Widgets Magazine

Φίλοι μου ελπίζω να διαβάζετε αυτή την εβδομάδα το ωροσκόπιο σας από μία παραλία, χαζεύοντας από το κινητό σας και διασκεδάζοντας την κάθε στιγμή που σας προσφέρει απλόχερα το καλοκαίρι 2017.  Η εβδομάδα 14-20 Αυγούστου 2017  αναμένεται έντονη, δυναμική, παθιασμένη, αλλά και με δυνατότητες σταθεροποίησης για συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου που κορυφώνεται την Δευτέρα 14/8 θα βοηθήσει σημαντικά τους μεταβλητούς (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  του 3ου δεκαημέρου, να νιώσουν ανακούφιση από τις ταλαιπωρίες που έχουν περάσει το τελευταίο διάστημα.  Σημαντικές όμως θα είναι οι κατακτήσεις για τους Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου όπου και θα καταφέρουν με κάποιο τρόπο να νιώσουν πιο σίγουροι, δυνατοί, αποφασισμένοι και σταθεροί για την ζωή τους.

Τα ερωτικά πάθη δεν θα λείψουν στις 15 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα.  Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου να αναμένεται ερωτικές ατασθαλίες, παρασκήνια, αποκαλύψεις αλλά και έντονο πόθο τις ημέρες που ακολουθούν! Μην ξεχνάτε όμως ότι ένας καλοκαιρινός έρωτα που ξυπνά τώρα μέσα σας τα πιο δυνατά σας ένστικτα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει τις προοπτικές που θα θέλατε…

Στις 17 Αυγούστου, η Αφροδίτη πραγματοποιεί το τετράγωνο της με τον Δία και η υπερβολή στην συναισθηματική και στην οικονομική σπατάλη θα έχει το κόστος της, ωστόσο θα περάσουμε ωραία! Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητά σας!

Τέλος στις 20 Αυγούστου ο Άρης από τον Λέοντα βρίσκεται σε ένα θετικό εξάγωνο με τον Δία,  και ναι υπάρχουν οι ευκαιρίες και οι τυχερές στιγμές για να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά, να μετακινηθούμε, να κάνουμε πράξη αυτά που θέλουμε αλλά και να μην χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Τυχερές εξελίξεις αναμένονται για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου!

Κριός

Η ευκαιρία: Να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο!

Η πρόκληση: Οι αναποδιές στο πρόγραμμά σου αλλά και το επαγγελματικό παρασκήνιο.

1ο δεκαήμερο: Ουδέτερη εβδομάδα , με κάποιες συγχύσεις για θέματα εργασιακά, αλλά και για κάποιες αναποδιές που υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμά σου!

2ο δεκαήμερο:  Τολμάς  να διεκδικήσεις τους στόχους σου, τόσο τους επαγγελματικούς όσο και τους προσωπικούς… Θυμήσου όμως ότι η απόλυτη στάση αλλά και η υπερβολή δεν θα είναι στοιχεία που θα σε βοηθήσουν.

3ο δεκαήμερο:  Ερωτικά βρίσκεσαι στα καλύτερά σου,  και η εβδομάδα δεν είναι μόνο ότι σου χαρίζει συναρπαστικές στιγμές, σου δίνει και την ώθηση για να σταθεροποιήσεις σχέσεις και συνεργασίες σου! Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι καλές και κάνεις σχέδια για το μέλλον!

Ταύρος

Η ευκαιρία: Να προχωρήσεις επαγγελματικά σχέδια , να έχεις μία αισθηματική επανασύνδεση.

Η πρόκληση: Η επιμονή, το πείσμα και οι λεκτικές κόντρες.

1ο δεκαήμερο: Μηνύματα, επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος φέρνει ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο προς τα τέλη της εβδομάδας.

2ο δεκαήμερο:   Απέφυγε την απόλυτη στάση στις επικοινωνίες σου , καθώς και τα καβγαδάκια που θα έχουν ως κύριο στόχο την ανάγκη σου για επιβολή! Ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και στην εργασία…

3ο δεκαήμερο:  Ανακούφιση από οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος. Τακτοποιούνται κάποιες οικογενειακές εκκρεμότητες  και μπορείς πλέον να αναλάβεις δράση και να έχεις κατακτήσεις και στα επαγγελματικά.

Δίδυμος

Η ευκαιρία: Να ξεπεραστούν προβληματικές καταστάσεις του χτες.

Η πρόκληση: Η οικονομική σπατάλη και η ασυνεννοησία με την οικογένεια.

1ο δεκαήμερο: Κλίμα ασυνεννοησίας επικρατεί στην οικογένεια, ενώ φρόνιμο είναι να αποφύγεις τις οικιακές ζημιές και τις απροσεξίες.

2ο δεκαήμερο:   Τα λεφτάκια  που ήρθαν στα χέρια σου τα σκορπίζεις μονομιάς… Δεν λέω το απολαμβάνεις και το διασκεδάζεις, όμως μετά θα μου γκρινιάζεις! Ερωτικά … η διάθεση ανεβαίνει και οι εξελίξεις σου προσφέρουν χαμόγελο.

