Widgets Magazine

Ένα από τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της περιόδου είναι και η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5 Νοεμβρίου 2021,  η οποία και θα παραμείνει σε αυτή την θέση για 4 ολόκληρους μήνες,  επηρεάζοντας σημαντικά  τόσο τις αισθηματικές όσο και τις οικονομικές εξελίξεις που θα βιώσουμε κατά την διάρκεια της πορεία της στον Γήινο  εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού (τον Αιγόκερω)!

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργικότητας, την τέχνης, των παιδιών, της χαράς, αλλά και των υλικών απολαύσεων, φανερώνει τον τρόπο που απολαμβάνουμε την ζωή! Η «ευεργέτιδα» Αφροδίτη λοιπόν, κατά την διάρκεια της πορείας της στο ζωδιακό κύκλο, ομορφαίνει με το πέρασμά της έναν τομέα της ζωής μας, δίνοντάς μας την ευχέρεια και την άνεση να απολαύσουμε, να χαρούμε και να νιώσουμε πληρότητα.

Η παραμονή της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο είναι 30 μέρες, ωστόσο κάθε 18 μήνες κινείται φαινομενικά ανάδρομη, όπου σε αυτές τις χρονικές περιόδους, η παραμονή της σε ένα ζώδιο έχει μεγαλύτερη διάρκεια, όπως και θα συμβεί τώρα.   Κατά το διάστημα της πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα κινηθεί και φαινομενικά ανάδρομη από τις 19 Δεκεμβρίου 2021, έως και 29 Ιανουαρίου 2022. Το χρονικό διάστημα που η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη, προσφέρεται για μία ουσιαστική επανεκτίμηση / επαναξιολόγηση ζητημάτων που συνδέονται με χρήματα αλλά και αισθήματα. Η αναδρομή της Αφροδίτης ωστόσο, εντείνει και το αίσθημα της ανεπάρκειας και του ανικανοποίητου στους παραπάνω τομείς.

Πώς θα μας επηρεάσει όμως η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω; Τι να αναμένουμε κατά την περίοδο της Αναδρομής της;

Project : Έρωτας με προοπτική

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω κάνει τον έρωτα να μοιάζει με ένα “project” (έργο) στο οποίο και πρέπει να τηρηθούν αυστηρά πλαίσια προκειμένου να διεκπεραιωθεί με απόλυτη επιτυχία!  Ζητούμενο είναι η αποκατάσταση, όχι μόνο η συναισθηματική, αλλά και η πρακτική,  ενώ τα «πρέπει» δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αυθορμητισμού και ανεμελιάς  αφού ο στόχος είναι η «προοπτική»! Μία βασική ανάγκη της Αφροδίτης από αυτή την θέση είναι και η «κοινωνική καταξίωση» για το λόγο αυτό και οι επιλογές έχουν ως βασικό κίνητρο την ανάδειξη, την επίτευξη, την καταξίωση  και όταν δεν τηρούνται αυτές οι προδιαγραφές τότε μπαίνουν όρια, αποστάσεις, φραγμοί ….

Τα «πρέπει» υπερτερούν των «θέλω»

Στον έρωτα λοιπόν με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω,  θα δούμε να ενισχύεται η επιθυμία για σχέσεις που έχουν προοπτική, μέλλον, για σχέσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας ή αλλιώς που έχουν τις προϋποθέσεις για μία μελλοντική πορεία … Όλα τα παραπάνω οφείλονται στο γεγονός ότι  με την Αφροδίτη από αυτή την θέση ακολουθούμε  πολύ περισσότερο τα «πρέπει» παρά τα «θέλω»….

 

Θα δούμε λοιπόν σε πολλές περιπτώσεις να αναπτύσσονται σχέσεις οι οποίες είναι επιλεγμένες πάνω σε πιο λογικά κριτήρια, ποια μπορεί όμως  να είναι αυτά τα λογικά κριτήρια ;  Ας δούμε μερικά παραδείγματα :

