Widgets Magazine

Ο Ερμής ο πλανήτης που συνδέεται αλλά και επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, ο βασικός ρυθμιστής των σκέψεων, της έκφρασης και του λόγου, έκανε την είσοδό του στις 27 Ιουλίου στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα. Από τις 8 έως τις 19 Ιουλίου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο πρώτο δεκαήμερο του Λέοντα (4η έως 0 μοίρα του ζωδίου), στην συνέχεια θα περάσει ξανά στο ζώδιο του Καρκίνου.  Στις  11 Αυγούστου ο Ερμής θα επανέλθει στο ζώδιο του Λέοντα για να ολοκληρώσει την πορεία του ως τις 29 Αυγούστου.

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα (πόσο μάλλον και ανάδρομος για ένα διάστημα) σκέψεις και επικοινωνίες θα έχουν έναν χαρακτήρα έντονο, υπερβολικό, θεατρικό, με τονισμένο το στοιχείο του εγωισμού αλλά και της έπαρσης.  Ας δούμε όμως σε ένα γενικότερο πλαίσιο πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από αυτή την θέση

 Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από το Λέοντα;

  • Η σκέψη γίνεται δημιουργική, αισιόδοξη γεμάτη εμπνεύσεις
  • Εκφραζόμαστε μεγαλόψυχα, γενναιόδωρα αλλά και … θεατρικά
  • Τονισμένη είναι η έπαρση, ο εγωισμός, η υποκειμενικότητα  αλλά και υπερβολή στο λόγο
  • Η τέχνη γίνεται μέσο έκφρασης
  • Τα φλερτ και τα κομπλιμέντα έχουν την τιμητική τους
  • Οι επικοινωνίες έχουν ως κίνητρο την χαρά, την διασκέδαση, τον έρωτα
  • Η κοινωνική ζωή είναι αρκετά ενεργή
  • Οι γονείς βελτιώνουν την σχέση με τα παιδιά τους βελτιώνοντας αισθητά την επαφή μαζί τους.
  • Καταστρώνονται μεγαλόπνοα επιχειρηματικά σχέδια

Τι πρέπει να προσέξω την περίοδο που Ερμής θα είναι ανάδρομος στο Λέοντα;

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο τις περιόδους που ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος, είναι σκόπιμο να τις αξιοποιήσουμε για αναθεώρηση, επαναξιολόγηση καταστάσεων του παρελθόντος.  Στον επικοινωνιακό τομέα όμως τα πράγματα πάντα είναι αλλόκοτα, με ένταση, ανακατωσούρες, μπελάδες και ευτράπελα που εφιστούν δύσκολη την καθημερινή ροή των ανθρώπινων επαφών. Τις περιόδους που ο Ερμής είναι ανάδρομος είναι σημαντικό να δείχνουμε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις, στην οργάνωση του προγράμματός μας, αποφεύγουμε νέες σημαντικές ενάρξεις ή σπουδαία συμφωνητικά.   Με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα είναι σημαντικό να μην υπερεκτιμάμε τον εαυτό μας, τις δυνατότητές μας, τις ιδέες μας και να μην αφήνουμε τον ενθουσιασμό, τον εγωισμό, την υπερβολή να μας παρασύρουν σε λάθη.  Τα μεγάλα λόγια που θα ακουστούν αυτή την περίοδο, μπορεί να μην είναι ψεύτικα, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι ρεαλιστικά και δεν θα μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή!

 

Σημαντικές Ημερομηνίες

9 Ιουλίου 2019: Ο Ερμής ανάδρομος από το Λέοντα σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη από την ίδια θέση.  Η εκρηκτικότητα των επικοινωνιών, οι τάσεις επιβολής, η βιασύνη και η οξυθυμία θα κάνουν ταραχώδες το κλίμα αυτής της ημέρας. Οι καβγάδες δεν θα λείψουν, ούτε όμως και οι ζημιές. Προσοχή στην χρήση μηχανημάτων, στην οδήγηση, στις μετακινήσεις ενώ θυμηθείτε ότι οι μέρες αυτές χαρακτηρίζονται εκρηκτικές από κάθε άποψη, καλό είναι λοιπόν να διατηρήσουμε την προσοχή μας.  Μεγαλύτερη προσοχή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

16 Αυγούστου 2019: Ο Ερμής σε ορθή φορά πλέον από τον Λέοντα σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο.  Από τη μία πλευρά η μέρα είναι ιδανική για εφευρετικές σκέψεις / καινοτομίες ή ακόμα και ενασχόληση με την έρευνα και την αστρολογία. Από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν  αιφνιδιαστικά νέα , ξαφνικές ειδήσεις που θα σοκάρουν τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς , Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Εσείς πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στα ταξίδια σας, στις επαφές σας και να κατευνάσετε τη  νευρικότητα που είναι διάχυτη εξαιτίας των αλλαγών που ήδη βιώνεται και είναι σε εξέλιξη.

