Widgets Magazine

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας αρκετά πιο γενναιόδωρος τόσο για τα αισθηματικά όσο και για τα οικονομικά μας. Στην πορεία του εμφανίζονται νέες προοπτικές, κυριαρχεί περισσότερη η αισιοδοξία, ο αυθορμητισμός, τα νέα σχέδια, ενώ σε ένα γενικότερο πλαίσιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα εμπειρικός μήνας, ο οποίος προσφέρει χαμόγελα.  Στο μεγαλύτερο μέρος του ωστόσο, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού, δεν θα λείψουν λοιπόν τα γνωστά επικοινωνιακά ευτράπελα, ενώ  η σωστή οργάνωση και διαχείριση είναι έννοιες ωφέλιμες για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τα «δώρα» του μήνα … Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα

Τα αισθηματικά μας τον Νοέμβριο 2019

Οι Τυχεροί στα αισθηματικά τον Νοέμβριο

Πιο τυχεροί στα αισθηματικά τους αυτό το μήνα θα σταθούν οι Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Και τα υπόλοιπα δύο δεκαήμερα των παραπάνω ζωδίων μπορούν να αναμένουν νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά και γενικότερα ένα κλίμα ανανέωσης.    Οι Κριοί – Ζυγοί – Υδροχόοι μπορούν αν έχουν ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, επαφές, γνωριμίες, δικτύωση, ανεμελιά.  Ερωτική ανανέωση θα έχουν στο τέλος του μήνα  κυρίως οι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου, από εσάς οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε ευνοημένοι υπό προϋποθέσεις (εξαρτάται από το σύνολο του χάρτη σας). Σταθεροποίηση σχέσεων θα μπορέσουν να έχουν αυτό το μήνα οι Παρθένοι – Ιχθύες – Σκορπιοί – Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, ενώ υπό προϋποθέσεις οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου

Οι  Πιεσμένοι στα αισθηματικά τον Νοέμβριο

ΟΙ Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί , Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου (μετά τις 24/11)

Οι Ερωτικές Επανασυνδέσεις του Νοεμβρίου

Αφορούν κυρίως τους Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Για τους Καρκίνους θα πρότεινα να το ξανασκεφτείτε…

Κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου το ερωτικό κλίμα γίνεται αρκετά πιο ανάλαφρο, αισιόδοξο, εμπειρικό αλλά και φιλελεύθερο … Η Αφροδίτη θα πορεύεται στο ζώδιο του Τοξότη από την 1-26 Νοεμβρίου, φέρνοντας σημαντική ανανέωση στα αισθηματικά των Κριών, Λεόντων, Τοξοτών και δευτερευόντως στους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους. Από τα παραπάνω ζώδια, οι γεννημένοι  στο 3ο δεκαήμερο θα δεχθείτε πιο γενναιόδωρα την εύνοια της τύχης αφού η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία (κοντά στις 24/11).  Δεν θα λείψουν ωστόσο αυτό το μήνα (κοντά στις 14/11)  και τα άστατα ερωτικά παιχνίδια, τα διλήμματα, οι συγχύσεις και οι επιπολαιότητες (ναι θα δούμε και απιστίες στον ορίζοντα). Περισσότερη προσοχή στα ερωτικά μπερδέματα χρειάζεται να δείξουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Στις τελευταίες 4 ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, περιορίζοντας τα αισθήματα με τα «πρέπει» της λογικής.  Ωστόσο στις  τελευταίες ημέρες του μήνα, οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου έχουν περισσότερες ευκαιρίες ερωτικής ανανέωσης. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 28 Νοεμβρίου  (στην 03°) αιφνιδιάζει με τρόπο ευχάριστο την ερωτική ζωή των παραπάνω ζωδίων.

**** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης σε μία αδύναμη θέση από το ζώδιο του Ζυγού, δημιουργεί εστίες έντασης και ρήξεων σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στις 5/11  προκαλεί έντονες εκρήξεις θυμού, ζήλειας, επιβολής, ενώ δεν θα λείψουν και οι αποκαλύψεις παρασκηνίων. Πιο προσεχτικοί πρέπει να είστε οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.  Μέρες γεμάτες ένταση, ανατροπή, αστάθεια θα ζήσουν όμως και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι μετά τις 24 Νοεμβρίου όπου κορυφώνονται η αντίθεση Άρη – Ουρανού.

Τα οικονομικά μας τον Νοέμβριο 2019

Οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, δέχονται τις περισσότερες ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου.  Η εύνοια ωστόσο αφορά πολύ περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων, όπου πράγματι θα έχουν σπουδαίες ευκαιρίες ανάπτυξης τους εισοδήματός τους. Στο τέλος του μήνα οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, μπορούν να πάρουν μία ανάσα στα οικονομικά.

Πιο πιεσμένοι στα οικονομικά τους θα είναι οι Παρθένοι, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, για τους Κριούς, Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου ενώ οι οικονομικές πιέσεις συνεχίζονται για τους Διδύμους, Τοξότες του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟκτώβριος 2019 : Οι τυχεροί και οι πιεσμένοι σε έρωτα & οικονομικά
Επόμενο άρθροΔεκέμβριος 2019 : Οι τυχεροί και οι πιεσμένοι σε έρωτα & οικονομικά
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.