Widgets Magazine

Μία ανάσα πριν το τέλος μίας επεισοδιακής και αρκετά περιοριστικής χρονιάς και λίγο πριν το 2021 ρίξει επίσημα την αυλαία του, σχηματίζεται η τελευταία Έκλειψη στον Άξονα  Διδύμου – Τοξότη, για να ολοκληρώσει έναν σημαντικό κύκλο….

Στις 4 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα Ελλάδας 09:42 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία συνοδεύεται από το φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης, αυτή την φορά από το ζώδιο του Τοξότη και συγκεκριμένα από την 12ο22’ .  Τι είναι όμως αυτό που «εκ-λείπει» αυτή την περίοδο από τη ζωή μας, τι είναι αυτό που νιώθουμε ότι χάνουμε, φεύγει, κλείνει, ολοκληρώνει τον κύκλο του, προκειμένου να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο;

Οι Ηλιακές Εκλείψεις είναι αρκετά πιο ισχυρές, πυροδοτώντας τα γεγονότα και τις εξελίξεις που διαδραματίζονται γύρω μας, τα οποία μάλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν ότι έχουν ένα μοιραίο, καταλυτικό χαρακτήρα, ή αποτελούν κιόλας τα σημεία αναφοράς σπουδαίων, μεγάλων εξελίξεων στην ζωή μας, το γεγονός αυτό δεν χρειάζεται να μας προκαλεί πανικό, για τον απλούστατο λόγο ότι με την επιρροή των Εκλείψεων σηματοδοτούνται και τα μεγάλα επιτεύγματα της ζωής, αλλά και οι σημαντικοί νέοι κύκλοι, έστω και αν οι συνθήκες αυτές έρχονται κατόπιν δοκιμασιών, επίπονων διεργασιών, ή και με τρόπο αφαιρετικό πολλές φορές.

Η Ηλιακή Έκλειψη από τον πύρινο εκπρόσωπο του Μεταβλητού Σταυρού, τον Τοξότη, μας προϊδεάζει ότι βρισκόμαστε σε μία εποχή στην οποία αυτό που εκ-λείπει, είναι η χαρά, η αισιοδοξία, η επέκταση, η τύχη, η φιλοσοφημένη θεώρηση των καταστάσεων, η σωστή ενημέρωση… Τα Ζητήματα που θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την περίοδο αφορούν το εξωτερικό, τα ταξίδια, τους Νόμους (και τις αναπροσαρμογές τους), την ανώτατη εκπαίδευση, τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο. Η σύνοδος του Ερμή -που κινείται αδύναμος στον Τοξότη- με το φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης, μας προϊδεάζουν ότι το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας θα είναι ένα «πολύβουο» διάστημα υπέρ-πληροφόρησης και πολλών ειδήσεων που θα αποσυντονίσουν την κοινή γνώμη. Η υπερβολή αλλά και ο φανατισμός στον τρόπο σκέψης και έκφρασης, θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου. Η όψη χιαστί του Ουρανού με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) αλλά και με τον Ερμή, προκαλούν επιπλέον ένταση, νευρικότητα , άγχος από τις επερχόμενες εξελίξεις, η ατμόσφαιρα γύρω μας θα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη, αλλά και οι ξαφνικές αλλαγές της περιόδου θα προκαλέσουν αλλαγές σχεδίων, αποσυντονισμό, αποδιοργάνωση.  Η περίοδος ωστόσο που διανύουμε θα έχει και έντονα περιστατικά βιαιότητας, επιθέσεων (και τρομοκρατικών), αλλά και ατυχημάτων, σημαντικό είναι λοιπόν να προφυλάξουμε τον εαυτό μας από εστίες έντασης και κινδύνου. Στην πιο απλή μορφή, το τεταμένο αυτό διάστημα θα προκληθούν στις ανθρώπινες σχέσεις ισχυρές διαστάσεις απόψεων, οι οποίες μάλιστα θα παραμένουν ακλόνητες και θα οδηγούν σε ομηρικούς καβγάδες αλλά και διαλύσεις.  Το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό, με τον Δία (κυβερνήτη Τοξότη) από τον Υδροχόο, διεγείρει ακόμα περισσότερο όλες τις παραπάνω τάσεις υπερβολής, τυχοδιωκτισμού, άσκοπης ανάλωσης ενέργειας, επιπόλαιων κινήσεων και δράσεων και αν είναι κάτι αυτό που πρέπει αυτή την περίοδο να συγκρατήσουμε είναι την διάθεση για ρίσκο… Υπάρχουν όμως και δύο σημαντικά ακόμα γεγονότα που πρέπει να συνυπολογίσουμε με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη, των οποίων η επιρροή θα είναι αισθητή κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου! Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, μία ανάσα πριν γυρίσει φαινομενικά ανάδρομη, ετοιμάζεται να συναντήσει για πρώτη φορά (θα ακολουθήσουν και άλλες 2) με τον Πλούτωνα. Τα φαινόμενα κερδοσκοπίας, οικονομικής διαφθοράς, αλλά και των παράνομων μυστικών ενεργειών σε θέματα οικονομίας αλλά και σχέσεων θα έχουν έναν υπόγειο χαρακτήρα ετούτη την περίοδο. Εξίσου σημαντική ωστόσο είναι και η Τρίτη κορύφωση του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού η οποία κάτω από σκληρές δοκιμασίες, στερήσεις και περιορισμούς, αντιλαμβανόμαστε ότι οι δονήσεις γύρω μας, μας δίνουν το μήνυμα ότι τίποτα δεν είναι όπως πρώτα…

