Widgets Magazine

Καταπιεσμένα συναισθήματα; Σκέψεις που δεν μπορούν να εκφραστούν; Ξαφνικά γεγονότα που αποπροσανατολίζουν δυναμικά και ωθούν για μία μεγάλη αλλαγή, αλλαγή  που δεν την είχες υπολογίσει, δεν την είχες σχεδιάσει και που σε αιφνιδιάζει ή σε βγάζει από τα νερά σου με κάποιο τρόπο; Κάπως έτσι νιώθουν οι περισσότεροι σήμερα, ίσως κι εσύ που διαβάζεις τώρα το συγκεκριμένο άρθρο !

Αυτό το βροχερό Σαββατοκύριακο, παίρνει  το χρώμα και τον ρυθμό της Νέας Σελήνης από το ζώδιο του Σκορπιού, στο ζώδιο που βρίσκεται σε πτώση! Ένα φεγγάρι δυναμικό, παθιασμένο, επίμονο, αρκετά  σκληρό για την συναισθηματική σου  κατάσταση και ιδιαίτερα πιεστικό για να πας  παρακάτω, για να γυρίσεις μία νέα σελίδα… Είναι η στιγμή που  αναγκάζεσαι να σφίξεις  τα δόντια και να τολμήσεις αυτό που κάποτε φοβόσουν, αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο πάθη, λάθη, ανασφάλειες, αδυναμίες ίσως και εμμονές … Έχεις σκεφτεί όμως ότι αυτή η διαδικασία σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πόσο δυνατός είσαι στην πραγματικότητα κι ίσως είναι ο μοναδικός τρόπος για να δεις στη ζωή σου αυτή την μεγάλη αλλαγή που πάντα περίμενες;  Οι μέρες που ακολουθούν είναι έντονες, ιδιαίτερα για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού κι του Υδροχόου και έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο! Προσαρμόζεσαι σε νέες συνθήκες, κάνεις εκκαθαρίσεις και βαδίζεις μπροστά, στο νέο, στο καινούργιο σε αυτό που λίγο αργότερα θα καταφέρεις να το δομήσεις πάνω σε γερές βάσεις! Το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό σου χάρτη κοντά στην 26ο .

Από την άλλη πλευρά έχουμε και εσένα που ανήκεις σε ζώδιο του παρορμητικού σταυρού του 2ου δεκαημέρου, είσαι δηλαδή Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου  ή έχεις προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17ο μοίρα! Οι μέρες που διανύουμε με αποκορύφωμα αύριο , σε κάνουν να αισθάνεσαι εσωτερικό αναβρασμό, θέλεις να ξεσπάσεις, να βρίσκεις, να φωνάξεις  ή και να επιτεθείς … Οι σχέσεις σου δοκιμάζονται και εσύ παθιάζεσαι από τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε υπερένταση, σε νευρικότητα  και να αισθάνεσαι ότι κάποια γεγονότα είναι σαν να ξύνουν κάποιες πληγές σου, γεγονός που σε κάνει να βρίσκεσαι σε ψυχολογική και σωματική υπερδιέγερση… Εσύ είσαι που στην ουσία αυτές τις μέρες πρέπει να χαλαρώσεις – όσο είναι εφικτό βέβαια- να ρίξεις τους τόνους, να δείξεις ψυχραιμία από την ξαφνική αλλά μεταμορφωτική τροπή κάποιων καταστάσεων που για την ώρα φαίνεται να σε πληγώνουν… Φρόντισε να προφυλάξεις τον εαυτό σου από ανθρώπους, καταστάσεις, γεγονότα που σε φθείρουν ή που σε θέτουν σε κίνδυνο και απλά … χουχούλιασε –σαββατοκύριακο- που είναι στον καναπέ, με μουσικούλα, ένα καλό βιβλίο ή μία ωραία ταινία και … μέρα είναι θα περάσει!

Η ευκαιρία του Σαββατοκύριακου;

Δεδομένου ότι είμαι από τους ανθρώπους που πρεσβεύει πάντα πως πίσω από κάθε δύσκολη, προκλητική, ή νευρική στιγμή, υπάρχει πάντα και μία σημαντική ευκαιρία έτσι λοιπόν και για αυτό το δύσκολο, ή κρίσιμο για πολλούς- μπορεί και εσένα-  σαββατοκύριακο θα εστιάσω το ενδιαφέρον σου στα εξής:

 

  • Έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις την δύναμη που κρύβεται μέσα σου!
  • Να αποδείξεις με μαχητικότητα ότι μπορείς και θα τα καταφέρεις!
  • Να αξιοποιήσεις την δυνατότητα που σου δίνεται να κάνεις μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σου, αλλαγή η οποία μπορεί για την ώρα να σε βγάζει από τους ρυθμούς σου, στην πορεία όμως θα κατανοήσεις την σπουδαιότητα της!
  • Να πάρεις πρωτοβουλίες και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με διαφορετικό μάτι

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και … οι μέρες προδιαθέτουν για χουζούρι αλλά και για σχέδια που αφορούν το 2018 δείτε λοιπόν τις ερωτικές προβλέψεις 2018 <<

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι σημαντικές ερωτικές στιγμές του 2018
Επόμενο άρθροΤα εβδομαδιαία Astro Tips των ζωδίων για 20-26 Νοεμβρίου 2017
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here