Widgets Magazine

Τάσεις Ημέρας: Εκκίνηση, ενθουσιασμός, δράση, εξέλιξη, δυναμισμός, ενεργητικότητα, ευκαιρίες, αλλαγές, απελευθέρωση, αφύπνιση, πρόοδος, ρίσκο, παρορμητικότητα, βιασύνη, εκρηκτικότητα!

Το Tip της ημέρας: Κάνε ένα νέο ξεκίνημα, γύρνα σελίδα και ακολούθησε με σπιρτάδα και ενθουσιασμό τη νέα πορεία που διαγράφεται, συγκρατώντας την παρορμητικότητα, αλλά και τα εκρηκτικά επαναστατικά ρίσκα!

Τυχεροί της Ημέρας : Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου! Από τα παραπάνω ζώδια οι Λέοντες και οι Υδροχόοι συγκρατήστε τον ενθουσιασμό γιατί ακολουθούν πιεστικές μέρες.

Το καλωσόρισμα της νέας εβδομάδας γίνετε με σπιρτάδα, ενθουσιασμό, με δυναμική διάθεση, περισσότερη δράση, αλλά και με την επιθυμία για απελευθέρωση, ελευθερία, ανεξαρτησία και για σπάσιμο των δεσμών περιορισμού και καταπίεσης.

Η Σελήνη στις 09:07πμ κάνει την είσοδό της στο πύρινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού τον Κριό δίνοντας το “μαρς” για να κάνουμε σημαντικές εκκινήσεις στη ζωή μας… Αυτή την ημέρα κυριαρχεί έντονα η επιθυμία να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να ακολουθήσουμε το ένστικτο της στιγμής και να αναλάβουμε γρήγορα δράση! Είμαστε αρκετά ενεργητικοί, αυθόρμητοι, βιαστικοί, αλλά και ενθουσιώδεις, ενώ η μέρα είναι γεμάτη από εξελίξεις και δρατηριότητες. Σήμερα μπορούμε να επικεντρωθούμε σε δραστηριότητες που θέλουμε να έχουν άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα. Εξαιρετικά θετικό και αποτελεσματικό θα είναι το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει το εξάγωνο της με τον Κρόνο (κοντά στις 16:20), καθώς και το βραδάκι που ακολουθεί ένα ακόμα εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία (κοντά στις 22:44).

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο είναι σημαντικό αυτή την ημέρα να ελέγξουμε και να διαχειριστούμε την παρορμητικότητα και την βιασύνη που μπορούν εντέλει να σταθούν οι “παγίδες” για να πάρει η μέρα μας μία τροπή αρκετά πιο εκρηκτική.

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, έχουμε τον σχηματισμό μίας εξαιρετικά σημαντικής όψης, ανάμεσα στον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, όπου σχηματίζουν τετράγωνο τους (στην 6ο43′). Ο πλανήτης της τύχης, της εξέλιξης, της επέκτασης, της ανάπτυξης και προόδου, της διδασκαλίας και του πνεύματος, της πίστης ηθικής και της δικαιοσύνης (ΔΙΑΣ) “συγκρούεται” με τον πλανήτη της αφύπνισης, της ελευθερίας, της έκφρασης ανεξαρτησίας, της ξαφνικής και απροσδόκητης αλλαγής, της επανάστασης, της έρευνας, της ανακάλυψης, της τεχνολογίας, της ηλεκτρικής ενέργειας (ΟΥΡΑΝΟΣ). Η επιρροή του τετραγώνου τους δίνει το δικό της χρώμα στο έτος που μόλις ξεκίνησε παρατηρώντας ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο συλλογικής Αφύπνισης, αλλά και συλλογικών εξεγέρσεων / αντιδράσεων, οι οποίες και αφορούν την υπεράσπιση της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απρόσμενα εκρηκτικά γεγονότα που η ανατρεπτική τους επιρροή σοκάρει. Μεγάλες κοινωνικές αλλαγές, στις οποίες δεν είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και να προσαρμοστούμε σε αυτές, αναγκαζόμαστε όμως να τις ακολουθήσουμε. Σημαντικές ανακαλύψεις και εφευρέσεις είναι μία βασική απόρροια αυτής της όψης. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί άνθρωποι στη ζωή τους αυτό το διάστημα βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές ζωής , που τους ανατρέπουν τα δεδομένα, αλλά τους προσφέρετε το άνοιγμα, η προοπτική για μία νέα πορεία εξέλιξης. Αλλάζουν οι πεποιθήσεις, τα πιστεύω, οι συνήθειες…. Τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 1ου δεκαημέρου (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) είναι οι βασικοί αποδέκτες της επιρροής αυτής της όψης, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ακολουθήστε το ρεύμα της αλλαγής, επιλέγοντας σωστά και συνετά τα ρίσκα που αναγκαστικά θα πρέπει να πάρετε ετούτη την περίοδο!

Για Περισσότερες Προβλέψεις Δες το Βίντεο που ακολουθεί

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα Ζώδια της Εβδομάδας 18-24 Ιανουαρίου 2021
Επόμενο άρθροΠώς να βρω το δεκαήμερο του ωροσκόπου μου
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here