Widgets Magazine

Επιστροφή στο χτες, στην καθημερινότητα, στα ανεκπλήρωτα σχέδια, στις επιθυμίες που μείνανε στη μέση, στα σχέδια που αφήσαμε πίσω και στους στόχους που είχαν μπει στον “πάγο”! Την εβδομάδα 11-17 Μαϊου 2020 παρατηρούμε ότι η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ο Δίας από τον Αιγόκερω και ο Κρόνος από τον Υδροχόο ξεκινούν την φαινομενικά ανάδρομη πορεία τους, σταδιακά παρατηρούμε λοιπόν σημαντικές οικονομικές και συναισθηματικές επαναξιολογήσεις, ευκαιρίες που δεν είχαν αξιοποιηθεί να δίνεται τώρα η δυνατότητα επεξεργασίας τους, ενώ οι σκληροί περιορισμοί στην ελευθερία αρχίζουν να περιορίζονται, ενώ συλλογικά συνειδητοποιούμε πλέον ξεκάθαρα την κοινωνική μας ευθύνη. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο έχουμε και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο που είναι κυβερνήτης τους Διδύμους, έτσι λοιπόν οι επικοινωνίες μας αρχίζουν να προχωρούν σε ομαλούς ρυθμούς, με ξεκάθαρη εύνοια σε ζητήματα που αφορούν έγγραφα / συμφωνίες / γνωριμίες / μετακινήσεις ιδιαίτερα για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς, από αυτή την θέση μας παρακινεί να σηκώσουμε μανίκια και να δώσουμε την δική μας μάχη για τα όνειρα και τα ιδανικά μας. Μπαίνουμε σε μία περίοδο όπου χαρακτηριστικές θα είναι οι πράξεις αλληλεγγύης, ενώ πιο συνειδητές θα είναι οι θεραπευτικές δράσεις. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες μπαίνουν σε μία τεταμένη περίοδο εξελίξεων….

 

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο και κάθε δεκάημερο οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για 11-17 Μαϊου 2020

 

ΚΡΙΟΣ

Α΄Δεκαήμερο :  Ειδήσεις, επαφές, επικοινωνίες κρίνονται υπέρ σου και από αυτή την εβδομάδα είσαι σε κινητικότητα βρίσκοντας λύσεις και βάζοντας γερά θεμέλια σε συμφωνίες, φιλικές επαφές, σχέδια και επιθυμίες.  Η κούραση ψυχική και σωματική θα είναι αισθητή.

Β’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα χωρίς σπουδαίες μεταβολές αλλά με την τάση από την πλευρά σου να κάνεις αναθεωρήσεις και να σκέφτεσαι τι είναι σημαντικό, τι αξίζει, τι επιθυμείς και ποια είναι τα μετέπειτα σχέδιά σου!

Γ’ Δεκαήμερο: Σημαντική εβδομάδα ευκαιριών επέκτασης, ανόδου και βελτίωσης των οικονομικών και των επαγγελματικών σου!  Είναι η στιγμή που σηκώνεις μανίκια και λειτουργείς αγωνιστικά για να καλύψεις κενά.  Ο έρωτας έχει χρώμα παρελθόντος, ενώ μία επικοινωνία με άτομο του χτες, σου ξυπνά μνήμες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Το κλίμα γύρω σου καταλαγιάζει και έτσι μπορείς να αντιμετωπίσεις την κρίση στα επαγγελματικά και στις σχέσεις σου! Συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομικά ευνοούνται. Η κοινωνική σου ζωή είναι δραστήρια και ενεργή.

Β΄Δεκαήμερο: Εκδηλώνεις ανασφάλειες αυτή την εβδομάδα τόσο για ζητήματα οικονομικά όσο και για τα αισθηματικά σου! Πες ναι στην παρέα φίλων που μπορούν να σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να αξιολογήσεις καλύτερα τα δεδομένα γύρω σου!