  • Σχέση με Οικονομικά Κριτήρια : Για παράδειγμα δημιουργώ σχέση με άτομο που έχει οικονομική άνεση, γιατί μαζί του θα μπορώ να έχω καλύτερη προοπτική και πιο άνετη ζωή.
  • Σχέση με Επαγγελματικά Κριτήρια: Για παράδειγμα επιλέγω να κάνω σχέση με έναν άνθρωπο που έχει μία καλοστημένη καριέρα, γιατί θα τον/την θαυμάζω αλλά θα μπορώ να στηριχτώ και σε μία σχέση που θα έχει μέλλον και εξέλιξη!
  • Σχέση με Κοινούς Στόχους :Δημιουργία σχέσης, με άτομο που γνώρισα μέσα από την δουλειά μου, ή που εργαζόμαστε μαζί … Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς στόχους, κοινό όραμα και η εργασία αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ένωσης μας!
  • Σχέση με Κοινωνικά Κριτήρια: Ποια μπορεί να είναι τα κοινωνικά κριτήρια;  Ότι έχω φτάσει σε ηλικία που πρέπει να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια και βρίσκεται ο άνθρωπος με τον οποίο μπορώ να ζήσω κάτι τέτοιο.  Ότι είμαι σε μία χρόνια σχέση και ενώ έχει σβήσει η φλόγα του έρωτα και έχουμε και τα προβλήματά μας,  το σωστό είναι να παραμείνω με αυτή τη σχέση, γιατί έχουμε κοινό κύκλο, οι οικογένειες μας γνωρίζονται,  είναι σωστό να αναλάβω τις ευθύνες μου

Οι σχέσεις που θα «παίξουν» στο προσκήνιο  για το 4μηνο που ακολουθεί λοιπόν, είναι περισσότερο σχέσεις βασισμένες στην λογική, χωρίς όμως να εκλείπει το συναίσθημα, απλά το συναίσθημα δεν κρατά το τιμόνι το επόμενο διάστημα, ενώ   οι προσωπικές επιθυμίες μπορεί να καταπιέζονται …

Σκάνδαλα και Ερωτικά –  Πάθη

Τι ακριβώς συμβαίνει όταν «φορτωνόμαστε» ευθύνες γιατί έτσι πρέπει, έτσι είναι το σωστό ή επειδή έτσι το ορίζει η λογική μας;  Συνήθως πολύ γρήγορα κουραζόμαστε,  ή νιώθουμε την χαρά και την ανεμελιά να περιορίζονται  με αποτέλεσμα να είναι πολύ έντονο το αίσθημα της καταπίεσης και όταν κάποιος νιώθει καταπιεσμένος, είναι αρκετά πιο ευάλωτος να ενδώσει και σε πειρασμούς … Μέσα στο 4μηνο που ακολουθεί, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω αναμένεται να βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα 3 φορές, στις 11/12, στις 25/12 (θα είναι ανάδρομη )καις τις 3/3/22.  Είναι βέβαιο λοιπόν ότι το πάθος πολλές φορές θα αποτελέσει αυτή την σπίθα που θα κάνει αρκετούς να ξεφύγουν από τον έλεγχο της λογικής τους  και θα υπάρξουν ….

  • Παράνομες σχέσεις, οι οποίες τη μία στιγμή μπορεί να γεύονται στα κρυφά τον έρωτά τους, την άλλη να ζουν αποκαλύψεις που σαρώνουν τα πάντα  (ναι θα υπάρξουν και ερωτικά σκάνδαλα)!
  • Κρυφοί ανομολόγητοι έρωτες που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποκαλυφθούν (γιατί τι θα πει ο κόσμος). Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην είναι ότι ο ένας από τους δύο συντρόφους είναι δεσμευμένος, αλλά ότι μπορεί να είμαστε στην ίδια δουλειά, ή ότι το άτομο με το οποίο ζω τον μεγάλο έρωτα, ήταν ο πρώην σύντροφος της καλύτερης μου φίλης , ή ότι υπάρχει διαφορά ηλικίας…
  • Ερωτική Αναγέννηση: Πολλοί θα ξυπνήσουν από τον λήθαργο της ερωτικής μοναξιάς και θα βιώσουν ένα αβυσσαλέο ερωτικό πάθος που θα ξυπνήσει μέσα τους όλες τις αισθήσεις τους και θα του κάνει να νιώσουν ότι αναγεννιούνται μετά από πολύ καιρό!
  • Ερωτικά Αδιέξοδα: Θα τα ζήσουμε και αυτά … Είτε γιατί κάποιοι έρωτες θα είναι τοξικοί και την μία θα ζούμε μαζί τους στιγμές απείρου πάθους και την άλλη θα εξαφανίζονται, είτε γιατί δεν θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να είμαστε μαζί τους … Η Ζήλεια, η ανάγκη ελέγχου, οι κυριαρχικές τάσεις θα έχουν την τιμητική τους!

