Widgets Magazine

Πάμε να δούμε τα αστρολογικά νέα της εβδομάδας 19-25 Νοεμβρίου 2018, όπως πάντα για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο… Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες τις ημέρες που ακολουθούν, όπου θα διαπιστώσουμε ότι το κλίμα νευρικότητας, έντασης και ασυνενοησίας δεν θα λείπει από τις μέρες μας. Σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτών των ημερών είναι η Πανσέληνος που γίνεται την Παρασκευή στις 23 Νοεμβρίου στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Ερμής, που αυτή την περίοδο είναι ανάδρομος σε θέση αδυναμίας … Οι μέρες που ακολουθούν λοιπόν, εφιστούν την προσοχή μας, γιατί τα επικοινωνιακά λάθη, θα φέρουν συγχύσεις, ενώ μέσα από αυτά, μπορεί άθελά μας, να χάσουμε το “δίκιο” μας αλλά και σημαντικές ευκαιρίες, που κάποιος άλλος θα μπορέσει αντί για εμάς, να τις αξιοποιήσει πιο μεθοδικά.

ΚΡΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι γεμάτη νέα σχέδια, επικοινωνίες, σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συμφωνίες. Δεν παύει όμως να υπάρχει ένας “αέρας υπερβολής” που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, ιδιαίτερα αν βιαστείς σε τελικές αποφάσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο που υπάρχει. Δεν λείπει το αίσθημα της κούρασης και της εξάντλησης από τα ανοιχτά μέτωπα που καλείσαι τώρα να αντιμετωπίσεις και να κλείσεις.

Β΄Δεκαήμερο: Υπάρχει μία προσωρινή στασιμότητα ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικά για τα οποία πρέπει να κάνεις υπομονή. Οι σκέψεις σου διχάζονται ενώ οι επικοινωνίες σου σε μπερδεύουν. Φίλτραρε καλά τις πληροφορίες που λαμβάνεις πριν μιλήσεις, εκφραστείς, ή αποφασίσεις.

Γ’ Δεκαήμερο: Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται σε φάση αλλαγών, είναι όμως πιο αισθητή από πλευράς σου η ανάγκη  να μπεις στην θέση των άλλων και να συνεργαστείς πιο στενά. Στα αισθηματικά υπάρχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις, έστω και αν το κλίμα γύρω σου, ήδη σου δίνει τα σημάδια ότι δεν υπάρχει σταθερότητα αλλά και ότι έρχονται αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου αλλά και  τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους φαίνεται ότι αποτελούν το κύριο μέλημά σου αυτή την εβδομάδα! Απόφυγε τις εν βρασμώ αποφάσεις τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα ερωτικά και θυμήσου ότι κερδισμένος βρίσκεται πάντα αυτός που έχει λειτουργήσει με ψυχραιμία και βάση σχεδίου!

Β’ Δεκαήμερο: Οι καθυστερήσεις, τα μπερδέματα και οι συγχύσεις δεν λείπουν αυτή την εβδομάδα από την καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά βρίσκονται σε αστάθεια και στασιμότητα, κάποια προσωπικά σχέδια καθυστερούν να υλοποιηθούν, ενώ θέματα αισθηματικά ή κοινωνικά (φιλίες / δικτύωση) φαίνεται ότι σε διχάζουν! Η περίοδος σε ευνοεί σε επαναξιολόγηση των προσωπικών σου επιθυμιών.

Γ’ Δεκαήμερο: Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις αισθητά το κλίμα της καθημερινότητάς σου, να ασχοληθείς πιο δημιουργικά με την εργασία σου, αλλά και να κάνεις όμορφες αλλαγές / ανανεώσεις στην εμφάνισή σου! Νιώθεις περισσότερη αρμονία και ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Α΄Δεκαήμερο: Η νευρικότητα δεν λείπει από αυτή την εβδομάδα όμως δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για να προχωρήσεις σε νέες σχέσεις και συνεργασίες.  Υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σου σε θέτουν σε εγρήγορση, δεν θα λείψουν όμως οι συγκρούσεις που θα οφείλονται στην ένταση που εσύ θα εκδηλώνεις. Προσοχή στην υπερβολή …

