Widgets Magazine

Είναι οι απρόβλεπτοι τύποι του ζωδιακού,  οι φίλοι μας που θέλουν πάντα να κάνουν την διαφορά και δεν τους νοιάζει καθόλου , αν θα τους κρίνουν,  ή πώς θα τους χαρακτηρίσουν …Διψούν για ζωή και ελευθερία και όποιος κάνει την προσπάθεια να περιορίσει την ανεξαρτησία τους ή να τους βάλει σε καλούπια,  απλά οι «Ουράνιοι Τύποι» θα αποδείξουν πόσο ανυπότακτοι μπορούν να σταθούν στα «θέλω» των άλλων…. Πάμε όμως να τους γνωρίσουμε καλύτερα;

Ποιος άνθρωπος χαρακτηρίζεται «Ουράνιος»;

Βλέποντας έναν αστρολογικό χάρτη, μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα άτομο «Ουράνιο» εφόσον υπάρχουν κάποιοι από τους παρακάτω αστρολογικούς δείκτες:

 • Ήλιο, ωροσκόπο ή Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου
 • Ο Ουρανός του ωροσκοπίου να βρίσκεται στον 1ο, 4ο, 7ο, 10ο οίκο
 • Ο Ουρανός στον αστρολογικό χάρτη να πραγματοποιεί όψεις (σύνοδο, τετράγωνο, αντίθεση) με τα Φώτα (Ήλιο ή Σελήνη) ή ακόμα και με τον ωροσκόπο.
 • Πολυαστρία στον 11ο οίκο
 • Σημαντικές μπορούν να θεωρηθούν και οι όψεις του Ουρανού και με τους υπόλοιπους πλανήτες, είναι απαραίτητο όμως να δούμε σε ποιους οίκους πραγματοποιούνται!

Γενικά  λοιπόν, Ουράνιος είναι ο άνθρωπος που έχει ισχυρό τον Ουρανό στο ωροσκόπιο του!

Πώς θα αναγνωρίσεις τον «Ουράνιο» τύπο …

Ας μιλήσουμε πρώτα  για  την εξωτερική εμφάνιση  των Ουράνιων τύπων του ζωδιακού , όπου πραγματικά και σε αυτό τον τομέα έχουν τον τρόπο να ξεχωρίζουν και να στρέφουν όλα τα βλέμματα πάνω τους! Πώς το καταφέρνουν αυτό;

Έχουν το δικό τους ξεχωριστό στυλ και ναι μεν μπορεί να γίνονται εκκεντρικοί στο ντύσιμο, στο μακιγιάζ, στους συνδυασμούς χρωμάτων και στο στυλ τους γενικότερα, είναι όμως οι μοναδικοί που μπορούν να υποστηρίξουν στο 100% το στυλ τους, μη σου πω ότι το κάνουνε και μόδα …  Οι Ουράνιοι τύποι του ζωδιακού έχουν το ταλέντο να δημιουργούν «τάση» ακόμα και στην μόδα … Είναι οι άνθρωποι που θα τολμήσουν να δοκιμάσουν πρώτοι, κάθε τι που οι υπόλοιποι θα θεωρούσαμε τολμηρό και έτσι στην συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι παίρνουμε το θάρρος και ακολουθούμε!

Ας διεισδύσουμε όμως λίγο παραπάνω στην προσωπικότητα των Ουράνιων, όπου πραγματικά αυτή είναι που κάνει την διαφορά ….

