Widgets Magazine

Θα τον αναγνωρίσεις από το πλήθος ανθρώπων που συνωστίζονται γύρω του όταν βγαίνει έστω και για ένα απλό καφεδάκι …. Από τον τρόπο που εκφράζει τις πολιτικές του ιδέες, από τις ευαίσθητες κοινωνικές σκέψεις που έχουν ως βασικό στόχο την επαγρύπνηση του κόσμου, από την άνεση να μπορεί να επικοινωνεί με ανθρώπους κάθε ηλικίας, θρησκεύματος, χώρας κλπ !  Ο Ερμής από τον Υδροχόο βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση, όπου χαρίζει στο άτομο προοδευτικό μυαλό, ευρηματικές ιδέες, ευστροφία, κοινωνική δραστηριοποίηση  και άνεση λόγου (τόσο γραπτού όσο και προφορικού)!  Με αυτό το άτομο θα απολαύσεις συζητήσεις γιατί πάντα θα σε βάλει στην διαδικασία να σκεφτείς τα πράγματα από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά  και σίγουρα θα σε προβληματίσει θετικά …Έχει γνώσεις για την τεχνολογία, την αστρολογία, για κάθε νέα επιστήμη και του αρέσει μόνιμα να ψάχνεται για κάτι νέο! Ο τρόπος που εκφράζεται είναι άνετος και σε κάνει και εσένα από την πρώτη στιγμή να νιώσεις σαν να τον ξέρεις χρόνια! Ο Ερμής από το 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου ,  διαθέτει  στο έπακρο όλα τα παραπάνω στοιχεία που περιέγραψα, συνάμα όμως γίνεται και αρκετά επαναστάτης  αλλά και πολύ προοδευτικός γεγονός που πολλές φορές προκαλεί! Ο  Ερμής από το 2ο δεκαήμερο του Υδροχόου είναι πολυμήχανος, μαζί του μπορείς να κουβεντιάσεις τα πάντα,  και σίγουρα το ατού του είναι ότι διαθέτει πολλές γνωριμίες. Όσο για τον Ερμή από το 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου , το άτομο επικοινωνεί σαν ένας καλός πολιτικός, όπου μπορεί με άνεση, τάκτ και διπλωματία να μεταδίδει σκέψεις, γνώσεις, αποφάσεις και να γίνεται και πολύ αγαπητός!

Τι πρέπει να προσέξεις:  Δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να ελέγξεις ή να χειραγωγήσεις τις σκέψεις, τις απόψεις και τις αποφάσεις ενός ανθρώπου που έχει τον Ερμή του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τι θα θαυμάσεις ; Το πρωτοποριακό του μυαλό!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ερμής στον Αιγόκερω
Επόμενο άρθροΕρμής στον Ιχθύ
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.