Widgets Magazine

 

Βρισκόμαστε στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου και σίγουρα οι καταστάσεις γύρω μας, μας έχουν πιέσει και μας έχουν ωθήσει να προσαρμοστούμε σε αλλαγές, είτε μας έχουν φορτίσει με έντονη πίεση και στρες, όμως η εβδομάδα 20-26 Νοεμβρίου μας δίνει την ευκαιρία να ανασυγκροτηθούμε, να κυνηγήσουμε πόθους, επιθυμίες, να έχουμε κατακτήσεις σε υποθέσεις οικονομικές, ενώ δεν θα λείψουν και οι ξαφνικές επικοινωνιακές εκπλήξεις που θα σκορπίσουν χαμόγελα ….

Οι αισιόδοξοι της εβδομάδας…

Τα ζώδια της Φωτιάς  (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου, μπαίνουν σε φάση ανανέωσης από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου όπου ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη … Η αισιοδοξία επανέρχεται στα παραπάνω ζώδιο όπου κινητοποιούνται δυναμικά αυτό το διάστημα γεγονός που τους προσφέρει ανανέωση.

Οι τολμηροί της εβδομάδας….

Προηγήθηκε μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και είναι βέβαιο ότι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου ότι ανοίγουν αυτό το διάστημα – και την εβδομάδα που διανύουμε – έναν νέο κύκλο στη ζωή τους. Είναι η στιγμή που απελευθερώνονται από δυσάρεστες καταστάσεις του χτες και προσαρμόζονται σε νέες συνθήκες γύρω τους! Οι νέες αυτές συνθήκες  μπορεί για την ώρα να προκαλούν άγχος, δίλημμα, πίεση … ωστόσο θα οδηγήσουν σε σπουδαίες ανακατατάξεις στη ζωή τους!

Οι … «ερωτιάρηδες» της εβδομάδας….

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού να πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν λείπει ο πόθος, το πάθος, η πληρότητα και ικανοποίηση από την αισθηματική ζωή κάποιων ζωδίων! Ποιοι θα έχουν λοιπόν τις ευκαιρίες τους για ερωτικές απολαύσεις;  Πρωτίστως οι Σκορπιοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι  του 2ου δεκαημέρου και στην συνέχεια και οι Παρθένοι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Ερωτικές ευκαιρίες ωστόσο υπάρχουν και για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου!

Οι «άνετοι» στα επαγγελματικά και στα  οικονομικά!

Η εβδομάδα στο πέρασμά της δίνει και σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής και επαγγελματικής εξέλιξης! Ποιοι θα καταφέρουν να βρεθούν κερδισμένοι σε αυτούς τους τομείς; Οι Ζυγοί, οι Κριοί, οι  Δίδυμοι και οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Επιπλέον οι Κριοί και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου μπορούν αυτό το διάστημα βρεθούν κερδισμένοι από νέες οικονομικές ευκαιρίες που τους δίνονται ενώ οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου έχουν τις ευκαιρίες επαγγελματικής προόδου και καταξίωσης…

Οι «επικοινωνιακοί» της εβδομάδας

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και ναι, γινόμαστε κάποιες στιγμές υπέρ – φλύαροι, επιπόλαιοι και βιαστικοί στις επικοινωνίες μας, δεν παύουν όμως να υπάρχει η διάθεση για γνώση, εμπειρία, στόχους … Στο τέλος της εβδομάδα μάλιστα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό , θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να υπάρξουν εμπνεύσεις, προτάσεις, επικοινωνιακές εκπλήξεις, ιδέες που μπορούν να προσφέρουν σημαντικές αποδόσεις! Ποιοι βρίσκονται οι κερδισμένοι σε επικοινωνίες, συμφωνίες, συζητήσεις και μετακινήσεις; Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου!

Οι «καβγατζήδες» της εβδομάδας

Το τεταμένο κλίμα θα συνεχίσει να κοντράρει και να προβληματίζει την καθημερινότητα κάποιων ζωδίων! Μπορεί το τετράγωνο του Άρη από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να ολοκληρώθηκε, δεν παύει όμως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου να συνεχίζουν να βιώνουν εντάσεις  και να λειτουργούν αρκετά πιο νευρικά τις ημέρες που ακολουθούν! Προσοχή λοιπόν σε ρήξεις, καβγάδες, αλλά και σε παρακινδυνευμένες ενέργειες!

Ποιοι λένε αντίο σε δυσάρεστες καταστάσεις του χτες

Τις ημέρες που ακολουθούν παρατηρούμε ότι πρώτα ο Ερμής από τον Τοξότη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Χείρωνα στην συνέχεια όμως έχουμε την Αφροδίτη να βρίσκεται σε τρίγωνο μαζί του (με τον Χείρωνα). Τι σημαίνουν αυτές οι όψεις όμως; Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου που έχετε περάσει τις δυσκολίες, τους προβληματισμούς σας και έχετε δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως αυτή τη χρονιά,  παρόλο που μπορεί να μπερδεύεστε σε σκέψεις που συνεχίζουν να σας πληγώνουν , έχετε την ευκαιρία αυτές τις μέρες να κατανοήσετε καλύτερα τα πραγματικά σας «θέλω» και να ξεπεράσετε δυσάρεστες καταστάσεις του χτες…

Προσωπική Πρόβλεψη;

Αναζητάς προσωπικές απαντήσεις για τα φλέγοντα ζητήματα της ζωής σου; Μίλησε με τους Αστρολόγους του Oroskopos.gr ! Πώς; Πάρε τα δικά σου … Astro Coins 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις για το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΤυχερές Ημερομηνίες 2018: Πότε ευνοείσαι;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here