Widgets Magazine

… Άνοιξη, η φύση ανθίζει και εμείς διανύουμε ένα από τα πιο κρίσιμα στάδια στην παγκόσμια ιστορία, ελπίζοντας σε ένα θαύμα, το οποίο θα βοηθήσει και θα διώξει από την απειλή την ανθρωπότητα… Το 2020 είναι ένα έτος δύσκολο, τα δείγματα φάνηκαν πριν την έναρξή του, ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου στην 4η μοίρα του Αιγόκερω. Γυρνώντας το χρόνο λίγο πίσω στο τέλος του 2019, θα θυμηθούμε την εμφάνιση του κορωνοϊού στην Κίνα, ενώ στην συνέχεια, με την Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου 10/1/2020 αρχίσαμε να βιώνουμε την εξάπλωση του ιού.

Στις 24 Μαρτίου 2020 και ώρα Ελλάδας 11:28πμ έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, όπου πραγματοποιείται στην 4η μοίρα του Κριού (στην ίδια μοίρα που πραγματοποιήθηκε η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στον ίδιο σταυρό και συγκεκριμένα στο ζώδιο του Αιγόκερω). Ίσως είναι η πρώτη φορά που διαβάζετε κείμενο προβλέψεων και το ενδιαφέρον σας είναι περισσότερο στραμένο  στο πώς θα εξελιχθούν για το κοινωνικό σύνολο, για την χώρα μας, αλλά και για όλο τον πλανήτη τα φλέγοντα θέματα που αποτελούν τώρα μία βαθιά πληγή στην ψυχή μας, αλλά και μία συνεχή απειλή που εντείνει το φόβο … Αυτή ακριβώς την ανάγκη και την επιθυμία, για το “κοινό καλό” και όχι το “προσωπικό καλό” εντείνει ακόμα περισσότερο η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο (στις 22/3) όπου μας δίνει μία πρώτη γεύση, ότι είναι ευθύνη μας πλέον να υπακούσουμε συνετά, συγκροτημένα, πειθαρχημένα, οριοθετημένα τους κανόνες εκείνους που θα μας βοηθήσουν να βάλουμε γερές βάσεις για το αύριο, τους κανόνες εκείνους που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη, στην ανάπτυξη, την πρόοδο όχι την προσωπική, αλλά και την συλλογική! Όπως σας αναφέρω σε κάθε άρθρο για τη Νέα Σελήνη, δηλώνει πάντα το κλείσιμο ενός κύκλου και την έναρξη ενός νέου, του οποίου οι εξελίξεις κορυφώνονται μέχρι την Πανσέληνο (στην προκειμένη έως τις 8/4 ) και ολοκληρώνονται ως το επόμενο νέο φεγγάρι (που θα είναι στις 23/4).

Ξεκινώντας από τα καλά νέα, παρατηρούμε ότι η Νέα Σελήνη Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που μας δηλώνει ότι οι δράσεις, οι πρωτοβουλίες, οι ενέργειες της περιόδου (στοιχεία συνυφασμένα με το ζώδιο του Κριού) θα αποφέρουν καρπούς, αρκεί η προσπάθεια να είναι πειθαρχημένη, συγκροτημένη, οργανωμένη και υπεύθυνη. Το αίσθημα του περιορισμού, του εγκλωβισμού, της θυσίας, αλλά και της δοκιμασίας του ορίου των αντοχών, μπορεί να αποτελεί μία μεγάλη θυσία, είναι βέβαιο όμως ότι θα μπορέσει εντέλει να αποδώσει και να περιορίσει στην συνέχεια τον κίνδυνο.

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου, σχηματίζει ωστόσο σύνοδο με τον Χείρωνα, ενώ παρατηρούμε ότι οι Δεσμοί της Σελήνης συμμετέχουν δυσαρμονικά. Η ψυχή κυριεύεται με βαθύ πόνο, οι πληγές είναι ανοιχτές και κυριαρχεί το αίσθημα του φόβου μας κάνει να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι και απομονωμένοι σε ένα σταυροδρόμι που μας κρατά στην στασιμότητα του παρελθόντος, ενώ το μέλλον φαντάζει επίπονο, αδιέξοδο, δύσκολο. Οι ενέργειες αυτής της περιόδου μπορούν ωστόσο εντέλει να αποτελέσουν τον “καρπό” που θα φέρει την “ίαση” που τόσο πολύ προσμένουμε και προσευχόμαστε για αυτό! Είναι γεγονός ότι ο νέος κύκλος του φεγγαρίου, μας δίνει το μήνυμα ότι η θεραπεία (έστω και σε πρώιμο στάδιο) θα έχει μία μορφή εξέλιξης.