Γ’Δεκαήμερο: Μία εξαιρετική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου δεκαήμερο και μάλιστα είναι και η εβδομάδα των γενεθλίων σου ! Ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα επομένως να αναμένεις ότι κάνεις σπουδαία βήματα επέκτασης, προόδου, ανάπτυξης και η ζωή σου εξελίσσεται σε πολύ καλούς ρυθμούς, οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Θέλω μόνο να μου προσέξεις τα καβγαδάκια στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α’ Δεκαήμερο: Καλωσορίζεις τον Ερμή στο ζώδιο σου και οι μέρες σου γεμίζουν επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις, ιδέες και εσύ νιώθεις ότι βρίσκεις και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου! Σχέδιά σου ευοδώνονται και σταθεροποιούνται όπως και επαφές με εξωτερικό ή με άτομα που λείπουν μακριά! Ο Άρης από τους Ιχθείς σε θέτει άμεσα και γρήγορα σε εγρήγορση για ζητήματα επαγγελματικά. Η ένταση ωστόσο δεν λείπει!

Β’Δεκαήμερο: Δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές και εξελίξεις για το δικό σου δεκαήμερο, ωστόσο η εβδομάδα αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ένα μεταβατικό σκαλοπάτι για σημαντικές εξελίξεις που θα έρθουν στην πορεία! Αρκετές στιγμές μπορεί να νιώσεις ότι τα βήματά σου είναι αργά και ότι δεν εξελίσσονται όλα στην μορφή που θα θελες.

Γ’Δεκαήμερο: Είναι πολλά που πρέπει να τακτοποιήσεις αυτή την εβδομάδα έτσι τη Δευτέρα είσαι σε ένταση και άγχος κυρίως για ζητήματα επαγγελματικά. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και την Τετάρτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε μία φάση επαναξιολογήσεων.  Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις σε ανακουφίζουν και μπορείς να καλύψεις κενά του περασμένου διαστήματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α’Δεκαήμερο: Οι μεγάλες ανησυχίες υποχωρούν ενώ στα οικονομικά μπορείς να κάνεις ένα καλό πλάνο που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις από το άγχος που είχες την τελευταία περίοδο. Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ιχθύ και σε παρακινεί να κινητοποιηθείς μέσω των επαφών και των γνωριμιών σου. Ζητήματα που αφορούν νομικά έγγραφα / συμφωνίες προχωρούν με επιτυχία. Πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτό τον καιρό φέρνουν μία νέα προοπτική.Η ψυχολογία σου είναι σχετικά πιο βελτιωμένη.

Β’ Δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες βασανίζεσαι με τα «γιατί» και τα «πώς» και τις υπεραναλύσεις που αφορούν κυρίως τις προσωπικές σου σχέσεις. Νιώθεις ότι δεν λαμβάνεις από τους ανθρώπους γύρω σου αντίστοιχα  με αυτό που προσφέρει και αυτό σε κάνει πιο καχύποπτο και πιο επιφυλακτικό!

Γ Δεκαήμερο: Μία ιδανική εβδομάδα για να έχεις θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σου, στις συνεργασίες σου, για να κλείσεις πληγές και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα το οποίο θα σου δώσει ελπίδα και δύναμη. Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μία φάση «στασιμότητα» ή και αναμοχλεύσεων (αναζητάς τι έχει φταίξει σε μία δύσκολη ή και αδιέξοδη σχέση του παρελθόντος). Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και μέσω των γνωριμιών σου δέχεσαι και τις πιο σημαντικές θετικές επιρροές! Πες ναι σε μία νέα συνεργασία!

ΛΕΩΝ

Α’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό, η κοινωνική σου ζωή αποκαθίσταται ενώ πλέον είσαι σε θέση να επεξεργαστείς καλύτερα τα δεδομένα σε μία σχέση ή συνεργασία σου και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Οι αλλαγές στους στόχους και στην καριέρα σου έχεις κατανοήσει ότι είναι επιβεβλημένες και εσύ ήδη από αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι στις επιθυμίες που θέλεις να εκπληρώσεις και κάνεις τις επικοινωνίες εκείνες με τους ανθρώπους που σταθερά στηρίζουν τα σχέδιά σου! Τα οικονομικά σου είναι ευάλωτα και δεν λείπουν οι ανησυχίες και το άγχος για υποχρεώσεις προς τρίτους!