 

Η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη είναι πιο ισχυρή για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιο σου

 

Κριός

Με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, χάνεις για λίγο το αισιόδοξο πνεύμα σου, οι αρνητικές σκέψεις και οι ειδήσεις της περιόδου σε κάνουν να χάνεις το θάρρος, την πίστη αλλά και τον ενθουσιασμό , προφανώς γιατί αισθάνεσαι μπλοκαρισμένος ή και στάσιμος, χωρίς την σημαντική εξέλιξη που θα ήθελες ή σχεδίαζες. Η ροπή προς το ρίσκο και την βιασύνη θα πρέπει να συμμαζευτεί ετούτη την περίοδο. Ζητήματα που αφορούν το Νόμο, τα Έγγραφα ή τις συμφωνίες σου, την εκπαίδευση, τα ταξίδια,  τις επαφές με εξωτερικό ή και ζητήματα που συνδέονται με θείους / θείες / ξαδέρφια αναμένεται να σε απασχολήσουν ετούτη την περίοδο.

 Ταύρος

Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Τοξότη έρχεται να ανασύρει βαθιά ριζωμένους φόβους, τους οποίους μπορεί να θεωρούσες ότι είχες αντιμετωπίσει ή λύση αλλά ένα γεγονός τους βγάζει για μία ακόμα φορά στην επιφάνεια. Εκτός από ψυχολογικής πλευράς που νιώθεις εν βρασμώ ετούτη την περίοδο, η επιρροή της έκλειψης είναι αισθητή και σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου! Λογαριασμοί, οικονομικές υποχρεώσεις , χρεωστικά υπόλοιπα, αποτελούν τώρα μία έντονη πηγή στρες. Η περίοδος είναι ακατάλληλη για νέες οικονομικές δεσμεύσεις, ή και για ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σου!

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου λοιπόν, συμβαίνουν γεγονότα που βγάζουν στην επιφάνεια τα λάθη, τις αδυναμίες, τα προβλήματα τα οποία έχουν συσσωρευτεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου με το πέρασμα της χρονιάς.  Η βασική σου ανάγκη θα είναι αυτή την περίοδο να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να κάνεις μία νέα αρχή, αφήνοντας οριστικά πίσω σου ανθρώπους με τους οποίους εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία! Οι καβγάδες, οι χωρισμοί, οι διασπάσεις χωρισμών είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 4 Ιουνίου.

