Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ

Η έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου γίνεται με εσάς να είστε δοσμένοι στην εργασία σας, αλλά και με αρκετό στρες αναφορικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις που τρέχουν και πρέπει να διευθετήσετε. Δίνετε ωστόσο τον καλύτερο σας εαυτό να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα και το πετυχαίνετε,  η ροή της εργασίας σας θα συμβάλει στις οικονομικές σας προσπάθειες. Απο τις 10 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, προσφέρει ευκαιρίες έκτακτων απολαβών που θα προσφέρουν ανάσα , σας δίνετε η δυνατότητα να διαχειριστείτε προς όφελος σας οικονομικά που αφορούν τράπεζες, φορολογικές, γραφειοκρατικές υποθέσεις. Πιο άστατα θα είναι αυτό το μήνα τα οικονομικά των Κριών του 2ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσων έχετε γεννηθεί κοντά στις 4 Απριλίου, ξαφνικοί οικονομικοί αιφνιδιασμοί ή και ακάλυπτες υποχρεώσεις του παρελθόντος σας αποσυντονίζουν και προκαλούν νευρικότητα. Ο Σεπτέμβριος σας βοηθά να συντηρήσετε τα τρέχοντα, να καλυφθείτε στις ανάγκες σας, σημαντικό είναι από πλευράς σας να περιορίσετε το ρίσκο ή και τις απερίσκεπτες ενέργειες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος δεν χαρακτηρίζεται ο απόλυτα γενναιόδωρος και άνετος μήνας για τα οικονομικά σας, ωστόσο σας δίνει τις ευκαιρίες μέσω της εργασίας σας να κάνετε τις κινήσεις εκείνες που θα υποστηρίξουν και το εισόδημά σας.  Η Αφροδίτη από το Ζυγό έως και τις 10/9 σας προσφέρει την οικονομική ικανοποίηση μέσα από τις προσπάθειες που κάνετε στον τομέα της εργασίας σας.  Δεν λείπουν ωστόσο οι συζητήσεις, οι προτάσεις και τα σχέδια αναφορικά με την εργασία και τα οικονομικά σας σε όλη την πορεία του μήνα, αφού ο Ερμής κινείται και αυτός στο ζώδιο του Ζυγού. Σημαντικό είναι ωστόσο να μην πάρετε αποφάσεις μετά τις 27/9 γιατί ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος προκαλώντας καθυστερήσεις και αναποδιές  στην έκβαση οικονομικών σχεδίων. Οι Ταύροι που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο είστε πιο πιεσμένοι και περιορισμένοι οικονομικά και επαγγελματικά. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου δείξτε προσοχή στους οικονομικούς συνεταιρισμούς. Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου κάνετε σημαντικά βήματα επαγγελματικής προόδου που θα συμβάλουν στην άνοδο των οικονομικών σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

O Σεπτέμβριος είναι μήνας ανακατατάξεων για εσάς τους Διδύμους, στην πορεία του κάνετε χωροταξικές αλλαγές (σπίτι ή επαγγελματική έδρα) ενώ υπάρχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν, δεδομένου αυτού το άγχος δεν λείπει. Από τις 7/9 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, μπαίνετε σε φάση ενάρξεων και αλλαγών που αφορούν τους παραπάνω τομείς ενώ ως τις 15/9 με τον Άρη να κινείται στην ίδια θέση, κυριαρχεί και η ένταση και ο εκνευρισμός για όλες τις ευθύνες που πρέπει τώρα να καλύψετε. Η δημιουργικότητά σας αποτελεί το κλειδί τόσο στην εξέλιξη των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών σας και είναι βέβαιο ότι από το δεύτερο μισό του μήνα είστε αρκετά πιο ενεργητικοί προκειμένου να τονώσετε τα οικονομικά σας και αυτό το πετυχαίνετε. Σημαντικό είναι να κλείσετε εκκρεμότητες αλλά και να διευθετήσετε οικονομικά έγγραφα / συμφωνίες πριν τις 27 του μήνα γιατί στην συνέχεια ο κυβερνήτης του ζωδίου σας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έναρξη του Φθινοπώρου για εσάς τους Καρκίνους γίνεται με αρκετές