Widgets Magazine

Τάσεις Ημέρας: Νέος Κύκλος, Κλείσιμο Καταστάσεων του Χτες, Εμμονές, Τάσεις Κυριαρχίας και Ελέγχου, Απολυτότητα, Εξασθένηση, Έξαρση Προβλημάτων, Σκληρές Αντιπαραθέσεις, Αναμόρφωση, Διαχείριση, Οργάνωση.

Το Tip της ημέρας: Πάρε χαρτί και μολύβι και οργάνωσε όλα τα βήματα που έχεις υποχρέωση να ολοκληρώσεις στο υπόλοιπο μέρος του μήνα. Βάλε ένα πρόγραμμα στον εαυτό σου και στη ζωή σου και άφησε πίσω σου καταστάσεις ή και ανθρώπους που έχουν χαρακτήρα τοξικό.

Αυτή την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα, το ζώδιο του Αιγόκερω και πιο συγκεκριμένα στην 23ο13′ του ζωδίου. Ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά σας, όπου παρατηρούμε να κορυφώνονται οι εξελίξεις του ως τις 28/1, ενώ ότι ξεκινήσει ετούτη την περίοδο παίρνει μία τελική μορφή ως τις 11 Φεβρουαρίου 2021. Οι επόμενες 28 ημέρες που ανοίγονται μπροστά μας είναι αρκετά σκληρές, επώδυνες, περιοριστικές, με αρκετούς αιφνιδιασμούς και εκρηκτικά γεγονότα που είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Τα ζητήματα που έρχονται σε πρώτο πλάνο σήμερα, αλλά και για τις επόμενες ημέρες που ανοίγονται μποστά μας αφορούν ζητήματα που συνδέονται με την εξουσία και τις κυβερνήσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα μας απασχολήσουν υποθέεσεις που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, τις προοπτικές ή ακόμα και το γάμο, τον σύζηγο ή τον πατέρα.

Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι,Ζυγοί, Αιγόκεροι) αλλά και όσοι έχετε προσωπικους πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, από σήμερα ανοίγεται ένα νέο κύκλο, οι συνθήκες όμως σας επιβάλουν αυτό το διάστημα να κλείσετε ίσως και με τρόπο επώδυνο καταστάσεις του χτες. Παρασκηνιακές ενέργειες, Αποκαλύψεις Μυστικών, Ψυχοφθορες Διεργασίες, αλλά και γεγονότα που εντέλει φέρνουν μία ουσιαστική μεταμόρφωση στη ζωή των παραπάνω ζωδίων είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου!

Συνάμα αυτή την Τετάρτη παρατηρούμε την κορύφωση του τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (03ο4′). Οι συνθήκες γύρω μας είναι εξαιρετικά πιεστικές και περιοριστικές, γεγονός που εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας, ενώ τα αποθέματα ενέργειας έχουν “στραγγίξει”. Οι οικονομικές πιέσεις, περικοπές και ελλείψεις δημιουργούν ένα ασφυκτικό κλίμα στο οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια διαφυγής. Η αδυναμία, η εξασθένηση, ο πόνος (ιδιαίτερα σε κόκαλα / δόντια) είναι με την σειρά της μία ακόμα έκφανση αυτής της όψης. Χαρακτηριστική ωστόσο θα είναι αυτή την ημέρα η δυσκολία και η αδυναμία να προχωρήσουμε και να εξελίξουμε ζητήματα που μας αφορούν, γεγονός που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε μπλοκαρισμένοι μπροστά σε έναν τοίχο που δεν μπορούμε ευκολα να τον γκρεμίσουμε ! Οι τάσεις αυτές είναι πιο έκδηλες για τους Ταύρους , Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου ιδιαίτερα για όσους έχουν προσωρπικούς πλανήτες κοντά στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ιδιαίτερα οι βραδυνές ώρες αναμένονται αρκετά πιο πιεστικές γιατί η Σελήνη κάνει το πέρασμά της στον Υδροχόο και βρίσκεται

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 12 Ιανουαρίου: Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη
Επόμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 14 Ιανουαρίου: Ανατρεπτικές Διαθέσεις & Εκπλήξεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here