Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον τελευταίο μήνα της χρονιάς, τον γιορτινό και αγαπητό σε όλους Δεκέμβριο, όπου μας κάνει να χαλαρώνουμε τους ρυθμούς μας και να ταξιδεύουμε σε σκέψεις, όνειρα , σχέδια για τη νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας!

Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου θα δούμε να αναζωπυρώνονται σημαντικά τα συναισθήματα ανθρωπιάς, ζεστασιάς και αλληλεγγύης, ενώ  πολλοί θα είναι οι τυχεροί που θα δουν και σημαντικά όνειρα ζωής να φτάνουν στο στάδιο της εκπλήρωσής τους! Το ευεργετικό τρίγωνο του Δία από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι βέβαιο ότι θα τονίσει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που περιέγραψα παραπάνω και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ευκαιρία για εκπλήρωση προσδοκιών ιδιαίτερα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου!

Ένα από τα πλέον πιο σημαντικά γεγονότα αυτού του μήνα είναι και η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 20 Δεκεμβρίου! Ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερω με αποτέλεσμα η νέα του θέση να μην είναι τόσο «απειλητική»  (για την ώρα) αλλά περισσότερο μεταρρυθμιστική με στόχο την επίτευξη σταθερών δομών . Είναι βέβαιο όμως ότι οι ταλαιπωρημένοι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου σταδιακά παίρνουν μία ανάσα ανακούφισης , βγαίνοντας πιο ώριμοι, σοφοί αλλά και έμπειροι από τα γεγονότα που μεσολάβησαν στη ζωή τους την τελευταία 3ετία!  Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, δηλαδή όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 21 και 22 του μήνα θα νιώσετε από αυτό το μήνα πολύ ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης, της υποχρέωσης ίσως ακόμα και του περιορισμού προκειμένου να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε με επιτυχία μία πολύ προσωπική σας υπόθεση , που για την ώρα σας «βαραίνει»!

Μέσα σε όλο αυτό το γιορτινό κλίμα αποχαιρετισμού μίας δύσκολης ομολογουμένως χρονιάς, θα έχουμε και τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος  στο μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (3-23 Δεκεμβρίου)! Απολογισμός; Φιλοσόφηση των καταστάσεων; Δεύτερες σκέψεις; Όλα αυτά είναι μέσα στο κλίμα αυτού του μήνα,  μαζί με αυτά όμως θα υπάρχει και η ένταση, οι προβληματισμοί, οι συγχύσεις, οι καθυστερήσεις και τα επικοινωνιακά μπερδέματα!

Από την άλλη πλευρά έχουμε την Αφροδίτη να κινείται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα (1-25 Δεκεμβρίου) στο ζώδιο του Τοξότη, χαρίζοντας μία πιο ανεξάρτητη και φιλελεύθερη ερωτική νότα σε αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων όπου δεν θα λείψουν τα νέα ερωτικά φλερτ, το γέλιο, η χαρά και η διασκέδαση, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)! Από τα Χριστούγεννα και μετά το ερωτικό κλίμα σοβαρεύει, γίνονται πιο υπεύθυνο, ώριμο, με στόχους και ανάγκη για κοινωνική αποδοχή … Η Αφροδίτη θα περάσει στις 25/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω και ναι η χρονιά θα ολοκληρωθεί  με τους Γήινους (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τους Υδάτινους (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου να βλέπουν πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική των «θέλω» τους για το νέο έτος!

Σημαντικό: Ένας «δυνατός» Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού (από τις 9/12) μας κάνει αρκετά μαχητικούς, επίμονους, με μεγάλο σθένος και αντοχή για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία που μας φόρτωσε την πλάτη αυτή η κουραστική χρονιά … Μην διστάσετε λοιπόν να διεκδικήσετε  και να δώσετε την δική σας μάχη  προκειμένου να κατακτήσετε αυτό που θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους!

