Widgets Magazine

Ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά μας, ο οποίος μας ωθεί να κάνουμε σημαντικές ανακατατάξεις και αλλαγές στην προσωπική μας ζωή και στις σχέσεις μας. Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 19 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 21.10 στο ζώδιο του Ζυγού συγκεκριμένα στην 26.35 μοίρα.

Κάθε νέο ξεκίνημα αποτελεί πάντα και μία νέα πρόκληση, για το λόγο ότι μας βγάζει από την ρουτίνα και την σταθερότητα της βολής και μας παρακινεί για δράση!  Ωστόσο κάτι το οποίο δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε είναι ότι μέσα από τις προκλήσεις, τις αλλαγές, τις δοκιμασίες αλλά και τα προβλήματα, υπάρχει πάντα και μία σημαντική ευκαιρία την οποία πρέπει και να διακρίνουμε και να αξιοποιήσουμε ! Αυτό είναι ένα δεδομένο το οποίο και σας το αναφέρω συχνά μέσα από τα άρθρα και τα βίντεο μου, για να καταφέρετε να κατανοήσετε την σπουδαιότητα που υπάρχει να μπορούμε μέσα από τις αρνητικές καταστάσεις που βιώνουμε να αξιοποιούμαι θετικά τις ευκαιρίες που μας δίνονται …

Ας δούμε όμως τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που μας δίνει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο 3ο δεκαήμερο του Ζυγού:

 • Το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, όπου τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν μας καλούν να κάνουμε δυναμικές αναπροσαρμογές σε αυτούς τους τομείς! Ο 3ος δεκανός του Ζυγού έχει κυβερνήτες πλανήτες την Αφροδίτη και τον Ερμή γεγονός που εκφράζει ότι την περίοδο αυτή καλούμαστε να αναθεωρήσουμε, να σκεφτούμε, να αποφασίσουμε αλλά και να συζητήσουμε για ζητήματα αισθηματικού και οικονομικού περιεχομένου.
 • Ο Ουρανός κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και συμμετέχει στο φαινόμενο της Νέας Σελήνης  με όψη αντίθεσης.  Για μία ακόμα φορά λοιπόν, θα ζήσουμε δυναμικά ανατρεπτικά γεγονότα τα οποία και θα προκαλέσουν  και θα επηρεάσουν σημαντικά την ροή και την εξέλιξη των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών μας. Η μάχη ανάμεσα στο «εγώ» και στο «εμείς» θα συνεχιστεί, όμως είναι φανερό ότι το «εγώ» σε αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι αρκετά πιο ισχυρό με αποτέλεσμα να κυριαρχεί έντονα η ανάγκη για επανάσταση, απελευθέρωση και αποδέσμευση!  Τις ημέρες που ακολουθούν λοιπόν, θα μας εκπλήξει η ξαφνική τροπή της στάσης και της συμπεριφοράς των ανθρώπων που συνδεόμαστε. Τα προβλήματα που κουκουλώθηκαν στο παρελθόν, τώρα θα βγουν ξανά στην επιφάνεια προκαλώντας αντίδραση, επαναστατικότητα, εκνευρισμό αλλά και διάσπαση. Να αναμένουμε λοιπόν ότι το διάστημα αυτό θα είναι εξαιρετικά προκλητικό αλλά και εκκαθαριστικό για την ροή σταθερών σχέσεων και συνεργασιών, όπου θα οδηγήσει σε ρήξεις, σε αντιδράσεις, σε καβγάδες … Αυτό το εκρηκτικό κλίμα όμως θα μας δώσει την ώθηση να κάνουμε εκκαθαρίσεις που έπρεπε ήδη να είχαμε κάνει , ενώ το σημαντικό μήνυμα που μας δίνει αυτό το νέο φεγγάρι είναι «Απελευθέρωση από ανθρώπους, σχέσεις και καταστάσεις που στέκονται εμπόδιο στην προσωπική μας εξέλιξη»!
 • Ο Δίας έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ερμή, στο φαινόμενο της Νέας Σελήνης συμμετέχει με όψη συνόδου με τα Φώτα (με τον Ήλιο και την Σελήνη), και βρίσκεται και σε αντίθεση με τον Ουρανό ! Γύρω μας κυριαρχεί ο ενθουσιασμός, η τόλμη, το ρίσκο, η περιπέτεια και η δίψα για νέες εμπειρίες … Μέσα σε όλο αυτό το τεταμένο και αναμορφωτικό κλίμα για τις ανθρώπινες σχέσεις δεν θα λείψουν και οι σημαντικές ευκαιρίες γνωριμιών, νέων συνεργασιών, διεξόδων και τυχερών στιγμών κυρίως όμως  τους Λέοντες, Υδροχόους,  Διδύμους  και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου καθώς και για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες καθώς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου  δεκαημέρου.\
 • Ο Κρόνος έχει θετική συμμετοχή στη Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου έτσι λοιπόν η «νέα τάξη πραγμάτων» στον τομέα των σχέσεων αναμένεται ότι θα έχει θετική έκβαση και θα βοηθήσει στην μετέπειτα εξέλιξη και προοπτική στόχων.

