Widgets Magazine

Σήμερα το απόγευμα ένα Νέο Φεγγάρι από το ζώδιο του Ταύρου και πιο συγκεκριμένα από την 28ο 25’ του ζωδίου έρχεται για να εγκαινιάσουμε έναν νέο ολοκαίνουργιο κύκλο, στον οποίο θα δώσουμε πολύ παραπάνω έμφαση σε θέματα που αφορούν την υλική και την συναισθηματική μας σταθεροποίηση.

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί πάντα τα νέα ξεκινήματα τα οποία λαμβάνουν χώρα από την έναρξη του νέου φεγγαριού έως και την Πανσέληνο (αυτή την φορά θα είναι στις 4/6) και παίρνουν μία τελική μορφή έως την επόμενη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 18/16. Με λίγα λόγια η Νέα Σελήνη εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο 28 ημερών, κατά τον οποίο βάζουμε τα γρανάζια για εκκινήσεις κάθε είδους.

Μία Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, στρέφει το επόμενο χρονικό διάστημα το ενδιαφέρον μας σε θέματα που συνδέονται άμεσα με το χρήμα, τις αξίες μας αλλά και τις σχέσεις μας.  Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα επικεντρωθούμε τις επόμενες 28 ημέρες με βασικό σκοπό να επιφέρουμε την ασφάλεια, την αρμονία, την σιγουριά και την σταθερότητα.  Θα είναι όμως εύκολο να τα πετύχουμε όλα αυτά; Θα είναι εύκολο να νιώσουμε ότι το πορτοφόλι είναι γεμάτο για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας; Θα είναι εύκολο να νιώσουμε την ζεστασιά της συντροφικότητας; Θα είναι εύκολο να διακρίνουμε το τί είναι σημαντικό και τι όχι;;; Για πάμε να δούμε….

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται σε μοίρα αναιρετική, με αποτέλεσμα «αναιρούνται» κατά κάποιο τρόπο οι θετικές ιδιότητες που περιγράψαμε παραπάνω. Με λίγα λόγια βλέπουμε ότι επικρατεί άμεσα το αίσθημα της ανασφάλειας, της αβεβαιότητας καθώς και η  η ανάγκη να περιφρουρήσω, να διαφυλάξω, να προστατεύσω τα «κεκτημένα» μου!  Ενώ Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου έρχεται για να μας βγάλει, από την περίοδο των δύο περασμένων Εκλείψεων που προηγήθηκαν, παρατηρούμε ότι ο Άρης βρίσκεται και αυτός στην αναιρετική μοίρα του Καρκίνου (29ο ) ενεργοποιώντας την Ηλιακή Έκλειψη που προηγήθηκε στις 20 Απριλίου, ενώ ήδη βρίσκεται σε συγκλίνουσα όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα. Παρατηρούμε λοιπόν ότι οι εξελίξεις γύρω μας μόνο ήρεμες δεν είναι, οι προκλήσεις, οι δοκιμασίες, οι διαξιφισμοί, τα σκάνδαλα, οι σκληρές μεταμορφωτικές αλλαγές δοκιμάζουν αντοχές ή και μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι τα επίπεδα ενέργειας είναι εξαιρετικά πεσμένα! Ο θυμός, η οργή, ο φόβος και αρνητικά ένστικτα κάθε μορφής αναβλύζουν αυτό τον καιρό και κρούουν το καμπανάκι ότι έχει έρθει η ώρα και η στιγμή να προστατεύσουμε αυτό που για εμάς έχει αξία και είναι σημαντικό ….

Πάμε να δούμε όμως και την θετική πλευρά αυτού του φεγγαριού μιλώντας φυσικά, ότι ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) , ενώ και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς συμμετέχει και αυτός με την σειρά του θετικά στο φαινόμενο σχηματίζοντας εξάγωνο με τη Νέα Σελήνη. Τι δηλώνουν όλα αυτά; Ότι παρόλες τις αντιξοότητες και αυτό το γενικό αίσθημα ρευστότητας, αδυναμίας αβεβαιότητας, το νέο αυτό φεγγάρι μας παρακινεί να πάμε μπροστά, να πάμε παρακάτω, να αξιοποιήσουμε το δυναμικό μας, κάνοντας κινήσεις που θα στηρίξουν την υλοποίηση σχεδίων και επιθυμιών Μην το βάζεις κάτω, μην πεισμώνεις και επιμένεις σε καταστάσεις που έχουν τελματώσει , προχώρησε μπροστά ακολουθώντας το όνειρο και την επιθυμία σου … αυτό θα μπορούσε να είναι το μήνυμα αυτού του νέου φεγγαριού!

