Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο: Καλωσορίζεις τον Σεπτέμβρη και το φθινόπωρο με θετική διάθεση,κοινωνικότητα,αισιοδοξία και νέα σχέδια!  Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα  και σε βοηθά να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή,σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους,αναζωπυρώνει επιθυμίες καρδιάς ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο φλερτ μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο.   Το δύσκολο σημείο του μήνα θα είναι το επιβαρυμένο επαγγελματικό πρόγραμμα αλλά και οι πιέσεις που θα δέχεσαι για την τακτοποίηση παρελθοντικών εκκρεμοτήτων! Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα εξαντλεί τα αποθέματα της ενέργειάς σου  ιδιαίτερα από τις 5-21 του μήνα.  Ωστόσο επειδή θα κινείται και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο θα μπορέσεις αυτό το μήνα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα με πιο οργανωμένο τρόπο σκέψης και δράσης! Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά  με εσένα  να ανακτάς την αισιοδοξία σου!

 

2ο δεκαήμερο:  Στα θετικά στοιχεία του μήνα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, θα σου δοθούν ευκαιρίες για φλερτ,νέες γνωριμίες ενώ οι προσωπικές σου επιθυμίες θα είναι έντονες και πολλές από αυτές θα ικανοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο ιδιαίτερα από τις 5 ως τις 10 του μήνα. Στα δύσκολα σημεία του μήνα,  είναι το απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα αλλά και οι συγχύσεις που θα υπάρξουν για υποθέσεις εργασιακές.  Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων σε γεμίζει με στρες και βγάζει στην επιφάνεια υποχρεώσεις που πιθανότατα είχες αμελήσει. Από την άλλη πλευρά ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σε κάνουν αρκετές στιγμές του μήνα να αισθάνεσαι κουρασμένος πνευματικά…. Παρόλες τις επαγγελματικές πιέσεις αλλά και την ανατροπή του ημερήσιου προγράμματός σου, στην πορεία του μήνα θα καταφέρεις να βάλεις σε μία τάξη τα εργασιακά σου  αλλά θα πάρεις και δυναμικές πρωτοβουλίες για παρελθοντικές καταστάσεις που είχαν μείνει ως τώρα σε εκκρεμότητα!

 

3ο δεκαήμερο:  Μεγάλοι θα είναι οι αιφνιδιασμοί που θα ζήσεις αυτό το μήνα στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών … Είναι η εποχή που αποχαιρετάς το παλιό και υποδέχεσαι το καινούργιο και αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιες αλλαγές που προκύπτουν τώρα στις σχέσεις σου, μπορεί να σε βγάζουν από τα καθιερωμένα,δεν παύουν ωστόσο να είναι μία μεγάλη πρόκληση που δεν μπορείς να της αντισταθείς! Καλό είναι ωστόσο αυτό το μήνα να μετριάσεις τις παρορμητικές σου τάσεις και να χαλιναγωγήσεις την επιθυμία σου για ρίσκο!  Το διάστημα από τις 11 ως τις 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον τόσο για τον τομέα του έρωτα όσο και για την εξέλιξη κάποιων προσωπικών σου υποθέσεων που σε

Για την εκπλήρωση των επιθυμίων σου!  Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Λέοντα,με τον Δία,τον Κρόνο και τον Ουρανό σε φέρνουν σε επαφή με νέους ανθρώπους, σε βοηθούν να σταθεροποιήσεις τα προσωπικά σου σχέδια (επικοινωνίες,συμφωνίες,αποφάσεις) ενώ δεν παύουν η απρόβλεπτη πλοκή στις σχέσεις σου να σε συναρπάζει και να σε ωθεί σε σημαντικές ανακατατάξεις!  Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πιο πρακτικές σου υποθέσεις ,ιδιαίτερα στα επαγγελματικά όπου και θα έχεις σημαντικά νέα ξεκινήματα!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Λέοντα
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Σκορπιό
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here