3ο δεκαήμερο:  Επιτέλους κάποια εμπόδια στις σχέσεις σου φαίνεται ότι αποτελούν παρελθόν και η εβδομάδα σε βοηθά να σταθεροποιήσεις με κάθε τρόπο έναν δεσμό ή ακόμα και μία συνεργασία! Τα ταξίδια ευνοούνται και προμηνύονται άκρως διασκεδαστικά!

Καρκίνος

Η ευκαιρία: σταθερές επαγγελματικές εξελίξεις, ευχάριστος χρόνος με οικογένεια … ερωτικό πάθος!

Η πρόκληση: Η υπερβολή και τα … παρασκήνια!

1ο δεκαήμερο: Επικοινωνίες και επαφές με άτομα που είχες να δεις καιρό … Μετακινήσεις που σου θυμίζουν κάτι από το χτες….. Εκφραστικότητα και στιγμές διασκέδασης.

2ο δεκαήμερο:   Ερωτικά πάθη που προκαλούν αναβρασμό … Διατήρησε την εγκράτεια σου αν είσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση και θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για καθοριστικές αποφάσεις για το λόγο ότι λειτουργείς υπερβολικά!

3ο δεκαήμερο:  Ανακούφιση από οικονομικά και συναισθηματικά εμπόδια …  Νιώθεις ικανοποίηση και ανταμοιβή γιατί κάποιες προσπάθειές σου πιάνουν επιτέλους τόπο! Ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια ή και επενδύσεις/αγορές που αφορούν το σπίτι.

Λέων

Η ευκαιρία: Νέες γνωριμίες, επέκταση σχεδίων, αισθηματικές κατακτήσεις και σταθεροποίηση προσωπικής ζωής.

Η πρόκληση: Επαγγελματικό παρασκήνιο,  πιέσεις, άγχος.

1ο δεκαήμερο: Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου αλλά και μία στασιμότητα που σου προκαλεί συναισθηματική ανασφάλεια και … αβεβαιότητα!

2ο δεκαήμερο:   Άδραξε τις ευκαιρίες που σου έχουν δοθεί και «χτίσε» τη ζωή σου πάνω σε νέες βάσεις! Η εβδομάδα έχει καθυστερήσεις οικονομικές,  έντονο παρασκήνιο που αφορά τα επαγγελματικά σου,  ωστόσο διακρίνεσαι από τόλμη, δυναμισμό, αποφασιστικότητα και … ερωτισμό!

3ο δεκαήμερο:  Εβδομάδα των γενεθλίων σου  και έχεις όλες τις καλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να κάνεις σταθερά βήματα στην προσωπική σου ζωή και στα αισθηματικά σου, ενώ παράλληλα υπάρχουν προτάσεις, σχέδια και ευκαιρίες που αναζωπυρώνουν την επιθυμία σου για δράση, εξέλιξη, πρόοδο.

Παρθένος

Η ευκαιρία: Ανάπτυξη οικονομικών, συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος.

Η πρόκληση: Υπερβολή στην διαχείριση χρημάτων και αισθημάτων.

1ο δεκαήμερο: Αναθεώρηση σκέψεων και αποφάσεων του παρελθόντος. Καθυστερήσεις σε έγγραφα / επαφές/ επικοινωνίες. Συναντήσεις και συζητήσεις με  άτομα του χτες.

2ο δεκαήμερο:   Σκανδαλώδεις παθιασμένες ερωτικές εξελίξεις… ασυγκράτητος πόθος, αποκαλύψεις στην αισθηματική ζωή! Ευκαιρίες οικονομικής εξέλιξης…

3ο δεκαήμερο:  Ξεπερνάς προβλήματα του χτες και μπαίνουν σε μία σειρά επαγγελματικές και οικογενειακές σου υποθέσεις.  Τα οικονομικά σου δέχονται εύνοια, κυνήγησε νέες πηγές εσόδων.

Ζυγός

Η ευκαιρία: Σταθεροποίηση σχεδίων, διασκέδαση , νέες γνωριμίες

Η πρόκληση: Επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα , υπερβολή και σπατάλη!

1ο δεκαήμερο: Νοσταλγία καταστάσεων του χτες, καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, μπερδεμένο μυαλό! Διέξοδος οι φίλοι και οι διασκέδαση.

2ο δεκαήμερο:   Επαγγελματικές προκλήσεις ή ακόμα και αποκαλύψεις σε πολύ προσωπικές σου υποθέσεις! Απέφυγε τα παρασκήνια και τα «πηγαδάκια» κουτσομπολιών που γίνονται αυτό τον καιρό τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα πολύ προσωπικά σου ζητήματα.

3ο δεκαήμερο:  Σταθεροποιείς αποφάσεις που σου ανοίγουν νέους ορίζοντες για το μέλλον σου! Κατακτάς επιθυμίες καρδιάς,  βελτιώνεται η κοινωνική αλλά και η αισθηματική σου ζωή.  Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Η ευκαιρία: Επίτευξη επαγγελματικών αλλά και πολύ προσωπικών στόχων. Συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν.