σκέψεις, συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες που αφορούν τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, συγκεκριμένα και τα οικονομικά σας. Με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 7/9 στο ζώδιο της Παρθένου, θα δοθεί η λύση, , η πρόταση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε  τα σχέδιά σας και να βρείτε τρόπους για την βελτίωση των οικονομικών . Ως τις 10/9 η Αφροδίτη από το Ζυγό ενισχύει το οικονομικό εισόδημα του σπιτιού και έχετε περισσότερη άνεση  Δεν θα λείψουν όμως αυτό το μήνα και τα έξοδα, ιδιαίτερα από τις 15/9 και έπειτα όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού.  Στο δεύτερο μισό του μήνα καλό είναι να μην είστε παρορμητικοί στις αγορές σας αλλά να αποφύγετε τις οικονομικές αντιπαραθέσεις και με την οικογένεια Πιο πιεσμένοι στον οικονομικό τομέα θα είστε αυτό το μήνα οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί 26-28 Ιουνίου. Σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής βελτίωσης, πωλήσεων, διευθετήσεων, έξτρα εσόδων έχετε οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου   ιδιαίτερα οι γεννημένοι 12-15 Ιουλίου.

 

ΛΕΩΝ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσάς τους Λέοντες να είστε αποδιοργανωμένοι στα οικονομικά σας, αλλά και ιδιαίτερα ανήσυχοι για τα έξοδα που πρέπει  να καλυφθούν.  Ως τις 15/9 οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές το ίδιο και το άγχος ,  οι κινήσεις σας είναι σημαντικό να είναι αρκετά μελετημένες.  Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 7 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει ωστόσο σταδιακά για εσάς τις ευκαιρίες για νέες ενάρξεις που θα τονώσουν το εισόδημά σας.  Σε όλη την διάρκεια του μήνα ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σας παροτρύνει να αξιοποιήσετε σκέψεις, ιδέες, επικοινωνίες που θα βοηθήσουν στην τόνωση των οικονομικών σας, φροντίστε ωστόσο οι σημαντικές σας αποφάσεις ή και τα νέα ξεκινήματα της περιόδου να γίνουν πριν τις 27 του μήνα που ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος. Οι οικογενειακές απαιτήσεις πιέζουν τα οικονομικά των Λεόντων του 1ου δεκαημέρου κοντά στις 17/9. Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου θα έχετε απρογραμμάτιστα έξοδα.  Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου βρίσκεστε τυχεροί στο χρήμα στις 6 και 21 Σεπτεμβρίου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βρίσκει με την διάθεση για νέα σημαντικά ξεκινήματα τα οποία και θα αρχίσουν να φαίνονται από τις 8 του μήνα που σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας.  Νέα σχέδια ή νέες  συμφωνίες σας θέτουν σε εγρήγορση και σας βοηθούν να δείτε πρόοδο και στον οικονομικό σας τομέα. Ως τις 10/9 με την Αφροδίτη απο το ζώδιο του Ζυγού έχετε τις ευκαιρίες οικονομικής ανόδου, έρχονται χρήματα στα χέρια σας και βρίσκεστε τυχεροί μέσα από τις εξελίξεις που τώρα υπάρχουν. Σε όλη την πορεία του μήνα ο Ερμής από το Ζυγό σας δίνει την ώθηση να προχωρήσετε επιτυχώς σε αποφάσεις, έγγραφα, συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά σας, ενώ θα δεχθείτε και θετικά νέα για μία υπόθεση οικονομική που σας αφορά. Σημαντικό είναι να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας ως τις 27 του μήνα που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος. Το δεύτερο μισό του μήνα με τον Άρη από το Ζυγό, κρίνεται πιο απαιτητικό αναφορικά με τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αποδοτικός μήνας για τα οικονομικά σας και η εύνοιά σας θα αρχίσει να είναι