Καρκίνος

Η Ηλιακή Έκλειψη του Δεκεμβρίου σε γεμίζει με στρες αγαπητέ μου Καρκίνε, οι μέρες σου είναι απαιτητικές και οι ανακατατάξεις που συμβαίνουν τώρα στα επαγγελματικά σου, στην καθημερινότητά σου, στο πρόγραμμά σου, σε καλούν να αναλάβεις αρκετές ευθύνες, γεγονός που σε κουράζει αλλά και σε αποσυντονίζει! Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση, την διατροφή σου, το ημερήσιο πρόγραμμά σου / συνήθειες σου, την εργασία σου.

Λέων

Μοιραίες εξελίξεις έρχονται στον ερωτικό τομέα για σένα φίλε μου Λέοντα. Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται τώρα στο ζώδιο του Τοξότη, σε ωθεί να εγκαινιάσεις ένα νέο κύκλο στα ερωτικά σου. Δεν παύει όμως ετούτο το διάστημα να είναι αποκαλυπτικό, αφυπνιστικό και τα γεγονότα που συμβαίνουν να μην μπορείς εύκολα να τα ελέγξεις ή να τα διαχειριστείς! Ένας νέος έρωτας μπορεί να γεννιέται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πιθανότατα όμως να ανήκεις και στις περιπτώσεις των Λεόντων που τώρα θα ζήσεις το σβήσιμό της φλόγας  ενός έρωτα γεγονός που θα σημάνει την αρχή μίας νέας εποχής στα αισθηματικά σου.  Σε κάθε περίπτωση αυτό το διάστημα θα πρέπει να αποφύγεις την δραματοποίηση καταστάσεων ή και την υπερβολή που μπορεί να σε  οδηγήσει στην πλεονεξία παραμένοντας ακόρεστες κάποιες επιθυμίες σου.

 

Παρθένος

Η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης είναι ισχυρή για το δικό σου ζώδιο ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 4 Σεπτεμβρίου. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το ακίνητο , τις βάσεις σου, αποτελούν το βασικό σου μέλημα ετούτη τη περίοδο! Σε συναισθηματικό αναβρασμό σε  βρίσκουν λοιπόν οι τελευταίες μέρες του χρόνου, λόγω αστάθειας που δημιουργείται, η οποία σε ωθεί να υπερασπιστείς και να διαφυλάξεις τα του οίκου σου. Επιπλέον υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου, σε απασχολούν έντονα και σου προκαλούν μεγάλο εκνευρισμό λόγω καταλυτικών εξελίξεων που συμβαίνουν τώρα.

Ζυγός

Με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη,  θα πρέπει να περιορίσεις την βιασύνη σε κάθε επικοινωνία, απόφαση, ή ακόμα και μετακίνηση. Οι ειδήσεις θα πέφτουν σας βροχή προκαλώντας έντονο εκνευρισμό και αποδιοργάνωση, ενώ θα κληθείς αυτές τις μέρες να ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες ή και να διαχειριστείς καταστάσεις που δεν είχες στο πρόγραμμα αλλά ξαφνικά προκύπτουν τώρα.  Οι καβγάδες της περιόδου θα είναι έντονη, ενώ πολύ πιθανή είναι η διάσπαση / ρήξη μίας συμφωνίας. Δείξε προσοχή και προνοητικότητα στο μεταφορικό μέσο και στην οδήγηση. Σχέσεις με αδέρφια και γείτονες ή και εξελίξεις που αφορούν τις σχέσεις σου με αυτά τα πρόσωπα, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν εστία έντασης.

