Widgets Magazine

Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει την όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, αυτή την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, όμως η επιρροή αυτής της όψης έχει ήδη ξεκινήσει, προκαλώντας τον αποσυντονισμό, την αποδιοργάνωση, την αποδυνάμωση αλλά και το μπέρδεμα στην καθημερινότητά μας.  Με τον Άρη από την Παρθένο, η ενέργεια και η δράση μας επικεντρώνονται γύρω από ζητήματα ρουτίνας, επανένταξης στην καθημερινότητα, στο πρόγραμμα, στα εργασιακά καθήκοντα συνάμα όμως ζητήματα που αφορούν την υγεία αποτελούν και αυτά με την σειρά τους μία βασική μέριμνα.  Προσπαθώντας να βάλουμε όλες τις υποχρεώσεις μας σε μία τάξη, συναντάμε αρκετούς μπελάδες αυτές τις μέρες, όπου μας πάνε πίσω, μας κουράζουν, μας στραγγίζουν τα αποθέματα ενέργειας ενώ αρκετοί μπορεί να νιώσουμε ότι τα γεγονότα των ημερών διαψεύδουν τις προσδοκίες μας.  Κινήσεις, πράξεις ή αλλιώς δράσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτές τις μέρες, θα έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά ασάφειας, αστάθειας και μπερδέματα, προκαλώντας μία γενική απορρύθμιση, ενώ δεν θα  μπορούν να έχουν μία έκβαση σταθερή.

Ποιο επηρεάζονται άμεσα στην αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα

Η επιρροή είναι πιο άμεση για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες (ήλιο, σελήνη, ερμή, αφροδίτη , άρη ) ή σημεία (ωροσκόπο / μεσουράνημα) κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων

Τι πρέπει να προσέξουμε όμως με την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα;

Νιώθουμε τα επίπεδα ενέργειάς μας να είναι αρκετά πεσμένα αυτές τις μέρες,  το αίσθημα της αδυναμίας μας κάνει αρκετά νωχελικούς, είναι απαραίτητο  λοιπόν (ιδιαίτερα για όσους επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη) να αφήσουμε λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μας για ξεκούραση, χαλάρωση, σωστή διατροφή στοιχεία τα οποία θα μας βοηθήσουν να ενδυναμωθούμε!

Δείχνουμε περισσότερη φροντίδα και μέριμνα στην φυσική  μας κατάσταση με βασική προτεραιότητά μας να αποφεύγουμε την έκθεση μας σε κινδύνους / παγίδες.

Δεν φορτώνουμε το πρόγραμμά μας με πολλές υποχρεώσεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να σταθούμε ασυνεπείς, γεγονός που θα μας αγχώσει, αλλά θα πάει πίσω και τις υπόλοιπες κινήσεις μας

Αποφεύγουμε την υπερανάλυση κάθε πράξης, επιλογής κίνησης , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να πράττουμε απερίσκεπτα ή και επιπόλαια! Ας θυμόμαστε ότι δεν είναι η ιδανική στιγμή για σοβαρές πρωτοβουλίες, ή εκκινήσεις!

Πολλοί μπορεί να νιώσουμε ότι είναι μάταιες οι προσπάθειες και οι κινήσεις που κάναμε ως τώρα, γιατί παρατηρούμε ένα «πάγωμα» ή αλλιώς ένα σημαντικό μπλοκάρισμα που καθυστερεί ή και ματαιώνει την έκβαση και εξέλιξη κάποιων σχεδίων και επιθυμιών. Ας μην αφήσουμε την ματαιότητα, την αποθάρρυνση προπάντων όμως την απογοήτευση να καταβάλουν  τις σκέψεις μας…

«Δεν ξέρω τι θέλω, δεν ξέρω πού πάω, δεν ξέρω τι να κάνω»… Εκφράσεις που θα ακούσουμε ή και θα πούμε μέσα σε αυτές τις μέρες, οι οποίες μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε μέσα σε ένα λαβύρινθο όπου όποια κίνηση και να κάνουμε βρισκόμαστε αγκυλωμένοι στο ίδιο σημείο …. Ας αποφύγουμε την κατάρριψη ευθυνών και την απόγνωση, διατηρώντας την υπομονή και την στωικότητα ότι σε λίγες μέρες οι κινήσεις και οι επιλογές θα μπορέσουν να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάθε δράση προκαλεί αντίδραση στην δεδομένη στιγμή όμως οι δράσεις θα είναι ασυντόνιστες, μπερδεμένες, αλλόκοτες, λανθασμένες  ή και θα έχουν και έναν απατηλό χαρακτήρα…. Ας αξιοποιήσουμε αυτές τις μέρες για μία προσωρινή παύση από σημαντικές κινήσεις!

