Widgets Magazine

Οι υποχρεώσεις γύρω μας, μας λένε πώς το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του …. τα καθήκοντα έχουν αρχίσει να φορτώνονται ενώ οι πρώτες «συννεφιές» έκαναν την εμφάνισή τους… Όχι είναι νωρίς ακόμα, κάτι ακόμα έχουμε να απολαύσουμε και να γευτούμε που θα μας χαρίσει έστω και μία μικρή παράταση στον τελειωμό του καλοκαιριού και ναι, σε αυτές τις καθυστερήσεις της λήξης των καλοκαιρινών στιγμών, κρύβονται και οι ενδιαφέρουσες αλλά ουσιαστικές στιγμές ….

Η Αφροδίτη κινείται στο 3ο δεκαήμερο του Λέοντα και την Τετάρτη στις  13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιεί το τρίγωνό της με τον Κρόνο (στην 21ο).   Δύο μέρες μετά βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία (στην 24ο) . Ο  έρωτας , η δημιουργικότητα , η τέχνη , οι υποθέσεις που αφορούν την δουλειά, τα παιδιά,  οι εμπνεύσεις αλλά και οι οικονομικές κατακτήσεις …. θα δώσουν το δικό τους ευχάριστο χρώμα σε συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού τις ημέρες που ακολουθούν …

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα  (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου επηρεάζεστε άμεσα από αυτές τις όψεις και σας δίνονται οι ευκαιρίες να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την αισθηματική σας ζωή, τα δημιουργικά σας σχέδια, τις προτάσεις και τις ευκαιρίες που θα δεχθείτε … Από την άλλη πλευρά οι Καρκίνοι, και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης, ιδιαίτερα αν ο Ήλιος ή ωροσκόπος σας βρίσκεται κοντά στην 20-26 μοίρα!

Πάμε να δούμε πώς θα επηρεάσουν οι θετικές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Δία και τον Κρόνο ….

Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι η πρόβλεψη αφορά το 3ο δεκαήμερο αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή και ωροσκόπιο κοντά στην 20-26 μοίρα.

Πώς θα επηρεάσουν το προσωπικό σου ωροσκόπιο οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Κρόνο ….;;;

Μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη εγώ και οι συνεργάτες μου σου απαντάμε προσωπικά!

Στείλε ΑΒ4 (ΚΕΝΟ) στο 54754 ή κάλεσε στο 14724 . Αν είσαι από το εξωτερικό πάρε τα astrocoins σου<<

Κριός

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης από τον Λέοντα, με τον Δία  από τον Ζυγό και τον Κρόνο από τον Τοξότη επηρεάζουν θετικά τον τομέα του έρωτα, των σχέσεων, των νέων συνεργασιών.  Νέα σχέδια μπαίνουν τώρα στον ορίζοντα και έχετε όλες τις ευκαιρίες να επεκτείνετε τις σχέσεις και τις γνωριμίες σας  αλλά και να νιώσετε περισσότερη σταθερότητα  σε  υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, την επιχειρηματικότητα!  Αρκετοί από εσάς μπορεί να επιστρέψετε στα θρανία προκειμένου με κάποιο τρόπο να ενισχύσετε την εμπειρία και τις γνώσεις σας

Ταύρος

Η σημαντική ευκαιρία που σας δίνεται κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας αφορά κυρίως τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, της εργασίας και των οικονομικών σας. Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ανανεώσετε με κάποιο τρόπο την καθημερινότητά σας, να αποβάλλεται το στρες από τις συσσωρευμένες οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και από παρελθοντικές καταστάσεις που βάραιναν ιδιαίτερα την ψυχολογία σας. Πολλοί από εσάς τους Ταύρους θα κάνετε μία ανανέωση στο χώρο σας, μπορεί να αποφασίσετε μία συμβίωση. Ανάσα ανακούφισης έχετε και για επαγγελματικό – οικονομικές υποθέσεις.

Δίδυμος

Οι ευχάριστες επικοινωνίες, οι ερωτικές προτάσεις,  αλλά και η σταθεροποίηση σχεδίων ή ακόμα και αισθηματικών σχέσεων δεν θα λείψει αυτή την εβδομάδα για τους Διδύμους του 3ου δεκαημέρου! Αξιοποιήστε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και λειτουργώντας με γνώμονα τις εμπειρίες σας θα μπορέσετε να έχετε ανάπτυξη και σταθερή εξέλιξη σε θέματα σχέσεων αλλά και εμπορικών συμφωνιών.