Σκορπιός

Κύμα ανασφάλειας έρχεται με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία φαίνεται ότι αυτή την περίοδο «θίγει» τα οικονομικά σου συμφέροντα και ρίχνει την αυτοπεποίθησή σου ύπο το μηδέν. Ο οικονομικός περιορισμός δημιουργεί ανησυχία, ενώ μπορεί να ανήκεις στις περιπτώσεις των Σκορπιών που θα κληθείς ξαφνικά να κάνεις ένα έξοδο, το οποίο δεν το είχες στο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση αυτό το διάστημα χρειάζεται να διασφαλίσεις ότι έχεις αποκτήσει με κόπο, να τιθασεύσεις την επιθυμία σου για γρήγορο και εύκολο και γρήγορο κέρδος για να αποφύγεις τις απώλειες…

Τοξότης

Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Τοξότη, φέρνοντας το κλείσιμο μίας εποχής και την αρχή  μίας νέας. Δεν παύει το διάστημα αυτό ωστόσο, να είναι ταραχώδες, έντονο, επεισοδιακό και να σε καλεί να μετριάσεις τις υπερβολές κάθε είδους. Ζητήματα που αφορούν εσένα, την εικόνα σου, τις προσωπικές σου υποθέσεις φαίνεται ότι βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεών της περιόδου! Η οξυθυμία, η ένταση, η τολμηρή, ασυγκράτητη ή και επιπόλαιη πολλές φορές διάθεση μπορεί ωστόσο να σε οδηγήσει σε σφάλματα αυτό το διάστημα για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τέτοιες συμπεριφορές. Με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου κάτω από ταραχώδης συνθήκες, εγκαινιάζεται ένας νέος κύκλος για σένα!

Αιγόκερως

Η ψυχολογία σου είναι βαριά με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη αγαπητέ Αιγόκερε. Είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου, αναλογίζεσαι τα λάθη σου, τα σφάλματα που έχουν γίνει, το παρελθόν, ή και όλα αυτά που ταλανίζουν την ψυχή σου! Η εσωτερική σου ένταση είναι μεγάλη, καθώς και η επιθυμία σου να κλείσεις εκκρεμότητες, να κλείσεις κεφάλαια! Στα επαγγελματικά σου υπάρχει έντονο παρασκήνιο, ή βρίσκεσαι σε ένα σημείο καμπής καθοριστικών αποφάσεων. Σε θέματα προσωπικά αυτό το διάστημα καλείσαι να συμπαρασταθείς σε πρόσωπο αγαπημένο, το οποίο περνά δύσκολες στιγμές.

Υδροχόος

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, βυθίζει λίγο στο σκοτάδι τις προσωπικές επιθυμίες σου φίλε μου Υδροχόε, όπου μπορεί να διακρίνεις ότι κάποια όνειρα σου είναι μάταια.  Στην ουσία όμως διακρίνεις ότι τώρα είναι η εποχή, που πρέπει να γυρίσεις μία νέα σελίδα που θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ελεύθερος. Κάποιες φιλίες σου δοκιμάζονται, είτε γιατί εσύ ο ίδιος επιθυμείς για λίγο να αποτραβηχτείς, είτε γιατί προκύπτουν διαφωνίες, ρήξεις και αποκοπές λόγω διάστασης απόψεων ή αλλαγή δρόμου ζωής. Το διάστημα αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί αφυπνιστικό γιατί μπορείς να κατανοήσεις ποιοι είναι οι συνοδοιπόροι σου. Μέσα από τις δοκιμασίες της εποχής, εντοπίζεις ποια είναι τα όνειρα και τα ιδανικά σου!

 

Ιχθύς

Φτάσαμε στο τέλος του 2021 και η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, αναμένεται να είναι αρκετά απογοητευτική για ζητήματα που αφορούν τους στόχους σου, την καριέρα σου, υποθέσεις που αφορούν το γάμο, τον /την σύζυγο ή τον πατέρα. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις της περιόδου σε αναγκάζουν να αλλάξεις κατεύθυνση. Τα επαγγελματικά προβλήματα μπορεί να ματαιώνουν ένα σχέδιο που είχες ή να μπλοκάρουν την πορεία και την εξέλιξη σου! Οι ξαφνικές εξελίξεις της περιόδου σε ωθούν να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής στον Τοξότη από 24 Νοεμβρίου: Πώς θα μας επηρεάσει;
Επόμενο άρθροΟικονομικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για όλα τα ζώδια
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