίδα, να ζήσετε νέες εμπειρίες και ανθρώπους. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, έχετε ευκαιρίες νέων γνωριμιών, σημαντικό όμως είναι αυτό το διάστημα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στις επαγγελματικές σας επαφές και στις συνεργασίες σας .

 

Τοξότης

Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι φανερό ότι σας βαραίνουν με αυτή την Έκλειψη! Καλείστε να διευθετήσετε εκκρεμότητες που αφορούν φορολογικά, τραπεζικά, κληρονομικά ζητήματα ή υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί του παρελθόντος, όπου δεν μπορείτε πλέον να αμελείτε αλλά πρέπει να προχωρήσετε στην διευθέτηση τους. Η διαδικασία αυτή σας φορτίζει ψυχολογικά, αλλά εντείνει φόβους  και ανασφάλειες. Η εργασία σας αλλά και οι μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας δώσουν το κίνητρο για μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις της εποχής. Σε ψυχολογικό υπόβαθρο η Έκλειψη ανακινεί πολύ έντονα συναισθήματα, ζήλιες, πάθη, εμμονές που πρέπει να διαχειριστείτε με ρεαλισμό και εγκράτεια.

 

Αιγόκερως

Η Ολική Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδια από το δικό σας, για να ακολουθήσει στην συνέχεια και η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στο ζώδιο σας. Ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, μπαίνουν τώρα σε μία νέα πορεία, όπου καλείστε να καθαρίσετε το τοπίο στους παραπάνω τομείς, έστω και αν η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη. Προβλήματα του παρελθόντος επανέρχονται στο παρόν σας και απογοητεύεστε από την στάση και την συμπεριφορά ανθρώπων που συνδέεστε στενά. Αρκετοί από εσάς – ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 30 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου – θα οδηγηθείτε και σε ρήξεις σχέσεων.   Χρειάζεται όμως και εσείς από την πλευρά σας να δείξετε προσοχή στην διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων, διατηρώντας την αυτοσυγκράτησή και ανοχή την στιγμή που κρίνεται απαραίτητο.

 

Υδροχόος

Ζητήματα που αφορούν την εργασία , το πρόγραμμα της καθημερινότητας, τις συνήθειες ή και την φυσική κατάσταση την δική σας ή οικείων σας είναι φανερό ότι σας προκαλεί προβληματισμό με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο.  Έχετε επωμιστεί αρκετές ευθύνες που σας βαραίνουν και προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα χωρίς να αφήσετε κανέναν παραπονεμένο, το γεγονός αυτό σας δημιουργεί έντονο στρες. Αρκετοί θα έχετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας οι οποίες ωστόσο στην πορεία σας θα κριθούν θετικές. Είναι μία καλή εποχή για να κόψετε και κακές συνήθειες του παρελθόντος, βάζοντας σε μία ισορροπία τη ζωή σας. Διατηρήστε την ψυχραμία σας από την προλητική συμπεριφορά των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν αλλά και από την επαφή σας μαζί τους, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο όπου δημιουργούνται οι αιτίες για να προκληθούν αντιπαραθέσεις.

 

Ιχθύς

Η Ολική Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου κρίνεται θετική για το δικό σας ζώδιο, έστω και αν αρκετοί από εσάς νιώσετε αυτή την περίοδο ότι κάποιες ανάγκες σας παραμένουν ανικανοποίητες. Μία νέα γνωριμία εισβάλει στη ζωή σας και σας δίνει την ώθηση να αποχαιρετήσετε  μία πικρή παρελθοντική περίοδο των αισθηματικών σας. Εξελίξεις που αφορούν το παιδί, την τεκνοποίηση, τα δημιουργικά σας σχέδια είναι μέσα στο πρόγραμμα της περιόδου! Εμπιστευτείτε και ακολουθήστε τις εμπνεύσεις της στιγμής και πείτε ναι σε νέα δημιουργικά ξεκινήματα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ερμής στο Λέοντα και ανάδρομος πως θα επηρεάσει τα ζώδια ως 29/8
Επόμενο άρθροΟ Άρης στο Λέοντα ως τις 18/8: Πώς θα μας επηρεάσει;
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here