Β’ Δεκαήμερο: Βρίσκεσαι σε διχασμό, μπέρδεμα αλλά και ένταση για θέματα που αφορούν τις προσωπικές σου σχέσεις (συντροφικές ή επαγγελματικές). Μην λες μεγάλα λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις και θυμήσου ότι το διάστημα αυτό χρειάζεται να αποφύγεις τις τελικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν το μέλλον και τις προοπτικές σου!  Δείξε προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι στο περιβάλλον σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείς.

Γ’ Δεκαήμερο: Ερωτική αναγέννηση, διασκέδαση, απόλαυση, χαρά και δημιουργικότητα φέρνει μαζί της η νέα εβδομάδα. Ζήσε την στιγμή λοιπόν και να αναμένεις ότι οι μέρες που ακολουθούν μόνο χαμόγελα έχουν να προσφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αφορούν τον τον τομέα της εργασίας σου όπου τώρα γίνονται κάποιες ενάρξεις ή εξελίσσονται οι καταστάσεις ώστε να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παρακάτω. Οι μέρες που ακολουθούν ωστόσο, σου προκαλούν και το αίσθημα της κούρασης αλλά και της νευρικότητας, επειδή υπάρχουν πολλά που πρέπει να διεκπαιρεωσεις. Συναισθηματικά βιώνεις κάποια σκαμπανεβάσματα.

Β’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα έχει την στασιμότητά της γεγονός που σου προκαλεί ανησυχία και εκνευρισμό. Δεν λείπουν οι αναποδιές στο ημερήσιο πρόγραμμά σου, ή κάποιες αναβολές σχεδίων, οι οποίες είναι προσωρινές

Γ’ Δεκαήμερο: Νιώθετε καλύτερα συναισθηματικά, βελτιώνεται το κλίμα στο σπίτι, στην οικογένεια και τους οικείους σας ενώ και εσείς από την πλευρά σας αναζητάτε πολύ παραπάνω την ζεστασιά και την θαλπωρή του σπιτιού. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας, βρίσκονται στο στόχαστρο ανακατατάξεων.

ΛΕΩΝ

Α’ Δεκαήμερο: Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται, αρκετοί από εσάς έχετε ευχάριστες εξελίξεις από μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος, ενώ υπάρχουν και οι Λέοντες εκείνοι που απλά χαρακτηρίζεστε από ευθυμία, δημιουργικότητα και δέχεστε φλερτ που είναι πολλά υποσχόμενα. Η κοινωνική σας ζωή είναι δραστήρια, προσοχή όμως στις παρεξηγήσεις που μπορούν να δημιουργηθούν. Ίσως παρασυρθείτε σε αρκετά έξοδα.

Β’ Δεκαήμερο: Η νέα εβδομάδα σας καλεί να επαναξιολογήσετε ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε μπερδεμένοι στο ποια απόφαση πρέπει να πάρετε αναφορικά με τους παραπάνω τομείς. Στα οικονομικά σας έχετε κάποιες καθυστερήσεις.

Γ’ Δεκαήμερο: Αρκετά εκφραστικοί, με ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις αλλά και ανανέωση στην αισθηματική σας ζωή είστε αυτό το διάστημα. Πείτε ναι σε προτάσεις που σας γίνονται ενώ… ακολουθήστε και θέστε σε εφαρμογή τις εμπνεύσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Τα θετικά νέα είναι ότι βελτιώνεται η συναισθηματική σας κατάσταση και συμβαίνουν χαρμόσυνα γεγονότα στο σπιτικό σας. Τα αρνητικά νέα είναι ότι υπάρχουν κάποιες κόντρες στο περιβάλλον σας και με τα άτομα που σχετίζεστε και συνεργάζεστε. Θα νιώσετε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συνδέεστε τροχίζουν τα νύχια τους για καβγά. Δείξτε προσοχή σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας.