Καρκίνος

Σημαντικές ευκαιρίες σας δίνονται για να μπορέσετε να αναπτύξετε τον οικονομικό σας τομέα και να κάνετε  ένα «δώρο» στον εαυτό σας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μέσω της εργασίας σας  ( ή με εύρεση εργασίας) θα μπορέσετε να πάρετε μία σημαντική ανάσα ανακούφισης. Το ηθικό σας αναπτερώνεται βρίσκεται και πάλι την αυτοπεποίθησή σας και υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου και στην οικογένεια.

Λέων

Η Αφροδίτη κινείται στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης, απόλαυσης, διασκέδασης αλλά και ερωτικής σταθεροποίησης !  Οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον Δία και τον Κρόνο  προϊδεάζουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, μία απόφαση με θετική έκβαση που αφορά θέμα παιδιού,  για τον έρωτα, αλλά και για δημιουργικές δραστηριότητες! Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας ταλέντα, τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σας και πάρτε αποφάσεις οι οποίες και θα μπορούν να στηριχτούν πάνω σε γερές βάσεις.

Παρθένος

Μέσα από τις πιέσεις και τις προκλήσεις που δέχεστε οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου θα καταφέρετε στην πορεία της εβδομάδας να δεχθείτε βοήθεια και υποστήριξη που θα σας αναπτερώσει ψυχολογικά αλλά και οικονομικά! Η δημιουργικότητα στην δουλειά σας θα σας βοηθήσετε περισσότερο στην οικονομική σας ανάπτυξη.  Η οικογενειακή ενότητα θα αποτελέσει την δύναμη για να ξεπεραστούν δυσκολίες που δημιουργήθηκαν το τελευταίο καιρό στο σπίτι.

Ζυγός

Νέοι σημαντικοί άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας  αυτή την περίοδο. Η κοινωνικοποίηση, οι νέες συλλογικές δραστηριότητες που θα ξυπνήσουν μέσα σας την δημιουργικότητά σας και θα σας φέρουν σε επαφή με νέους ανθρώπους ευνοούνται ιδιαίτερα μέσα στις επόμενες μέρες! Ωστόσο η εύνοια αφορά και τον αισθηματικό σας τομέα αφού μπορείτε να κατακτήσετε επιθυμίες καρδιάς και να νιώσετε πιο σίγουροι αλλά και αποφασισμένοι για τις μεγάλες αλλαγές που στοχεύετε να κάνετε…

Σκορπιός

Έχετε  σπουδαίες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε με κάθε τρόπο την καριέρα σας και να πετύχετε τους μικρούς αλλά και μεγάλους στόχους σας.  Θα αναδείξετε με κάθε τρόπο τα προσόντα σας, θα  βρεθείτε κερδισμένοι και οικονομικά μέσω μίας επαγγελματικής ευκαιρίας που θα σας δοθεί ενώ θα νιώσετε το αίσθημα και της ηθικής ανταμοιβής μέσα στο χώρο που κινείστε και εργάζεστε!

Τοξότης

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Κρόνο σας βοηθούν τις ημέρες που ακολουθούν να επανέλθει το κέφι σας, η δημιουργικότητά σας, η ανάγκη σας για επικοινωνία, έκφραση, δικτύωση ….  Δεν θα λείψουν οι κατακτήσεις στον αισθηματικό τομέα ενώ τώρα πολλοί από εσάς  παίρνετε την απόφαση να εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή σας βλέποντας πιο σοβαρά την πορεία μίας σχέσης!

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι διανύετε έναν μήνα που φέρνει σημαντικές αλλαγές και ανατροπές στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της δουλειάς (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας). Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Κρόνο θα σας προσφέρουν την άνεση να τακτοποιήσετε χρεωστικές εκκρεμότητες αλλά και να λύσετε ψυχολογικά / συναισθηματικά απωθημένα τα οποία βάραιναν τον συναισθηματικό σας κόσμο!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά  με κάθε τρόπο να ανανεώσετε το κλίμα στις σταθερές σας σχέσεις καθώς και στις συνεργασίες  σας. Νιώθετε πιο έντονα από άλλες στιγμές την ανάγκη να μοιραστείτε στιγμές, να συνυπάρχετε με έναν άνθρωπο … Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία και τον Κρόνο  θα σας δώσουν την ώθηση να επεκτείνετε τα προσωπικά σας σχέδια, τις γνωριμίες σας ή ακόμα και τις εμπειρίες σας , κατακτώντας επιθυμίες καρδιάς!

Ιχθύς

Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να κόψετε κακές συνήθειες, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, να κάνετε ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας και να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητά σας.  Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Κρόνο θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα βαρίδια του χτες και να νιώσετε πιο ήρεμα και αρμονικά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για 11-17 Σεπτεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΟ Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Οι δυσκολίες είναι για να ξεπερνιούνται
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