 • Έχουν την άνεση αλλά και το επιδιώκουν κιόλας, να διαφοροποιούνται από το σύνολο και να χτίζουν ανεπηρέαστοι την δική τους προσωπικότητα. Πολλές φορές αιφνιδιάζουν όλους τους υπολοίπους με τις ξαφνικές αλλαγές τους, αλλά και με τον τρόπο συμπεριφορά τους, αφού όταν είσαι στο πλευρό ενός Ουράνιου ανθρώπου, κάθε μέρα αποτελεί μία νέα πρόκληση και είναι διαφορετική από την άλλη…
 • Είναι πρωτοπόροι σε κάθε νέα δραστηριότητα … Είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν, θα τολμήσουν και θα ζήσουν κάθε νέα εμπειρία ….
 • Έχουν μεγάλη κλίση προς την τεχνολογία,  την έρευνα, την αστρολογία, διαθέτουν ανοιχτό μυαλό και τους αρέσει να διεισδύσουν σε νέες μεθοδολογίες, νέες προσεγγίσεις και σκέψεις!
 • Επιλέγουν τις επιστήμες και την πολιτική, είτε στο επάγγελμα, είτε και στην δραστηριοποίησή τους.
 • Αμφισβητούν τα καθιερωμένα και το μυαλό τους πάει πάντα ένα βήμα παρακάτω
 • Ναι είναι οι ακραίοι τύποι, με τις ακραίες ιδέες όπου δεν μπορείς ποτέ να έχεις την σιγουριά ποια θα είναι η άποψή τους, η απόφασή τους, η σκέψη, η ιδέα, ή η αμέσως επόμενη κίνησή τους. Ναι είναι οι άνθρωποι που μπορεί να υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια ένα ιδανικό και λίγο αργότερα να το αμφισβητούν (όπως έγραψα παραπάνω) και να ακολουθούν μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.
 • Είναι μπροστάρηδες σε συλλογικές / ομαδικές δραστηριότητες και συνήθως παίρνουν το ρόλο του παρακινητή.
 • Είναι ο άνθρωποι που δεν διστάζουν να κάνουν στροφή 180ο στην ζωή τους αλλά για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι και στην καριέρα τους!
 • Βασική τους ανάγκη να νιώθουν ανεξάρτητοι και ελεύθεροι!
 • Έχουν κοινωνικές ανησυχίες και συχνά επιτελούν φιλανθρωπικό έργο.
 • Μάχονται για τα ιδανικά και τις αξίες τους, τα οποία τα έχουν σε πολύ πιο υψηλή κατάταξη από τα συναισθήματα.
 • Πειραματίζονται με τα πάντα, ακόμα και με τον ίδιο τους τον εαυτό!
 • Πηγαίνουν κόντρα στο σύστημα και στους κανόνες…. δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, κάνουν τις ανατροπές τους και σπάνε τα καθιερωμένα!
 • Επαναστατούν σε κάθε τι που τους περιορίζει, ακόμα και αν ο περιορισμός προέρχεται από ένα άτομο που αγαπούν πολύ!
 • Δεν υποτάσσονται στα «θέλω» των άλλων, παρά μόνο αν το θέλουν οι ίδιοι.
 • Επιλέγουν την συναναστροφή τους με ανθρώπους εντελώς διαφορετικούς από τους ίδιους! Κανένας από τους φίλους τους δεν μοιάζει με τον άλλον, είτε με τον ίδιο …
 • Ο «Ουράνιος» γονιός θα μεγαλώσει μοντέρνα και πρωτοποριακά το παιδί του, με βασικό του στόχο την αυτονομία του από πολύ νωρίς. Λειτουργεί περισσότερο ως καλός φίλος, παρά ως γονιός.
 • Ο «Ουράνιος» σύντροφος , δεν βάζει όρους, κανόνες και πρέπει στη σχέση του … Δεν δέχεται πίεση, του αρέσει να απολαμβάνει νέες εμπειρίες με το ταίρι του , λειτουργεί πάντα απρόβλεπτα στον έρωτα και δεν είναι και τόσο fan του γάμου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παντρεύεται! Ο Ουράνιος σύντροφος, θα πάρει την απόφαση του γάμου μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και θα παντρευτεί σε χρόνο ντε τε.
Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑποφεύγεις το ρίσκο; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το ξανασκεφτείς!
Επόμενο άρθρο14+1 Σοφά λόγια του Σωκράτη που μας δίνουν τροφή για σκέψη
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here