 

Β’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σε βοηθά να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε πλήγωσαν , να ηρεμήσεις ψυχολογικά , να ασχοληθείς με ζητήματα πολύ προσωπικά και να βρεις λύσεις.Οι μέρες σου κυλούν ήρεμα, αρκετές στιγμές όμως μπορεί να νιώθεις το αίσθημα του ανικανοποίητου!

Γ’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις και καβγαδάκια είτε με τον μόνιμο σύντροφο , είτε με κάποιο συνεργάτη, είναι βέβαιο όμως ότι δεν γλιτώνεις τις κοντρίτσες. Στην πορεία το κλίμα αποκαθίσταται , ενώ οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Δία και τον Πλούτωνα στηρίζουν τα επαγγελματικά σου σχέδια και σε βοηθούν να παραμένεις δυνατός, επεκτατικός και σταθερός στην καριέρα σου! Η εβδομάδα είναι ωστόσο καλή για να ασχοληθείς και να βελτιώσεις ζητήματα που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα! Επαφές με φιλικά πρόσωπα του χτες είτε και με ερωτική ιστορία του χτες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σε θέτει σε εγρήγορση από το ξεκίνημά της όπου ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους.  Βρίσκεσαι σε επικοινωνία για ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου και την προοπτική της, ενώ οι ιδέες σου και το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα αποδειχθούν το «ατού» σου αυτή την περίοδο! Εκνευρισμοί με το σύντροφο ή με τα άτομα που συνεργάζεσαι θα πρέπει να αποφευχθούν! Η συμπεριφορά των ανθρώπων που συνδέεσαι στενά μπορεί να είναι αρκετά απότομη!

Β’ Δεκαήμερο: Προσπαθείς να ανασυνταχτείς, να συγκροτήσεις τις υποθέσεις σου, ενώ οι επικοινωνίες που γίνονται αυτό τον καιρό σε ευνοούν! Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται αργά και αυτό σου προκαλεί ανασφάλεια.

Γ’Δεκαήμερο: Ιδανική εβδομάδα για να νιώσεις και πάλι την ψυχή σου να γεμίζει χαρά και ικανοποίηση! ΟΙ θετικές όψεις του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Δία και τον Πλούτωνα, φέρνουν σημαντικές ευκαιρίες απόλαυσης και ευδαιμονίας, σε ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, την τέχνη. Ευνοείσαι και σε οικονομικές διαπραγματεύσεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα με νέες προοπτικές, βαθύτερη κατανόηση από την πλευρά σου τι ακριβώς επιθυμείς, τι θέλεις και τι σου δίνει ικανοποίηση, ενώ οι ευκαιρίες επικοινωνιών, μετακινήσεων,  συζητήσεων και γνωριμιών δεν λείπουν! Το επαγγελματικό πρόγραμμα σου θα είναι τεταμένο, ενώ θα νιώσεις και κούραση εξαιτίας της αλλαγής των ρυθμών της καθημερινότητάς σου!

Β’ Δεκαήμερο: Η ανασφάλεια για τα οικονομικά συνεχίζεται όμως εντέλει θα μπορέσεις να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου! Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι σε φάση αναθεωρήσεων, αλλά και σκέψεων  αναφορικά με το παρελθόν σου, για την ώρα ακόμα υπάρχει στασιμότητα.

