Widgets Magazine

Μία «τυχερή» αστρολογική όψη έρχεται για να χαρίσει πρόοδο, εξέλιξη, επέκταση, ευκαιρία στον τρόπο σκέψης και έκφρασης, στις επικοινωνίες μας, στις ειδήσεις, τις προτάσεις και τις συμφωνίες, ενώ σιγά  – σιγά μπαίνουν στα σκαριά νέα σχέδια για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού!

Ο Ερμής  έχει κάνει το πέρασμα του το ζώδιο του Σκορπιού και στις 18 Οκτωβρίου σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, στην 1ο μοίρα του ζωδιακού! Ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει τον τρόπο σκέψης, έκφρασης και επικοινωνίας να είναι γεμάτος βάθος, ουσία, παρατηρητικότητα, διεισδυτικότητα,  μαχητικότητα, επιμονή, πείσμα  … Όλα αυτά τα στοιχεία μεγεθύνονται ακόμα περισσότερο αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα σήμερα ,  παρατηρώντας ότι δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για:

 • Νέες Επαγγελματικές και Οικονομικές Συμφωνίες
 • Ευκαιρίες επέκτασης γνώσης
 • Σημαντικές γνωριμίες
 • Επίτευξη στόχων
 • Σημαντικές διαπραγματεύσεις
 • Επικοινωνίες που θα προσφέρουν σημαντικές προοπτικές
 • Επικερδείς αγοραπωλησίες
 • Λύσεις σε φλέγοντα προβλήματα
 • Νέες Ιδέες / προτάσεις
 • Νέα σχέδια και στόχοι
 • Εύνοια σε ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές
 • Νέα προοπτική στον τρόπο σκέψης και έκφρασης

Οι τυχεροί της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι , Παρθένοι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας .  Εύνοια δέχεστε και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη στα παραπάνω ζώδια , σε αρχικές μοίρες 0-5.

Quote of the Day

Σημείωσε τις σκέψεις της στιγμής. Αυτές που έρχονται χωρίς να τις αναζητήσεις είναι, συνήθως, και οι πιο αξιόλογες. Φραγκίσκος Βάκων

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 19/10 και η νέα τάξη πραγμάτων στις σχέσεις….
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 23-29 Οκτωβρίου 2017 για όλα τα δεκαήμερα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.