Αυτή τη φορά παρουσιάζω τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων με ένα διαφορετικό ύφος,ίσως λίγο πιο γιορτινό και χιουμοριστικό, ωστόσο με νόημα που θα σας βοηθήσει να έχετε έναν  γιορτινό Δεκέμβριο μακριά από κακοτοπιές, αλλά με περισσότερα χαμόγελα!

πίσω
Επόμενο

Κριός Δεκέμβριος

Και ο γιορτινός Δεκέμβριος ξεκινά με εσένα να έχεις την επιθυμία να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, να προχωρήσεις τα προσωπικά σου σχέδια, μέσα σε όλα αυτά όμως θα έχεις και τις δυσκολίες αλλά και τις προκλήσεις σου! Τα φεγγάρια του μήνα, δηλώνουν ότι  στον τελευταίο μήνα της χρονιάς παίρνεις αποφάσεις για την πορεία σου,  προβληματίζεσαι με την αστάθεια που  μπορεί να επικρατεί στα επαγγελματικά, αλλά βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση για την εύρεση λύσεων για τους τομείς που αφορούν συμφωνίες, επικοινωνίες, επαφές με εξωτερικό, νομικά έγγραφα!  Γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις θα δώσουν μία ευχάριστη νότα σε αυτό τον όμορφο, στολισμένο, γιορτινό Δεκέμβριο!

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων!

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα, είναι το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 20 Δεκεμβρίου!  Ο Κρόνος από την θέση που είναι και κυβερνήτης,  ανοίγει έναν νέο τριετή απαιτητικό κύκλο για τον τομέα της καριέρας σου! Μπαίνεις σε μία εποχή που θα αναλάβεις αρκετές ευθύνες, θα χρειαστεί να αποδείξεις την αξία σου, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, θα δοκιμαστείς προκειμένου να καταφέρεις να βάλεις σταθερές δομές στην καριέρα σου, ενώ συχνά τα «πρέπει» και οι «κανόνες» θα παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου προκειμένου να πετύχεις σε συγκεκριμένους υψηλούς στόχους! Προβληματισμοί που αφορούν τον πατέρα, τον γάμο, την προοπτική σχεδίων που αφορούν το μέλλον σου, είναι μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου, θα χρειαστεί όμως να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, ωριμότητα και σοφία τις όποιες καταστάσεις δημιουργηθούν! Αυτό τον μήνα, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί  περίπου στις 21 και 22  Μαρτίου, όπου από αυτό το μήνα θα καταλάβεις ότι μπαίνεις σε μία νέα απαιτητική εποχή που πρέπει να παραστείς στο ύψος  των καταστάσεων!

Ο ανάδρομος Ερμής και τα επικοινωνιακά μπερδέματα!

Οι αναθεωρήσεις, οι καθυστερήσεις νομικών εγγράφων, τα μπερδέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές, επαφές με εξωτερικό θα έχουν την τιμητική τους από τις 3-23 του μήνα, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο  3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος από τις 3-23 Δεκεμβρίου γεγονός που θα δυσχεραίνει σημαντικά το επικοινωνιακό κλίμα της καθημερινότητάς σου! Καλύτερα να αποφύγεις την υπογραφή σημαντικών επαγγελματικών εγγράφων! Ωστόσο δεν θα λείψουν και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις  από επικοινωνίες που θα προκύψουν ξαφνικά, με άτομα που είχες να συναντήσεις καιρό … Ένας έρωτας από τα παλιά;  Φίλος; Φίλη ή ακόμα και ξαδέρφια; Είναι βέβαιο ότι ο μήνας στην πορεία του, φέρνει αυτά τα στιγμιότυπα επανένωσης που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα!

Διάθεση για γνωριμίες, παιχνίδι, φλερτ αλλά και… ανάπτυξη επαγγελματικών προσόντων!