Ο Άρης, κυβερνήτης του Κριού (όπου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη), από το ζώδιο της έξαρσής του τον Αιγόκερω. Όπως ήδη είχαμε αναφερθεί και στις μηνιαίες προβλέψεις, αλλά και στο σχετικό άρθρο για την πορεία του Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω, το διάστημα από τις 20-31 Μαρτίου κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο, δεδομένου ότι Άρης συναντά πρώτα τον Δία (φέρνοντας την πλήρη εξάπλωση του φαινομένου που βιώνουμε, στη συνέχεια συναντά τον Πλούτωνα όπου παρατηρούμε μία ακόμα πιο επικίνδυνη, επώδυνη καμπή, ενώ στο τέλος του μήνα ο Άρης περνά στον Υδροχόο για να συναντήσει με σύνοδο τον Κρόνο, όπου εκεί αναμένεται μέσω περιορισμών,  να δοκιμαστούν ακόμα περισσότερο οι ανθρώπινες αντοχές)! Το “κλειδί” για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω, είναι ο παραμερισμός των εγωιστικών ή και αυτοκαστροφικών ενστίκτων και η συνετή αποδοχή ότι η πειθαρχεία του περιορισμού αποτελεί αυτή τη στιγμή μονόδρομο!

Σημαντική ανάσα ικανοποίησης, δίνεται από τα τρίγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, με τον Άρη, τον Δία και τον Πλούτωνα, που σαφέστατα θα προσφέρουν την οικονομική ενίσχυση που θα ανακουφίσει από τις ανησυχίες που βιώνουμε. Από την άλλη πλευρά, οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται πιο βαθιές και ουσιαστικές, δίνοντας το μήνυμα ότι η αγάπη αποτελεί το αντίδοτο για κάθε φόβο!

Προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Τα Ζώδια που δέχονται άμεση επιρροή από τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου 2020 είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Οι Κριοί, διανύετε μία περίοδο νευρικότητας, έντασης όπου θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητά σας και να παραμερίσετε τον εγωισμό σας, επιλέγοντας την συσπείρωση με φιλικά πρόσωπα. Είναι ένα διάστημα όπου μπορείτε να δρομολογήσετε τις αμέσως επόμενες κινήσεις σας…

Οι Ταύροι, νιώθετε μπλοκαρισμένοι και στάσιμοι ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου αισθάνεστε ότι κουβαλάτε ένα βαρύ φορτίο και έχετε την πλήρη και ουσιαστική ευθύνη για το μέλλον ή και την καριέρα σας. Οι αποκαλύψεις της περιόδου μπορεί να πονέσουν ή να σας ξυπνήσουν εικόνες του χτες, θα είναι για καλό σας. Οι Ταύροι του 2ου και 3ου δεκαημέρου μπορείτε πιο άνετα να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζώη.

Οι Δίδυμοι, θα μπορέσετε να δεχθείτε μία οικονομική στήριξη που θα λειτουργήσει καταπραϋντικά στις επώδυνες καταστάσεις που βιώνετε. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας (έστω διαδικτυακά) ενώ νέες φιλίες, νέες επιθυμίες σταδιακά γεννιούνται!

Οι Καρκίνοι είστε σε ένταση, γιατί αισθάνεστε ότι το μέλλον, οι στόχοι σας και οι προσπάθειές σας πέφτουν στο βρόντο. Επιπλέον νιώθετε ότι είστε οι άτυχοι της εποχής, ή ότι κάποιοι φόβοι σας βγαίνουν αληθινοί ή αναβιώνετε συναισθήματα του παρελθόντος. Ζητήματα που αφορούν τηνμ πορεία των επαγγελματικών σας , σας απασχολούν ιδιαίτερα τώρα. Διέξοδός σας η δικτύωση και οι επαφές με άτομα που ουσιαστικά έχουν ένα σημαντικό αλλά και αληθινό ρόλο στη ζωή σας.

Οι Λέοντες καταφέρνετε με αυτό το νέο φεγγάρι να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας, να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Το διάστημα μπορεί να είναι περιοριστικό και το άγχος και η ανησυχία για την εργασία και τις φλέγοντες καταστάσεις να σας καταβάλει, όμως μπορείτε άνετα αυτό τον καιρό να επωφεληθείτε των ευκαιριών για νέες γνώσεις, επικοινωνίες, δικτύωση αλλά και να βρείτε τις ιδέες εκείνες που θα σας ξεμπλοκάρουν. Σχέσεις δοκιμάζονται για το 1ο δεκαήμερο.

