Widgets Magazine

Τις ημέρες αυτές δυσκολεύεσαι να σηκωθείς από το κρεβάτι, το μυαλό δεν δίνει εύκολα την εντολή να ξεκινήσεις τις ημερήσιες δραστηριότητες σου και ναι, θέλεις να αράξεις στον καναπέ, χωρίς να κάνεις απολύτως  τίποτα …

Οι σκέψεις είναι μπερδεμένες, χαοτικές, εναλλάσσονται γρήγορα όμως δύσκολα μπορείς να επικεντρωθείς στο ζητούμενο και στην ουσία, με αποτέλεσμα να σε πιάνει σύγχυση και να μην μπορείς εντέλει ούτε να αποφασίσεις, ούτε να επικοινωνήσεις σωστά με το περιβάλλον σου. «Σαν πολύς λόγος δεν γίνεται»; Σίγουρα αυτή η φράση θα σου περάσει το μυαλό τις ημέρες αυτές … Πολλές κουβέντες, πολύ μπίρι – μπίρι, όμως ποιο είναι το βαθύτερο νόημα πίσω απ΄όλα αυτά τα λεγόμενα; Τι είναι αληθινό; Γιατί τόσα μεγάλα λόγια και τι πρέπει να πιστέψεις εντέλει;   Η απάντηση δεν θα σου δοθεί τώρα, αυτό που σίγουρα μπορώ να σου πω είναι κατά την διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε,  σκέψεις, ιδέες, αποφάσεις και λόγια θα αναθεωρηθούν λίγο αργότερα, ή ακόμα χειρότερα θα αποδειχθούν ψευδή … Και ξέρεις και κάτι ακόμα; Ίσως αυτές τις μέρες ξεγελάσεις και εσύ ο ίδιος τον εαυτό, αδυνατώντας να αναγνωρίσεις με ρεαλισμό τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου!

Με μυαλό μπερδεμένο, φευγάτο και λίγο θολωμένο, είναι αναμενόμενο να δημιουργηθούν και μπελάδες, οι οποίοι θα οφείλονται κατά κύριο λόγο στην απροσεξία…  Δείξε παραπάνω προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, στις μετακινήσεις, στην χρήση αντικειμένων και συσκευών  για να αποφύγεις τις ζημιές.

Και ναι το ξέρω, ότι αυτές τις ημέρες, θα θελήσεις να βρεις έναν τρόπο διαφυγής από οτιδήποτε σε συγχύζει ή σου προκαλεί αυτή την θολούρα, φρόντισε όμως να βρεις την σωστή και εποικοδομητική διέξοδο, για να μην εντείνεις ακόμα περισσότερο το αίσθημα της πλάνης, της εξαπάτησης αλλά και του μπελά που είναι τώρα κυρίαρχο…

Ποια όμως μπορεί να είναι εποικοδομητική διέξοδος για τις ημέρες αυτές;  Η ενασχόληση με την Τέχνη και αν προτρέχεις να πεις ότι δεν έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα, θα σου απαντήσω ότι μπορείς να παρακολουθήσεις μία ταινία, να  ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, να γράψεις, να αλλάξεις την διακόσμηση στο σπίτι, να ασχοληθείς με το μεράκι σου (πχ τον κήπο σου) και να βάλεις μία πινελιά χρώματος στην καθημερινότητά σου!

Η φαντασία καλπάζει αυτές τις μέρες, φρόντισε να την καθοδηγήσεις σωστά και δημιουργικά σε ωραία μονοπάτια ….

Γιατί όμως κυριαρχούν αυτές οι τάσεις; Τι πάει στραβά;

Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες στην 18°35′, το οποίο και κορυφώνεται στις την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019. Ο Μάης λοιπόν δίνει την σκυτάλη του στον Ιούνιο, με επικοινωνιακές ατασθαλίες και μπερδέματα  που θολώνουν το τοπίο, σίγουρα όμως αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι πως τα μεγάλα λόγια μπορεί να είναι όμορφα, δεν είναι όμως πάντα αληθινά.

Πιο έντονη επιρροή από αυτή την όψη, δέχονται οι  Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18°35′ των παραπάνω ζωδίων.

Τι να προσέξω;

Όπως διάβασες και στην παραπάνω ανάλυση, καλό είναι αυτή την περίοδο να αποφύγεις ή να καθυστερήσεις σημαντικές υπογραφές, συμφωνίες, αποφάσεις, δεσμεύσεις.  Προσπάθησε να μην βγάλεις στην δεδομένη στιγμή συμπεράσματα είτε από αυτά που ακούς , είτε από αυτά που σκέφτεσαι.  Θυμήσου ότι οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις μέρες δεν θα έχουν και πολύ νόημα, ή δεν θα έχουν συγκεκριμένη κατάληξη, επομένως αν αυτή την περίοδο αναζητάς αληθινές απαντήσεις δύσκολα θα μπορέσεις να τις έχεις …. Πρόσεξε λίγο παραπάνω τόσο την δική σου απροσεξία, όσο και την απροσεξία των ανθρώπων γύρω σου  και αυτό ισχύει σε κάθε μορφή έκφρασης, επικοινωνίας και μετακίνησης….

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΙούνιος 2019 Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΚαλοκαίρι 2019 Τυχεροί στον Έρωτα και στο Χρήμα
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here