Astro Tips για κάθε Ζώδιο

Κριός / Ζυγός:  Μέρες πιεστικές και αγχωτικές για ζητήματα που αφορούν την εργασία, τις υποχρεώσεις αλλά και την φυσική κατάσταση. Δείξτε αγάπη στον εαυτό σας και στους οικείους σας φροντίζοντας άμεσα και έμπρακτα για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, δηλαδή μεριμνήστε για την διατροφή, την ξεκούραση και την αποφόρτιση από το στρες.  Στον εργασιακό τομέα υπάρχουν καθυστερήσεις που σας αποδιοργανώνουν.

Ταύρος / Σκορπιός: Προσωρινά αισθάνεστε απογοήτευση γιατί κάποια σχέδια ή επιθυμίες σας δεν προχωρούν στον ρυθμό που θα θέλατε αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια! Οι προσπάθειές σας δεν είναι μάταιες και πρέπει να το θυμάστε αυτό! Οι μέρες δεν είναι ιδανικές για σημαντικές πρωτοβουλίες που αφορούν τα αισθηματικά ή τις κοινωνικές σας επαφές.

Δίδυμοι /Τοξότης:  Η επιρροή της αντίθεσης Άρη – Ποσειδώνα είναι άμεση για εσάς, προκαλώντας την αποσταθεροποίηση τόσο στα επαγγελματικά όσο και σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις. Βλάβες στο σπίτι, παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και καθυστέρηση στην έκβαση των επαγγελματικών σχεδίων είναι μερικά από τα στιγμιότυπα που θα σας απογοητεύσουν αυτές τις μέρες.

Καρκίνος / Αιγόκερως: Τις ημέρες αυτές είναι σκόπιμο να αποφύγετε τις σημαντικές συζητήσεις και τα λόγια που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις λόγω της ασάφειας που θα επικρατεί γύρω σας. Βλάβες στο μεταφορικό μέσο ή σε ηλεκτρολογικές συσκευές είναι μέσα στις αρνητικές τάσεις των ημερών. Δείξτε προσοχή στην οδήγηση, μην δεσμεύεστε σε σημαντικές αποφάσεις, αποφύγετε ωστόσο και την υπερανάλυση στον τρόπο σκέψης σας. Η πολυπλοκότητα στον τρόπο σκέψης σας, στην παρούσα φάση θα σας προκαλέσει έντονο στρες.

Λέων / Υδροχόος:  Αισθάνεστε ότι όσο και να προσπαθείτε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο εξακολουθείτε να αισθάνεστε ανεπαρκείς, τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα όπου οι εξελίξεις της περιόδου πηγαίνουν πίσω τα προσωπικά σχέδια και προπάντων τα θέλω σας! Έξοδα σας αποσυντονίζουν, το πορτοφόλι αδειάζει και οι λογαριασμοί βρίσκονται σε στοίβα με εσάς να μην μπορείτε αυτές τις μέρες να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά. Επιπλέον η αυτοπεποίθησή σας βυθίζεται αυτό το διάστημα, ίσως γιατί εκτιμήσατε λάθος κάποιους ανθρώπους..

Παρθένος / Ιχθύες:  Η αντίθεση Άρη Ποσειδώνα σχηματίζεται στον δικό σας άξονα έτσι η επιρροή της όψης είναι ισχυρή και όλο το γενικό μέρος του άρθρου οφείλεται να το διαβάζετε καλά. Μέρες εξαντλητικές όπου τα γεγονότα σας συγχύζουν, διαψεύδουν τις προσδοκίες σας, πηγαίνουν πίσω τα σχέδιά σας ενώ νιώθετε ουσιαστικά αποδυναμωμένοι. Αποφύγετε απατηλές διεξόδους για απελευθέρωση του στρες και ακολουθήστε πιο δημιουργικούς τρόπους για να ανακτήσετε την ισορροπία σας.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2021
Επόμενο άρθροΟικονομικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για όλα τα ζώδια
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