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα έχουν αυτές τις πιο πικάντικες, σκανδαλώδεις, πιπεράτες και παθιασμένες ερωτικές εξελίξεις! Αντίστοιχα και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24-28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Σχέσεις σε Κρίση και … Επανασυνδέσεις

Δεν θα λείψει και η «παγωμάρα» στον έρωτα, οι δοκιμασίες σε χρόνιες σχέσεις, η αποστασιοποίηση και η μοναξιά, στοιχεία τα οποία θα είναι περισσότερο έκδηλα την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη (19/12/21-29/12/22). Το αίσθημα του ανικανοποίητου θα είναι κυρίαρχο κατά την διάρκεια αναδρομής της Αφροδίτης. Πολλοί μπορεί να νιώσουν ότι αυτό που έχουν δίπλα τους δεν τους είναι αρκετό, δεν τους ικανοποιεί, δεν καλύπτει τις ανάγκες τους  με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απομάκρυνση ή και χωρισμός.

Θα υπάρξουν όμως και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα ζήσετε επανασυνδέσεις ετούτη την περίοδο και μάλιστα οι επανασυνδέσεις που τώρα θα προκύψουν είναι πολύ πιθανό να είναι και με χρόνια αποχή / αποστασιοποίηση, δηλαδή να υπάρξει επανένωση με πρόσωπο που είχατε υπάρξει και πριν 2 χρόνια σε σχέση!  Πιο έτοιμοι για μία επανασύνδεση θα βρεθείτε σε αυτή την χρονική περίοδο οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Παρθένοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου!

Υπόθεση Χρήμα

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, επιζητούμε πολύ περισσότερο την υλική και οικονομική ασφάλεια,  αναζητώντας τις προοπτικές που θα προσφέρουν ανέλιξη.   Η τάση ωστόσο του ωφελιμισμού δεν επρόκειτο να λείπει  το τετράμηνο που ακολουθεί, ενώ όλα όσα περιγράφτηκαν και στον τομέα των σχέσεων (τα σκάνδαλα, οι αποκαλύψεις) θα έχουν και αυτά την τιμητική τους.  Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες είναι τα ζώδια που θα καταφέρουν μέχρι τις 5/3/22 να δουν όφελος  και άνοδο στα οικονομικά τους.

Την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη (19 Δεκεμβρίου 2021, έως και 29 Ιανουαρίου 2022), οι οικονομικές δυσχέρειες δεν θα λείψουν, ενώ είναι και το χρονικό διάστημα που πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή σε επενδύσεις, αγορές και γενικότερα στην διαχείριση του χρήματος!

 

Προβλέψεις Ζωδίων

Ο Κριός:  Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω δίνεις  έμφαση στον τομέα της καριέρας και προσπαθείς  με κάθε τρόπο να αναδείξεις την αξία σου! Προβάλεις καλύτερα τα ταλέντα και τις δεξιοτεχνίες σου και προχωράς  δημιουργικά σχέδια και λύσεις . Η επιτυχία γίνεται μονόδρομος και σε αυτή την θα συμβάλει η υποστήριξη που θα λάβεις απ΄άτομα  που κατέχουν μία υψηλότερη θέση από εσένα, αλλά και μέσω της καλύτερης προβολής της δουλειάς σου!  Επιμελείσαι πολύ περισσότερο την κοινωνική σου εικόνα, θέτεις  δημιουργικούς στόχους, ενώ είσαι πιο αγαπητός στο χώρο που κινείσαι!  Στον έρωτα θέτεις πιο ψηλά τον πήχη και επιζητάς να έχεις στο πλευρό σου το άτομο με το οποίο έχεις κοινούς στόχους, κοινό όραμα. Ο έρωτας είναι πολύ πιθανό να προέλθει μέσω της εργασίας.

