Widgets Magazine

Άρης, ο πύρινος πλανήτης που είναι κυβερνήτης του Κριού, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης αντίδρασης, ο πλανήτης της ενέργειας, της δύναμης, της πρωτοβουλίας, της ώθησης, της μαχητικότητας . Μας δίνει την δύναμη να κινητοποιηθούμε, να δράσουμε, να διεκδικήσουμε, να αγωνιστούμε, να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε …. Ο Άρης είναι ο βασικός ρυθμιστής των εξελίξεων που συμβαίνουν γύρω μας, αφού αποτελεί τον σπινθήρα , που δίνει την ώθηση ή αλλιώς το “μαρς” για να γίνει η έναρξη κάθε δράσης! Στις 15 Απριλίου 2022  ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ιχθύ όπου και θα παραμείνει ως τις 25 Μαϊου 2022.

Ο “Πεφωτισμένος Μαχητής”

Από αυτή την θέση τον Άρη θα μπορούσα να τον περιγράψω ως τον “Πεφωτισμένο Μαχητή”, τον μαχητή που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλη την γνώση, την σοφία, την εμπειρία από την πορεία του στο ζωδιακό κύκλο. Ο Άρης από αυτή την θέση λειτουργεί εσωτερικά, υπομένει και ψυχανεμίζεται την ενέργεια που υπάρχει γύρω του πριν αναλάβει δράση, θυσιάζει και θυσιάζεται, προσφέρει και λειτουργεί με πράξεις που έχουν ως κίνητρο το κοινό καλό … Εμψυχώνεται και νιώθει δυνατός, μέσω της εμψύχωσης και της ουσιαστικής στήριξης που δίνει απεριόριστα στους άλλους με πράξεις αγάπης! Ενεργεί βασιζόμενος το ένστικτό του, την εσωτερική του φωνή ή αλλιώς την διαίσθησή του και προτιμά να λειτουργεί στο παρασκήνιο…. Πηγή δύναμης και ενέργειας για τον Άρη αυτό είναι η τέχνη, ο διαλογισμός, ο μυστικισμός , η φιλοσοφία, ενώ είναι και ένας καλός “θεραπευτής” όπου μπορεί μέσω των ενεργειών του να απαλύνει τον ψυχικό και σωματικό πόνο. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας λοιπόν ΛΕΜΕ ΝΑΙ σε φιλανθρωπικές δράσεις προσφοράς αλληλεγγύης, σε κινήσεις που θα βοηθήσουν στη “ίαση” ψυχολογικών ή σωματικών παθήσεων, σε καλλιτεχνικές δράσεις που θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση ενέργειας, αλλά και στην δημιουργική φαντασία η οποία μπορεί να γίνει μία υπέροχη διέξοδος εκτόνωσης!

Στα δίχτυα της ευαισθησίας

Ο Άρης ωστόσο από αυτή την θέση, δεν παύει να κουβαλά και ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη του, που τον κάνει συχνά να αισθάνεται ότι έχει “κουραστεί” από τις προκλήσεις, τις δοκιμασίες και τις κακουχίες της ζωής, συχνά αισθάνεται ψυχικά και σωματικά εξαντλημένος. Παρόλο που κυνηγά τα όνειρα και τα ιδανικά του, συχνά μπερδεύεται, διχάζεται και αναβάλει την άμεση δράση του, είτε από δηλία, είτε από φόβο μην κάνει λάθος ή να μην βλάψει. Οι “φοβίες” του είναι πολλές όπου τις αναμοχλεύει και γίνονται η αιτία να να νιώθει αποδυναμωμένος ή και στάσιμος! Συχνά αυτοθυσιάζεται και αυτό του στερεί τον ενθουσιασμό και την δύναμη για ζωή … Οι ευαισθησίες του (αλλά και οι εξαρτήσεις του) πολλές φορές λειτουργούν ως τα ύπουλα “δίχτυα” που τον ακινητοποιούν και δεν τον αφήνουν να δράσει ελεύθερα, ανεξάρτητα και με ορμή …. Αρκετές στιγμές επιλέγει να δραπετεύσει από την πραγματικότητα και να μένει προσκολλημένος ή και υποδουλωμένος / εξαρτημένος (όσο σκληρό και να ακούγεται) από ανθρώπους ή και καταστάσεις. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας ΛΕΜΕ ΟΧΙ σε κάθε μορφή εξάρτησης, στην θυματοποίηση, σε δράσεις που θα αποβούν επικίνδυνες ή και απειλητικές για την ψυχική και σωματική υγεία, στους λανθασμένους τρόπους διαφυγής από την πραγματικότητα.

