Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο : Από το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου έχεις όλες τις καλές ευκαιρίες να προβάλεις στον επαγγελματικό σου τομέα τα ταλέντα σου, να αναδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου αλλά και να έχεις εποικοδομητικές κοινωνικές  επαφές που θα στηρίξουν τους στόχους σου!  Από την άλλη πλευρά ο Ερμής (από της 10 του μήνα) και ο Άρης (από της 5 του μήνα) θα κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου. Από αυτή την θέση θα σε κάνουν κοινωνικά πιο δραστήριο, επομένως είναι βέβαιο ότι θα έχεις σημαντικές εξελίξεις σε υποθέσεις που αφορούν συλλόγους,ομάδες, φιλίες… Είναι μία καλή περίοδος για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο ,να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους και γιατί όχι να ξεκινήσεις και μία νέα ομαδική δραστηριότητα! Δεν αποκλείεται και ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο από τις 20 ως τις 27 του μήνα!

2ο δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μία Πανσέληνο στις 6 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων η οποία και επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Έτσι λοιπόν στην έναρξη του φθινοπώρου έχεις την επιθυμία να τα ρίξεις όλα στο σωρολό και να συνεχίζεις να απολαμβάνεις την διασκέδαση,τον έρωτα αλλά και κάθε τι που σε γεμίζει  και σου δίνει χαρά! Στα αισθηματικά, παρόλο που οι συνθήκες θα φαίνονται ιδανικές, καλό είναι να αποφύγεις τις εξιδανικεύσεις και να προσπαθήσεις να λειτουργείς πιο προσγειωμένα! Η κοινωνική σου δραστηριοποίηση, οι επαφές και οι γνωριμίες θα αποτελέσουν αυτό το μήνα το στήριγμά σου για να προχωρήσεις κάποιες προσωπικές σου επιθυμίες ιδιαίτερα από τις  20-30 του μήνα όπου ο Ερμής και ο Άρης θα κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου στο δικό σου δεκαήμερο.

3ο δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος είναι σαρωτικός στις εξελίξεις που θα υπάρξουν στον τομέα της εργασίας σου, αλλά μέσα από τις ανακατατάξεις που θα συμβούν και οι οποίες θα σε βγάλουν από την ρουτίνα σου,  θα σου δοθούν και σημαντικές ευκαιρίες …Μέσα από αλλαγές που θα προκύψουν  στον εργασιακό σου κλάδο θα μπορέσεις να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και θα έχεις κάποια μορφή ανταμοιβής (ηθικής ή και οικονομικής) ! Ιδιαίτερα η περίοδος από τις 11 -20 Σεπτεμβρίου αναμένεται ιδιαίτερα αποδοτική για τις πρακτικές υποθέσεις!  Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, σε δικτυώνει σε ομάδες, συλλόγους ή ακόμα σου δίνει και τις ευκαιρίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις προσδοκίες σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Ζυγό
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Τοξότη
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΠΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here