Widgets Magazine

Πρέπει να λες στον εαυτό σου: «Όσο δύσκολα και να είναι ή όσο δύσκολα και να γίνουν, εγώ θα τα καταφέρω»!

Οι προκλήσεις και τα εμπόδια εμφανίζονται για να μας δώσουν σημαντικά μαθήματα, ενώ παράλληλα μας βοηθούν να ανακαλύψουμε μία νέα πτυχή του εαυτού μας αλλά και των καταστάσεων γύρω μας… Δεν είναι τυχαίο που μετά από σημαντικές «κρίσεις» της ζωής μας, ερχόμαστε σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις που μας οδηγούν στην ωρίμανσή μας…

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, είναι μία από αυτές τις μέρες που για μία ακόμα φορά υπάρχουν δοκιμασίες, κυρίως όμως για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου. Ο Ήλιος κινείται στο 3ο δεκαήμερο της Παρθένου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που έχει επιστρέψει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Τοξότη. Το δυσμενές τετράγωνο κορυφώνεται στις 21ο μοίρα  και θα είναι το  τελευταίο δυσμενές τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από τον Τοξότη με τον Ήλιο. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες  του 3ου δεκαημέρου,  αλλά και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 21ο μοίρα θα νιώσετε έντονα αυτή την εβδομάδα το αίσθημα της πίεσης, της ευθύνης και του περιορισμού.  Καλείστε λοιπόν τώρα να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις τις οποίες και οφείλεται   να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα, υπομονή αλλά προπάντων με οργάνωση, υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι για να μπορέσετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω, θα χρειαστεί να κάνετε μία θυσία και αυτό είναι που καλείστε τώρα να αξιολογήσετε και να αποφασίσετε. Η εβδομάδα ωστόσο δίνει σημαντική ώθηση για να δούμε με ρεαλισμό κάποιες καταστάσεις, ενώ οι παραπάνω εκπρόσωποι που αναφέρω,  έστω και μέσω δυσκολιών, θα έχετε σημαντικές συνειδητοποιήσεις για τον εαυτό σας!

Να τονίσω εδώ ότι ιδιαίτερα  οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, θα βρείτε τις ημέρες αυτές την διέξοδο που σας είναι απαραίτητη για να αναζωογονηθείτε στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Με ώριμες αποφάσεις θα μπορέσετε να έχετε σημαντικά οφέλη!

Δες συνοπτικά τι πρέπει όμως να προσέξει κάθε ζώδιο (ή και ωροσκόπος)

 

Κριός: Τον συγκεντρωτισμό εργασιών που φορτίζουν με στρες, την φυσική κατάσταση την δική σου ή οικείου προσώπου.

Ταύρος:  Χρειάζεται να αφήσεις πίσω σου παλαιές αισθηματικές καταστάσεις αλλά και απωθημένα που δεν σου επέτρεπαν να προχωρήσεις παρακάτω

Δίδυμος: Είναι η στιγμή που πρέπει να βάλεις βάσεις στην καριέρα και στους στόχους σου!  Προβληματισμοί για επαγγελματικά υπάρχουν , όμως καλείσαι να βάλεις ένα στοίχημα με τον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις.

Καρκίνος:  Είναι επιβεβλημένο να οργανώσεις καλύτερα την εργασία σου, το πρόγραμμά σου, τις συμφωνίες σου και να αναμένεις ότι κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις θα προκαλέσουν μία προσωρινή απογοήτευση.

Λέων:  Η όψη Ήλιου – Κρόνου  έρχεται για να σου βάλει κάποια όρια στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το χρήμα! Τώρα είναι η στιγμή να τιθασεύσεις τις επιθυμίες σου για σπατάλη αλλά και να συνειδητοποιήσεις τις αισθηματικές σου ανάγκες.

Παρθένος:  Καλείσαι  αυτές τις μέρες να βρεις οριστικές λύσεις για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την δουλειά! Οι δυσκολίες σε αυτούς τους τομείς σου  έχουν δώσει σημαντικά μαθήματα τα οποία και πρέπει να αναλογιστείς και να πας  παρακάτω!

Ζυγός: Τάση απομόνωσης, σκέψης, περισυλλογής με δυσάρεστες συνειδητοποιήσεις και ανάγκη για αποφάσεις … Όλη αυτή η βαριά διάθεση θα κρατήσει πολύ λίγο…

Σκορπιός:  Πιεστικές συνθήκες στον τομέα των οικονομικών όπου σε  καλούν να δώσεις τον καλύτερό σου  εαυτό για να βρείς τρόπους ανάπτυξης και προόδου!

Τοξότης:  Υπάρχουν πιέσεις σε υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου και εκεί ίσως χρειαστεί να κάνεις την θυσία και να κινηθείς σε πιο αυστηρά και περιοριστικά πλαίσια.

Αιγόκερως: Χάνεται για λίγο το κέφι, ο αυθορμητισμός αλλά και η αισιοδοξία γιατί υπάρχουν αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες στο μυαλό που σας βαραίνουν!

Υδροχόος:  Κάποιες επιθυμίες σας μπαίνουν σε στάδιο αναμονής , εξαιτίας οικονομικών δυσχερειών! Από την άλλη πλευρά ίσως νιώσετε λίγο βαρύ το κλίμα στον φιλικό σας τομέα.

Ιχθύς :Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται και εσείς τώρα πρέπει να κάνετε ώριμα ξεκαθαρίσματα και να αφήσετε πίσω σας ότι δεν εξελίσσεται! Προσοχή στο γάμο ή στην μόνιμη σταθερή σχέση.

Widgets Magazine

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.