Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Ένας αρκετά πιο αισιόδοξος αλλά και ελπιδοφόρος μήνας ξεκινά για το δεκαήμερο σας. Σημαντικό γεγονός του μήνα για εσάς, είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, όπου εγκαινιάζει μία νέα περίοδο σημαντικών ευκαιριών επέκτασης, που πραγματικά θα συμβάλλουν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της ζωής σας. Από τις 8 Νοεμβρίου λοιπόν ευνοείστε σε υποθέσεις που αφορούν : εκπαίδευση, γνωριμίες, συμφωνίες, επαφές με εξωτερικό, ενώ γίνεστε αρκετά πιο ελπιδοφόροι για το μέλλον! Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη εντείνει το επικοινωνιακό κλίμα στην καθημερινότητά σας ιδιαίτερα ως τις 9 του μήνα που θα κινείται στο δικό σας δεκαήμερο. Πολλοί μπορεί να αποφασίσετε και να κάνετε και ένα ταξίδι. Υποθέσεις που αφορούν την υπογραφή συμφωνιών, ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων, φροντίστε να ολοκληρωθούν ως το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, γιατί στην συνέχεια ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο από τις 23-30 Νοεμβρίου! Σε αυτό το χρονικό διάστημα, φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε επικοινωνιακά λάθη, δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας, στα λόγια σας και στην οργάνωση των σχεδίων σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσετε υπερβολικά ή και με επιπολαιότητα. Στο δεύτερο μισό του μήνα, ο Άρης (κυβερνήτης του ζωδίου σας) θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, εντείνοντας την νευρικότητα και την υπερένταση στη καθημερινότητά σας. Αποφύγετε τα «ξεσπάσματα» που οφείλονται σε συσσωρευμένα συναισθήματα από το παρελθόν . Φροντίστε περισσότερο από τις 15-30 Νοεμβρίου την ψυχική και σωματική σας ευεξία, δεδομένου ότι το αίσθημα της εξάντλησης θα είναι ισχυρό.  Τέλος, ο Κρόνος εξακολουθεί να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο,  πολύ περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί 25-28 Μαρτίου, ειδικά αυτό το μήνα όμως αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως στόχοι και επαγγελματικές δραστηριότητες, μπορεί να σας πιέζουν και να σας αναγκάζουν να εργάζεστε σκληρά, είναι βέβαιο όμως ότι θα έχετε και την ανταμοιβή σας.

Β’ Δεκαήμερο:  Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα επουλώσει καταστάσεις που σας προβλημάτισαν το περασμένο χρονικό διάστημα. Η μεγαλύτερη εύνοια σας για αυτό το μήνα, αφορά τον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας! Θα μπορέσετε να νιώσετε σημαντική ανακούφιση, διεκπεραιώνοντας εκκρεμότητες , βρίσκοντας λύσεις  και κάνοντας νέα ξεκινήματα τα οποία και θα σας αποφέρουν καρπούς. Ιδιαίτερα από τις 7 Νοεμβρίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα μπείτε στον κύκλο νέων εξελίξεων στους παραπάνω τομείς. Το διάστημα 10 ως 13 Οκτωβρίου ο Ερμής θα κινείται σε ορθή φορά στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο θετικά. Αξιοποιήστε τις ιδέες, τις επαφές σας, το επικοινωνιακό σας ταλέντο, αλλά και τις γνωριμίες που θα υπάρξουν αυτό το διάστημα. Κλείστε υποθέσεις πριν γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος (στις 17/11). Το διάστημα από 17 -23/11 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δικό σας δεκαήμερο, δυσχεραίνοντας το κλίμα στις επικοινωνίες σας . Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, προσέξτε σε συμφωνίες, επαφές, ενώ να αναμένεται ότι μπορεί να έχετε επικοινωνίες με άτομα που είχατε να ακούσετε ή να δείτε καιρό.

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Ουρανός επιστρέφει ξανά στο δικό σας ζώδιο στις 6 Νοεμβρίου και για εσάς τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου, αυτό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό νέο, αφού μέχρι την Άνοιξη του 2019 θα σας επηρεάζει άμεσα, προκαλώντας δυναμικές αλλαγές στη ζωή σας. Αυτό το μήνα, νιώθετε πιο έντονα την επιρροή του εσείς που έχετε γεννηθεί 19-20 Απριλίου, όπου ιδιαίτερα κοντά στις 15/11 το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό σας επιφυλάσσει σημαντικές εκπλήξεις. Μία νέα γνωριμία ή μία ευχάριστη αλλαγή που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε μία προσωπική σας επιθυμία είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της περιόδου.   Στον αισθηματικό σας τομέα,  θα υπάρξουν αρκετές αναθεωρήσεις στις επιθυμίες σας αλλά και στις σχέσεις σας μέχρι τις 16/11 όπου η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας το Ζυγό.  Πολλοί από εσάς θα κάνετε μία ερωτική επανασύνδεση ιδιαίτερα κοντά στις 9 Νοεμβρίου.  Από τις 16 Νοεμβρίου και έπειτα, ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας θα σας είναι πλέον πιο ξεκάθαρα!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Φόβος της Αλλαγής
Επόμενο άρθροΤαύρος Νοέμβριος 2018 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here