Widgets Magazine

Τα πρωτοβρόχια ξεκινούν, οι υποχρεώσεις και οι δραστηριότητες του Φθινοπώρου αρχίζουν να γεμίζουν τις ώρες μας άλλοτε εποικοδομητικά και δημιουργικά, άλλοτε όμως και με άγχος.  Σε αυτό το άρθρο , θα πάρουμε μία πρώτη γεύση, για το ποιοι θα σταθούν ευνοημένοι τον Οκτώβριο 2019 στον έρωτα και στα οικονομικά και ποιοι είναι αυτοί που θα βιώσουν τις πιέσεις τους. Για να δούμε λοιπόν ….

Τα αισθηματικά μας τον Οκτώβριο 2019

Οι Τυχεροί στα αισθηματικά τον Οκτώβριο

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες του 2ου και 3ου δεκαημέρου, Ταύροι, Σκορπιοί του 2ου και 3ου δεκαημέρου, Παρθένοι – Ιχθύες 2ου και 3ου δεκαημέρου, Καρκίνοι – Αιγόκεροι 1ου και 2ου δεκαημέρου (με προϋποθέσεις ανάλογα με αστρολογικό χάρτη)

Οι  Πιεσμένοι στα αισθηματικά τον Οκτώβριο

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι (διέξοδοι και ευκαιρίες υπάρχουν για αρκετούς από εσάς, εξαρτώνται ωστόσο από το προσωπικό σας ωροσκόπιο). Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου (ανάλογα με τον αστρολογικό χάρτη σας)

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, ως και τις 8 Οκτωβρίου. Σε αυτές τις μέρες του έτους, έκδηλη είναι η ανάγκη για ζεστασιά, αρμονία και συντροφικότητα, όμως ήδη από την πρώτη ημέρα του μήνα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα  δοκιμάσει αισθητά τον τομέα των σχέσεων,  βγάζοντας στην επιφάνεια ζήλειες, πάθη, εμμονές αλλά και αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν. Η τάση χειραγώγησης και επιβολής θα είναι έκδηλη στον τομέα των σχέσεων,  ενώ κάποια πάθη θα αποδειχθούν αυτοκαταστροφικά. Η τάση αυτή είναι πιο έκδηλη για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου ωστόσο, ευκαιρίες ερωτικής ανανέωσης θα μπορέσουν να έχουν οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, ενώ οι Λέοντες, Τοξότες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, στις αρχές του μήνα έχουν την άνεση να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν, να φλερτάρουν  αλλά και να χαρούν μέσω της επαφής τους με το ταίρι τους ή με μία νέα γνωριμία για τους ελεύθερους.

Από τις 8 έως τις 31 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της αδυναμίας της τον Σκορπιό, το πάθος θα είναι έκδηλο στις ερωτικές σχέσεις ενώ η αρμονία μέσω της συντροφικότητας θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Θα δούμε αρκετά παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις, ενώ η ζήλεια, η ίντριγκα, το παρασκήνιο, οι αποκαλύψεις θα κάνουν τις ημέρες αυτές του φθινοπώρου αρκετά παθιασμένες.  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, πιο ευνοημένοι στα αισθηματικά τους ως το τέλος του μήνα θα σταθούν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).  Πιο συγκεκριμένα, όμως θα πρέπει να έχετε κατά νου τα εξής:  Η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό (στην 05°) στις 13 Οκτωβρίου, έτσι λοιπόν τα στοιχεία που θα είναι έκδηλα κοντά σε αυτές τις μέρες είναι η εκκεντρικότητα, η αποδέσμευση / απελευθέρωση, η εκρηκτικότητα,  οι ξαφνικές ρήξεις . Οι σχέσεις θα οδηγηθούν τα άκρα, ενώ οι νέοι απρόβλεπτοι έρωτες που τώρα θα γεννηθούν δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Στον αισθηματικό τομέα, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, είναι οι εκπρόσωποι που δέχονται άμεση επιρροή και θα βιώσουν αστάθειες, ή και ξαφνικές εκπλήξεις στην ερωτική τους ζωή. Το διάστημα 20-21 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο αλλά και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν  κάποιοι θα ζήσουν όμορφες, ρομαντικές και σταθεροποιητικές στιγμές στα αισθηματικά τους.  Ποιοι θα είναι αυτοί; Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Θετική επιρροή δέχονται όμως και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14η και 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πιο παθιασμένες ερωτικές στιγμές θα ζήσουν τα ίδια ζώδια που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, κοντά στις 25 Οκτωβρίου (η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα), αρκεί … να κουνήσουν λίγο το χεράκι τους και να αφεθούν στα ερωτικά τους ένστικτα.

*** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Από τις 4 Οκτωβρίου ο Άρης, θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού προκαλώντας εντάσεις, έριδες, ρήξεις τόσο σε αισθηματικές σχέσεις όσο και σε συνεργασίες. Ιδιαίτερα το 1ο και το 2ο δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα έχετε γεγονότα, εξελίξεις που θα προκαλέσουν νευρικότητα και ένταση στον τομέα των σχέσεών σας.

Τα οικονομικά μας τον Οκτώβριο 2019

Στο μεγαλύτερη μέρος του μήνα, θα είναι ισχυρή η προσκόλληση στην ύλη, ενώ η ανασφάλεια μπορεί να μας κάνει ανικανοποίητους αναζητώντας κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη κατέχουμε.  Πιο τυχεροί στα οικονομικά τους θα σταθούν αυτό το μήνα οι Σκορπιοί και οι Ταύροι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, όπου με τις ευεργεσίες του Δία, μπορείτε να κινηθείτε πιο ευέλικτα αξιοποιώντας τον παράγοντα της τύχης για την αύξηση του εισοδήματός σας.  Ως τις 8 του μήνα ωστόσο θα βρεθούν κερδισμένοι και οι Παρθένοι – Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.  Στη συνέχεια ως και το τέλος του Οκτωβρίου,  πιο ικανοποιημένοι στα οικονομικά τους θα σταθούν οι Ζυγοί και οι Κριοί , πολύ περισσότερο όσοι έχουν γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο. Πιο πιεσμένοι στα οικονομικά τους θα είναι οι Παρθένοι – Ιχθύες του 1ου και 2ου δεκαημέρου, καθώς και οι Δίδυμοι  – Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.  Οι Κριοί και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου θα έχετε οικονομικές αστάθειες, αποφύγετε τα ρίσκα κοντά στις 13/10

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 2-8 Σεπτεμβρίου και η επιρροή τους
Επόμενο άρθροΝοέμβριος 2019 : Οι τυχεροί και οι πιεσμένοι σε έρωτα & οικονομικά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here