Widgets Magazine

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς καταφθάνει γεμάτος σκέψεις, όνειρα, στόχους και προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο…  Ο Γενάρης συγκαταλέγεται στους γενναιόδωρους μήνες της νέας χρονιάς, φέρνοντας ουσιαστική ανταμοιβή κυρίως στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Εσείς είστε και τα ζώδια που θα καταφέρετε κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου να έχετε σημαντικά επιτεύγματα και να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ!

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου πραγματοποιείται στις 2 του μήνα στην 11ο μοίρα του ζωδίου του Καρκίνου,  είναι ένα φεγγάρι με συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά, ευαισθησία που προτρέπει στην εκδήλωση των συναισθημάτων! Την ίδια Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στην 26ο μοίρα του Αιγόκερω (δηλαδή στο 3ο δεκαήμερο) όπου αναμένεται να είναι πιο δυναμικό, εκρηκτικό και επαναστατικό φεγγάρι, προκαλώντας αναταράξεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Μέχρι τις 11 Ιανουαρίου ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και σταδιακά προσπαθούμε να βάλουμε σε μία τάξη το χάος που είχε προκληθεί με την αναδρομή του λίγες μέρες πιο πριν. Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι θα καταφέρουν να βρεθούν κερδισμένοι μέχρι και της 11 του  μήνα, αξιοποιώντας εμπνεύσεις, γνωριμίες, ιδέες και προτάσεις που θα δεχθούν! Από τις 11 του μήνα και έπειτα , ο Ερμής από τον Αιγόκερω,  κάνει πιο σοβαρό, συγκροτημένο και πειθαρχημένο το κλίμα στις σκέψεις και στις επικοινωνίες μας, χαρίζοντας μεγαλύτερη εύνοια ως τις 31 Ιανουαρίου στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς , Ιχθύες.

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω ως τις 18 Ιανουαρίου, δεν θα τον έλεγες και τον πιο ερωτικό μήνα της χρονιάς. Δεν θα λείψουν όμως τα πάθη, οι διεκδικήσεις αλλά και οι γνωριμίες με προοπτική. Ο έρωτας είναι με το μέρος των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων και των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων  ενώ στο χρήμα πιο κερδισμένοι θα είναι οι Δίδυμοι και οι Τοξότες (ιδιαίτερα 2ο και 3ο δεκαήμερο).  Στην συνέχεια με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Υδροχόου,  ο έρωτας έχει μία πιο αέρινη, αυθόρμητη, φιλική μορφή με τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) να έχουν το προβάδισμα στην αισθηματική ανανέωση. Οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι την ίδια περίοδο μπορούν να αναμένουν εύνοια στα οικονομικά τους!

Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού, συνεχίζει να σκορπίζει το πείσμα, την μαχητικότητα και την επιμονή, με τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να δίνουν ένα προσωπικό στοίχημα ότι μπορούν και έχουν την δύναμη να πετύχουν ότι πραγματικά επιδιώξουν! Στις 26 Ιανουαρίου κάνει την είσοδό του στον επεκτατικό Τοξότη, ωθώντας σε σημαντικές επεκτατικές δράσεις / εξελίξεις που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο και προοπτική (Ο Άρης θα είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Δία )

Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, πραγματοποιώντας το πρώτο εξάγωνο του 2018 με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Όπως ανέφερα λοιπόν και στον πρόλογο, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους θα έχουν σημαντικές κατακτήσεις που θα τους προσφέρουν δύναμη και ανταμοιβή! Μετά τις 21 του μήνα , ο Δίας περνά στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού, σταδιακά λοιπόν αναμένεται να δεχθούν τις ευεργεσίες του και όσοι ανήκουν στο τελευταίο δεκαήμερο των προαναφερθέντων ζωδίων!

Ο Κρόνος έχει κάνει ήδη το πέρασμά του στον Αιγόκερω (0 ), ασκώντας πιέσεις που προβληματίζουν τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους! Η έναρξη της νέας χρονιάς φέρνει σκληρές συνειδητοποιήσεις που οδηγούν στην περεταίρω δομή, οργάνωση οριοθέτηση των καταστάσεων της ζωής τους… Μέσα από αυτό το πιεστικό κλίμα ωστόσο, κάτι καλό θα βγει! Τι θα είναι αυτό; Η δημιουργία πιο σταθερών δομών για το μέλλον….

Ο Ουρανός επανέρχεται στις 2 Ιανουαρίου σε ορθή φορά στο ζώδιο  του Κριού (24ο) , προχωρώντας μπροστά για να φέρει ως την Άνοιξη 2018 τις μεγάλες αλλαγές στην ζωή των παρορμητικών Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα μετά τις 16/1 η τάση της αλλαγής, ή των απρόβλεπτων εκδηλώσεων θα είναι αρκετά έντονη για τα παραπάνω ζώδια.

Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων  (11ο -12ο ) σκορπίζει την έμπνευση, τον ιδεαλισμό, την δημιουργικότητα και την ευαισθησία αυτό το μήνα στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα στις μοίρες που αναγράφονται παραπάνω!

Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω (19ο), ζητά την αναδόμηση της ζωής των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του 2ου δεκαημέρου, κάτι το οποίο δεν επιτυγχάνεται πάντα με τον εύκολο τρόπο! Ωστόσο, η θετική όψη Δία – Πλούτωνα δηλώνει ότι ο μήνας προσφέρει την δυνατότητα θετικών αλλαγών, αξιοποιώντας κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα δοθούν για ανασύνταξη!

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα δεκαήμερα

Κριός Ιανουάριος 2018

Ταύρος Ιανουάριος 2018

Δίδυμος Ιανουάριος 2018

Καρκίνος Ιανουάριος 2018

Λέων Ιανουάριος 2018

Παρθένος Ιανουάριος 2018

Ζυγός Ιανουάριος 2018

Σκορπιός Ιανουάριος 2018

Τοξότης Ιανουάριος 2018

Αιγόκερως Ιανουάριος 2018

Υδροχόος Ιανουάριος 2018

Ιχθύς Ιανουάριος 2018

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Κρόνος στον Αιγόκερω τα ζώδια και οι προβλέψεις τους
Επόμενο άρθροΟ Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Κάνοντας μία πράξη αγάπης!
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here