Widgets Magazine

Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου για τον Οκτώβριο 2023! Δες αναλυτικά στο βίντεο αλλά διάβασε και την γραπτή σου πρόβλεψη ! Καλό Μήνα!

Α Δεκαήμερο: Ο Οκτώβριος είναι μήνας που καλείσαι να κλείσεις οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος, υποθέσεις που αποτελούν ακόμα ένα αγκάθι στην καρδιά και αφορούν είτε τον οικονομικό, είτε τον συναισθηματικό τομέα.  Χαρακτηριστικό θα είναι το αίσθημα της ανασφάλειας, όμως σίγουρα στην πορεία των ημερών που ανοίγονται δεν θα μείνεις με δεμένα τα χέρια αλλά θα καταφέρεις να διαχειριστείς καταστάσεις χρόνιες, που σε κρατούσαν στάσιμο ή σε πήγαιναν πίσω. Όλα τα παραπάνω ισχύουν πολύ περισσότερο ωστόσο στο 2ο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου!  Το διάστημα 5-10/10 δέχεσαι όμορφα μηνύματα από το περιβάλλον σου, τονώνονται οι σχέσεις σου και επικοινωνείς καλύτερα με το περιβάλλον σου. Το διάστημα 9-20/10 οργανώνεις περισσότερο την εργασία, την καθημερινότητά σου, τις υποχρεώσεις σου. Είναι μάλιστα, ένα καλό διάστημα για έναρξη διατροφής ή τήρηση ενός πιο αυστηρού πλαισίου στο πρόγραμμά σου!

Β Δεκαήμερο:  Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο ανάπτυξης της ζωής σου και ο μήνας αυτός σου προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες για να εξασφαλίσεις καλύτερους πόρους οικονομικούς, σημαντικό είναι ωστόσο να συγκρατήσεις την τόλμη, το ρίσκο και την επιπολαιότητα στις επιλογές! Η Ηλιακή Έκλειψη στις 14/10 αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10/4 (δηλαδή στο τέλος του β’ δεκαημέρου του ζωδίου σου), όπου αναμένεται στην πορεία αυτού του μήνα κλείσεις οριστικά κάποιους κύκλους στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Δεν θα λείψουν όμως σε όλους τους εκπροσώπους του δεκαημέρου σου συζητήσεις, αποφάσεις και πολλά λόγια αναφορικά με την πορεία των σχέσεων ιδιαίτερα το διάστημα 11-15/20.  Η εργασία σου βελτιώνεται και μπορείς να σταθείς τυχερός μέσα από τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα την περίοδο 20-29/10.  Καβγαδάκια για λεφτά, ή νεύρα αρκετά εξαιτίας των υπέρογκων υποχρεώσεων είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου!

Γ Δεκαήμερο: Ένας δύσκολος μήνας είναι ο Οκτώβριος για το ζώδιο και δεκαήμερό σου! Οι δύσκολες γωνίες Άρη – Πλούτωνα – Β. Δεσμού καθώς και η Ηλιακή Έκλειψη στις 14/10  δηλώνουν ότι έρχονται γεγονότα που σου αλλάζουν πορεία και κατεύθυνση, είτε στα επαγγελματικά , είτε στις προσωπικές σου συνεργασίες. Διαπιστώνεις το τέλος εποχής στους παραπάνω τομείς, όμως δεν λείπουν και οι σκληρές αναμετρήσεις, οι χειριστικές – απόλυτες ανταγωνιστικές διαθέσεις στα επαγγελματικά,  τα μοιραία γεγονότα στον τομέα των σχέσεων!  Θα υπάρξουν στιγμές που θα βρεθείς μπερδεμένος – συγχυσμένος για θέματα που αφορούν την εργασία , την φυσική κατάσταση και θα κληθείς να κάνεις κάποιες επιλογές βασιζόμενος στη λογική σου! Στο τέλος του μήνα υποχωρούν για σένα οι δοκιμασίες και παρουσιάζονται ευκαιρίες για να πάρεις ανάσα επαγγελματική – οικονομική!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟκτώβριος 2023 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΤαύρος Οκτώβριος 2023
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.