Widgets Magazine

Αναμένουμε ένα «θερμό» καλοκαίρι σε γεγονότα, το οποίο αποτελεί τον 2ο Κύκλο του δύσκολου καλοκαιριού που βιώσαμε το 2018, μόνο που οι αστρολογικές ενδείξεις μας δίνουν το μήνυμα, ότι η φετινή θερινή περίοδος, αναμένεται να είναι ακόμα πιο καυτή, εκρηκτική, επεισοδιακή και καταλυτική από τα γεγονότα και τις εξελίξεις που θα διαμορφώνονται γύρω μας.  Στο άρθρο που ακολουθεί ωστόσο, θα δούμε μία πιο τυχερή και ευχάριστη νότα και θα εστιάσουμε στα θετικά , αυτά που μπορούμε να προσμένουμε χαρά και ευχαρίστηση. Τι χρειαζόμαστε λοιπόν  για να μπορούμε να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι; Μα φυσικά άνεση οικονομική για να μπορούμε να κάνουμε τις βόλτες, τα ταξίδια μας και να κινούμαστε περισσότερο ελεύθερα και φυσικά χρειαζόμαστε και έρωτα για να δίνει χρώμα, κέφι, αισθησιασμό, απόλαυση στο καλοκαίρι μας… Πάμε λοιπόν να δούμε τους τυχερούς στον έρωτα  και στα οικονομικά για το καλοκαίρι 2019

Τυχεροί στον Έρωτα και στα Οικονομικά

Από τις 21 Ιουνίου που ξεκινά επίσημα το καλοκαιράκι (μέρα Θερινού Ηλιοστασίου) έως και τις 3 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, προσφέροντας ευκαιρίες αισθηματικής ανανέωσης στους Διδύμους , Τοξότες, Υδροχόους του 3ου δεκαήμερου. Την ίδια περίοδο ωστόσο μπορούν να αναμένουν γνωριμίες , επικοινωνίες, συναντήσεις, επαφές και δικτύωση και οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου. Αρκετοί από τους Κριούς και τους Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου,  βρίσκονται σε μία πιεστική περίοδο όπου η ανανέωση μπορεί να προέλθει αρκεί οι ίδιοι να κινηθούν προς την κατεύθυνση μίας νέας γνωριμίας. Στα οικονομικά τους πιο κερδισμένοι αυτή την περίοδο θα σταθούν οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου.

Από τις 3 έως τις 28 Ιουλίου, η Αφροδίτη  θα διελαύνει το ζώδιο του Καρκίνου, οπότε κυρίαρχη σε αυτό το διάστημα θα είναι η ανάγκη για ζεστασιά, θαλπωρή αλλά και επανένωση σχέσεων. Πιο ευνοημένοι σε αυτή την περίοδο θα βρεθούν στα αισθηματικά τους οι Ιχθύες, ενώ ακολουθούν και οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι.  Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα βρεθούν πιο ευνοημένοι στα ερωτικά τους αν έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Τα υπόλοιπα δεκαήμερα, βιώνουν με περισσότερη ένταση τον Ιούλιο και η ερωτική εύνοια εξαρτάται αποκλειστικά από το προσωπικό τους ωροσκόπιο.  Στα οικονομικά τους πιο τυχεροί θα σταθούν οι  Δίδυμοι και οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου. Τα υπόλοιπα δεκαήμερα χρειάζονται προσεχτική οικονομική διαχείριση εξαιτίας των προκλήσεων που θα δεχθούν από τις Εκλείψεις του Ιουλίου.

Από τις 28 Ιουλίου ως τις 21 Αυγούστου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, αναμένεται να σταθεί πιο γενναιόδωρη για τα ερωτικά ζητήματα, προσφέροντας ευκαιρίες για ουσιαστική ανανέωση.  Πιο ερωτικές θα είναι αυτές οι μέρες του καλοκαιριού για τους Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους  ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες ανανέωσης / γνωριμιών / διασκέδασης και δικτύωσης για τους Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες.  Να σημειώσω εδώ ότι μία από τις πιο τυχερές ημέρες του καλοκαιριού για τα ερωτικά θα είναι στις 8 Αυγούστου όπου η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία (14°30′) προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη εύνοια στα ζώδια που αναφέρθηκαν παραπάνω όπου ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.  Στα οικονομικά τους αυτή την περίοδο θα σταθούν τυχεροί οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της πτώσης της , την Παρθένο και παρόλο που είναι σε μία θέση που δεν μπορεί με άνεση να εκφράσει τις θετικές της ιδιότητες, ωστόσο οι όψεις που θα σχηματίσει με τον Άρη, τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, δηλώνουν ότι αυτή την περίοδο  αρκετοί θα καταφέρουν να βρεθούν κερδισμένοι στα ερωτικά τους. Ποιοι θα είναι πιο τυχεροί στον έρωτα; Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.  Στα οικονομικά πιο ευνοημένοι θα σταθούν πιο τυχεροί και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Το καλοκαιράκι όμως λήγει επίσημα στις 21 Σεπτεμβρίου, έτσι λοιπόν στο φινάλε του καλοκαιριού έχουμε την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο της κυριαρχίας της τον Ζυγό όπου το διάστημα από τις 14-21/9 αναμένεται να είναι γενναιόδωρο για τα αισθηματικά των Κριών , Ζυγών Διδύμων του 1ου δεκαημέρου, ευκαιρίες δικτύωσης, γνωριμιών, επικοινωνιών θα έχουν και οι Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου. Πιο κερδισμένοι στα οικονομικά τους αυτή την περίοδο θα είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Ευκαιρίες ερωτικών επανασυνδέσεων

Ο Ερμής θα κινηθεί φαινομενικά ανάδρομος το διάστημα από τις 8 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου, ξεκινώντας από την 4η μοίρα του Λέοντα ενώ από τις 20/7 θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από την 29η έως την 23η μοίρα του Καρκίνου. Γνωρίζουμε ότι την περίοδο που ο πλανήτης της σκέψης, της έκφρασης και της επικοινωνίας βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, δίνονται ευκαιρίες αναθεώρησης του παρελθόντος. Η περίοδος αυτή ωστόσο κρίνεται αρκετά ρευστή και αβέβαιη για να μπορέσουμε να πούμε ότι οι προσπάθειες για την επανένωση μίας σχέσης θα μπορούν να στεφθούν με επιτυχία. Ερωτικές προσεγγίσεις με άτομα του παρελθόντος θα έχουν οι  Κριοί, Λέοντες, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου καθώς και οι  Καρκίνοι , Αιγόκεροι, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα 30/5: Τι πρέπει να προσέξω;
Επόμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 3-9 Ιουνίου 2019
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