Β’ Δεκαήμερο: Οι μέρες που ακολουθούν έχουν τις συγχύσεις και τα μπερδέματά τους, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Παραμείνετε καχύποπτοι σε όσα ακούτε και μην βιαστείτε να δεσμευτείτε με το λόγο σας, γιατί πολλά από τα σχέδιά σας είτε θα αναθεωρηθούν, είτε θα φανεί ότι δεν ήταν και τόσο ρεαλιστικά.

Γ’ Δεκαήμερο: Οικονομική ανακούφιση φέρνει η νέα εβδομάδα στο πέρασμά της, γεγονός που σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά! Νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και το γεγονός αυτό είναι φανερό και στο περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Α΄Δεκαήμερο: Η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της μία σημαντική πρόταση, μία ιδέα, την απόφαση για ένα ταξίδι, την επικοινωνία που σας κάνει να ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα … Το κύμα ανανέωσης όμως, έχει και τις παγίδες του αν εσείς οι ίδιοι παρασυρθείτε από την υπερβολή. Προσοχή σε ιώσεις της εποχής αλλά και στην άσκοπη ανάλωση ενέργειας.

Β’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα φέρνει για εσάς τις παρεξηγήσεις και τις καθυστερήσεις για θέματα εργασίας και είναι σημαντικό να καταφέρετε να διατηρήσετε ένα σταθερό πλάνο, προκειμένου  να μην βγείτε εκτός προγράμματος. Επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται.

Γ’ Δεκαήμερο: Γοητευτικοί, ερωτικοί και με εξελίξεις που σας κάνουν να χαμογελάτε και να περνάτε καλά! Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνεται όμως προσοχή γιατί κάποια σχέδιά σας μπορεί να ανατραπούν λίγο αργότερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Οι μέρες που ακολουθούν είναι απαιτητικές για τα οικονομικά σας. Παρόλο που έχετε τις ευκαιρίες σας για να δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται, οι μέρες κοντά στην Πανσέληνο θέλουν καλή διαχείριση τόσο οικονομική όσο και συναισθηματική γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές που θα κοστίσουν.

Β’ Δεκαήμερο: Από τη μία πλευρά πλέεται σε πελάγη αισθηματικής ευτυχίας ή κάνετε όνειρα για το μέλλον μίας ερωτικής ιστορίας που είναι φανερό ότι συγκινεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Στα οικονομικά σας υπάρχει σύγχυση, αστάθεια, αλλά και στασιμότητα που σας ανησυχεί.

Γ’ Δεκαήμερο: Σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάτε δείχνοντας τα συναισθήματά και την ουσιαστική υποστήριξή σας. Στα επαγγελματικά σας οι ρυθμοί είναι τεταμένοι και μεταρρυθμιστικοί, οι ίδιοι όμως μπορείτε να σταθείτε εξαιρετικά δημιουργικοί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, δεν παύει όμως να είναι επιβεβλημένο από την πλευρά σας, να μην βιαστείτε να κρίνετε ή να πάρετε τελικές αποφάσεις, εξαιτίας έλλειψης αυτοσυγκράτησης της τόλμης και της διάθεσής σας για περιπέτεια. Κόντρες με το οικογενειακό περιβάλλον είναι μέσα στο πρόγραμμα, χαρακτηριστική θα είναι η οξυθυμία σας.

Β’ Δεκαήμερο: Επικοινωνιακές συγχύσεις , παρεξηγήσεις και μπερδέματα με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή – ιδιαίτερα με την οικογένεια – σας προκαλούν αυτή την εβδομάδα ένταση και εκνευρισμό. Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε.

Γ’ Δεκαήμερο: Η κοινωνική σας ζωή τονώνεται ενώ δεν λείπουν οι ευκαιρίες για έρωτα, διασκέδαση ή ακόμα και για μία νέα γνωριμία. Περνάτε σε μία όμορφη φάση την οποία και απολαμβάνεται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α’ Δεκαήμερο: Η νέα εβδομάδα φέρνει ανησυχία για θέματα που αφορούν την εργασία σας! Πολλοί από εσάς θα νιώσετε ότι κυριαρχεί “αλαλούμ” τόσο στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας, όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε την οξυθυμία και θυμηθείτε ότι άθελά σας μπορεί να πικράνετε με τα λόγια δικούς σας ανθρώπους.