Ο έρωτας αυτό το μήνα θα έχει μία αεράτη, φιλελεύθερη και εκφραστική μορφή! Σίγουρα είσαι από τους κερδισμένους του μήνα, όπου θα καταφέρεις είτε να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου είτε θα σου δοθεί η ευκαιρία μίας νέας, ενδιαφέρουσας γνωριμίας που θα σε αγγίξει «εγκεφαλικά»… Τι εννοώ με αυτό; Ένας νέος έρωτας μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από μία επικοινωνία στο διαδίκτυο, σε ένα σεμινάριο, με ένα άτομο που σε χωρίζει απόσταση χιλιομετρική απόσταση!  Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, από 1-25 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη και η εκφραστικότητα στις επικοινωνίες σου, η διάθεση για φλερτ και παιχνίδι θα είναι στοιχεία ισχυρά κατά την διάρκεια αυτού του μήνα! Κοντά στις 21 Δεκεμβρίου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα συναρπάσει με μία ξαφνική ερωτική εξέλιξη που θα σου χαρίσει χαμόγελα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!  Επιπλέον κράτησε κατά νου ότι μέχρι και τα Χριστούγεννα, υπάρχουν ευκαιρίες για μετακινήσεις, ταξιδάκια… Δεδομένου ωστόσο ότι ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος φρόντισε να διατηρείς έναν πολύ καλό προγραμματισμό στα προσωπικά σου σχέδια! Από τις 25 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις καλύτερα τις επαγγελματικές σου ικανότητες προκειμένου να έχεις την καταξίωση που προσμένεις!

Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις & σε συνεργασίες … Η σεξουαλική λίμπιντο ανεβασμένη

Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2017,  είναι αναμενόμενο ότι θα έχεις και τις κόντρες και τους καβγάδες και τα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Ο Άρης κινείται στο Ζυγό και βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και ίσως «ξεσπάς» διεκδικώντας την ελευθερία σου αλλά και την μοναδικότητά σου, πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο! Στην συνέχεια  ο Άρης περνά στο Σκορπιό , μαζί είναι  και δημιουργώντας συχνά το αίσθημα της υπερβολής τόσο στην διαχείριση του συναισθήματος όσο και του χρήματος! Δεν θα λείψουν οι «τυχερές» στιγμές,  οι οποίες και θα ανεβάσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού , ιδιαίτερα ωστόσο για σένα που ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου θα μπορέσεις μέσα από την εργασία σου, να αναπτύξεις σημαντικά τα οικονομικά! Παράλληλα οι αγορές θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τον έλεγχο – αλλά δικαιολογείσαι γιατί έχουμε γιορτές-!  Επιπλέον αυτό που έχω να σου πω  είναι ότι η ερωτική σου λίμπιντο θα είναι αρκετά τονισμένη ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!  Ωστόσο ο μήνας προσφέρει ευκαιρίες ψυχολογικής ανασύνταξης ….

πίσω
Επόμενο
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις για 24-26 Νοεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροAstro Tips Εβδομάδας 27 Νοεμβρίου ως 3 Δεκεμβρίου 2017
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ….και ομως αγαπημενη ομορφη…..

  ….δεν φοβαμαι και τοσο πολυ το συνοδικο συνταιριασμα του κρονου με τον ήλιο…

  οσον αυτην την συνοδο του κρονου με τον πλουτωνα ….οταν και εφοσον γινει….

  …ιδιαιτερα οταν θα γίνει πανω και σε συνοδο πολυ προσωπικού αστρολογικου σημειου ….

  …ευτύχημα που τοτε που θα γίνει θα’ναι και ο διας μεσα στο «βλογιοκομμενο» ζώδιο μας για να μας αποτρελλανουν ολοι τους …..ολους μας!!!!!

  Παρολαυτα ομως χαιρομαι να απολαμβανω το τριγωνο του ουρανου με τον ήλιο ετσι ωστε να φερνει τα απρόσμενα δωρα του….

  Πω πω πω …το παρακανα……εβγαλα ολην την αιγοκερισια κρονια ταυτότητα μου ….σε αυτουνη την παρουσια μου….
  (…με επιασε ο κρονος …ειναι φανερο πλέον!!!!)

  ΟΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ….ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ …ΝΑ ΠΑΝΕ ….

  Μαγαπη σολους και σολες σας.!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here