Widgets Magazine

Κάλλιο αργά παρά ποτέ αυτό είναι το μότο που με εκφράζει στον τρόπο που εκφράζομαι και επικοινωνώ … Μπορεί να αργώ να πάρω αποφάσεις, όμως ακολουθώ πάντα τον δρόμο της μεθοδικότητας και του ρεαλισμού. Πριν κάθε μου λέξη ή απόφαση, έχω φροντίσει πρώτα να υπάρχουν «δικλείδες ασφαλείας». Όταν σχηματίζω μία άποψη, ή παίρνω μία απόφαση, τότε κανείς δεν μπορεί να με μεταπείσει  και παραδέχομαι ότι πεισμώνω, για αυτό και πολλοί με χαρακτηρίζουν ως «αγύριστο κεφάλι»!

Γενικά δεν μπορεί εύκολα ένας άνθρωπος να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, αν δεν περάσει «χρόνος» για να μου αποδείξει με επιχειρήματα, ότι αξίζει να επενδύσω σε αυτόν.   Ο τρόπος σκέψης μου μπορεί να είναι αργός και σταθερός, όμως μπορώ να διαχειριστώ με απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια ζητήματα πρακτικά. Εκφράζομαι μέσα από την τέχνη, φημίζομαι για τις γουστόζικες επιλογές μου, ενώ όλοι μου λένε ότι είμαι η ήρεμη δύναμη, γιατί δεν χάνω την ψυχραιμία μου …

Είμαι ο Ερμής στον Ταύρο, όπου από τις 11 -30 Απριλίου  θα μεταδώσω όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου και θα σε βοηθήσω να συγκροτήσεις τις σκέψεις σου προκειμένου να φέρεις και πάλι την αρμονία στην καθημερινότητά σου. Ας μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο καιρό – όσο ήταν ο Ερμής στον Κριό – σκέψεις και επικοινωνίες είχαν την ταχύτητα φωτός,  δεν έλειψαν οι εντάσεις, οι καβγάδες, οι εγωιστικές τάσεις, η αυθάδεια , υπήρξαν όμως  οι λόγοι και οι αιτίες για να υπάρξουν ρήξεις, καταλυτικές αποφάσεις αλλά και αρνητικές σκέψεις που προξένησαν ένταση.

Τώρα λοιπόν είναι η στιγμή να μπουν τα πράγματα στην θέση τους, να χαλαρώσουμε τους τόνους,  να δούμε κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό, να σκεφτούμε και να συγκροτήσουμε αισθηματικά και οικονομικά, με υπομονή αλλά και μεθοδικότητα… Οι ευκαιρίες για “επαφή” με τη φύση και μετακινήσεις στην εξοχή θα χαρίσουν ενέργεια και πνευματική εγρήγορση.

Η σύνοδος που θα σχηματίσω με τον Ουρανό και το εξάγωνο με την Αφροδίτη  στις 18/4  θα προκαλέσει αρκετά επικοινωνιακά ξαφνιάσματα. Ζητούμενο εδώ είναι να σε κάνω να αλλάξεις τρόπο θεώρησης των καταστάσεων και να επιδιώξεις την αλλαγή ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος τέλος  του δευτέρου δεκαημέρου   (κοντά στην 13η μοίρα). Αυτή την ημέρα δεν θα λείψουν οι ξαφνικοί , αντιδραστικοί και επαναστατικοί καβγάδες, η ανατροπή σε σχέδια / αποφάσεις, προσοχή χρειάζεται να δείξεις σε μετακινήσεις και στο μεταφορικό μέσο. Από την άλλη πλευρά θα υπάρξουν και ξαφνικές γνωριμίες, απρόσμενες προτάσεις ενώ κάποιοι θα σταθούν και τυχεροί μέσα σε όλη αυτό τον επικοινωνιακό αιφνιδιασμό. Ποιοι είναι αυτοί;  Οι  Παρθένοι, οι Αιγόκεροι  καθώς και οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στις 26/4, έρχεται για να φέρει την ισορροπία δίνοντας μας το μήνυμα ότι μέσα από την σκέψη και την ισορροπία, μπορούμε να εκφράσουμε τα βαθύτερα θέλω μας και να βρούμε λύσεις στα επικοινωνιακά ευτράπελα που μεσολάβησαν τις παραπάνω μέρες. Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου αυτή την ημέρα δέχονται αλλά και εκφράζουν με τα λόγια τους τις επιθυμίες τους. Οι δημιουργικές ιδέες μπορούν να φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Το τετράγωνο που θα σχηματίσω με τον Κρόνο στις 24/4, θα προκαλέσει εμπόδια στην εύρυθμη εξέλιξη των επικοινωνιών. Δυσάρεστες ειδήσεις θα κάνουν αίσθηση, ενώ το αίσθημα του περιορισμού και του εγκλωβισμού θα είναι η βασική αιτία να δημιουργηθούν αρνητικές σκέψεις. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου (κοντά στην 23η μοίρα) θα νιώσετε αυτή την ημέρα που φέτος συμπίμπτει και με το Πάσχα, θα είστε αρκετά πιο εσωστρεφείς αλλά και με πιο “βαριά” διάθεση, ίσως και λίγο πιο αποστασιοποιημένοι από την κοινωνική ζωή.

