Widgets Magazine

Πάθος ….. ακριβώς αυτή είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό, ξεκινώντας να σας γράφω τις προβλέψεις για αυτή την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018.

  • Τι είναι όμως για σένα το πάθος;
  • Πώς το βιώνεις;
  • Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν ποιες ήταν οι στιγμές που το έζησες και τι έχεις αποκομίσει ως «ανάμνηση» από αυτές τις στιγμές;

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα είναι πολλές, αφού κάθε άνθρωπος βιώνει και εκφράζει με διαφορετικό τρόπο τα συναισθήματά του.   Δίνοντας όμως έναν σύντομο ορισμό της λέξης «πάθους» θα  μπορούσα να πω ότι είναι  το συναίσθημα, η τάση, η επιθυμία που μας κάνει να ξεφεύγουμε από τα όρια της λογικής, κυριαρχεί με τρόπο συνεχή και έντονο στην συνείδησή μας  και καθορίζει απόλυτα την συμπεριφορά μας, κάνοντάς μας πολλές φορές να χάνουμε τον έλεγχο …  Υπάρχουν αρκετές εκφάνσεις του πάθους,  σε ένα γενικό πλαίσιο μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να εκφραστεί / εκδηλωθεί  θετικά, δημιουργικά, ευγενικά  και αντιστρόφως αρνητικά, καταστροφικά, επίμονα, οδυνηρά…

Γιατί όμως όλη αυτή η εισαγωγή;

Αυτή την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου η Ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τετράγωνο  με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (στην 10ο 16’)  και το «ΠΑΘΟΣ» γίνεται οδηγός, παρασύροντας μας σε συμπεριφορές που  πολλές από αυτές θα τις μετανιώσουμε λίγο αργότερα. Ποια θα είναι όμως η επιρροή αυτού του τετραγώνου;

  • Ανεβασμένη αλλά και … ασυγκράτητη σεξουαλική λίμπιντο
  • Ισχυρές κόντρες και καβγάδες σε ερωτικές σχέσεις . Η αιτία αυτών, θα βρίσκεται σε ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος, οι οποίες τώρα βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια προκαλώντας ένταση, διαφωνία, αλλά και … ρήξη!
  • Σύγκρουση ανάμεσα στα ανθρώπινα «θέλω»
  • Απόλυτες, κυριαρχικές, καταπιεστικές συμπεριφορές (ζήλειες, ανταγωνισμοί, τάσεις επιβολής κλπ)
  • Έλλειψη αυτοσυγκράτησης στις επιθυμίες, που θα οδηγήσει σε παθήματα – μαθήματα.  Προσοχή τόσο σε υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα όσο και στα οικονομικά.
  • Επανασυνδέσεις που δεν θα έχουν σταθερότητα .
  • Έντονος θυμός εξαιτίας ανικανοποίητων επιθυμιών / αναγκών

Οι «Παθιασμένοι» της ημέρας

Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες από 8-12 μοίρα των παραπάνω ζωδίων

Το Τραγούδι της Ημέρας

Τι  πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο και ωροσκόπος;

Κριός:  Ανικανοποίητες επιθυμίες, απωθημένα, πάθη στα ερωτικά ή και στα οικονομικά σε  οδηγούν σε  λάθη και υπερβολές ! Προσοχή στις συγκρούσεις με το περιβάλλον σου, καθώς και στην διαχείριση των οικονομικών σου.

Ταύρος:  Ανατρέπονται οι επιθυμίες και τα σχέδιά σου για την πορεία μίας σχέσης ή συνεργασίας και  η μέρα φέρνει συγκρούσεις και εντάσεις.   Κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν και αυτό είναι κάτι που θα το κατανοήσεις αυτό το διάστημα, προσοχή λοιπόν αυτή την ημέρα , ώστε να μην παρασυρθείς σε βιαστικές επιλογές στα ερωτικά σου δίνοντας μία 2η  ευκαιρία σε μία σχέση του παρελθόντος

Δίδυμος:  Δείξε προσοχή αυτή την ημέρα σε συμφωνίες που αφορούν ζητήματα οικονομικά και εργασιακά. Η  μέρα έχει απαιτητικό και τεταμένο πρόγραμμα γεγονός που σου προκαλεί ένταση. Απέφυγε τις παρορμητικές επιλογές για αλλαγές στην εμφάνισή σου !