 

Ο Ταύρος: Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  φιλοσοφείς τις καταστάσεις διαφορετικά, ανοίγεσαι σε γνωριμίες που έχουν κάτι νέο να του δώσουν, ενώ ο έρωτας μπορεί να προκύψει και με ένα άτομο που υπάρχει διαφορά ηλικίας. Ζητήματα σπουδών ή νομικών υποθέσεων μπαίνουν σε σειρά και έχουν μία θετική έκβαση! Το τετράμηνο που ακολουθεί υπάρχουν οι ευκαιρίες που σε βοηθούν να ανακτάς την αισιοδοξία σου, να αποκτάς νέες εμπειρίες, να αναθεωρείς καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ ακόμα και ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό.

 

Ο Δίδυμος: Γίνεσαι πολύ πιο   επιβλητικός και απόλυτος στα «θέλω» σου  προσπαθώντας να κυριαρχήσεις στους πάντες, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω . Ο τομέας των οικονομικών αρχίζει να έχει βελτίωση, είτε μέσω εσόδων του συζύγου, είτε μέσω καλύτερης διαχείρισης.  Διευθετήσεις χρεωστικών υπολοίπων θα μπορέσουν να γίνουν με επιτυχία, ενώ ζητήματα μισθώσεων / πωλήσεων ή και κληρονομικών θα μπορέσουν να έχουν μία θετική έκβαση! Στον ερωτικό τομέα η σεξουαλική ζωή γίνεται πιο πιπεράτη και με περισσότερο πάθος!

 

Ο Καρκίνος: Αναζητάς και επιδιώκεις την συντροφικότητα οι απαιτήσεις σου όμως είναι πολύ παραπάνω από ότι συνήθως και προσπαθείς  να ακολουθήσει το «σωστό» στις σχέσεις του αλλά και στις συνεργασίες του! Ως και τον  Μάρτιο του 2022 εκπληρώνεις σχέδια και επιθυμίες που αφορούν την εξέλιξη μίας σχέσης, δεν θα λείψουν και οι στιγμές κρίσεων, πάθους, ζήλειας, εμμονής (αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο) αυτές οι στιγμές θα σου δείξουν και το δρόμο για το τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζει να έχεις στο πλευρό σου! Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή!

 

Ο Λέοντας:   Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω για 4 ολόκληρους μήνες,  ερωτεύεσαι την εργασία σου φίλε μου Λέοντα, γίνεσαι απόλυτα δημιουργικός σε όποιο επαγγελματικό έργο αναλαμβάνεις ενώ καταφέρνεις και στον οικονομικό τομέα να δεις οφέλη, αφού οι εργασιακές σου προσπάθειες θα ανταμειφτούν! Ζητούμενό σου με την Αφροδίτη από αυτή την θέση θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς σου, της φυσικής σου κατάστασης και η δημιουργία ενός πιο αρμονικού προγράμματος στην ζωή σου! Αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις! Βελτίωση στο σώμα, στην ψυχολογία, στις συνήθειες είναι μέσα στις τάσεις της εποχής! Στον αισθηματικό τομέα, παίζει πολύ το σενάριο ανάπτυξης μίας σχέσης μέσα από το εργασιακό περιβάλλον.

 

Ο Παρθένος:  Η Αφροδίτη θα διελαύνει στο ζώδιο του Αιγόκερω για 4 ολόκληρους μήνες, και από αυτή την θέση αναμένεται να σε ευεργετήσει σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, την δημιουργικότητα, τα επιχειρηματικά σχέδια! Δεν θα λείψουν όμως και οι πιο χαλαρές, ανέμελες, διασκεδαστικές στιγμές που θα σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι την χαρά που κρύβεις μέσα σου! Απολαμβάνεις τον έρωτα, έτσι όπως πάντα επιθυμούσες (ανοιχτό είναι και το σενάριο μίας επανασύνδεσης) , εκπληρώνεις επιθυμίες, είσαι κερδισμένος…

 

Ο Ζυγός:  Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βελτιώνεις την ποιότητα της ζωής σου και της καθημερινότητάς σου, περνάς όμορφες στιγμές με τα οικεία σου πρόσωπα, αλλάζεις και ομορφαίνεις το σπίτι σου, δέχεσαι χαρές οικογενειακές και υπάρχει σύσφιγξη σχέσεων … Η ψυχολογία σου βελτιώνεται  και αυτό πολλές φορές θα οφείλεται ακόμα και στην μεγαλύτερη οικονομική άνεση που θα υπάρχει στην οικογένεια! Η συμβίωση με το σύντροφό σου είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο! Αν είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να ζήσεις και πιο παθιασμένες ερωτικές στιγμές με μία ερωτική ιστορία ιτου παρελθόντος (ιστορία μου αμαρτία μου βεβαίως, βεβαίως)