Το κλειδί είναι η ισορροπία

Ο Άρης είναι ένας πύρινος πλανήτης, ενώ ο Ιχθύς είναι ένα υδάτινο ζώδιο, τα δύο αυτά στοιχεία δεν αποτελούν έναν εύκολο συνδυασμό. Το νερό σβήνει την φωτιά, ενώ η φωτιά στεγνώνει το νερό… Ας σκεφτούμε όμως και το εξής: Ότι η φωτιά μπορεί να φέρει το νερό σε σημείο βρασμού για να υπάρξει οποιαδήποτε παραγωγή, ενώ το νερό μπορεί να ηρεμήσει την ανεξέλεγκτη πορεία της φωτιάς. Έτσι λοιπόν με τον Άρη από τους Ιχθείς το κλειδί είναι η “ισορροπία” την οποία καλούμαστε να διατηρήσουμε το επόμενο διάστημα, έστω και μέσω προκλήσεων….

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τον Άρη στους Ιχθείς

Πιο δυναμική και έντονη είναι η επιρροή του Άρη από τους Ιχθείς για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς όπου το επόμενο διάστημα αναμένεται να βιώσουν τα πιο σημαντικά γεγονότα. Οι παραπάνω εκπρόσωποι του ζωδιακού που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο ή εσείς που έχετε προσωπικούς πλανήτες (ήλιο, σελήνη, ερμή, αφροδίτη, άρη) ή σημεία (ωροσκόπο, μεσουράνημα)  κοντά στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, καλείστε (στις αρχές Μάη)  να διαχειριστείτε και να κλείσετε κάποια ζητήματα που προέκυψαν στην ζωή σας κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου 2021. Οι παραπάνω εκπρόσωποι του ζωδιακού που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ή που έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων, δείξτε προσοχή κοντά στις 18/5 σε συγχύσεις, αποσυντονισμό, αποδιοργάνωση και ασθενικότητα!

 

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης τα 12 Ζώδια

Κριός: Μπαίνετε σε μία περίοδο που αναγκάζεστε να προβείτε στο κλείσιμο καταστάσεων και η διαδικασία αυτή σας εξουθενώνει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Θα χρειαστεί έμπρακτα να δείξετε την αγάπη και την αφοσίωσή σας σε δικούς σας ανθρώπους που θα έχουν ανάγκη την υποστηρίξη και την φροντίδα σας. Λειτουργήστε πιο μυστικά ή και παρασκηνιακά για τις αμέσως επόμενες επαγγελματικές σας δράσεις.

 

Ταύρος: Ο Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ σας παρακινεί να κυνηγήσετε τα όνειρα, τις επιθυμίες, τα θέλω σας.Δραστηριοποιείστε συλλογικά, δικτυώνεστε, γνωρίζετε κόσμο όμως κάνετε και τα ξεκαθαρίσματά σας στις φιλίες σας, επομένως δεν θα λείψουν και κάποιες εντάσεις! Είναι η ιδανική εποχή για να κινητοποιηθείτε και να ΄γινετε πιο αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αλλά και να ξεκινήσετε μία νέα συλλογική δραστηριότητα.

 

Δίδυμοι: Σημαντική η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ οπου το επόμενο διάστημα επηρεάζει σημαντικά την καριέρα, τους στόχους σας, την κοινωνική σας καταξίωση. Εσείς τώρα δίνεται έναν σημαντικό αγώνα για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, να αναμένεται όμως ότι θα έχετε και σημαντικές ανακατατάξεις. Προσοχή στις επαφές σας με πρϊστάμενο (βάλτε νερό στο κρασί σας) ενώ αποφύγετε εντάσεις με τον σύζηγο ή και με τον πατέρα. Μην αναβάλετε για αύριο αυτό που μπορείτε κάνετε σήμερα.

 

Καρκίνος: Αρκετά θετική είναι η επιρροή που δέχεστε από τον Άρη από τους Ιχθείς, όπου σας βοηθά να βρεθείτε σε εγρήγορση και επαναφέρετε την αισιοδοξία στη ζωή σας. Το επόμενο διάστημα ευνοούνται επαφές, γνωριμίες, συμφωνίες, εκπαιδευτικές ή και νομικές δραστηριότητες. Από την άλλη πλευρά θα υπάρχουν και μετακινήσεις που θα σας χαροποιήσουν αλλά και εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να φιλοσοφήσετε τη ζωή με έναν τρόπο διαφορετικό.

 

Λέων: Αρκετά πιεστικό θα είναι το επόμενο διάστημα τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά / οικονομικά. Στον ψυχολογικό τομέα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια ασυνείδητοι φόβοι όπου καλείστε να τους διαχειριστείτε, σημαντικό είναι λοιπόν να αναγνωρίσετε τώρα τα σημάδια που σας δίνονται και να εργαστείτε εσωτερικά προκειμένου να ξεπεράσετε καταστάσεις του χτες. Στον οικονομικό τομέα, τώρα είναι περίοδος εξελίξεων για ζητήματα φοροτεχνικά / τραπεζικά / γραφειοκρατικά. Αγχώνεστε για την διεκπαιρέωση εκκρεμοτήτων ή και νιώθετε αναφάλεια για τα νέα δεδομένα που τώρα δημιουργούνται. Η σεξουαλική σας ζωή ενεργοποιείται και έχει το ανάλογο πάθος και συναίσθημα.