 

Το εξάγωνο που θα σχηματίσω με τον Ποσειδώνα στις 25/4  θα χαρίσει σε όλους σας την έμπνευση, την δημιουργικότητα, τον ιδεαλισμό  την διάθεση να εκφράσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, ενώ θα αναζωπυρωθεί η πίστη σας αλλά και η φαντασία. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα βρεθούν στα «φόρτε» τους ενώ  οι τρυφερές συναισθηματικές εκδηλώσεις θα τονώσουν το ηθικό .. Τυχεροί θα σταθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς που γεννήθηκαν στις αρχές τρίτου δεκαημέρου  καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Το εξάγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 27/4 αναμένεται να σκορπίσει θετικά νέα, τόσο για θέματα αισθηματικά όσο και για οικονομικά. Η σκέψη είναι αισιόδοξη, επεκτατική, πέφτουν νέα σχέδια στο τραπέζι των συζητήσεων και αρκετοί δέχονται σημαντικές προτάσεις, έχουν  σπουδαίες νέες γνωριμίες. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Με το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 28/4   η δύναμη του νου μπορεί πραγματικά να συμβάλει στην εξέλιξη, στην πρόοδο, στην άνοδο και στην επίτευξη. Η διεισδυτικότητα της σκέψης, η καλή μνήμη και οι πρακτικές ικανότητες  θα βοηθήσουν στην υπερνίκηση εμποδίων. Αυτή την ημέρα οι τυχεροί θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

 

Οι τάσεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Θα μπορέσεις να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα οικονομικά σου και θα διαχειριστείς με συνέπεια τις υποχρεώσεις σου, γεγονός που θα σου προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά.  Θα βρεις τους τρόπους να διαχειριστείς πιο σταθερά τα επαγγελματικά σου! Είναι μία εποχή που ανασυγκροτείς κάποιες αξίες και αυτό θα σου προσφέρει δύναμη!

Ταύρος: Θα σου χαρίσω πνευματική εγρήγορση, εκφραστικότητα, την ικανότητα να πάρεις αποφάσεις αλλά και να βγεις από το καβούκι σου, γνωρίζοντας ανθρώπους αλλά επικοινωνώντας και με έναν τρόπο πιο εποικοδομητικό.  Θα αλλάξεις τρόπο σκέψης, θα αιφνιδιαστείς από ξαφνικά μηνύματα / ειδήσεις αλλά θα αναγκαστείς να θέσεις και κάποια όρια, ή να πάρεις κάποιες σκληρές αποφάσεις για την πορεία σου.

Δίδυμος:  Θα σε βοηθήσω να διεισδύσεις λίγο παραπάνω στις πολύ κρυφές, μυστικές, ασυνείδητες σκέψεις σου και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποιες καταστάσεις .   Μπορεί να νιώσεις ότι κλείνεσαι λίγο παραπάνω στον εαυτό σου, στην πραγματικότητα όμως σου δίνω την ευκαιρία να ανασυγκροτηθείς για να περάσω στην συνέχεια στο δικό σου ζώδιο. Αυτό το διάστημα μπορείς να συλλέξεις στοιχεία, να καθορίσεις μετέπειτα βήματα, να βάλεις σε σειρά τα επαγγελματικά …

Καρκίνος:  Ντύσου, Στολίσου για να σε βγάλω βόλτα … Θα γνωρίσεις κόσμο, θα δεις φίλους, θα γελάσεις, θα νιώσεις πιο ανέμελα αλλά και θα περάσεις ωραίες στιγμές με ανθρώπους που ξέρεις ότι σε κάνουν να νιώθεις καλά. Θα πάρεις αποφάσεις για θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα έχεις την ευκαιρία αισθηματικών επικοινωνιών αλλά γνωριμιών  και ναι μπορώ να πω ότι θα βρεις τον τρόπο για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε επιθυμίες σου.

Λέων: Θα το ρίξεις στη δουλειά αλλά θα σου αρέσει, γιατί θα θέσεις στόχους, θα είσαι σε επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις που θα σε βοηθήσουν για το μέλλον και την προοπτική της καριέρας σου! Θα γίνουν νέα ξεκινήματα στον τομέα των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων. Θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα την εργασία σου, το κοινωνικό σου προφίλ και ναι μπορείς να βρεις και συμμάχους.  Ξέχωρα από αυτό, σε βλέπω ότι δεν καταθέτεις τα όπλα αλλά επιμένεις με πείσμα, επιμονή αλλά και με δόσεις υπερβολής κάποιες στιγμές να πετύχεις αυτό που θέλεις εδώ και τώρα… Δεν θα τα πας άσχημα όμως.