Η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που μας ξυπνούν τις αισθήσεις μας… Να ομορφύνουμε το χώρο μας, να φτιάξουμε τον κήπο μας ή τις γλάστρες μας, να κάνουμε έναν όμορφο περίπατο στην φύση και να γεμίσουμε δυνάμεις, να απολαύσουμε ένα καλομαγειρεμένο φαγητό ή ένα όμορφο δείπνο σε ένα αγαπημένο εστιατόριο , ή ακόμα και να κάνουμε όμορφες ανανεώσεις στην εμφάνισή μας.

Σημαντικές ενάρξεις θα έχουν αυτή την περίοδο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα των τελευταίων δύο ημερών). Το νέο αυτό φεγγάρι θα είναι αρκετά αποδοτικό για τους Παρθένους  και τους  Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Αρκετά προκλητική κρίνεται η Νέα Σελήνη για τους  Ταύρους , Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους γεννημένους 21-23/4, 23-25/7, 23-25/10, 20-22/1 καθώς και για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί 18-20/4, 20-22/7,20-22/10, 17-19/1

Εύχομαι σε όλους να έχετε έναν υπέροχο νέο κύκλο φεγγαριού και πάμε να δούμε επιγραμματικά σε ποιο τομέα θα έχετε εκκινήσεις αυτό το διάστημα:

 

ΚΡΙΟΣ: Ιδανική περίοδος για την διαχείριση οικονομικών υποχρεώσεων αλλά και για να προχωρήσουν κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, που αποτελούσαν «αγκάθι» και δεν σου επέτρεπαν να νιώθεις ασφάλεια, ηρεμία , σιγουριά! Κινήσεις που κάνεις τώρα για την τόνωση του εισοδήματός σου θα πιάσουν τόπο στην πορεία!

ΤΑΥΡΟΣ: Ώρα για ανανέωση και αλλαγή … Ασχολείσαι περισσότερο με θέματα ομορφιάς, ψυχικής και σωματικής ευεξίας, ενώ έχεις την διάθεση να εφαρμόσεις άμεσα νέα σχέδια προκειμένου να φέρεις περισσότερη χαρά στην ζωή σου! Συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να μένεις αγκιστρωμένος στο παρελθόν και ότι εδώ και καιρό είχες παραμελήσει τον εαυτό σου και έχει έρθει η ώρα να κάνεις κάτι για αυτό …

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Βρίσκεσαι σε ένα προπαρασκευαστικό, μεταβατικό στάδιο που προετοιμάζεις το έδαφος για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, ή μία σημαντική αλλαγή! Αυτό το διάστημα, είσαι αρκετά πιο εσωστρεφής και ανασφαλής, επιλέγεις ώρες μοναχικότητας, προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου και να πάρεις αποφάσεις που θα εφαρμόσεις λίγο αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η στήριξη φίλων, οι νέες γνωριμίες, καθώς και οι νέες δραστηριότητες θα φέρουν αυτό τον καιρό την παρότρυνση για να ξεφύγεις από δυσκολίες που πέρασες την περίοδο της Άνοιξης. Κυνήγησε το όνειρο σου θα μπορούσε να είναι το σύνθημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι και να το βάζεις κάτω!

ΛΕΩΝ: Είναι ο καιρός να κοιτάξεις μπροστά αλλά και ψηλά, να ανακτήσεις και πάλι την αυτοπεποίθησή σου και να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τα μεγάλα σχέδια ζωής που έχεις. Ενάρξεις που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το γάμο, την κοινωνική καταξίωση, είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Μία ικανοποίηση ερωτική ή οικονομική βρίσκεται τώρα στα σκαριά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι από τους κερδισμένους του νέου φεγγαριού αφού στην πορεία του ανοίγονται νέοι δρόμοι ικανοποίησης, εξέλιξης, προόδου και ανάπτυξης. Δραστηριότητες που αφορούν την εκπαίδευση, τα σεμινάρια, τα ταξίδια, τις νομικές υποθέσεις, σε γεμίζουν τώρα με ενθουσιασμό και αδημονία!

