Widgets Magazine

Τάσεις Ημέρας: Νευρικότητα, Ένταση, Κρίσεις Ανεξαρτησίας, Αντιπαραθέσεις, Ξαφνικές ευκαιρίες Οικονομικής ή Αισθηματικής Ικανοποίηση

Το Tip της ημέρας: Περιόρισε την αντιδραστικότητα και άφησε περισσότερο χώρο για να ασχοληθείς με κάτι νέο, που σου φτιάχνει την διάθεση!

Αυτή την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου παρατηρούμε αρκετές εναλλαγές τόσο στις διαθέσεις μας όσο και στα γεγονότα που διαδραματίζονται στη ζωή μας. Οι καταστάσεις γύρω μας συνεχίζουν να είναι πιεστικές, περιοριστικές, ενώ η εκρηκτικότητα, η επαναστατικότητα, οι εντάσεις και οι ανατροπές εξακολουθούν και σήμερα να κάνουν γύρω μας την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη.

Η Σελήνη έχει κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Υδροχόου, είμαστε πολύ περισσότερο δοσμένοι σε θέματα συλλογικά, ή ακόμα και στην έρευνα / αναζήτηση αλλαγών που θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας. Δεν παύει όμως να κυριαρχεί η νευρικότητα, η ένταση, η ανάγκη για ελευθερία ενώ από το απόγευμα στις 18:30 ως και τις βραδινές ώρες, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και η σύνοδός της με τον Ερμή, εντείνουν το στρες, αλλά και τον εκνευρισμό μέσα από διαφωνίες, συγκρούσεις, αλλά και από απρόοπτα γεγονότα που αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Για μία ακόμα φορά στον στόχο των εντάσεων βρίσκονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

Το θετικό νέο της ημέρας (γιατί επιτέλους προκύπτει και κάτι ευχάριστο αυτή την εβδομάδα) είναι ότι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου! Μέσα σε όλο αυτό το έκρυθμο, περιοριστικό κλίμα της εβδομάδας υπάρχουν κάποιες ξαφνικές ανάσες ικανοποίησης, αλλαγής, απόλαυσης που φέρνουν διέξοδο και μας βοηθούν να ισορροπήσουμε. Εκπλήξεις και αιφνιδιασμοί σε αισθηματικά και οικονομικά αφορούν αυτή την ημέρα τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες ου 1ου δεκαημέρου. Στα οικονομικά ωστόσο θα βρεθείτε κερδισμένοι και ικανοποιημένοι αυτή την ημέρα και οι Δίδυμοι – Τοξότες Κριοί – Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 13 Ιανουαρίου: Κάθε τέλος και μία νέα αρχή
Επόμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 15 Ιανουαρίου: Ξέφυγε από την συνήθεια
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here