Η πρόκληση: Κούραση, γεμάτες μέρες, πιέσεις και λόγια βαριά για αισθηματικά, οικονομικά.

1ο δεκαήμερο: Συναντήσεις, επαφές και επικοινωνίες με φιλικά άτομα του παρελθόντος! Αναζωπυρώνονται επιθυμίες του χτες.

2ο δεκαήμερο:   Ρήξεις σε συζητήσεις, επαφές, επικοινωνίες που αφορούν ζητήματα οικονομικά αλλά και αισθηματικά! Δυναμισμός και αποφασιστικότητα για τα επαγγελματικά όπου υπάρχουν εξελίξεις που σε βοηθούν να αναβαθμίσεις την καριέρα και τα οικονομικά σου!

3ο δεκαήμερο:  Ανακούφιση από επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος και κατακτήσεις που αφορούν την καριέρα σου! Νέοι στόχοι μπαίνουν στα σκαριά της υλοποίησης και αυτό σε βοηθά να βρεις και πάλι τον εαυτό σου!

Τοξότης

Η ευκαιρία: Νέες προοπτικές για το μέλλον, ταξίδι, ικανοποίηση,  διασκέδαση.

Η πρόκληση: Οικονομικές σπατάλες, καθυστερήσεις για θέματα επαγγελματικά

1ο δεκαήμερο: Καθυστερήσεις και συγχύσεις για θέματα επαγγελματικά.  Αναθεώρηση στόχων και επιλογών του παρελθόντος, ευκαιρίες διασκέδασης.

2ο δεκαήμερο:   Οικονομικές σπατάλες και υπερβολές που αδειάζουν γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού! Νέες γνωριμίες συναρπάζουν….

3ο δεκαήμερο:  Νέα σχέδια για το μέλλον που παίρνουν μία πιο σταθερή μορφή και σε βοηθούν να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις του χτες. Ταξίδι, αναψυχή, γνωριμίες…

Αιγόκερως

Η ευκαιρία: Λύση σε επαγγελματικά και οικονομικά,  δυνατές ερωτικές στιγμές.

Η πρόκληση: Παρορμητικότητα, σπασμωδικές αποφάσεις που οδηγούν σε λάθη!

1ο δεκαήμερο: Αναθεωρήσεις σχεδίων, επαφές και επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, επιστροφή σε κάποιο γνώριμο μέρος.  Ζεστασιά, συντροφικότητα.

2ο δεκαήμερο:   Ερωτικές αποκαλύψεις και δυνατές στιγμές στην αισθηματική σου ζωή που σε οδηγούν σε υπερβολές και επιπολαιότητες. Συγκρατήσου και προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητα.

3ο δεκαήμερο:  Λύση σε επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα, ευκαιρίες προόδου και κατάκτησης επιθυμιών.

 

Υδροχόος

Η ευκαιρία: Σταθεροποιείται η αισθηματική σου ζωή, κάνεις ενδιαφέρουσες φιλίες.

Η πρόκληση: Καθυστερήσεις οικονομικές  και επαγγελματικές ανησυχίες.

1ο δεκαήμερο: Δεύτερες σκέψεις και ανασφάλειες ψυχολογικές.  Καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά. Δυνατότητες διασκέδασης με άτομα δικά σου!

2ο δεκαήμερο:   Επαγγελματικές πιέσεις που σου προκαλούν άγχος και σε εξαντλούν ψυχολογικά αλλά και σωματικά.  Αδιαθεσίες λόγω στρες  και υπερβολής!

3ο δεκαήμερο:  Σταθεροποίηση σχέσης, φιλίας, γνωριμίας. Κατάκτηση επιθυμιών, προτάσεις και πρωτοβουλίες που σε θέτουν σε δράση … Δυνατότητα νέας σταθερής σχέσης.

Ιχθύς

Η ευκαιρία: Σταθεροποιείται η αισθηματική σου ζωή, κάνεις ενδιαφέρουσες φιλίες.

Η πρόκληση: Καθυστερήσεις οικονομικές  και επαγγελματικές ανησυχίες.

1ο δεκαήμερο: Επικοινωνία με σχέση του παρελθόντος, αναθεώρηση σκέψεων  και αποφάσεων για τα αισθηματικά.

2ο δεκαήμερο:   Μία επανασύνδεση θα σου δημιουργήσει ερωτικό αναβρασμό, πόθο και θα σου χαρίσει δυνατές συγκινήσεις! Σε κάθε περίπτωση τα αισθηματικά ευνοούνται ενώ φαίνεται ότι το χρήμα φεύγει από τα χέρια σου πριν καλά – καλά το καταλάβεις!

3ο δεκαήμερο:  Επιλύονται εργασιακά προβλήματα ή υποθέσεις που αφορούν την φυσική κατάσταση την δική σου ή των οικείων σου! Σου δίνονται ευκαιρίες για να αναπτύξεις το εισόδημά σου ή και να σταθείς τυχερός από υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ σωστή επικοινωνία δεν θέλει κόπο αλλά .. τρόπο!
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις για το Σαββατοκύριακο 12-13 Αυγούστου 2017
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