ΖΥΓΟΣ:  Έχεις αρκετούς φόβους και ανασφάλειες αυτή την περίοδο φίλε μου Ζυγέ. Από τη μία πλευρά σε κατακλύζει το πάθος και η επιμονή να επιτύχεις επαγγελματικά και να διακριθείς, από την άλλη σε κατακλύζουν συναισθήματα ζήλειας, φόβου, και αδυναμίας. Αυτό το φεγγάρι είναι ιδανικό για να κάνεις εκκινήσεις για την διαχείριση χρεωστικών υπολοίπων και να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά, ενώ είναι και ένα εξαιρετικό διάστημα για να εργαστείς πιο συνειδητά με το … «μέσα σου»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου και σταδιακά μέσα σε αυτό τον κύκλο των 28 ημερών αναμένονται νέα γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις επιθυμίες και σχέδια.  Μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί αυτό τον καιρό , καλωσορίζεις νέα πρόσωπα στην ζωή σου και αποφορτίζεσαι από το έντονο στρες που σε κατέβαλε την περασμένη περίοδο!

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό για να βελτιώσεις τις συνήθειες σου, για να κάνεις ένα καλύτερο πρόγραμμα στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες σου, για να εντάξεις κάποιες νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου, που θα σε βοηθήσουν να αναζωογονηθείς! Ασχολείσαι περισσότερο με θέματα ψυχικής και σωματικής ευεξίας και βρίσκεις του τρόπους εκείνους για να χαλαρώσεις για λίγο τους ρυθμούς σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Νέα Σελήνη του μήνα εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο που ο έρωτας, η χαρά, η ικανοποίηση και η απόλαυση θα έχουν την τιμητική τους! Εσύ που είσαι Αιγόκερως και γεννημένος κοντά στις 17-19/1 θα χρειαστεί κάτι να αφήσεις πίσω προκειμένου στην πορεία να νιώσεις πιο ανάλαφρος και να αφεθείς σε κάτι νέο! Ενώ Αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος 22-24/12 ο φόβος, η ανησυχία και τα γεγονότα για τα οικονομικά δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις αυτό το χαρούμενο, ευδιάθετο κλίμα ερωτισμού που περιγράφεται!  Ιδανική στιγμή (σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκεις) για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια, την ψυχαγωγία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού, της οικογένειας, ίσως μία μετακόμιση,  ή μία ανακαίνιση… βρίσκεσαι στην φούρια αυτό τον καιρό να φτιάξεις την «φωλιά» σου, να βελτιώσεις τις οικογενειακές σχέσεις αλλά και να μαζέψεις χρήματα για κάποιο σκοπό! Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο και έχεις γεννηθεί 20-22 Ιανουαρίου πολλά από αυτά που σου περιγράφω τώρα μπορεί να μην είναι ως μία επιλογή, αλλά ως μία αναγκαστική λύση που αυτή την στιγμή σε θυμώνει!

ΙΧΘΥΣ: Εξαιρετική η Νέα Σελήνη είναι για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Ιχθύ! Ιδανικό διάστημα για νέες συμφωνίες, συζητήσεις, επαφές, γνωριμίες, αλλαγή μεταφορικό μέσου αλλά και για ταξίδια! Αρχίζεις να βρίσκεις και πάλι την εξωστρέφειά σου και νιώθεις καλοκαιράκι, ενώ αν έχεις γεννηθεί 17-19/3 λαμβάνεις μία χαρούμενη είδηση ή κάνεις μία συμφωνία που εκπληρώνει μία βαθύτατη επιθυμία σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίας στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Πώς θα μας επηρεάσει;
Επόμενο άρθροΙούνιος 2023 : Μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο!
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.