Widgets Magazine

Λέξεις Κλειδιά: Σοβαρότητα, Υπευθυνότητα, εγωισμός, εγκράτεια, αυστηρότητα, προγραμματισμός

Θα διακρίνεις ότι ένα άτομο έχει τον Ερμή του στο ζώδιο του Αιγόκερω, από τον σοβαρό τρόπο που επικοινωνεί, αλλά και από την υπευθυνότητα που φανερώνει την ώρα των συζητήσεων! Η λογική πάντα πάει μπροστά για αυτό το άτομο όπου προσπαθεί πάντα με τα σωστά επιχειρήματα και με δομημένη σκέψη να ξεχωρίζει το σωστό από το λάθος! Το άτομο που έχει τον Ερμή του σε αυτή την θέση,  υπολογίζει πολύ την άποψη του κοινωνικού περιβάλλοντος για το λόγο αυτό και διαχειρίζεται πολύ έξυπνα, σωστά και υπεύθυνα τις επαφές και τις επικοινωνίες του! Η ανάγκη του όμως αυτή, το να μην έχει κάτι κακό να πει ο κόσμος γύρω του για αυτόν, τον κάνει πολλές φορές να λειτουργεί ανέκφραστα, ή και πολύ συγκρατημένα στις επικοινωνίες του! Αν κουβεντιάσεις λίγο μαζί του, σίγουρα θα σου αρέσει ο ώριμος και υπεύθυνος τρόπος που έχει δομημένα μέσα στο μυαλό του τις σκέψεις του, αλλά συνάμα θα σου μεταδώσει το αίσθημα ότι διακρίνεται από σοφία, γνώση και εμπειρία … αυτό είναι κάτι που θα σε κάνει να τον εμπιστευτείς! Το δύσκολο σημείο με τον Ερμή από αυτή την θέση, είναι ότι δεν μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε νέες ιδέες, δεν έχει τον αυθορμητισμό να εκφραστεί με άνεση όπως θα έπρεπε ….Ακολουθώντας τα «πρέπει» χάνει μέρος της προσωπικής του ταυτότητας!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 1ο δεκαήμερο του Αιγόκερω είναι πολύ συγκρατημένο στις επικοινωνίες του, δεν έχει πολλούς φίλους, είναι εργατικό,  και ανοίγεται  επικοινωνιακά  μόνο εκεί που αισθάνεται σιγουριά ή ακόμα και εκεί που είναι προς όφελός του μερικές φορές!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, λειτουργεί πιο εκφραστικά στις επαφές του και οι επικοινωνίες του  καταφέρνουν να ισορροπούν ανάμεσα στο πρέπει και στο θέλω!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, διαθέτει πολύ οργανωτικό μυαλό,  τα πάει πολύ καλά με τους αριθμούς,  είναι αρκετά έξυπνο,  απομονώνει όμως τα συναισθήματα από τις επικοινωνίες του   και πολλές φορές γίνεται σκληρός ο τρόπος που εκφράζεται!

Τι πρέπει να προσέξεις: Είναι ένα άτομο που πάντα θα βάζει όρια και κανόνες στις επικοινωνίες σας, αυτό δεν χρειάζεται να παίρνεις τόσο πολύ προσωπικά… έτσι είναι ο χαρακτήρας του!

Τι θα θαυμάσεις: Τον λογικό τρόπο σκέψης του και τις έξυπνες συμβουλές του!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής στον Τοξότη
Επόμενο άρθροΟ Ερμής στον Υδροχόο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.