Τα ζώδια που αναμένεται να έχουν τις περισσότερους «αιφνιδιασμούς» αυτό το διάστημα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Ας δούμε όμως συνοπτικά πώς θα επηρεάσει το νέο φεγγάρι του μήνα τα 12 ζώδια:

 

Κριός: Αναπροσαρμογές σε σχέσεις και σε συνεργασίες

Ταύρος: Έναρξη ενός νέου κύκλου εργασιακών υποχρεώσεων, ξαφνικές διασπάσεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου!

Δίδυμος: Εκπλήξεις στα αισθηματικά και ενθουσιώδη γεγονότα που σε παρασύρουν ίσως και σε επιπολαιότητες … Σκέψου συνετά!

Καρκίνος: Εντάσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, αλλαγές που αφορούν τις πολύ προσωπικές σου σχέσεις.

Λέων: Νέες ιδέες, νέες προτάσεις, συζητήσεις, επαφές  και μετακινήσεις σκορπίζουν ενθουσιασμό!

Παρθένος: Αναζήτηση νέων πηγών εσόδων, δεν λείπουν όμως τα οικονομικά ευτράπελα και τα ξαφνικά έξοδα!

Ζυγός:  Αιφνιδιάζεσαι από την στάση και την συμπεριφορά των ανθρώπων με τους οποίους διατηρείς σχέση ή συνεργασία … Σε αυτούς τους τομείς θα έχεις και αρκετά σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές! Χωρισμοί, επαναπροσδιορισμοί  και ρήξεις…

Σκορπιός: Εκκαθαρίσεις σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σε επαγγελματικές εκκρεμότητες!

Τοξότης: Νέοι φίλοι μπαίνουν στο προσκήνιο, περίοδος κοινωνικής δραστηριοποίηση αλλά και ξαφνικών αιφνιδιασμών! Στηρίξου στην γνώση και στην εμπειρία σου και απέφυγε την βιασύνη!

Αιγόκερως: Αλλάζουν τα δεδομένα στα επαγγελματικά,  υπάρχουν εντάσεις και αλλαγές που σε ωθούν να κάνεις νέα ξεκινήματα  και το γεγονός αυτό σε πιέζει!

Υδροχόος: Περίοδος έμπνευσης, ιδεών, προτάσεων, μετακινήσεων , επαφών και γνώσεων … Μην βιάζεσαι ωστόσο να πάρεις καθοριστικές αλλά και παρορμητικές αποφάσεις!

Ιχθύς: Προσοχή στην διαχείριση και στην διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων και να αναμένεις ότι  θα ξυπνήσουν μέσα σου σκέψεις, ανασφάλειες και συναισθήματα όπου δεν τα περίμενες!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου 2017;
Επόμενο άρθροΕρμής σε σύνοδο με Δία 18/10 : Αξιοποίησε το επικοινωνιακό σου χάρισμα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Μ.Π.Ρ.Α.Β.Ο. !!!!!!

  Εισαι μια καταπληκτικη αστροεπιστημονισσα !!!!!!
  Ειναι βεβαιο οτι ΕΣΥ θα ανεβασεις πολλα επιπεδα ποιοτητος την Αστρολογια !!!!!!!…..!!!!!!!….!!!!!!!

  Σε ευχαριστω που μου προσφερεις τετοιου επιπεδου κειμενα και κατεπεκταση Γνωσην !!!!!

  Καθε λεξη του κειμενου σου με πηγαινε πιο περα στρωτα και φυσικα χωρις την κουραστικη επιδραση απο την λογικη αφου ηταν φανερο οτι ειναι ολόκληρο εμπνευσμένο απο την πηγη….την Ψυχη σου ….γλυκεια και ομορφη Αθηνα ????????????!

  Συνεχιζοντας την φλυαρια μου θα σου γραψω και οτι

  η ΠΡΩΤΗ αστρολογικη εκπομπη που μεταδοθηκε απο την ιδιωτική τηλεόραση το 1989/90 απο τα λεγόμενα ‘μικρα’ καναλια ηταν η δικη μου με τιτλο ‘το τριτο ματι’……..(ΔΕΝ ειμαι αστρολογος….)

  Προσπάθησα με τις Γνώσεις μου και την πανεπιστημιακη μορφωση μου ….. να κρατησω καποιο επιπεδο στην μεταδοση της ροης των πληροφοριων ….
  αλλα το κυνήγι απο το θρησκευτικο συστημα είχε αντιθετη αποψη ….

  ……ίσως ομως και να μην ηταν και η σωστη μεταφυσικη/ Συμπαντικη ωρα του απλωματος αυτης της Γνωσης (αστρολογιας μεταφυσικης παραψυχολογιας ….)

  και ετσι μετα απο πολλες πιεσεις η ιδιοκτησια του καναλιου σταματησε την εκπομπη παρα την μεγαλη τηλεθεαση και το εκδηλο ενδιαφερον των τηλεθεατων με τηλεφωνηματα και γράμματα….

  …..Γιαυτο λοιπον και ο σημερινος ενθουσιασμός μου οταν διαβαζα το πιο πανω κειμενο-ποιημα που εγραφηκε απο ΕΣΕΝΑ με σκεπτικο επιπεδου επιστήμονα !!!!!….

  Ευχομαι να συνεχίσεις ετσι ….Πιστεύω σε σενα !!!!

  ….για όσους και οσες διαβάζουν τα σχολια…..

  Μαγαπη σολους και σολες σας .!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.