Widgets Magazine

Δύο και σήμερα για να πούμε «αντίο» στο 2017, ένα έτος που κούρασε, δοκίμασε, εξάντλησε, μην ξεχνάμε όμως ότι επιβράβευσε και συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού!

Μέσα στην χαρά  και την ελπίδα της αλλαγής και της ανανέωσης, που είναι διάχυτη αυτές τις γιορτινές μέρες,  έχουμε και την κορύφωση του τριγώνου ανάμεσα στον Άρη από τον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, όπου και πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 28 Δεκεμβρίου στην  11ο μοίρα.

Οι μέρες που ακολουθούν μας κινητοποιούν να εκφράσουμε έμπρακτα τα συναισθήματά μας, τις ευαισθησίες μας,  την δημιουργικότητά μας.  Κυνηγάμε παραπάνω το όνειρο, την επιθυμία , την προσδοκία,  νιώθουμε πιο ισχυρή την πίστη μέσα μας η οποία και μας κάνει να αισθανόμαστε δυνατοί και ότι ναι θα τα καταφέρουμε! Παράλληλα οι μέρες που ακολουθούν, φέρνουν και πράξεις / εκδηλώσεις αγάπης, συμπόνιας, αλληλεγγύης (λίγη παραπάνω ανθρωπιά και προσφορά θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχή όλων μας τις ημέρες αυτές).
Με το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, οι απόλυτα κερδισμένοι αυτής της Πέμπτης, είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Οι προσωπικές σου προβλέψεις για το 2018

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τους αστρολόγους του Oroskopos.gr!

ASTRO COINS

Πώς θα επηρεαστεί όμως κάθε ζώδιο και ωροσκόπος;

Ο Κριός: Κινητοποιείται δημιουργικά στα επαγγελματικά του και έχει οφέλη οικονομικά! Συγχωρεί, πάει παρακάτω, προσφέρει αγάπη!

Ο Ταύρος: Εκπληρώνει όνειρα, επιθυμίες, έρχεται πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπά, αναζωπυρώνει μία σχέση του, κατακτά σχέδια που αφορούν την εξέλιξη ενός αισθηματικού δεσμού ή μίας συνεργασίας.

Ο Δίδυμος: Αφοσιώνεται στα επαγγελματικά, προσπαθώντας να «δημιουργήσει» αναδεικνύοντας ταλέντα και προσόντα! Θέτει στόχους για τη νέα χρονιά ….

Ο Καρκίνος: Ερωτοτροπεί, συνάμα όμως βάζει και ρομαντισμό, ζεστασιά, τρυφερότητα μέσα σε αυτές τις μέρες που φαίνεται να λειτουργούν ιδιαίτερα γενναιόδωρα για αυτόν!

Ο Λέοντας: Επιλύει οικογενειακές διαφωνίες, στηρίζεται και στέκεται στους δικούς του ανθρώπους, ομορφαίνει το σπίτι του και προσφέρει μέσα από την ψυχή του γενναιόδωρα όλη του την αγάπη!

Ο Παρθένος: Έχει ευχάριστες επικοινωνίες που τον κάνουν να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον και την προοπτική των σχέσεων και των συνεργασιών του! Δεν λείπει η ζεστασιά, η τρυφερότητα,  η επικοινωνία και οι εκδηλώσεις αγάπης από τις ημέρες που ακολουθούν.

Ο Ζυγός: Εργάζεται με πίστη στις δυνατότητές του, γνωρίζοντας ότι θα μπορέσει να έχει οφέλη οικονομικά στην πορεία !

Ο Σκορπιός: Αναλαμβάνει δράση, για να προσφέρει χαρά, ζεστασιά και συμπόνια στους ανθρώπους που τον περιβάλλουν, δείχνοντας μεγαλύτερη ευαισθησία προς τα παιδιά! Παράλληλα ερωτοτροπεί και φαίνεται ότι το απολαμβάνει….

Ο Τοξότης: Παρόλο που νιώθει κουρασμένος από όλο το τρέξιμο και τις πιέσεις της τελευταίας περιόδου,  καταφέρνει να ξεπεράσει εμπόδια που βάραιναν την ψυχή του και ναι … κάνει τις φιλανθρωπίες, τις αγαθοεργίες, τις καλές του πράξεις που του δίνουν χαρά και ελπίδα.

Ο Αιγόκερως: Κινητοποιείται με φίλους, παρέες, συλλόγους, ομάδες … γίνεται πιο εξωστρεφής από ότι συνήθως και προσφέρει στους ανθρώπους που αγαπά, ενώ μάλιστα γίνεται και πιο εκδηλωτικός στον τρόπο έκφρασής του!

Ο Υδροχόος:  Δίνει τον δικό του αγώνα για να μπορέσει να έχει την επαγγελματική και οικονομική καταξίωση που προσδοκεί, θέτει στόχους,  κάνει τις γιορτινές αγορές, νιώθει πιο ήρεμα ψυχολογικά!

Ο Ιχθύς: Επεκτείνει τα όρια του με κάθε τρόπο, αποκτά περισσότερη πίστη  στις δυνατότητές τους,  έχει όραμα για το νέο έτος που ξεκινά, διαθέτει ιδέες που μπορούν να τον βοηθήσουν να κάνει το επόμενο βήμα. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν γνωριμίες, προσκλήσεις, προτάσεις, που τον κάνουν να χαμογελά!

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here