Widgets Magazine

Το 2019 ξεκινά δυναμικά για εσάς αγαπητοί μου Κριοί, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη, να κάνει την είσοδό του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο δικό σας ζώδιο.  Ο Ιανουάριος λοιπόν είναι για εσάς ένας μήνας δράσης, μαχητικότητας και εξελίξεων, στην πορεία του οποίου θα έχετε την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες για να ανοίξετε νέους κύκλους στη ζωή σας. Σημαντικό ωστόσο είναι να ενισχύσετε κάποιες στιγμές την αυτοσυγκράτησή σας, αποφεύγοντας την έκρηξη εγωιστικών τάσεων, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Οι υποθέσεις που εστιάζουν το ενδιαφέρον σας: Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο αυτό το μήνα σε υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας και τις προοπτικές του μέλλοντός σας.

Εκλείψεις Ιανουαρίου : Ο πρώτος μήνας του 2019, έχει πιο πιεστική μορφή για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αφού η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται 6/1  στο ζώδιο του Αιγόκερω σας επηρεάζει άμεσα. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους ζωής, την κοινωνική σας εικόνα, το γάμο, ή υποθέσεις που αφορούν τον πατέρα είναι φανερό ότι σας προβληματίζουν σημαντικά στην πορεία αυτού του μήνα και θα χρειαστεί με ψυχραιμία να διευθετήσετε καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στους παραπάνω τομείς.  Η Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στις 21/1 στο ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας όπου αναμένεται να έχετε συναισθηματικές εναλλαγές αλλά και εκπλήξεις που θα αφορούν τον έρωτα, το παιδί, τα δημιουργικά σας σχέδια. Με την Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα όμως, θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι και περιορισμένοι οι Κριοί που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, αφού την ίδια ημέρα κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, γεγονός που σημαίνει ότι θα νιώσετε μπλοκαρισμένοι σε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα και τους προσωπικούς σας στόχους….

Σκέψεις, Επικοινωνίες, Μετακινήσεις , Επαφές: Στο ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 5 Ιανουαρίου, χαρίζοντας επικοινωνιακή εύνοια σε σας που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Σε αυτές τις ημέρες δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, οι ξαφνικές συναντήσεις και τα μηνύματα, οι επαφές από εκεί που δεν το περιμένατε ενώ χαρακτηριστικές θα είναι και οι εμπνεύσεις που θα διαθέτετε.  Στην συνέχεια ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει ως τις 24/1. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα οι περισσότεροι Κριοί θα έχετε επικεντρωμένη τη σκέψη σας σε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σας. Σημαντικό είναι να αποφύγετε τα καβγαδάκια και τις κόντρες που θα προκύπτουν εξαιτίας της επιμονής σας. Πιο κοινωνικές γίνονται οι μέρες σας από τις 24 Ιανουαρίου που ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, στις τελευταίες μέρες του μήνα θα έχετε αρκετές συναντήσεις, επαφές με φιλικά πρόσωπα ενώ ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες.

Έρωτας, Δημιουργικότητα, Οικονομικά: Πιο ευνοημένοι στα οικονομικά σας θα είστε ως τις 8/1 οι Κριοί που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού είναι φανερό ότι φέρνει για εσάς γιορτινούς μποναμάδες που σας ανακουφίζουν σημαντικά. Ο έρωτας όμως παίζει και αυτός σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα (ιδιαίτερα από τις 8/1), για όλους τους Κριούς (ανεξαιρέτως δεκαημέρου) ενώ θα αποτελέσει πολλές φορές την διέξοδο σας από προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτό το μήνα επαναφέροντας το αίσθημα της αισιοδοξίας στη ζωή σας. Με την Αφροδίτη από τον Τοξότη οι ελεύθεροι μπορείτε να έχετε μία νέα γνωριμία στη ζωή σας, η οποία θα προέλθει μέσα από κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, από το διαδίκτυο, από ένα ταξίδι ή με άτομο που έχετε ηλικιακή διαφορά. Οι δεσμευμένοι έχετε τις ευκαιρίες να κάνετε σχέδια στο πλευρό τους συντρόφου σας βελτιώνοντας το κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Τοξότη με τον κυβερνήτη σας τον Άρη (18/1) αλλά και με τον Δία (22/1) δηλώνουν ότι οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου έστω και μέσω των Κρόνιων πιέσεων που δέχεστε αυτό τον μήνα, δεν θα χάσετε την αισιοδοξία για ζωή αλλά και τις τυχερές διεξόδους που έρχονται για να φέρουν μία σημαντική ανανέωση στη ζωή σας. Εκτός από την αισθηματική εύνοια, δέχεστε και ευκαιρίες που αφορούν τις σπουδές, τις νομικές υποθέσεις, τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε….
Επόμενο άρθροΤαύρος Ιανουάριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here