21 Αυγούστου 2019: Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία (14η μοίρα),  δίνοντας ευκαιρίες ανεμελιάς, μετακινήσεων, επαφών, γνωριμιών, προτάσεων, συμφωνητικών στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους,  Ζυγούς, Υδροχόους του 2ου δεκαήμερου! Μία τυχερή στιγμή αναμένεται για εσάς.

Προβλέψεις Ζωδίων

Σημειώνω εδώ ότι το πρώτο μέρος των προβλέψεων αφορά το διάστημα που ο Ερμής θα είναι σε ορθή φορά, ενώ το δεύτερο μέρος είναι για την περίοδο της αναδρομής του στο Λέοντα (8-19 Ιουλίου). Το πρώτο μέρος της πρόβλεψης θα σας γίνει πιο αισθητό από τις 11 – 29 Αυγούστου!

Κριός: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα  μπαίνεις σε μία περίοδο εξωστρέφειας, χαράς, δημιουργικότητας,  όπου η σκέψη επικεντρώνεται σε όλους τους τομείς εκείνους που σου δίνουν χαρά, έμπνευση και πληρότητα.  Είναι ένα διάστημα που μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο, τα παιδιά  και να βελτιώσεις την επικοινωνία τους μαζί τους. Παράλληλα είναι μία θετική περίοδος για σένα που είσαι ελεύθερος να φλερτάρεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να έχεις τα «καλοκαιρινά ραντεβού» σου!  Ενασχόληση με την τέχνη, προσκλήσεις και προτάσεις για θέατρο, μουσική, χορό και κοινωνικές δραστηριότητες διασκέδασης είναι μέσα στο πρόγραμμα.

★ Το διάστημα από τις 8-19  Ιουλίου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, θα μπεις στην διαδικασία αναθεωρήσεων για τα αισθηματικά. μία επικοινωνία με άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος είναι πολύ πιθανή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Ταύρος: Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, σε φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια, στους δικούς σου ανθρώπους, βελτιώνοντας αισθητά την επικοινωνία σου μαζί τους.  Το διάστημα αυτό θα έχεις αρκετές συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος,  ενώ  μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου είναι και η τακτοποίηση εγγράφων που αφορούν το  οίκημα  ή την οικογενειακή περιουσία.

★Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, μην αμελείς την σωστή χρήση των οικιακών / ηλεκτρικών συσκευών του σπιτιού.   Προσοχή στις λογομαχίες με τα άτομα που συμβιώνεις. Η επανένωση  ή τα νέα με συγγενικά πρόσωπα που είχες να δεις καιρό είναι μέσα στο ρυθμούς αυτών των ημερών.

Δίδυμος:  Με τον Ερμή από το φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα, αρχίζεις ήδη να οργανώνεις τις διακοπές σου, είσαι μέσα στην χαρά, στην έμπνευση, στην εξωστρέφεια και το μυαλό σου είναι γεμάτο αισιόδοξες σκέψεις. Το τηλέφωνο χτυπά συχνά,  οι προσκλήσεις και οι προτάσεις για διασκέδαση είναι αρκετές ενώ οι νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν. Παράλληλα, με τον Ερμή από αυτή την θέση, μπορείς να βάλεις μπροστά νέα δημιουργικά σχέδια και συμφωνίες ή να έχεις την εμπνευσμένη ιδέα που πραγματικά θα σε βοηθήσει να κάνεις την διαφορά.

★Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Δείξε προσοχή στις επικοινωνίες σου, στο μεταφορικό μέσο, στην οδήγηση, αλλά και στον προγραμματισμό των ταξιδιών σου. Είναι αναμενόμενες κάποιες παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου  αλλά και κάποιες καθυστερήσεις στα σου.  Οι επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, είναι πολύ πιθανές σε αυτό το διάστημα.

Καρκίνος: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα μπορείς να έχεις τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις περεταίρω το εισόδημά σου. Υπάρχουν όλες εκείνες οι δημιουργικές εμπνεύσεις που σε βοηθούν να αφοσιωθείς με μεράκι σε όλα αυτά που θέλεις να κατακτήσεις.  Είναι ένα ιδανικό διάστημα για να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά, τόσο από τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα έχεις, όσο και τις συνθήκες που θα διαμορφώνονται γύρω σου.

★Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, να αναμένεις κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου. Χρήσιμο είναι να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες και τις σημαντικές αγορές που μπορεί να αποβούν λανθασμένες  ή και προβληματικές.

Λέων: Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και θα παραμείνει για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού. Οι μέρες του καλοκαιριού γεμίζουν με επικοινωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, σκέψεις που σε βοηθούν να δομήσεις καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό! Διαθέτεις την έμπνευση, την δημιουργικότητα, την εκφραστικότητα, στοιχεία που σου είναι άκρως απαραίτητα για να προβάλεις τις σκέψεις σου στον κόσμο! Αυτό το καλοκαίρι σίγουρα δεν είναι στάσιμο, αλλά σε προτρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να αναθεωρήσεις αλλά και να δομήσεις καλύτερα τις σκέψεις σου αλλά και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά. Νέες γνωριμίες και ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα!

★Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο, μπαίνεις σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και αναθεώρησης σκέψεων. Δεν λείπουν οι αναποδιές και οι καθυστερήσεις σε επικοινωνιακές δραστηριότητες (ταξίδια, μετακινήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις).  Είναι ωστόσο μία καλή περίοδος για να παραδειγματιστείς από το χτες και να δομήσεις καλύτερα το σήμερα. Επαφές και επανενώσεις με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο δεκαήμερο)

Παρθένος:  Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου η σκέψη σου είναι δοσμένη σε εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος τις οποίες και προσπαθείς να επιλύσεις προκειμένου στη συνέχεια να κάνεις το επόμενο βήμα.  Βρίσκεσαι σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο, όπου ανασυγκροτείς σκέψεις, σχέδια, αποφάσεις περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το επόμενο βήμα.  Αυτή την περίοδο ωστόσο,  λειτουργείς με περισσότερη εσωστρέφεια,  χωρίς να εκφράζεσαι με άνεση στο περιβάλλον , επιλέγοντας  να μην ανακοινώνεις τα αμέσως επόμενα βήματα σου.  Θα υπάρξουν οι στιγμές (αλλά και οι ειδήσεις) που θα σε προτρέψουν να σταθείς και να υποστηρίξεις ανθρώπους που είναι για σένα σημαντική.

★Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο,  θα είναι διάχυτο το αίσθημα της πνευματικής αλλά και ψυχικής κούρασης από  καταστάσεις της ζωής σου που έχουν έρθει σε ένα τέλμα.  Φόβοι, ανασφάλειες και αδιέξοδες σκέψεις είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους και να σου επιβάλουν την άμεση διαχείρισή τους, η οποία και θα προέλθει με την κατά μέτωπο αντιμετώπιση καταστάσεων του παρελθόντος που συνεχίζουν να έχουν ακόμα επιρροή στο παρόν σου!

Ζυγός: Ο Ερμής από το φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα, σε φέρνει σε επαφή με  φίλους, παρέες που αποτελούν την διέξοδό σου στις δυσκολίες που περνάς.  Οι προτάσεις από τον κοινωνικό κύκλο δεν θα λείπουν αλλά ούτε και οι στιγμές διασκέδασης! Γνωρίζεις νέους ανθρώπους και περνάς πολύ όμορφα μαζί τους, διευρύνεις τον κύκλο σου αλλά φλερτάρεις κιόλας μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον.  Οι στιγμές μοναξιές περιορίζονται, αφού όλο και κάποια ιδέα  ή πρόταση πέφτει στο τραπέζι η οποία και σε κάνει να ξεφεύγεις από το συνηθισμένα. Παράλληλα αυτό το διάστημα μπορείς να εκφράσεις πολύ καλύτερα τις επιθυμίες σου και να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις προσωπικές σου προσδοκίες.

★Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, να αναμένεις την συνάντηση σου με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος. Μην ξαφνιαστείς, αν επιστρέψει κοντά σου και ένα πρόσωπο του ερωτικού σου χτες.  Δείξε προσοχή μόνο στις συζητήσεις που γίνονται σε κοινωνικούς χώρους, για το λόγο ότι μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις την στιγμή που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός: Ο Ερμής περνά στο Λέοντα και σε αυτό το ζώδιο θα παραμείνει σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού στρέφοντας το μυαλό σου σε θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το μέλλον και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου.  Αυτό το διάστημα μπορείς να συγκροτήσεις τους στόχους σου, να επικοινωνήσεις τα σχέδιά σου, να  οριοθετήσεις τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα μετέπειτα  βήματά  σου. Συνεντεύξεις για εργασία,  γνωριμίες που μπορούν να δώσουν υποστήριξη αλλά και επαγγελματικές συμφωνίες είναι το «ατού» σου ιδιαίτερα ως τις 26/7.

★ Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, να αναμένεις ότι κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια θα έχουν καθυστέρηση.  Προσοχή στις επαγγελματικές διαφωνίες που θα υπάρξουν ενώ καλό είναι να μην καθυστερήσεις για λίγο αργότερα μία μεγάλη επαγγελματική αλλαγή ή ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα σου!

Τοξότης: Με ταξιδιάρικη διάθεση θα είσαι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αφού ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει την αισιοδοξία, την εξωστρέφεια και την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με όλο τον κόσμο! Το διάστημα του καλοκαιριού λοιπόν κάνεις τις μετακινήσεις σου, γνωρίζεις νέους ανθρώπους όλων των ηλικιών ή ακόμα και άλλης εθνικότητας,  κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου,  δραστηριοποιείσαι σε νέες συμφωνίες ή ακόμα και σε εκπαιδευτικά πρόγραμμα / σεμινάρια. Σε κάθε περίπτωση είσαι σε ετοιμότητα να διευρύνεις τις εμπειρίες σου με κάθε τρόπο. Διευθετήσεις για θέματα νομικής φύσεως ευνοούνται (εκτός του διαστήματος που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος).

★ Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, κάνε έναν καλύτερο προγραμματισμό στις μετακινήσεις και στα ταξίδια σου. Θα έχεις συναντήσεις / επικοινωνίες με άτομα που είχες καιρό να μάθεις νέα τους. Καθυστέρησε σημαντικές υπογραφές και συμφωνητικά

Αιγόκερως: Το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και σε ορθή φορά μπορείς να προβείς σε μία καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου, ερχόμενος σε επαφή και κάνοντας συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να ανασυνταχτείς και να πάρεις μία ανάσα σε αυτό τον τομέα. Διευθετήσεις σε φορολογικά, κληρονομικά τραπεζικά ζητήματα ευνοούνται (το διάστημα που ο Ερμής είναι σε ορθή φορά).  Προσοχή στις επιβλητικό και απόλυτο τρόπο έκφρασης σου  στους  ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

★ Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, θα έχεις καθυστερήσεις στην είσπραξη χρημάτων που αναμένεις από τρίτους. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στην οικονομική διαχείριση  ενώ προσπάθησε να αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις για καταστάσεις του παρελθόντος.

Υδροχόος:  Με τον Ερμή να κινείται όλο το καλοκαίρι στο ζώδιο του Λέοντα, διανύεις μία περίοδο που βελτιώνεται ουσιαστικά η επαφή σου με τους ανθρώπους που διατηρείς μία σταθερή σχέση μαζί τους! Κάνεις νέες γνωριμίες που σε εξιτάρουν, ανανεώνονται οι σχέσεις σου, παίρνεις αποφάσεις για την πορεία και την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Σίγουρα λοιπόν μπορείς να έρθεις πιο κοντά είτε με το σύντροφο, είτε με το συνεργάτη στη δουλειά και να νιώσεις αυτό το διάστημα ότι έχετε μία καλή και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ σας.

★ Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Λέοντα, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις για ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, δεν θα λείψουν όμως οι κόντρες αλλά και η νευρικότητα ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που συνδέεσαι. Θα υπάρξουν επαφές, επικοινωνίες ή και συναντήσεις  με άτομο που διατηρούσες σχέση στο παρελθόν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο  δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Ιχθύς: Ο Ερμής από το Λέοντα, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, την φυσική σου κατάσταση. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα αναζητήσεις και θα βρεις τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να περάσεις ένα πιο όμορφο, αρμονικό καλοκαίρι. Θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις το στυλ σου,  να βελτιώσεις την διατροφή σου, να ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα σου και την προσωπική σου ευεξία. Δεν θα λείψουν όμως και οι νέες δημιουργικές ιδέες που θα μπορούν να βελτιώσουν αισθητά το κλίμα στην εργασία σου.

★ Το διάστημα από τις 8-19 Ιουλίου  που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Λέοντα, δεν θα λείψουν οι αναβολές σε προγράμματα ή και σχέδια της καθημερινότητας. Η εργασία θα εξελίσσεται σε αργούς ρυθμούς, καλό είναι σε αυτό το διάστημα να αποφύγεις τις νέες σημαντικές ενάρξεις.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here