 

Παρθένος: Ο Άρης θα κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο απο το δικό σας φέρνοντας κόντρες με το περιβάλλον σας. Συχνά θα αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεστε σε επαφή είναι επιθετικοί, ή και απότομοι στον τρόπο συμπεριφοράς τους, σημαντικό λοιπόν είναι να αποφύγετε τα καβγαδάκια. Δεν θα λείψουν και οι εξελίξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες που θα σας αποσυντονίσουν αλλά και θα σας εκνευρίσουν!

 

Ζυγός: Αρκετά απαιτητικό είναι το επόμενο διάστημα με το πρόγραμμά σας να είναι φορτωμένο και εσείς να χάνεστε μέσα στις πολλές δραστηριότητες που πρέπει να τρέξετε. Η καθημερινότητά σας θα αναστατώνετε συχνά από τις πιέσεις και τις προκλήσεις που θα δημιουργούνται σημαντικό είναι να κάνετε ένα καλό πλάνο δράσης για να μπορέσετε πιο ήρεμα να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Το στρες θα είναι έντονο και πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την ξεκούρασή σας. Καλή περίοδος για να πάρετε πρωτοβουλίες για θέματα άσκησης ή διατροφής.

 

Σκορπιός: Ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ιχθύ σας ενεργοποιεί ερωτικά αλλά και δημιουργικά.Το επόμενο διάστημα αναλαμβάνετε δράση για να απολαύσετε όλα όσα σας είχαν λείψει. Νέα φλερτ μπαίνουν τώρα στο προσκήνιο και σας διεγείρουν ερωτικά, αλλά αγγίζουν και μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σας. Δεν λείπουν ωστόσο και τα καβγαδάκια και οι εντάσεις στα ερωτικά επομένως θυμηθείτε ότι οι ισορροπίες είναι αρκετά ευαίσθητες. Την προσοχή σας και στην σχέση σας με τα παιδιά γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργούνται διαφωνίες. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για ενεργή ενασχόληση με την τέχνη, την ομορφιά ή για κάθε δραστηριότητα που σας προσφέρει χαρά και απόλαυση.

 

Τοξότης: Αρκετά ευερέθιστοι θα είστε το επόμενο διάστημα, με την ψυχολογία σας να είναι μεταβλητή, με εναλλαγές και εσάς να βρίσκεστε συχνά σε έναν συναισθηματικό αναβρασμό. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, γίνονται αυτή την περίοδο η πηγή των εξελίξεων και των γεγονότων. Κάνετε χωροταξικές αλλαγές (σπίτι ή επαγγελματική έδρα) ή υπάρχουν οι αιτίες εκείνες για να δημιουργείται ένταση στο χώρο σας. Δείξτε προσοχή στην σχέση με τα οικεία σας πρόσωπα, γιατί ο τρόπος αντίδρασής σας συχνά θα είναι αρκετά έντονος και εκρηκτικός.

 

Αιγόκερως: Μία δυναμική περίοδος ανοίγεται μπροστά σας και εσείς είστε έτοιμοι να κινηθείτε, να επικοινωνήσετε, να κάνετε συχνές μετακινήσεις, να προχωρήσετε σε συμφωνίες, να διαπραγματευτείτε, να πάρετε αποφάσεις και να αξιοποιήσετε έμπρακτα τις ιδέες σας. Ο λόγος σας αρκετές στιγμές θα είναι αιχμηρός και αυτό είναι κατί που πρέπει να συγκρατήσετε και να περιορίσετε στις επικοινωνίες σας. Προσοχή σε βλάβες με αμάξι αλλά και στην οδήγηση!

 

Υδροχόος: Ο Άρης από τους Ιχθείς εντείνει τις ανασφάλειές σας τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές. Το επόμενο διάστημα αναμένεται απαιτητικό ως προς τα έξοδα, εσείς θα είστε σε μία μόνιμη εγρήγορση για την εύρεση πηγών εσόδων, όμως οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές γεγονός που θα σας αγχώνει. Να αναμένετε όμως και έξοδα τα οποία θα βγουν στην επιφάνεια και δεν τα είχατε στο πρόγραμμα και θα σας αποσυντονίσουν! Αυτό το διάστημα πρέπει να εργαστείτε πιο μεθοδικά και επίμονα στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σας η οποία θα είναι αρκετά πεσμένη.

 

Ιχθύες: Ο Άρης κινείται στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει το επόμενο διάστημα τον δυναμισμό και την ανάγκη να κινηθείτε άμεσα για να δείτε στη ζωή σας εξελίξεις… Η πορεία του ωστόσο θα έχει και τις προκλήσεις γιατί δεν θα μπορείτε με άνεση και ευκολία να διαχειριστείτε τους έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας, ενώ δεν θα λείπουν από πλευρά σας και οι εκνευρισμοί που θα σας φέρνουν αντιμέτωπους με το περιβάλλον σας. Ζητήματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση μπορείτε τώρα να τα επιμεληθείτε με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ερμής στον Ταύρο 11-30 Απριλίου 2022
Επόμενο άρθροΤα Ζώδια της Εβδομάδας 18-24 Απριλίου 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