Widgets Magazine

Ώρα για να μπούμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας, να βάλουμε τη ζωή μας σε μία τάξη και σειρά και να αφοσιωθούμε τώρα σε νέα ξεκινήματα που αφορούν τον προγραμματισμό των εργασιών και των υποχρεώσεών μας. Λίγο βαρετό ακούγεται; Όμως από τις 30 Αυγούστου 2019 σταδιακά κάθε κατεργάρης μπαίνει στον πάγκο του, αποχαιρετάμε την καλοκαιρινή ανεμελιά και μπαίνουμε σε στάδιο ανάλυσης και επεξεργασίας των πιο πρακτικών ζητημάτων της ζωής μας. Μέσα σε όλα αυτά, δεν θα λείψει ωστόσο η δημιουργικότητα, ο ερωτισμός, η ανανέωση και οι εκπλήξεις που θα δώσουν το δικό τους χρώμα για την μετάβαση  από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Στις 30 Αυγούστου 2019 πραγματοποιείται η δεύτερη Νέα Σελήνη του Αυγούστου, αυτή την φορά από το ζώδιο της Παρθένου και πιο συγκεκριμένα από την 6.46’ μοίρα, δηλαδή από το  Α’ Δεκαήμερο. Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί πάντα το κλείσιμο ενός κύκλου και την έναρξη ενός νέου, διάρκειας 28 ημερών. Οι εξελίξεις της Νέας Σελήνης κορυφώνονται ως την Πανσέληνο που γίνεται στις 14 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη που δημιουργείται στις 28 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την περίοδο του έτους, σημαντική ώθηση για νέες ενάρξεις θα έχουν οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (ωροσκόπο ή μεσουράνημα) κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Αρκετά ευνοημένοι από τη Νέα Σελήνη του μήνα θα βρεθούν πρωτίστως οι Ταύροι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου και δευτερευόντως οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις τάσεις αυτού του νέου φεγγαριού…

Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα. Οι νέες ενάρξεις που γίνονται τώρα, αφορούν κατά κύριο λόγο τον τομέα της εργασίας, της εκπαίδευσης, της φυσικής κατάστασης / διατροφής, των καθημερινών καθηκόντων / δραστηριοτήτων. Παρατηρούμε να δημιουργείται μία πολυαστρία στην Παρθένο, συγκεκριμένα στο ίδιο ζώδιο πορεύονται ο Άρης, η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής. Ο Άρης ωστόσο βρίσκεται σε πιο στενή προσέγγιση με τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη) κάνοντας την ενέργεια γύρω μας πιο γρήγορη, επιθετική, δυναμική αλλά δίνοντας και την ώθηση για σημαντικές νέες εξελίξεις, πρωτοβουλίες και ενάρξεις, σε τούτη την περίοδο όμως  δεν θα λείψει ωστόσο η νευρικότητα , η υπερένταση και το άγχος. Πολύ κοντά κινείται και η Αφροδίτη στο ζώδιο της πτώσης της και  έχει ήδη σχηματίσει την σύνοδό της με τον Άρη. Ζητήματα που αφορούν συναισθήματα και  χρήματα, μπαίνουν τώρα σε μία φάση ανάλυσης και επεξεργασίας. Δεν λείπουν φυσικά και οι νέοι έρωτες που τώρα γεννιούνται φέρνοντας  σημαντικές αναθεωρήσεις. Η συμμετοχή της Αφροδίτης στη Νέα Σελήνη του μήνα, δηλώνει ότι τώρα μπαίνουμε σε μία περίοδο όπου αναζητούμε δημιουργικές συνάμα όμως και πρακτικές λύσεις εκείνες που θα επιφέρουν την αρμονία στη ζωή μας, αρκεί να μην παγιδευτούμε στην υπερανάλυση που εν τέλει μπορεί να μας στερήσει το αίσθημα της χαράς και της ευδαιμονίας.  Με τον Ερμή (κυβερνήτη της Νέας Σελήνης) από την θέση κυριαρχίας του την Παρθένο η περίοδος κρίνεται ιδανική για επαφές, συμφωνίες, συζητήσεις,γνωριμίες, ταξίδια, ενώ η ορθή σκέψη και το αναλυτικό πνεύμα μπορούν πραγματικά να μας δώσουν την ώθηση για σημαντικές αποφάσεις που η εφαρμογή τους θα δώσει λύσεις. Με την θετική συμμετοχή  του Ουρανού από τον Ταύρο, να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) , την Αφροδίτη και τον Άρη, οι μέρες που ακολουθούν προσφέρουν θετικές αλλαγές, που θα φέρουν την ανανέωση, την χαρά, την έκπληξη ή και την ευκαιρία για μία νέα αρχή!

