Widgets Magazine

Ξεκινά ένα Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία να έχει αρχίσει να θυμίζει ότι οδεύουμε προς το τελείωμα του χρόνου και το πλανητικό σκηνικό να μας δίνει το “μήνυμα” ότι έχει έρθει η ώρα να αφεθούμε περισσότερο στις απολαύσεις της ζωής και στη συντροφικότητα, αλλά και να ακούσουμε περισσότερο την καρδιά μας. Οι σκέψεις μας ωστόσο τις ημέρες που ακολουθούν, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν χαοτικές, μπερδεμένες κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη την έκφραση και την επικοινωνία … Δεν παύει όμως να υπάρχει σταδιακά η διάθεση του αναλογισμού, που μπορεί ωστόσο να φανεί εποικοδομητική αρκεί, να αφήσουμε τις εγωιστικές τάσεις στην άκρη, προκειμένου να αποφύγουμε τον φανατισμό που θα έχει δυσάρεστες συνέπειες…

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου Αστρολογικά

Ο Ήλιος διελαύνει στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού (24-25η μοίρα), προσφέροντας ζωτικότητα, αισιοδοξία και άνεση στην καθημερινότητα των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους , Αιγόκερους) και των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του γ’ Δεκαημέρου.  Οι μέρες που ακολουθούν είναι ευχάριστες και αποδοτικές, ενώ ευνοείστε πολύ παραπάνω την Κυριακή το πρωί, όπου ο Ήλιος θα βρεθεί σε τρίγωνο με την Σελήνη!

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ ως το απόγευμα του Σαββάτου που θα περάσει στο ζώδιο του Κριού!  Το Σάββατο ξεκινά με πεσμένη διάθεση, συγχύσεις και δυσκολία στην επικοινωνία για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου. Την Κυριακή το βράδυ αναμένεται να έχουν μία όμορφη, αισιόδοξη, τυχερή βραδιά οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα όσοι γεννήθηκαν στις 2 πρώτες ημέρες του ζωδίου τους)

Ο Ερμής ξεκινά την φαινομενική ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και ήδη αυτές τις μέρες βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξουμε αυτές τις μέρες είναι να μην αφηνόμαστε σε ατέρμονες σκέψεις αλλά και συζητήσεις που μπορεί να μας εμπλέξουν σε μπερδέματα, συγχύσεις, παρεξηγήσεις…. Δεν λείπουν τα ψέματα, οι αυταπάτες, η αφηρημάδα , αλλά και η “παγίδα” να βρεθούμε μπλεγμένοι πριν καλά – καλά το καταλάβουμε σε έναν λαβύρινθο, στον οποίο δεν βρίσκουμε διέξοδο.  Ομολογουμένως οι μέρες αυτές δημιουργούν αδυναμία σωστής έκφρασης και επικοινωνίας, δυσκολία σε τεχνολογικά μέσα / ηλεκτρολογικές συσκευές / μικρές ζημιές στο σπίτι ή στο μεταφορικό μέσο …. Οι μέρες αυτές όμως μας βοηθούν πραγματικά να κάνουμε έναν εσωτερικό απολογισμό. Προσεκτικοί το Σαββατοκύριακο πρέπει να είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα.

Η Αφροδίτη επέστρεψε σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ζυγού, έτσι οι πρώτες κρύες βραδιές αυτού του Νοέμβρη, φέρνουν την ανάγκη να ζεσταθούμε σε μία αγκαλιά απολαμβάνοντας την συντροφικότητα που απομακρύνει κάθε σύγχυση και διχασμό ….Η ανάγκη αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί στο έπακρο, βλέποντας σταδιακά οι αισθηματικές υποθέσεις να ανοίγουν. Πιο ευνοημένοι στα αισθηματικά τους είναι οι Δίδυμοι – Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, δεν λείπουν ευκαιρίες για φλέρτ, απόλαυση, διασκέδαση, έκφραση, επικοινωνία για τους Λέοντες – Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Οι Κριοί και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου έχετε τις ερωτικές σας εκπλήξεις δεν παύει όμως να υπάρχει ένα “αλλά” για εσάς που σημαίνει ότι το κλίμα που υπάρχει γύρω σας δεν σας προσφέρει την σταθερότητα … Όσο για τα οικονομικά ;;; Αρχίζουν να ρολάρουν για όλους μας καλύτερα εφόσον η Αφροδίτη γύρισε σε ορθή φορά, πιο κερδισμένοι όμως είστε οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 3ου δεκαήμερου!

Ο Άρης έκανε το πέρασμά του στο ζώδιο του Ιχθύ και ήδη αυτό το Σαββατοκύριακο κινείται στην 1η μοίρα. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς των πρώτων ημερών ήδη από αυτο το Σαββατοκύριακο βιώνεται κάποιες εντάσεις και εκνευρισμούς που θα κορυφωθούν στις 23 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Οι μέρες αυτές ωστόσο μπορούν να κινητοποιήσουν θετικά και δημιουργικά τους Ταύρους – Σκορπιούς , Καρκίνους – Αιγόκερους των πρώτων ημερών ….

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους μας…

Λέμε ναι στην ζεστασιά της συντροφικότητας ανθρώπων που έχουν απέναντί μας αγνές και ειλικρινείς προθέσεις… Λέμε όχι σε σκέψεις και επαφές που μας οδηγούν σε αδιέξοδο!

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here