Παρθένος:  Ετοίμασε βαλίτσα ή τουλάχιστον άρχισε να σερφάρεις στο διαδίκτυο αναζητώντας και προνοώντας από τώρα για τα ταξιδάκια του καλοκαιριού αλλά και για τους προορισμούς που θέλεις να επισκεφτείς.  Θα σου δώσω την ευκαιρία να συγκροτήσεις συμφωνίες, σχέδια, νομικά έγγραφα… Θα έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, ή με άτομα του εξωτερικού. Θα μπορέσεις να αφομοιώσεις περισσότερη γνώση και ναι τις ημέρες αυτές θα σε προβληματίσω δημιουργικά προκειμένου να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις με ένα τρόπο διαφορετικό!

Ζυγός:  Θα σε βοηθήσω να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου, τις υποχρεώσεις σου, τα δάνεια, τις κάρτες και όλες αυτές τις εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί! Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις και να βρεις λύσεις στις καταστάσεις που σε έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα συναισθηματικά! Το μυαλό σου θα είναι αρκετά πιο επικεντρωμένο, διεισδυτικό αλλά και απόλυτο, γεγονός που  μπορεί να σε κάνει να εκφράζεσαι πιο επίμονα και επιβλητικά.

Σκορπιός:  Θα έρθεις σε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται σταθερά στη ζωή σου, τους συνεργάτες σου , αλλά και το σύντροφό σου! Θα υπάρξει ένα πνεύμα αλληλοκατανόησης  και οι επικοινωνίες θα μπορούν να φέρουν ένα πιο εποικοδομητικό αποτέλεσμα! Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σχέσεων και συνεργασιών, οι οποίες θα μπορούν να είναι σταθερές στο χρόνο!

Τοξότης: Δεν νομίζεις πως έφτασε η ώρα να βάλουμε σε μία τάξη την καθημερινότητά σου;;; Θα σε βάλω σε πρόγραμμα, θα σε κάνω να σκεφτείς και να συγκροτήσεις την εργασία σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, να επικοινωνήσεις για θέματα που αφορούν τις εργασιακές σου δραστηριότητες. Θα μπορέσεις επίσης να σκεφτείς και να αποφασίσεις σταθερά για θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση (μήπως να ξεκινούσαμε την δίαιτα που λέγαμε), ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις την απόφαση να κόψεις και κακές συνήθειες (πολύ καπνίζεις βρε παιδάκι μου, ώρα να το περιορίσεις).

Αιγόκερως: Θα σου δώσω επιτέλους την ευκαιρία να εκφραστείς, να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις με νέο κόσμο, να ανοιχτείς περισσότερο στα ερωτικά σου και να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Θα σου δώσω τις ευκαιρίες να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν, να ασχοληθείς με την τέχνη, αν είσαι γονιός θα μπορέσεις να έχεις και όμορφες συζητήσεις / επικοινωνίες / χαρές από τα παιδιά σου! Επιπλέον, θα έχεις την έμπνευση, το μεράκι, την ιδέα για να ασχοληθείς με όλα αυτά τα δημιουργικά σου σχέδια !

Υδροχόος: Δεν σου αρέσω ιδιαίτερα από αυτή την θέση, γιατί στρέφω το μυαλό σου στις πιο πρακτικές υποθέσεις της ζωής σου και σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την δουλειά. Ναι , σε αυτούς τους τομείς θα θελήσω να σε βάλω σε τάξη και πρόγραμμα, προκειμένου να σκεφτείς και να συγκροτήσεις όλα αυτά που πρέπει να κάνεις. Θα βελτιώσω όμως το επικοινωνιακό κλίμα με τους συγγενείς σου, αλλά και με τους συνεργάτες σου, θα σου δώσω τις ευκαιρίες να κινηθείς επαγγελματικά, αλλά και να συγκροτηθείς προκειμένου να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να αποκτήσεις περισσότερη αρμονία.

Ιχθύς: Σου δίνω φίλε μου Ιχθύ την δυνατότητα να εκφραστείς, να εξωτερικεύσεις όλες αυτές τις σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου, ενώ θα σου χαρίσω ιδέες και εμπνεύσεις! Θα μοιραστείς ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανθρώπους, θα γνωρίσεις νέο κόσμο και φέρω στο προσκήνιο συζητήσεις, προτάσεις, συμφωνίες … Ο κοινωνικός σου κύκλος θα επεκταθεί, ωστόσο θα αποκτήσεις και περισσότερους συμμάχους. Θα έχεις αρκετές μετακινήσεις, ενώ οι σχέσεις σου με τα αδέρφια θα βελτιωθούν!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια Εβδομάδας 11 έως 17 Απριλίου 2022
Επόμενο άρθροΆρης στους Ιχθείς από 15 Απριλίου 2022: Πώς θα μας επηρεάσει;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