Widgets Magazine

Έφτασε η στιγμή που θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε  με περισσότερη ακρίβεια, ανάλυση, λεπτομέρεια και αποδοτικότητα, ξεκαθαρίζοντας σκέψεις, προτάσεις, συζητήσεις, επαφές και βάζοντας σε μία σειρά τα πλάνα του φθινοπώρου που ανοίγεται μπροστά μας. Ο Ερμής ο πλανήτης που συνδέεται με την σκέψη, την επικοινωνία, την έκφραση, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις συμφωνίες και γενικά την επαφή μας με τον κόσμο, εισέρχεται στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης στην Παρθένο. Από τις 20 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2020  λοιπόν, διανύουμε ένα επικοινωνιακό διάστημα αρκετά καλό,  που μας δίνει πραγματικά την ευκαιρία  για …

  • Ανασυγκρότηση σκέψεων
  • Να διεισδύουμε με περισσότερη λεπτομέρεια και ακρίβεια στις υποθέσεις μας
  • Λεπτομερή αξιολόγηση των καταστάσεων γύρω μας
  • Πραγματοποίηση ικανοποιητικών συμφωνιών που θα μπορούν να έχουν μία σταθερή μορφή στο χρόνο
  • Οργάνωση της καθημερινότητας και των εργασιών κάνοντας ένα καλό πλάνο δράσης. Η περίοδος είναι ιδανική για να μπορέσουμε να επανενταχθούμε στο πρόγραμμα της καθημερινότητας
  • Ευνοούνται που αφορούν διατροφή, άσκηση , υιοθέτηση κατοικίδιου ή αλλαγές στις  καθημερινές συνήθειες  ή και στις εργασίες.
  • Εγρήγορση Πνευματική που θα συμβάλει στην ροή της καθημερινότητας (της εργασίας, της επαφής μας με ανθρώπους)

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν  με τον Ερμή στην Παρθένο, είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, όπου σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τα εκφραστικά τους μέσα, γεγονός που θα τους βοηθήσει να είναι ικανοποιημένη από την εξέλιξη των επαφών, των συμφωνιών, των γνωριμιών και γενικότερα των επικοινωνιών τους.

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό (10°38′) στις 25 Αυγούστου, δίνει την δυνατότητα  για νέες ιδέες, νέες συζητήσεις, προτάσεις, προσκλήσεις και όμορφους επικοινωνιακούς αιφνιδιασμούς που θα προσφέρουν ανανέωση. Η πρωτοποριακή σκέψη αλλά και ο ελεύθερος τρόπος έκφρασης θα βοηθήσουν στην εύρεση ευρηματικών λύσεων. Δεν λείπουν ωστόσο και οι ξαφνικές γνωριμίες και συναντήσεις που θα αποτελέσουν έκπληξη. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου. Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 9-11 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Εύνοια σε προτάσεις, συμφωνίες, γνωριμίες και ξαφνικές ευκαιρίες που αν αξιοποιηθούν πρακτικά, λογικά και άμεσα μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, θα έχουν  στις 29 Αυγούστου οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Το τρίγωνο Ερμή – Δία (17°44′),  προσδίδει μία επεκτατική, ελπιδοφόρα, άνετη, αισιόδοξη νότα. Η μέρα είναι ιδανική για να την αξιοποίηση ευκαιριών οι οποίες και προσφέρονται μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Στις 30 Αυγούστου, η αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα(19°52′ ) κάνει αρκετά θολό το τοπίο στις επικοινωνίες μας.  Η υπερεκτίμηση, μεγαλοποίηση, εξιδανίκευση καταστάσεων ή και ανθρώπων θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν διλήμματα, συγχύσεις, παρανοήσεις. Δεν πιστεύουμε όσα ακούμε αυτή την ημέρα και θυμόμαστε ότι ακόμα και νους κάποιες στιγμές μας ταξιδεύει σε μονοπάτια που είναι αρκετά απατηλά! Προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις (η αφηρημάδα καραδοκεί) , αποφύγετε σημαντικές υπογραφές ή σημαντικές ενάρξεις αυτή την ημέρα.  Η μέρα μπορεί να αξιοποιηθεί για ενασχόληση με την τέχνη, τον διαλογισμό αλλά και για κάθε δραστηριότητα που χρειάζεται μεράκι και φαντασία! Τα ζώδια που πρέπει να είναι πιο προσεχτικά είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.

Την 1η ημέρα του Σεπτέμβρη το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (22°44′) βοηθά στην επιτυχή εξέλιξη επικοινωνιακών επαφών,  αλλά και στην σωστή διαχείριση πρακτικών ζητημάτων. Το μυαλό είναι αρκετά διεισδυτικό, μπορεί να απομνημονεύσει δεδομένα αλλά και να επικεντρωθεί με λεπτομέρεια . Με πείσμα, επιμονή, αλλά και με άνεση στην διαχείριση και στον έλεγχο καταστάσεων, θα μπορούν να έχουν πολύ ικανοποιητικές επικοινωνίες αυτή την ημέρα οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Η μέρα προσφέρεται και για μία εκ βαθέων εξομολόγηση!

Σταθερές δομημένες αποφάσεις θα παρθούν στις 3 Σεπτεμβρίου με το τρίγωνο Ερμή Κρόνου (25°52’). Η μέρα είναι ιδανική για τάξη, οργάνωση, δέσμευση, αφοσίωση σε στόχους αλλά και για συμφωνίες που θα έχουν σταθερότητα στο χρόνο!  Ο ώριμος και εκλογικευμένος τρόπος σκέψης, μπορεί πραγματικά να βάλει το λιθαράκι του για να συγκροτηθούν σχέδια, κινήσεις, αποφάσεις που θα στηρίζονται σε γερές βάσεις. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ & ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΟΥ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη Αυγούστου 2020
Επόμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 24-30 Αυγούστου 2020
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here