Οι Παρθένοι έχετε έντονη ανησυχία για τα οικομικά σας αλλά και για τα έξοδα που έχετε αναλάβει. Οι συνθήκες στην εργασία είναι περιοριστικές, πιεστικές, ή και “νεκρές” αυτή την περίοδο γεγονός που σας αγχώνει και σας εξαντλεί ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Νιώθετε ότι οι επιθυμίες σας είναι μπλοκαρισμένες. Δεν παύει ωστόσο ο έρωτας , η επαφή με τα παιδιά ή και η ενασχοληση με την τέχνη σας να αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο (ιδιαίτερα για τους Παρθένους 2ου και 3ου δεκαημέρου)

Οι Ζυγοί δίνεται έμφαση αυτό το διάστημα στον τομέα των σχέσεων σας, οι εξελίξεις της περιόδου όμως είναι σαν να σας ξύνουν κάποιες πληγές του χτες ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Καλείστε να διαχειριστείτε καταστάσεις των σχέσέων σας προκειμένου να μπορέσετε να πάτε παρακάτω. Οικονομική στήριξη και μέσα από την οικογένεια ή μέσα στο σπιτικό σας δέχεστε εσείς του 3ου δεκαημέρου.

Οι Σκορπιοί βιώνετε αυτό το νέο φεγγάρι με μεγάλη ανησυχία για θέματα που αφορούν την εργασία, την ροή της καθημερινότητας και το πρόγραμμά σας. Δεν λείπει ο εκνευρισμός για την στασιμότητα της περιόδου, ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, νιώθετε αρκετά απομονωμένοι αλλά και με πολλά οικογενειακά καθήκοντα στην πλάτη σας. Οι σχέσεις σας αλλά και η αισθηματική σας ζωή μπορεί να αποτελέσει αυτή την περίοδο την αιτία για χαμόγελα αλλά και για ζεστασιά!

Οι Τοξότες δέχεστε θετική επιρροή από αυτό το φεγγάρι ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Παραμένετε δημιουργικοί, απολαμβάνετε έστω και τις στιγμές μέσα στο σπίτι, κάνετε σχέδια, ενώ ο έρωτας παίζει πρωτεύονται ρόλο! Σημαντική ανάσα ανακούφισης δέχονται στα οικονομικά τους οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

Οι Αιγόκεροι – οι πρωταγωνιστές της χρονιάς – βρίσκεστε σε εσωτερική ένταση, προβληματίζεστε και περιορίζεστε οικονομικά αλλά και υπάρχουν φλέγοντα προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια που πρέπει να τα διαχειριστείτε με υπομονή και όχι με νεύρα, ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου. Οι Αιγόκερου του 2ου μα πολύ περισσότερο του 3ου δεκαημέρου μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να νιώσετε καλύτερα μέσα από μία αισθηματική εξέλιξη, από την εμβάθυνση των συναισθημάτων στη σχέση σας, ή ακόμα και με την χαρά μέσα από τα παιδιά σας.

Οι Υδροχόοι είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, αρκετά οξύθυμοι και απόλυτοι στα θέλω σας, νιώθετε εγκλωβισμένοι και περιορισμένοι από τις καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε την επιπολαιότητα του λόγου και της έκφρασης που εντέλει μπορεί να οδηγήσει σε αποξένωση αλλά και σε λάθη μη αναστρέψιμα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκάημερο του ζωδίου σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας (γιατί θα έχετε τον ασυγκράτητο)! Οι Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου απολαμβάνετε στιγμές με την οικογένεια και ηρεμείτε ψυχολογικά.

Οι Ιχθύες βρίσκεστε σε έντονη ανησυχία για τα οικονομικά σας ενώ εκδηλώνονται τώρα και συναισθηματικές ανασφάλειες. Αναγκάζεστε να κάνετε θυσίες για να μπορέσετε στην πορεία να πετύχετε κάπους στόχους σας. Η επαφή σας με οικεία πρόσωπα, οι δημιουργικές σας ιδέες, αλλά και η στήριξη από συλλογικά περιβάλλοντα αποτελεί αυτό τον καιρό το στήριγμά σας ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 23-29 Μαρτίου 2020
Επόμενο άρθροΟ Κρόνος στον Υδροχόο: Αστρολογικές προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here