Widgets Magazine

Δεν ρίχνω γροθιά στο μαχαίρι , αλλά ούτε και ξύνω τις πληγές μου … Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα φίλοι μου για τις ημέρες που διανύουμε. Ερμής και Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, έφεραν σκέψεις, επικοινωνίες, ειδήσεις που τάραξαν τον ψυχισμό μας και όχι μόνο … Η αντίθεση τους με τον Πλούτωνα, διεγείρει ακόμα περισσότερο τα αρνητικά ένστικτα, κάνοντας το κλίμα αλλά και τις διαθέσεις  γύρω μας να είναι εχθρικές, ανταγωνιστικές, ύπουλες, παρασκηνιακές, πολεμικές, εκδικητικές και … απειλητικές… Όχι δεν θέλω να σας τρομάξω, γιατί βάση του προσωπικού σας ωροσκοπίου μπορεί αυτές οι τάσεις να μην σας αγγίζουν, είναι βέβαιο όμως ότι οι μέρες που διανύουμε (με επίκεντρο σήμερα), σε ένα γενικότερο πλαίσιο  έχουν έντονο βάρος και χρειάζονται προσεχτική διαχείριση τόσο ψυχολογική και συναισθηματική όσο και πρακτική.

Στην «ομάδα» των ζωδίων που επηρεάζονται άμεσα από τις σκληρές όψεις που σχηματίζονται τις ημέρες αυτές  είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επιρροή όμως δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19-24 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Τι πρέπει να προσέξουμε και πώς να διαχειριστούμε τις ημέρες που ακολουθούν

 

  • Διατηρούμε την ψυχραιμία μας και διαχειριζόμαστε τον θυμό και τη επιθετικότητά μας με κάθε τρόπο, σε κάθε μορφή έκφρασης ή και δράσης.  Μία απλή διένεξη μπορεί να φέρει μία πολύ έντονη σύγκρουση μόνο με αρνητικά αποτελέσματα, σημαντική λοιπόν είναι η αυτοσυγκράτηση, ώστε να διατηρούνται οι ισορροπίες. Μάθε εδώ περισσότερα για την διαχείριση θυμού <<
  • Κατευνάζουμε τα αρνητικά μας ένστικτα τα οποία μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες εκρήξεις / πράξεις που θα είναι επίπονες. Πώς μπορούμε όμως να κατευνάσουμε τα πάθη και τον αρνητισμό; Αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που μας γαληνεύουν μας ηρεμούν, κάνουμε ασκήσεις χαλάρωσης.
  • Αποφεύγουμε την έκθεσή μας σε κινδύνους και ναι αυτή η πρόταση μπορεί να ακούγεται γενική όμως θα σας εξηγήσω ακριβώς αυτό που εννοώ : Κλειδώνουμε καλά το σπίτι , αποφεύγουμε τον περίπατο σε ερημικές τοποθεσίες,  αποστασιοποιούμαστε από καταστάσεις και ανθρώπους που μας βγάζουν εκτός ορίων.
  • Πρέπει κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε ότι δεν σκέφτονται και δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι όμως εμείς οι ίδιοι …
  • Σημαντικό είναι να αποφεύγουμε τις ημέρες αυτές τις μεγάλες παρέες, τους πολυσύχναστους χώρους, την βουή και την πολυκοσμία.
  • Δεν ξύνουμε πληγές που είναι ακόμα ανοιχτές και μας οδηγούν σε αυτοκατατροφικές σκέψεις ή συμπεριφορές. Εν αντιθέσει προκαλούμε τον εαυτό μας να κατευνάσει την επιθετικότητα, το θυμό, τη πικρία και αφήνουμε χώρο περισσότερο για να επέλθει η λυτρωτική συγχώρεση καταστάσεων και ανθρώπων.
  • Η καλύτερη εκδίκηση είναι η καλύτερη ζωή … Αυτή ακριβώς η σκέψη πρέπει να περνά από το μυαλό μας αυτές τις μέρες, όπου τα εκδικητικά ένστικτα κάνουν «πάρτι» στο μυαλό μας!
  • Αξιοποιούμε τις ημέρες που ακολουθούν για να θέσουμε προσωπικούς στόχους και να οργανώσουμε τα μετέπειτα βήματά μας… Σας πληροφορώ, ότι είναι ο πλέον πιο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσουμε όχι μόνο να ισορροπήσουμε την ένταση των ημερών, αλλά και να μπορέσουμε δυναμικά, με πείσμα και αντοχή να κάνουμε τα βήματα εκείνα που θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε κάτι που θέλουμε πολύ, υπερβαίνοντας ίσως και τα όρια μας!
Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here