 

Ο Σκορπιός:  Θα έχεις  «ταλέντο» στις γνωριμίες έως και τον Μάρτιο του 2022 αγαπητέ μου Σκορπιέ, αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό και επικοινωνιακό με την διάθεση για φλερτ! Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο στα αισθηματικά, ενώ δεν θα λείψουν και οι επαφές , τα μηνύματα και οι επανεκτιμήσεις παλαιών ερωτικών καταστάσεων! Εκτός από τα ερωτικά, στα οικονομικά σου έχεις τις δημιουργικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω.

Ο Τοξότης: Επιτέλους παίρνεις μία ανάσα στα οικονομικά του και προσπαθείς με επιτυχία να αυξήσεις τις πηγές των εσόδων σου και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις! Με την Αφροδίτη για 4 ολόκληρους μήνες στον Αιγόκερω, έλκεις πολύ πιο εύκολα το χρήμα και μπορείς πιο άνετα να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου και να βρεθείς και κερδισμένος!  Προσοχή ωστόσο στην οικονομική διαχείριση την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη (19/12/21-29/1/22).  Στα αισθηματικά επιζητάς την ασφάλεια, την σιγουριά και την σταθερότητα.

 

Ο Αιγόκερως: Ομορφαίνεις, ασχολείσαι παραπάνω με την εικόνα και την εμφάνισή του, έχεις κατακτήσεις και ανανεώνεις την αισθηματική του ζωή. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου για 4 ολόκληρους μήνες βάζει γινάτι την αισθηματική σου αποκατάσταση, ή τουλάχιστον τα «φευγιό» από την μοναξιά και τον εμπλουτισμό της ζωής σου με πιο χαρούμενες στιγμές! Η ανανέωση σου θα είναι εμφανής, τόσο στους ανθρώπους που σε γνωρίζουν όσο και σε εσένα τον ίδιο! Αν με ρωτάς για τα οικονομικά, ακόμα και εκεί, μπορώ να πω ότι θα έχεις περισσότερη άνεση και ευελιξία!

 

Ο Υδροχόος:  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς ψυχολογικά, να νιώσεις καλύτερα μέσα σου, να αναλογιστείς σφάλματα, να συγχωρέσεις αλλά και να συγχωρεθείς. Έχεις πλέον τα ψυχικά κουράγια για να σταθείς στο πλευρό ενός ανθρώπου, να κάνεις τις θυσίες σου προκειμένου να δείξεις την αγάπη σου (κυρίως γιατί αυτό είναι το πρέπον)!  Προσοχή μόνο στις ερωτικές ιστορίες που ξέρεις εκ των προτέρων ότι οδηγούν σε αδιέξοδα. Η μυστικότητα, η κρυφή ερωτική ζωή και το παρασκήνιο δεν θα λείπουν! Η δημιουργικότητα στα επαγγελματικά σου θα είναι έκδηλη και θα σε βοηθήσει στην πρόοδο σου!

 

Ο Ιχθύς: Κυνηγάς την εκπλήρωση επιθυμιών και προσδοκιών και φαίνεται ότι το καταφέρνεις πολύ καλά, αφού έχει και «συμμάχους» άτομα του κοινωνικού σου κύκλου! Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω είσαι πιο αγαπητός και περιζήτητος σε κάθε ομάδα, σύλλογο, παρέα … Οι φίλοι αποτελούν το κλειδί υποστήριξη την στιγμή που το έχεις πραγματικά ανάγκη!  Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα μέσα από κοινωνική γνωριμία, ή μία φιλία θα εξελιχθεί σε έρωτα! Σε κάθε περίπτωση έως και τον  Μάρτιο, δεν νιώθεις ούτε στιγμή μόνος, συνάμα οι εξελίξεις σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα μεγάλα όνειρα και σχέδια που κάνεις για σένα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝοέμβριος 2021 Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΕρμής στον Τοξότη από 24 Νοεμβρίου: Πώς θα μας επηρεάσει;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