φανερή από τις 10 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού! Από αυτή την θέση θα στηρίξει το εισόδημά σας, θα μπορέσετε με περισσότερη άνεση να κινηθείτε αλλά και να απολαύσετε όλα αυτά που επιζητάτε, ωστόσο είναι μία καλή περίοδος για να τονώσετε και τις πηγές των εσόδων σας. Τα έκτακτα έξοδα δεν λείπουν ωστόσο, ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου είναι απαραίτητο να κάνετε μία καλή οργάνωση αποφεύγοντας την τόλμη ή το ρίσκο! Σε όλη την διάρκεια του μήνα, ο Ερμής θα κινείται στο δικό σας ζώδιο, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες για συζητήσεις, επαφές, επικοινωνίες που θα στηρίξουν κάθε προσπάθειά σας ακόμα και στον οικονομικό τομέα.  Οι ιδέες που έχετε θα καρποφορήσουν, αρκεί να προβείτε άμεσα σε κινήσεις πριν τις 27 του μήνα που ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος. Αποφύγετε την παρορμητικότητα και στα έξοδα, από τις 15 του μήνα που ο Άρης περνά στο ζώδιο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο απαιτητικός και γεμάτος υποχρεώσεις Σεπτέμβριος, δεν δίνει πολλά περιθώρια τόνωσης του εισοδήματός σας, σας προσφέρει όμως τις λύσεις ή αλλιώς τις ευκαιρίες να ανταπεξέλθετε στο υπάρχον κλίμα είτε και να τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις εκκρεμότητές σας. Ως τις 10 Σεπτεμβρίου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού κλείνετε εκκρεμότητες αλλά νιώθετε και μία ανακούφιση από την εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων που αφορούν την εργασία σας. Στην συνέχεια το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 10 του μήνα, προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να έλξετε κοντά σας το χρήμα, δεν παύει ωστόσο οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου να έχετε και αρκετές οικογενειακές ευθύνες που σας πιέζουν αρκετά, ενώ οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου χρειάζεται να είστε προσεχτικοί αποφεύγοντας την άτσαλη οικονομική διαχείριση! Απόλυτα κερδισμένοι μέσω οικονομικών συμφωνητικών και νέων σχεδίων θα βρεθείτε οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου! Ο μήνας στην πορεία του, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του είναι ιδιαίτερα αγωνιστικός για τα επαγγελματικά σας, γεγονός που μπορεί να σας πιέζει αλλά σας δίνει την δυναμική να έχετε στην πορεία και μία καλύτερη οικονομική προοπτική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά  με εσάς να είστε δοσμένοι στην καριέρα σας αλλά και στους στόχους που έχετε θέσει για την πορεία και των οικονομικών σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 7/9 από το ζώδιο της Παρθένου ανοίγει ένας νέος κύκλος για τα επαγγελματικά σας, γεγονός που θα στηρίξει αρκετά και την οικονομική πορεία και εξέλιξή σας. Ως τις 15 του μήνα και ο Άρης από την Παρθένο σας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς για την κατάκτηση των φιλόδοξων σχεδίων σας, οι σωστές κινήσεις λοιπόν, θα φέρουν και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Πιο ικανοποιημένοι από την έκβαση της εργασίας σας και των οικονομικών εξελίξεων θα είστε από τις 10 του μήνα και έπειτα, όπου θα καταφέρετε να διαχειριστείτε και οφειλές του παρελθόντος. Αρκετά πιο ευνοημένοι από τις πλανητικές συνθήκες του μήνα στα οικονομικά σας θα βρεθείτε αυτό το μήνα οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, ο Δίας από τον Υδροχόο σας προσφέρει τις ιδέες, τις προτάσεις, τις γνωριμίες που μπορούν να στηρίξουν ένα καλύτερο μέλλον και στα οικονομικά σας, συνάμα οι μέρες 6 και 17 του μήνα