Β’ Δεκαήμερο: Κυριαρχεί μία στασιμότητα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας! Για τους πιο φιλόδοξους θα σας πρότεινα να αποφύγετε αυτή την εβδομάδα την υπογραφή κάποιου συμφωνητικού ή την σύναψη μίας επαγγελματικής συνεργασίας γιατί δεν θα μπορούν να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Συναισθηματικά νιώθετε να νοσταλγείτε το παρελθόν φέρνοντας στο μυαλό σας αναμνήσεις του χτες.

Γ΄Δεκαήμερο: Ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας μπορούν να εξελιχθούν πιο ομαλά, ενώ θα μπορέσετε να κάνετε τα βήματα εκείνα που θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση ενός στόχου γεγονός που θα σας δώσει χαρά. Υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια προκαλούν αναστάτωση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Ερωτοτροπείτε αυτή την εβδομάδα και υπάρχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις που σας δίνουν χαρά, επιβεβαίωση και ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Στα οικονομικά σας υπάρχουν έκτακτα έξοδα, ενώ και εσείς από την πλευρά σας μπορεί να μου σταθείτε αρκετά σπάταλοι και ασυγκράτητοι με τις επιλογές σας.

Β’ Δεκαήμερο: Δείξτε προσοχή στις παρεξηγήσεις που μπορούν να δημιουργηθούν με φιλικά πρόσωπα ενώ καλό είναι να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε οικονομικούς συνεταιρισμούς. Κάποιες επιθυμίες σας καθυστερούν να γίνουν πραγματικότητα, γεγονός που σας προκαλεί ανησυχία ή σας κάνει να αισθάνεστε και ρουτίνα.

Γ’ Δεκαήμερο: Ευχάριστα είναι τα νέα για το δικό σας δεκαήμερο, αφού οι μέρες που ακολουθούν σας βγάζουν από την ρουτίνα σας ενώ μπορούν να σταθούν εποικοδομητικές σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την γνώση, τις νέες γνωριμίες, τα νέα φλερτ. Οι προτάσεις δεν λείπουν ενώ πολλοί από εσάς οργανώνεται κάποιο ταξίδι ή κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας.

 

ΙΧΘΥΣ

A’ Δεκαήμερο: Τα καλά είναι ότι αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε σημαντικά προοδευτικά βήματα στην καριέρα σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται από τώρα ως τα τέλη του Δεκέμβρη. Τα άσχημα νεά είναι ότι η εβδομάδα θα έχει την συναισθηματική της ένταση και τους προβληματισμούς για θέματα οικογενειακά ή πολύ προσωπικά. Ο τρόπος αντίδρασης και συμπεριφοράς σας θα είναι αρκετά νευρικός αλλά και υπερβολικός.

Β’ Δεκαήμερο: Διανύετε μία ήσυχη εβδομάδα και κάνετε πολλά σχέδια, ίσως όμως μέσα σε αυτά τα σχέδια δεν λογαριάζεται τον ξενοδόχο, με λίγα λόγια δεν μπορείτε να δείτε καθαρά και ρεαλιστικά κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να παραμένετε στην δική σας οπτική γωνία. Προσοχή στις αυταπάτες.

Γ’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα εποικοδομητική για τα οικονομικά σας, όπου μπορείτε να κλείσετε τις τρύπες εκκρεμοτήτων, συνάμα όμως μπορείτε να βρεθείτε ξαφνικά και κερδισμένοι μέσα από κάποιο δώρο, κάποιο bonus, ή από κάποιο έκτακτο εισόδημα. Οι χειρισμοί των οικονομικών σας πρέπει να είναι λεπτοί και απόλυτα συντονισμένοι γιατί οι αστάθειες εν καιρώ, δεν θα λείψουν. Στα ερωτικά γίνεστε πιο τολμηροί!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17-18 Νοεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Νοεμβρίου 2018
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here