Συνοψίζοντας λοιπόν ….

 

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ:

 • εργασιακές ενάρξεις
 • εμπορικά σχέδια
 • συμφωνητικά
 • αγορά μεταφορικό μέσου  (εφόσον και ο αστρολογικός χάρτης το προδιαθέτει)
 • ανασύνταξη, προγραμματισμό και ανανέωση  καθημερινότητας 
 • προσφορά και παροχή υπηρεσιών 
 • επιτυχή διευθέτηση υποχρεώσεων
 • βελτίωση ποιότητας ζωής
 • διακοπή σε κακές συνήθειες
 • υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής
 • έναρξη γυμναστικής / διατροφής για περισσότερη ευεξία
 • επιμέλεια ζητημάτων υγείας
 • διαχείριση δύσκολων έργων με υπευθυνότητα
 • πρακτικές αποφάσεις
 • μετακινήσεις / ταξίδια
 • αισθηματικές γνωριμίες
 • ανανέωση της ζωής σε ένα γενικότερο πλαίσιο

 

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο πιθανότατα θα εντείνει …

Την ενασχόληση με θέματα ρουτίνας, το φόρτωμα του προγράμματος μας, αλλά και την υπερένταση. Αυτό που πρέπει να διαχειριστούμε είναι τη νευρικότητα και υπερανάλυση καταστάσεων που θα εντείνουν το στρες στην καθημερινότητά μας.

 

Σε ποιο τομέα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου το επόμενο διάστημα;

Νέα Σελήνη = νέο ξεκίνημα, δες λοιπόν σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου σε ποιον τομέα ευνοείσαι ώστε να γυρίσεις αυτή την περίοδο μία νέα σελίδα.

Για προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, απόκτησε τα Astro Coins σου 

Κριός: Ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα, να αναλάβεις νέα επαγγελματικά καθήκοντα που θα συμβάλουν στην περαιτέρω πρόοδό σου. Εξετάσεις φυσικής κατάστασης, αλλαγές στην διατροφή (ή και δίαιτα), εγγραφή στο γυμναστήριο, απόφαση για υιοθέτηση ενός κατοικίδιου ή αναμόρφωση του καθημερινού προγράμματος είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου.

Ταύρος: Νέα Δημιουργικά σχέδια, νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ευφάνταστες ιδέες και σχέδια που σε κάνουν να βρίσκεις το κέφι, το μεράκι και τον ενθουσιασμό σου, ένας νέος έρωτας, ο ερχομός ενός παιδιού ή ευχάριστες εξελίξεις στην υπόθεση «παιδί» … Ακριβώς αυτές είναι οι τάσεις της περιόδου για το δικό σου ζώδιο! Η περίοδος κρίνεται άριστη για να μπορέσεις να βρεις και πάλι στην χαρά που κρύβεις μέσα σου! Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές θα προσφέρουν ανανέωση στη ζωή σου! 

Δίδυμος: Αλλαγές στο σπίτι, μία μετακόμιση, χωροταξικές ανακατατάξεις στο γραφείο, ή αλλαγή επαγγελματικής έδρας ,  σημαντικά νέα που αφορούν την οικογένεια ή ζητήματα που συνδέονται την ακίνητη περιουσία, βρίσκονται αυτό τον καιρό στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης.  Ακόμα και Συναισθηματικά, γίνονται αυτό το διάστημα μέσα σου πολλές αλλαγές και βασικό ζητούμενο σου είναι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της ζωής σου ξεφεύγοντας από τις συγχύσεις, τα μπερδέματα αλλά και την στασιμότητα.

Καρκίνος: Αρκετά επικοινωνιακή περίοδος με τη Νέα Σελήνη να φέρνει στη ζωή σου νέες προτάσεις, νέες συμφωνίες, αρκετές ειδήσεις, επαφές, μετακινήσεις, γνωριμίες αλλά και ιδέες που συμβάλουν στην ανάπτυξη νέων σχεδίων στη ζωή σου! Αλλαγές μεταφορικού μέσου  ή κινητού ευνοούνται. Στα αισθηματικά θα έχεις όμορφες εκπλήξεις, επικοινωνίες, συναντήσεις ή και μία γνωριμία που θα αποτελέσει την έκπληξη αυτής της εποχής.