Καρκίνος:  Μέρα γεμάτη εντάσεις, ζήλειες, εκρήξεις πάθους, εκδικητικά ένστικτα για ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος και … το δάκρυ κορόμηλο … Η τάση αυτή ισχύει σαφώς πιο έντονα για σένα που έχεις γεννηθεί 1-2 Ιουλίου, όπου αυτή την ημέρα θα χρειαστεί να κάνεις ασκήσεις αυτοσυγκράτησης και διαχείρισης θυμού. Προσοχή επιπλέον σε καβγαδάκια με παιδιά (αν είσαι γονέας) αλλά και για επιχειρηματικές υποθέσεις.

Λέων:  Ο εκνευρισμός της ημέρας αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και μπορώ να πω ότι θα υπάρξουν οι λόγοι και οι αιτίες για να «παθιαστείς», να εκνευριστείς, αλλά και να έρθεις σε ρήξη με ένα άτομο που συνδέεσαι στενά. Η τάση αυτή ωστόσο είναι πιο κυρίαρχη για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 2 Αυγούστου!  Μην αφήνεις τις συναισθηματικές ανασφάλειες του παρελθόντος, να σε παρασύρουν σε συμπεριφορές που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις.

Παρθένος:  Οι αναμνήσεις του παρελθόντος, τα λόγια που είπες, που άκουσες ή που έμειναν στην μέση σου προκαλούν αυτή την ημέρα έναν εσωτερικό αναβρασμό.  Απέφυγε την γκρίνια και την κτητικότητα, όχι μόνο στον αισθηματικό τομέα αλλά και στα επαγγελματικά σου γιατί εύκολα θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ζυγός:  Αυτή την ημέρα χρειάζεται να δείξεις προσοχή τόσο στα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές που λίγο μετά θα μετανιώσεις, όσο και τα αισθηματικά σου …  Οι ανασφάλειές σου φουντώνουν και ζητάς κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη έχεις!

Σκορπιός:  Συναισθηματικές συγκρούσεις, ανάγκη να έχεις τον έλεγχο και να γίνουν όλα με τον τρόπο που εσύ θέλεις,  πληγές του παρελθόντος όπου τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και σε κάνουν να λειτουργείς τολμηρά και ασυγκράτητα, λάθη και πάθη που οδηγούν σε μαθήματα και επαναπροσδιορισμούς.  Μεγαλύτερη επιρροή δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 2/11

Τοξότης:  Οι σκέψεις σου σε παρασύρουν σε αδιέξοδα μονοπάτια και αυτή την ημέρα μπορεί να γίνεις αρκετά παρορμητικός στον τρόπο έκφρασής σου! Δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις, αλλά ούτε και τα αδιέξοδα αλλά και επιπόλαια ερωτικά πάθη …

Αιγόκερως:  Απέφυγε αυτή την ημέρα τον οικονομικό συνεταιρισμό με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, όπως επίσης προετοιμάσου ότι είναι πολύ πιθανό να καβγαδίσεις για χρήματα.  Ανικανοποίητες επιθυμίες του παρελθόντος, δημιουργούν «κενό» στο παρόν σου και το γεγονός αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό.

Υδροχόος:  Δείξε προσοχή στις ρήξεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον επαγγελματικό σου χώρο και προσπάθησε να διατηρήσεις μία πιο συγκαταβατική στάση. Αν είσαι σε γάμο τότε δημιουργούνται κάποιες συγκρούσεις όπου κατά κύριο λόγο ξεκινούν από εσένα τον ίδιο!

Ιχθύς: Ειδήσεις, επικοινωνίες αλλά και σκέψεις σε βυθίζουν σου προκαλούν εσωτερική ένταση αυτή την ημέρα.  Κάνοντας τον απολογισμό της αισθηματικής σου ζωής συνειδητοποιείς λάθη που σε έχουν αφήσει πίσω … το γεγονός αυτό σε μπερδεύει και σε κάνει αναβλητικό. Προσοχή αυτή την ημέρα σε οικονομικά συμφωνητικά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ερμής στο Σκορπιό : Προβλέψεις ως 30 Οκτωβρίου 2018
Επόμενο άρθρο5 Συμβουλές που θα σου έδινε κάθε ζώδιο!
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here