κρίνονται εξαιρετικές για μία καλή οικονομική απολαβή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο απαιτητικός Σεπτέμβριος ξεκινά με νέα σχέδια, νέες προοπτικές και εσάς τους Αιγόκερους να είστε πιο αισιόδοξοι από την έκβαση των οικονομικών σας. Σε όλη την διάρκεια του μήνα ο Ερμής από το Ζυγό, προσφέρει σημαντικές επικοινωνίες, προτάσεις, συζητήσεις και ιδέες που μπορούν να εξυπηρετήσουν την επαγγελματική σας πορεία και τα οικονομικά σας συμφέροντα. Φροντίστε τις σημαντικές σας επαγγελματικές κινήσεις / ενάρξεις να τις πραγματοποιήσετε πριν τις 27 του μήνα γιατί μετά ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος. Ως τις 10 του μήνα η Αφροδίτη από το Ζυγό στηρίζει τη οικονομική πρόοδο μέσω της εργασίας σας.  Από τις 15/9 με τον Άρη από το Ζυγό ξεκινά το πιο επίμαχο και εργατικό διάστημα της χρονιάς, όπου οι κόποι σας θα ανταμειφτούν αρκεί εσείς οι ίδιοι να πάρετε τις σωστές πρωτοβουλίες. Πιο πιεσμένοι στα οικονομικά και με περισσότερες ευθύνες είστε οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, ενώ πιο τυχεροί και με πολύ περισσότερες προοπτικές ανόδου είστε οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά πιεστικά για τα οικονομικά σας αγαπητοί Υδροχόοι αφού ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου έως και τα μέσα του Σεπτεμβρίου, εντείνει τα έξοδα, τις οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και το στρες από όλα όσα αναγκάζεστε τώρα να διεκπεραιώσετε. Οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι προσεχτικές και η διαχείρισή σας αρκετά συγκροτημένη, μην ξεχνάτε οτι ο Κρόνος από το ζώδιο σας, σας επιβάλει κατά κάποιο τρόπο να πειθαρχήσετε, να οργανωθείτε και να κάνετε ώριμες κινήσεις για τη πορεία σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 7 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, σας δίνει την ώθηση για νέες ενάρξεις ως τις 21/7, ενάρξεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα, ή και να βρεθείτε κερδισμένοι μέσω οικονομικών διευθετήσεων.  Η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 10/9 και έπειτα, συμβάλει στη ομαλοποίηση της εργασίας και στην καλύτερη οικονομική πορεία που θα προκύψει μέσω βελτιώσεων στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικογενειακά έξοδα είναι μέσα στις τάσεις της εποχής ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας οικονομικών διευθετήσεων για εσάς τους Ιχθύες. Στην πορεία του ενώ μπορεί να αγχωθείτε με όλες τις υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να βάλετε σε μία σειρά τις εκκρεμότητές σας και θα νιώσετε ανακούφιση! Ως  τις 10 του μήνα η Αφροδίτη από το Ζυγό, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στον οικονομικό σας τομέα, όπου ένα έξτρα έσοδο σας βοηθά σημαντικά. Ο Ερμής σε όλη την πορεία του μήνα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζοντας τον οικονομικό σας τομέα, δίνοντας τις ευκαιρίες επαφών, συζητήσεων, διαπραγματεύσεων που αφορούν γραφειοκρατικές, κληρονομικές υποθέσεις είτε ζητήματα που έχουν σχέση με μισθώσεις ή πωλήσεις. Φροντίστε ωστόσο τις αποφάσεις σας να τις εφαρμόσετε πριν τις 27 του μήνα γιατί στην συνέχεια ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι αρκετά πιο πιεστικό στην διεκπεραίωση οφειλών, ωστόσο οι κινήσεις που θα έχετε κάνει στο ξεκίνημα του μήνα, θα σας στηρίξουν να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΆρης σε αντίθεση με Ποσειδώνα: Χάος, Αταξία και Αδυναμία
Επόμενο άρθροΕρμής στο Ζυγό έως 6/11 και Ανάδρομος: Αναλυτικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here