Widgets Magazine

Ένας νέος κύκλος ανοίγεται από 16 Οκτωβρίου 2020 και ώρα Ελλάδας 22:30 και για τις επόμενες 28 ημέρες. Η μηνιαία προγραμματισμένη συνάντηση Ήλιου και Σελήνης αυτό το μήνα γίνεται στην 23ο53′ του αέρινου εκπροσώπου του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή το Ζυγό.

Η Νέα Σελήνη, μας προδιαθέτει πάντα για νέες ενάρξεις, νέες εξελίξεις, νέες δραστηριότητες και εγκαινιάζει κάθε μήνα έναν κύκλο γεγονότων που κορυφώνονται μέχρι την Πανσέληνο (αυτή την φορά δηλαδή ως τις 31/10) και ολοκληρώνονται ή παίρνουν μία τελική μορφή μέχρι το επόμενο νέο φεγγάρι που σχηματίζεται στις 15/11.

Πρώτο ερώτημα που γεννιέται είναι: “Είναι καλός αυτός ο νέος κύκλος του φεγγαριού”;;; Η απάντηση αν θέλουμε να είναι ξεκάθαρη και απλή είναι πως “όχι, επρόκειτο για ένα από τα πιο δύσκολα φεγγάρια αυτού του έτους”. Η δήλωση αυτή δεν είναι μία απαισιόδοξη στάση δική μου παρατηρώντας το φεγγάρι, αλλά οι αστρολογικοί δείκτες αυτού του φεγγαριού, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο νέος κύκλος που ανοίγεται μπροστά μας χαρακτηρίζεται εμπόλεμος και εκκαθαρίστικος, φέρνοντας στην ουσία τα γεγονότα εκείνα που έρχονται για να φέρουν την δοκιμασία, την διάσπαση, την ρήξη που θα δώσουν το μήνυμα ότι βρισκόμαστε στο τέλος μίας εποχής. Η λέξη “τέλος” είναι βέβαιο ότι προξενεί φόβο, δεν παύει ωστόσο να συνοδεύεται πάντα και από μία λέξη που βρίσκεται ακριβώς δίπλα της, που είναι η λέξη “αρχή” η οποία μπορεί να αποκτήσει νόημα, εφόσον εμείς οι ίδιοι αποδεχθούμε το “τέλος”!

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού λοιπόν και το ενδιαφέρον μας το επόμενο διάστημα είναι στραμμένο στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, των συμπραξιών , των σταθερών επαφών μας ενώ και ζητήματα που αφορούν το νόμο και την δικαιοσύνη βρίσκονται τώρα στον πυρήνα των εξελίξεων!

Παρατηρώντας τον χάρτη που καταστρώνεται για τη Νέα Σελήνη αναγνωρίζουμε αμέσως την δημιουργία ενός ταυ-τετραγώνου των Φώτων “Ήλιου – Σελήνης”, με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα Συγκεκριμένα Τα φώτα σχηματίζουν αντίθεση με τον Άρη που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, φανερώνοντας ότι η περίοδος που ανοίγεται μπροστά μας είναι γεμάτη ένταση, νευρικότητα, αντιπαραθέσεις, υπάρχει έκδηλος συσωρευμένος θυμός, οι εγωιστικές τάσεις αναβλύζουν ενώ δεν λείπουν και τα γεγονότα εκείνα που διεγείρουν ακόμα πιο έντονα τις παραπάνω τάσεις. Η Νέα Σελήνη ωσόσο σχηματίζει και τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, έτσι λοιπόν παρατηρούμε σκληρά γεγονότα ανά τον κόσμο, διακρίνουμε το τέλος εποχής σε σχέσεις, συνεργασίες, ενώ οι απόλυτες, σκληρές και εξουσιαστικές συμπεριφορές προκαλούν και αυτές με την σειρά τους ακρότητα το επόμενο διάστημα. Τα απωθημένα και τα αρνητικά ένστικτα βγαίνουν στην επιφάνεια και δοκιμάζεται η ανθρώπινη δυναμη και η ψυχολογία. Τα αρνητικά συναισθήματα καθώς και η μοναξιά, η απονώση το αίσθημα της αδικίας και του πόνου θα είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του επόμενου διαστήματος.