Γ’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά δημιουργικά, με σένα να είσαι σε εγρήγορση  με το πάθος να κινητοποιηθείς και να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου! Η ψυχολογία σου βελτιώνονται ενώ υποθέσεις  που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου φαίνεται ότι εξελίσσονται ομαλά. Στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια, ενώ ζητήματα ακίνητης ή οικογενειακής περιουσίας μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο! Στα αισθηματικά δεν λείπουν οι ευκαιρίες επαφών και λύσεων με άτομο που το γνωρίζεις εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο:  Το κλίμα ηρεμεί, μπορείς να αξιολογήσεις και να δεις πιο ώριμα και συνειδητοποιημένα κάποιες καταστάσεις που σε πίκραναν αλλά και να κάνεις τις απαραίτητες ανακατατάξεις στη ζωή σου! Η εβδομάδα σε βοηθά να συγκροτήσεις οικονομικές υποχρεώσεις που συνδέονται με τρίτα πρόσωπα ή και χρεωστικά υπόλοιπα και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις με ευκολία.  Η ανάγκη σου για έρωτα, διασκέδαση, απόλαυση αρχίζει να επανέρχεται και δέχεσαι και τις προκλήσεις που σε κινητοποιούν! Προσοχή στα καβγαδάκια με τα παιδιά (αν είσαι γονέας)!

Β’ Δεκαήμερο: Είσαι σε μία διαδικασία που με αργά και σταθερά βήματα δρομολογείς τα αμέσως επόμενα σχέδια σου! Οι μέρες σου προσφέρουν ικανοποίηση, ζεστασιά, κάνεις όνειρα, σχέδια, ενώ είσαι σε αναμονή των πιο σημαντικών εξελίξεων που σιγά – σιγά καταφθάνουν

Γ’Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις και νεύρα και η συνεννόηση με τα άτομα που συναναστρέφεσαι δεν θα σε καλύπτει, αντιθέτως θα σε εξωθεί, απόφυγε τις άσκοπες συζητήσεις με σύντροφο ή συνεργάτες ιδιαίτερα την Δευτέρα.  Μία σημαντική είδηση, μία σημαντική πρόταση / ευκαιρία, ή μία σημαντική απόφαση, θα αποτελέσει τις ημέρες αυτές την αιτία να χαρείς, να κάνεις νέα σχέδια, ή  να κάνεις σταθερά βήματα προς μία νέα σχέση, ή και συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α’ Δεκαήμερο: Μπαίνεις σε ένα εξαιρετικό διάστημα για την εξέλιξη σχέσεων / συνεργασιών και μπορώ να πω ότι από αυτή την εβδομάδα θα έχεις τις ειδήσεις, τα νέα, τις επαφές, που θα σε χαροποιήσουν αλλά και θα σε βοηθήσουν να βάλεις σταθερές βάσεις στα σχέδιά σου! Η διάθεσή σου θα είναι μεταβαλλόμενη ενώ κάποιοι εκνευρισμοί με οικογενειακά πρόσωπα δεν θα λείψουν!

Β’ Δεκαήμερο: Είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο που καλείσαι να κλείσεις εκκρεμότητες. Η διάθεσή σου αρκετές στιγμές θα είναι βαριά ή και ανήσυχη, λόγω ότι πρέπει να τακτοποιήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχαν μείνει πίσω. Το τοπίο στην προσωπική σου ζωή καθαρίζει και πλέον αναγνωρίζεις καλύτερα τι θέλεις για την πορεία των αισθηματικών σου!

Γ’ Δεκαήμερο:  Είσαι σε εγρήγορση να πάρεις πρωτοβουλίες, να κινηθείς να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου και είσαι διαρκώς σε κίνηση αλλά και σε ένταση από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Σχέσεις και Συνεργασίες του παρελθόντος επανέρχονται στη ζωή σου σημαντικό είναι να προσέξεις τις επιλογές σου και να θυμάσαι πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσό.Οι επαγγελματικοί σου ρυθμοί επανέρχονται ενώ σου δίνεται και μία οικονομική ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α’ Δεκαήμερο:  Σε επικοινωνιακή εγρήγορση βρίσκεσαι αυτή την εβδομάδα, ενώ επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες που αφορούν την εργασία κρίνονται υπέρ σου! Είναι ωστόσο και ένα καλό διάστημα για να πάρεις την απόφαση για διατροφή / άσκηση και αλλαγές σε συνήθειές σου!