Λέων: Η Νέα Σελήνη του μήνα, ανοίγει τον κύκλο σημαντικών εξελίξεων και προοπτικών για τα οικονομικά σου! Ανακαλύπτεις νέες πηγές εσόδων, αυξάνεται μέσα από την εργασία σου το εισόδημά σου,  κάνεις μία νέα σημαντική αγορά ή επένδυση. Σε συναισθηματικό επίπεδο, βρίσκεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα.

Παρθένος: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου  θέσε στόχους και προχώρησε σταδιακά προς την επίτευξή τους.  Τα νέα ξεκινήματα που γίνονται τώρα, αφορούν εσένα τον ίδιο, την ζωή σου, την εικόνα σου, το προφίλ σου,  τα βαθύτερα θέλω σου! Βρίσκεσαι σε ένα διάστημα που μπορείς πραγματικά να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις, αρκεί να αξιοποιήσεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες του χτες,  τολμώντας σε αλλαγές και επιλέγοντας το «καινούργιο» …

Ζυγός:  Με το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου ανασυντάσσεσαι και ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά,  κλείνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος προκειμένου να προετοιμαστείς σταδιακά για σημαντικές αλλαγές. Δεν παύει όμως αυτή την περίοδο να ανακαλύπτεις την «ρίζα»  ζητημάτων που σε άγγιξαν με έναν βαθύτερο τρόπο (είτε ευχάριστο, είτε δυσάρεστο) και να «θεραπεύεις» καταστάσεις του παρελθόντος. Επαγγελματικές ενάρξεις και νέες οικονομικές προοπτικές είναι με το μέρος σου!

Σκορπιός:  Εξαιρετικά θετική κρίνεται η Νέα Σελήνη για  το δικό σου ζώδιο όπου το διάστημα αυτό μπορείς να κάνεις τα βήματα που θα συμβάλουν στην εκπλήρωση μίας μεγάλης προσδοκίας, ενός σχεδίου ή μίας επιθυμίας σου. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, η ένταξή σου σε ομάδες / συλλόγους , η έναρξη νέων δραστηριοτήτων,  δεν θα λείψει όμως και ο έρωτας που θα έχει ενεργό ρόλο στη ζωή σου!

Τοξότης:  Ώρα για να θέσεις στόχους, να κάνεις νέα επαγγελματικά βήματα, να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι στην καριέρα σου,  αλλά και να ανανεώσεις την εικόνα σου, το προφίλ σου, το κοινωνικό σου φαίνεσθε! Αλλαγές στον τρόπο εργασίας ή ακόμα και η έναρξη μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου! 

Αιγόκερως: Σημαντικά νέα ξεκινήματα συμφωνιών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, νομικών διευθετήσεων, επαφών με άτομα του εξωτερικού (ή που λείπουν μακριά), νέα σχέδια και νέες γνωριμίες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτή την περίοδο. Είσαι αρκετά πιο αισιόδοξος για το μέλλον σου και έχεις και τις συμμαχίες εκείνες που θα σε στηρίξουν στην πρόοδό σου! Αν είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου να αναμένεις και αισθηματική ανανέωση ή ευχάριστες αλλαγές / εμπειρίες που σου προσφέρουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Υδροχόος:  Η Νέα Σελήνη του μήνα, σου δίνει την ώθηση για να διευθετήσεις εκκρεμότητες στον τομέα των οικονομικών σου, για να μπορέσεις να διαχειριστείς με περισσότερη ακρίβεια και λεπτομέρεια λογαριασμούς, φορολογικές υποθέσεις, ενώ ευνοούνται και υποθέσεις που σχετίζονται με την είσπραξη ενοικίων, την μίσθωση ενός χώρου,  ή ακόμα το άνοιγμα των οικονομικών μέσω των εσόδων του συντρόφου! Σε ψυχολογικό υπόβαθρο η Νέα Σελήνη «ρίχνει φως» στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου, όπου τώρα ανακαλύπτεις την βαθύτερη αιτία των συναισθημάτων σου.

Ιχθύς: Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα στον τομέα των σχέσεων και είναι ο καιρός που καλωσορίζεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου, ενισχύσεις όμως και ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες που είναι φανερό ότι αυτή την εποχή ενδυναμώνονται και σου προσφέρουν σιγουριά και ικανοποίηση. Νέα Σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά και αφορούν κατά κύριο λόγο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων… Δεν λείπουν οι αποφάσεις για γάμο, συμβίωση, ή ακόμα και οι ενάρξεις νέων συνεργασιών που θα είναι σταθερές στο χρόνο.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here