Ο Κυβερνήτης αυτού του Φεγγαριού είναι η Αφροδίτη, η οποία και βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της, την Παρθένο, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Μέσα σε όλο αυτό το “βαρύ” κλίμα δεν λείπει λοιπόν και η διάψευση, η εξαπάτηση, το δίλημμα, η σύγχυση και το αίσθημα ότι είμαστε ανικανοποίητοι και ανεπαρκείς τόσο αισθηματικά όσο και οικονομικά από τις συνθήκες γύρω μας. Η “παγίδα” της περιόδου, είναι φυσικά η “θυματοποίηση” και η εμπλοκή σε καταστάσεις που μας παγιδεύουν και μας αποδιοργανώνουν. Για παράδειγμα, αρκετοί αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να νιώσετε παγιδευμένοι σε μία σχέση (φιλική, αισθηματική, είτε ακόμα και επαγγελματική) η οποία στην ουσία έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, αλλά εσείς παραμένετε εκεί εγκλωβισμένοι, είτε γιατί ο άνθρωπος που συνδέεστε σας είχε σταθεί σε παρελθόντα χρόνο, είτε οι ίδιοι βρίσκεστε σε μία ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση, με αδυναμία στην ανάληψη πρωτοβουλιών… Δεν θα λείψουν όμως και οι περιπτώσεις, που κάποιοι θα ξυπνήσουν από τον λήθαργο και με σκληρό τρόπο θα δουν όνειρα και σχέδια να γκρεμίζονται…

Ολοκληρώντας τις γενικές τάσεις του Φεγγαριού να τονίσουμε εδώ, ότι ο Ερμής έχει ήδη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και ετοιμάζεται να σχηματίσει μία αντίθεση με τον Ουρανό… Εκτός το ότι η περίοδος είναι “εύφλεκτη” “αποκαλυπτική” ή και σοκαριστική μέσα από ειδήσεις, νέα ή και συνειδητοποιήσεις, δεν παύει αυτό το διάστημα να βρισκόμαστε σε μία αναμέτρηση με το παρελθόν, αναλογιζόμενοι τι έγινε, τι έφταιξε, τι πήγε στραβά και ίσως μέσα σε αυτή την προσπάθεια αναλογισμού, να βγαίνει πολύ έντονα και η ανάγκη να θέλουμε να καταρρίψουμε και ευθύνες για την κατάσταση που βιώνουμε.

Μπορεί τα νέα να μην είναι ευχάριστα, όμως η επιτυχία, η νίκη ή ακόμα και η δύναμη, έρχονται πάντα μέσα από τις δοκιμασίες και αυτό είνα κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ένα βασικό μήνυμα αυτού του φεγγαριού, είναι ότι δεν μπορούμε εύκολα να συνυπάρξουμε και να είμαστε καλά με έναν άνθρωπο, εφόσον οι ίδιοι δεν είμαστε καλά μέσα μας …. Αρκετά από τα γεγονότα της περιόδου, θα οφείλονται ακριβώς σε αυτήν ακριβώς την αδυναμία, την έλλειψη ισορροπίας.

Ποιοι επηρεάζονται άμεσα από την Νέα Σελήνη Οκτωβρίου 2020; Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγοκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η-26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων . Συγκεκριμένα όσοι έχετε γεννηθεί περίπου : 12-16/4, 13-17/7, 15-19/10, 14-17/1 (Παρορμητικοί μου, από Νοέμβριο σταδιακά πάτε για απεγκλωβισμό των σκληρών περιστατικών στη ζωή σας)

Ποιοι θα δείτε θετικές εξελίξεις με αυτή την Νέα Σελήνη: Κι όμως έστω κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, εντέλει μπορείτε να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα οι Λέοντες 16/8, Τοξότες 16/12, Δίδυμοι 14/6, Υδροχόοι 13/2

 

Για περισσότερες προβλέψεις για τη Νέα Σελήνη ανά ζώδιο δείτε το Astro Κους Κους

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤρόποι Επίλυσης Συγκρούσεων
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο 19-25 Οκτωβρίου 2020
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here