Β’ Δεκαήμερο:  Το κλίμα είναι ευχάριστο και αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η δυνατότητα να εκφραστείς, να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα και να αρκεστείς στα απλά πράγματα που δίνουν χαρά! Δεν υπάρχουν εντυπωσιακές εξελίξεις όμως και η ηρεμία καλή δεν είναι;

Γ’ Δεκαήμερο: Επιτέλους ανάσα  θα πεις αυτή την εβδομάδα, όπου μάλιστα είναι και αρκετά τυχερή στην πορεία της, τόσο για την εξέλιξη προσωπικών σχεδίων, όσο και για την πορεία υποθέσεων που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο λαμβάνεις χαρά και ικανοποίηση μετά από πολύ καιρό και νιώθεις περισσότερη ζωτικότητα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι ευάλωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Κατασταλάζεις πιο ώριμα στα θέλω σου, έχεις συζητήσεις στα αισθηματικά σου που ξεκαθαρίζουν το τοπίο και όλα πλέον σου φαίνονται πιο ξεκάθαρα. Σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις τη ζωή σου σε μία πιο συγκροτημένη πορεία. Τα οικονομικά έχουν τις απαιτήσεις τους και τα έξοδα τρέχουν …

Β’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι κάπως στάσιμη με εσένα να αισθάνεσαι ότι κάποιες επιθυμίες σου καθυστερούν να γίνουν πραγματικότητα. Η Τετάρτη κρίνεται η πιο καλή ημέρα αφού η Σελήνη κινείται στο ζώδιο και δεκαήμερό σου προσφέροντάς σου την άνεση να περάσεις όμορφες στιγμές.

Γ’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Άρη από το ζώδιο σου, να σου προκαλεί εντάσεις. Προσοχή στα οικογενειακά καβγαδάκια και προσπάθησε να μην τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά. Προσπάθησε ωστόσο να αποφύγεις και ζημιές στο σπίτι. Στην πορεία της εβδομάδα αποκαθιστάται η ηρεμία, ενώ προσφέρονται λύσεις και ευκαιρίες για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά. Στα αισθηματικά είναι περιόδος ερωτικών επιστροφών του παρελθόντος είτε εσύ βρίσκεσαι σ εμία περίοδο ερωτικής αναθεώρησης καταστάσεων του χτες.

ΙΧΘΥΣ

Α’ Δεκαήμερο :Αυτή την εβδομάδα καλωσορίζεις τον Άρη στο ζώδιο σου, όπου σου δίνει την δυναμική να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς ενεργά στην καθημερινότητά σου! Προσοχή ωστόσο στη νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσει καβγαδάκια με το περιβάλλον σου! Ο Ερμής κάνει τη είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σκέψεις και συζητήσεις αφορούν κυρίως τις προσωπικές / οικογενειακές σου υποθέσεις.

Β’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα δεν έχει σημαντικά γεγονότα ή σπουδαίες εξελίξεις, είσαι σε περίοδο ανασυγκρότησης, ενώ δεν λείπουν οι δεύτερες σκέψεις, η αναβλητικότητα αλλά και η αναμονή από την πλευρά σου! Το βράδυ της Παρασκευής με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο μπορείς να προσμένεις ευχάριστες στιγμές με οικεία σου πρόσωπα!

Β’ Δεκαήμερο: Εξαιρετικά θετική κρίνεται η εβδομάδα για επαφές που θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν στην εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών. Νιώθεις πιο δυνατός, κερδίζεις την εύνοια και την συμπάθεια από το περιβάλλον σου! Δεν λείπουν οι ανησυχίες για τα οικονομικά σου, ενώ συχνά μπορεί να σε διακατέχει και η νοσταλγία καταστάσεων που άγγιξαν στο παρελθόν την ψυχή σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Μαΐου 2020
Επόμενο άρθροΆρης στους Ιχθείς από 13 Μαϊου 2020: Πώς θα μας επηρεάσει;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here